|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 8:09:37   
mlavla
nič zdej pa res šibam...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
11.2.2009 8:14:29   
Februarka08
Jutro.

Danes sem pa celo malo spala... Larisa še kar kašlja, včeraj ji je moj prnesu iz lekarne sirup Panatus, upam da bo ta kej boljši. Smrka pa čisto ničuser posted image samo kašlja kot traktoruser posted image

A ima katera izkušnje s kremo materina dušicauser posted image jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščajuser posted image čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok. Morm uno od Justa še 1x poklicat, včer se mi ni javilauser posted image
Upam da bo spet ok tamala čimprej in da ne bo kakšnega bronhitisauser posted image ker včeraj je že neki hropla, ampak ko se je odkašljala je blo ok.

Lep dan, greva pospravit posodo iz stroja in zajtrk pripravit.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.2.2009 8:24:25   
mary_lou
Februarka materina dušica je absolutno prekoncentrirana za nežno kožico dojenčkov. Razen na podplatke kjer je zaradi debele kožice absorbcija manjša in koža manj občutljiva. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.2.2009 8:25:36   
itata
jutro,
spanje danes mal bolš. če bo danes tud tko "leti" nazaj v svojo posteljo mulčekuser posted image  se neki premetava še zmer, ne vem kaj je "problem"...

februarka: jaz sem Jakoba direkt namazala po prsnem košu pa mu ni bilo nič, tko da ne vem. vem pa da je Janez od Meti tud dubu izpuščaje.

drugače nič novega. pridno delamo, študiram tud vmes kokr se da za tele sobe pa tko, da si bom čimveč že čez leto zapomnila... ve ste pa še lepo frej. blagor.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.2.2009 8:26:53   
mary_lou
itata a tvoja majca zraven njega nc ne pali?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.2.2009 8:33:20   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
spanje danes mal bolš. če bo danes tud tko "leti" nazaj v svojo posteljo mulčekuser posted image  se neki premetava še zmer, ne vem kaj je "problem"...

februarka: jaz sem Jakoba direkt namazala po prsnem košu pa mu ni bilo nič, tko da ne vem. vem pa da je Janez od Meti tud dubu izpuščaje.

drugače nič novega. pridno delamo, študiram tud vmes kokr se da za tele sobe pa tko, da si bom čimveč že čez leto zapomnila... ve ste pa še lepo frej. blagor.

ja res, blagor meni.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.2.2009 8:34:58   
misar
ja in blagor tudi meni, ki sem že 4 tedne zaprta s tamalo med 4 stene, da razmišljam že, da bi v Savinjo skočila en danuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.2.2009 8:36:20   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja in blagor tudi meni, ki sem že 4 tedne zaprta s tamalo med 4 stene, da razmišljam že, da bi v Savinjo skočila en danuser posted image

ja ti verjamem, da je hudo bit tolko cajta zaprt doma. Že če je slabo vreme je šit, tako, če so bolni pa je sploh hudo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.2.2009 8:37:57   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja ti verjamem, da je hudo bit tolko cajta zaprt doma. Že če je slabo vreme je šit, tako, če so bolni pa je sploh hudo.user posted image

ma nisem niti jaz tebi fouš...ma se bo tudi zate en dan neki našlo. kaj je blo pa pol s tistim ,ko je dolenjka en oglas našla? se ni  nič izcimilo?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.2.2009 8:41:06   
blaža

ma nisem niti jaz tebi fouš...ma se bo tudi zate en dan neki našlo. kaj je blo pa pol s tistim ,ko je dolenjka en oglas našla? se ni  nič izcimilo?

Sploh se mi ni več javil. Sem mu dala telefonsko in to je to. Pa niti ostali. Niti eden mi ni odgovoril na prošnjo, niti tisti, ki so mi poslali od zavoda.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.2.2009 8:43:57   
misar

Sploh se mi ni več javil. Sem mu dala telefonsko in to je to. Pa niti ostali. Niti eden mi ni odgovoril na prošnjo, niti tisti, ki so mi poslali od zavoda.user posted image

ufff škoda...čepraj jaz sem tip človeka, ki bi kar potečnarila. bi poklicala pa vprašala kako stvari stojijo, pa tako...no ampak jaz sem ful goflja, se ne dam kar tko odgnatiuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.2.2009 8:48:29   
blaža

ufff škoda...čepraj jaz sem tip človeka, ki bi kar potečnarila. bi poklicala pa vprašala kako stvari stojijo, pa tako...no ampak jaz sem ful goflja, se ne dam kar tko odgnatiuser posted image user posted image

če bi imel interes, da me vzame, če bi ga zanimala, bi me poklical vsaj na razgovor, pa bi pol videl, tako pa...

Drugače sem tudi jaz goflja, težila pa ne bom nobenemu. Pa niti telefonske si nisem spravla, sem jo nekam založla in je ne najdem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.2.2009 8:52:39   
Stipe air force
Jutroooooooooo, iz soncnega Bruslja... user posted image

Vidim, da ste ze ful aktivne... Carica je spala do pol osmih... ob pol petih je fasala 180ml Aptamila... bila je tko hitra in tiha... da se Sefla ni porajtala user posted image ... Zdej pa uziva med svojimi igracami in me obcasno scipa po nogah... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.2.2009 8:53:47   
itata
mary lou: pali pali, sej je cel vikend spal sam. sam zdej se pa že 2 dni tok premetava in zbuja na eno do dve ure - pol pa sam dudo vzame in se premetava dalje al pa zaspi - da se mi ne da tokrat vstajat in ga digovat al pa se sklanjat dol... kar je več kot 3x na noč, ga vzmem k sebi, ker sem drugač taka koma zjutri za v službo, ker nič ne spim... majca pa pali drugač.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.2.2009 9:00:28   
Stipe air force
Se en aktuelen:

Ali menite kot Slovenc, da je v Sloveniji preveč tujcev"
("Kakvog ste mišljenja, kao Slovenac, da li u Sloveniji ima previše stranaca")

3% je odgovorilo - NE
20% je odgovorilo - DA
77% je odgovorilo - "Boli me ****, bolan, to je vaš problem."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.2.2009 9:02:18   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Se en aktuelen:

Ali menite kot Slovenc, da je v Sloveniji preveč tujcev"
("Kakvog ste mišljenja, kao Slovenac, da li u Sloveniji ima previše stranaca")

3% je odgovorilo - NE
20% je odgovorilo - DA
77% je odgovorilo - "Boli me ****, bolan, to je vaš problem."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.2.2009 9:03:51   
blaža
Evo matija bo danes kar doma, ki je vstal deset minut nazaj. user posted image  Res je že velik, če spi do te ure.

Le kdaj bo blaž tako spal, al pa vsaj sam vstal in šel gledat risanke zjutraj.user posted image user posted image

ma sems motana, ker po enis trani mi prehitro raste, po drugi bi pa rada, da dolgo spi zjutraj.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.2.2009 9:04:29   
blaža
za ne verjet, zunaj kuka malo sonček.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.2.2009 9:12:54   
Stipe air force

za ne verjet, zunaj kuka malo sonček.user posted image

Akcija... dons bo pa vsaj malo vec sprehajanja po svezem luftu... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.2.2009 9:26:28   
katka37
Dobro jutro!

Spila kavico, zdaj pa šibam naročit še eno omarico, ob 12.00 pa imamo sistematski pregled, me prav zanima, koliko je mulo težek.

Še vedno imamo bolničke- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

Včeraj sem na Ptuju naročila tičino maso, pa kupila še tisto za glajenje in modelirke, ste me čisto okužile. Komaj čakam, da jutri pride pa poskusim delati iz prave. Ne vem več, katera je povedala za to maso- tisti v glavnem hvala user posted image .

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.2.2009 9:44:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

smo pa še vedno manekenske postave 78 cm in 8700 kg.user posted image

Ej, sem šla prav pogledat ... Tilen je imel pri 4,5 meseca 8450g. No, naš je pa težkokategornik ... Gremo proti 12 kg, o cm pa ne bi, ampak nosi stvari, ki jih je imel Aljaž pri skoraj 2 letih ...

suzi, pridna z dijeto, jaz se že nisem spravila, ampak sem vseeno spotoma izgubila 4 kg. Tako da upam, da bo šlo še kaj kar tako dol, brez matranja in odrekanja. Zdaj sem samo še 1 kg v + od Tilna, Aljaževe kile bom pa že do njegovega maturanca dol dala ...user posted image

hecno je, ker skoz neki melje. user posted image mamo pa res v žlahti, moj fotr je bil še čez sredno šolo najmanjši (tudi od punc), v zadnjem letniku je zrastel na 184cm, jaz pa sem mela 12 kg, ko sem šla v prvi razred! user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 11.2.2009 9:45:20 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.2.2009 9:51:36   
MetiLu
Dan!

Noč ni bla preveč dobra user posted image

Janez je na pregledu odlično prnesel cepljenje, malo joka, ampak je blo takoj ok user posted image  smo zdravi, veliki 77 cm in 9.700 g user posted image  čez kakšen mesec bova dala še kri pregledat, čist iz preventive, ker smo jo do sedaj samo 1x...

Zdele grem pa po opravkih, Janez je že v varstvu. Moram it v Rutarja kraval narest, kaj se grejo user posted image  jim bom j**** vse po spisku, me nategujejo za tisti moj počivalnik ****, ko jih pa kličem, mi pa telefone dol mečejo user posted image user posted image  pazijo naj se!!! user posted image

Februarka, tud nam so se spustile take pikice po tej kremici, nič bat bojo zginile čez 2 dni user posted image  mal imajo še preobčutljivo kožo, če mažeš po podpladkih je pa ok. sem pa jaz nabavila tud olje 31 od justa in kapnem par kapljic nad svečnik z vodo, da potem lepo diši po prostoru, pa še za kašelj je blagodejno. Proti kašlju pa je nam zelo pomagal slezov sirup user posted image

Šibam, popoldan mam šiht ...

Lep dan

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.2.2009 10:06:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Dobro jutro!

Spila kavico, zdaj pa šibam naročit še eno omarico, ob 12.00 pa imamo sistematski pregled, me prav zanima, koliko je mulo težek.

Še vedno imamo bolničke- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas.

Včeraj sem na Ptuju naročila tičino maso, pa kupila še tisto za glajenje in modelirke, ste me čisto okužile. Komaj čakam, da jutri pride pa poskusim delati iz prave. Ne vem več, katera je povedala za to maso- tisti v glavnem hvala user posted image .

super! boš povedala kaka je razlika med ta pravo in domačo!
dons ni moj dan user posted image  me je moj že zjutri

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.2.2009 10:09:50   
lillchy123
neki me zeza. no, dons me vse zeza user posted image

mi je zjutri moj povedu, da je pozabu z bivšo govort, k sva se menila, da bi otroke drug vikend imela namesto ta. no, in zdaj mam jst že ful planov, plače še nimam, pa moram vse pustit, pa nek dnar skup skraspat, pa pripravt praznovanje za našo malo frajlo. pa nimam pojma, kaj naj ji kupva za darilo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.2.2009 10:17:33   
dolenjka
Februarka, meni je tetica, ki mi dostavlja Just rekla, da za tako majhne kot so naši, odsvetuje uporabo drugje kot na podplatih, od tam pa se baje lepo "absorbira" user posted image  Soseda ima pa malo večje user posted image  in mi je rekla, da ona jih namaže po prsnem kosšu sicer, ampak da obvezno spodaj malo debeleje namazano hladilno mazilo, tako da materina dušica ne pride direkt v stik s kožo. Kot je že marička napisala, ker za res veliko koncentracijo eteričnih olj in so naši user posted image  še malo premajhni.
Mati je omenjala olje 31. Jaz ga tudi uporabljam in ko je bila Tara smrkava, sem ji v približno 2 litra vode kapnila 2 kapljici oljčka in ji dala na radiator, ker je sobica ponoči zaprta in bi bilo drugače premočno, je tudi to olje zelo močno. Ji pa od prehlada naprej stalno vlažim sobico ponoči in ima stalno na radiatorju posodo z vodo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!