bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, a ta tvoj recept za biskvit zadošča npr. tudi za tisto št. 1, kakršno je imela Anaja Se spomniš ko sem jaz lani segedin kuhala ko sem bila še pa sem meso zažgala Za tisto enko bi bilo verjetno treba sestavine povečat, pa po moje ne prav dosti. Bi mogla sestro vprašat. Je treba računat, da gre pri številki nekaj biskvita tudi stran, ker je pač treba številko izrezat. Je pa pečena vsaka plast posebej. Tisti recept zadošča za okrogel pekač premera 26 ali celo 28. Jaz imam malo manjšega, pa sem delala le iz 8 jajc. Na tvoj segedin sem se pa tudi jaz spomnila . Sam ti si baje takrat kuhala na največjem ognju, zato ti ni bilo rešitve. Sicer pa vsaka šola nekaj stane. No, moja danes za en prismojen lonec in zraven nekaj čebule. Zdaj sem ga že skoraj odmočila . Še malo ga oribam in treščim v pomivalca, da se do konca odmoči. Aja, sem mislila, da ima sestra model za št. 1 Dej jo za hev vprašajo no, ker nekaj v tej smeri razmišljam, da bi tisti model kupila Bom vprašala. Sicer pa ona speče kar na pladnju iz pečice. Potem je rekla, da je več šablon številke 1 naredila, potem je pa spraševala, katera številka je boljša . No po teji šabloni (iz papirja) potem izreže določen model. Tudi pikapolonce, čebele in ježe je tako delala. IZVIRNO SPOROČILO: blaža včeraj sem že šla z Blažem pogledat, če so zvončki, pa jih še ni. Mislim, da bojo kmalu. Meni že kukajo na balkonu. Eden je tik pred razcvetom . IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tuki pada sneg in dez vodoravno... danes bo odpihnilo zahodno Evropo... Sem sinoči slišala pri poročilih, da baje danes v Franciji pričakujejo eno hudo neurje . Upam, da tudi vas ne zajame! IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force korencek, krompircek, brokoli, mesek luftfafe , Carica to obozuje stipe, kakšen je pa tale mesek ???? IZVIRNO SPOROČILO: blaža Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu. Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala. Sem ji odpisala, da poštar ve in Konec koncev....a ni dost stara, da je končno vseeno, ali poštar ve, kaj je dobila ali pa ne . Meni bi bilo čisto ravno....samo da je veselo Vici Kresalove so pa zakon No, midva sva kosilo že popapcala (golaž, gluhi štruklji in solata). On je že šel v službo, jaz bom šla pa kmalu po otroke v vrtec. Dežuje na polno in ne bo dolgo, ko bo začelo snežiti . Se kar hladi.
|