Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, prjatlca moja, neki samo zate UUUU, me že v Lescah pogrešajo Zdej je pa zadnji čas da pridemo A to imaš tut na zalogi Bi bla glih za naju dve, moj pa tvoj naj pa klobase jesta ne, tega še nimam na zalogi je moj dobu prejle mail in sem rekla da ga jaz rabim naprej poslat da naj se odstrani itak, za naju čokolada, za desce base, za malidve pa kakšna banana no, tud kaj boljšega se bo našlo No ti kar nabavi ene par komadov za naju, da bom šla res s Stipetom, ker drugač bo šel sam, mi ni do klobas Bom nabavila par komadov da vidim kakšen manijak na čokolado si meni je pasala samo v pa še to je mogla bit od Dorine tista z rižem... drugače dam samo 1 košček v usta in mam že dost... tako da jih mamo dost že zdej na zalogi - čokolad mislim Jaz sem pa čokoladoholik, ali ne, ponoči, podnevi, se je zlepa ne najem Zdej sem se na ledeno spomnila MMMMMMMM si jo moram omislit ko pridem v SLO kaj, a tam pa nimate ledenke mmmm, ta je pa res dobra ampak ne več kot 2 koščka ker potem mi je cel dan noro slabo jaz res ne morm sladkega jest... no sej, hvala bogu, ker drugač bi mela 100kg eh ne, jaz sem zmagovalka, sem jih imela tisti dan, preden sem rodila, okroglih 90 uf, pridna si bla da si zdej tolk dol dobila svaka čast Jaz tud grem pod tuš in na kavč... Lep večer!