MetiLu
|
Sem čist out ... so zdele dnevi tko mimo letel, da nisem mela zvečer energije tipkat najprej vsem z zamudo: Dragi moji februarčki, vse najlepše in najboljše za 1. rojstni dan, pa še naprej pridni bit pa mamice ubogat Mamicam pa želim veliko energije in čimveč tako lepih trenutkov z vašimi malimi škratki, kot ste jih preživele 1 leto Pri nas vse po starem, Janez že zelo živahno koraka, samo to pomeni max 10 korakov, pol pa pokne na rito še vedno mamo samo 3 zobke jemo nenormalno velik, zato smo pomojem tud na kilah pridni. Jutri imava pregled pri 1. letu, me prav zanima kolk je zrastu in se zredil ... in tudi cepljenje, upam, da ne bomo mel kakšne reakcije Zdele Janez že pridno pančka, ker zdej hodi samo 1x na dan spat, kar je super ker je zvečer najkasneje ob 20.00 v postelji ... ponoči se še zbujamo, samo ni krize metoda uspavanja je padla v vodo, zdej pali, da se uležem na posteljo in ga čez rešetke držim za rokico ... zaspi v 2 minutah Pri varuški je baje priden 100 na uro, spi tud po 3 ure v kosu zaspi pa sam, brez joka Kmalu bomo tud mi praznovali ker nimam časa, sem tortico kar naročila, bo pa ful šponska praznovali bomo v nedeljo pri tašči, ker je pri nas premalo prostora ... Danes sem nakupovala v BC pa sem najdla tisto otroško olje, ki ga v LJ porodnišnici uporabljajo, pa sem ga povohala in mi je čist obudilo spomine na dni v porodnišnici, ker je Janez tako lepo dišal, ko so mi ga drugi dan umili joj, kako je eno leto hitro minilo Sej ne vem kaj naj še napišem se mi zdi da me ni blo že 100 let sem gor, pa sem manjkala sam ene 10 dni
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 10.2.2009 20:18:05 >