Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:09:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. midve sva doma. Danes sva se res meli full lepo. Ana in blaž sta se lepo igrala, midve sva pa jezike nabrusili. samo knjižico o dieti sem pa pozabla . Breskvice so ble njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zala vse naj naj za rojstni dan. Bajsa evo ti en hiter recept za torto. Spečeš rolado iz 5 jajc ( 5 jejc, 5 žlic skladkorja, 5 žlic moke in en pecilni). Ko je pečena jo zarolaš v okro cunjo in namežeš z marmelado. POl kupiš vanilijeo kremo v prahu in jo zmiksaš, kot ti je že blaža pvoedala. Rolado zrežeš na 16 koščkov in jih 8 zložiš na paldenj v obliki rožice. POl daš gor kremo, sadje in spet koščke rolade. NA vrh daš kremo in okoli smetano. Jaz sem jo nardila iz poamranč v soboto. Sem tudi prilimala slikice Sem vidla ko si že šla, ja. Sej bo še cajta, da ti jo dam. Kaj Ana spi? Blaž je šel pol spat in spi kot top. Samo bomo vidli do kdaj. ana je zaspala nekje pri kozini in ko smo prišli domov se je zbudila in sem jo malo pobožala in zdej spi na kavču naprej. ZDej sem že dala kvas za testo za pico. Njama Mi smo ieli pico včeraj, ma bi jo z lahkoto tudi danes jedla. obožujem jo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:10:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža a si nisi zbrala frizurce po tistem linku, ki ga je mlavla poslala? A ga imaš kje pri roki? Daj mi ga prosim prilimaj... jaz se moram tudi malo spedenat, pa bi si kaj ogledala... Ne nisem si še zbrala, smo se pa z mojim nasmejali na tej strani, ko sva si limal frizure. http://www.elite-makeover.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 Problem je ker je na tem linku prevec dobrih frizur... najbolje bi bilo ce bi bili samo dve... potem ne bi bilo tezko zbrat'....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:10:59
|
|
|
|
pina-1
|
Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:11:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža a si nisi zbrala frizurce po tistem linku, ki ga je mlavla poslala? A ga imaš kje pri roki? Daj mi ga prosim prilimaj... jaz se moram tudi malo spedenat, pa bi si kaj ogledala... Ne nisem si še zbrala, smo se pa z mojim nasmejali na tej strani, ko sva si limal frizure. http://www.elite-makeover.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 Problem je ker je na tem linku prevec dobrih frizur... najbolje bi bilo ce bi bili samo dve... potem ne bi bilo tezko zbrat'.... Sva se tako z mojim zadnjič nasmejala. Sva mojga našemla v žensko, pa vse moške frizure sva sprobala, pa vse možne pramene.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:12:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:12:57
|
|
|
|
blaža
|
jaz bi si franze rada nardila. Bomo vidli.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:13:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe mmmmmm, blagor Pinotu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:14:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe mmmmmm, blagor Pinotu... kaj pa ti kuhaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:15:04
|
|
|
|
blaža
|
zdej sem se nekaj spomnila. Bi nardila raje amesto polente kus kus zraven golažka. Mm, to mi je fino.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:15:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe mmmmmm, blagor Pinotu... kaj pa ti kuhaš? Joj to mora, da je specijaliteta, ko tko dolgo tipkaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:16:17
|
|
|
|
blaža
|
Pa folk, kako to klepetate? pet mojih postov in en vaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:17:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kresalova skliče sestanek s policisti in reče: "Kriminaliteto moramo močno zmanjšati, zato boste odslej delali 25 ur dnevno!" "Kako le, če ima dan le 24 ur?" pametno vpraša eden od kiflcov. "Boste pa hodili eno uro prej v službo," se ne da Kresalova.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:19:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobe mmmmmm, blagor Pinotu... kaj pa ti kuhaš? korencek, krompircek, brokoli, mesek luftfafe , Carica to obozuje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:19:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kresalova skliče sestanek s policisti in reče: "Kriminaliteto moramo močno zmanjšati, zato boste odslej delali 25 ur dnevno!" "Kako le, če ima dan le 24 ur?" pametno vpraša eden od kiflcov. "Boste pa hodili eno uro prej v službo," se ne da Kresalova. , bravo, take so ojštre ženske.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:20:41
|
|
|
|
blaža
|
Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu. Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala. Sem ji odpisala, da poštar ve in
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:21:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kresalova v ponedeljek zjutraj vpraša svojo tajnico: "Kaj je napisano v mojem koledarju za ta teden?" "Ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:21:48
|
|
|
|
blaža
|
Evo jaz pa mam malce vročine. Mislim, da pregorevam. Imam sicer komaj 37,4, sem mela pa v petek zvečer enako. Upam, samo, da ne pregorim.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:22:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kresalova v ponedeljek zjutraj vpraša svojo tajnico: "Kaj je napisano v mojem koledarju za ta teden?" "Ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja." Sam, da ne bom jaz taka, ko delo najdem. Ma neeeeeeeeeeee.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:22:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu. Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala. Sem ji odpisala, da poštar ve in Seveda ve... ce je tudi postar pripomocek...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:23:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Se vidi da je slabo vreme in kar čvekate in čvekate Pridni... jaz grem pa naprej kuhat... danes bo podobno kot včeraj, ker mi je še zelje ostalo, krvavica se že peče, krompir je pa tudi že v piskru namajen. Še za Lariso pristavim eno omakco in bo mela to s pirejem. Sem bila že tudi v službi med tem, da sem podpisala tist aneks, jutri ga pa nesem na CSD... ah, samo letanje pa še to slabo vreme pa jaz sem vsa zanič ah, samo stokam, a ne? Grem, da spet kaj ne uničim danes v kuhni
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:23:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu. Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala. Sem ji odpisala, da poštar ve in Seveda ve... ce je tudi postar pripomocek... , ja maš pa skoraj prav. skoraj pa upam, ker je nekoč res bil, upam, pa da zdej ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:25:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
Policista sta se skregala v prostorih Ministrstva za notranje zadeve. "Ti si največji norec, kar sem jih kdaj videl!" je zavpil prvi. "Ti si pa idiot, da ni večjega na svetu!" je rekel drugi. Takrat pride mimo Kresalova in reče: "Očitno sta pozabila, da sem jaz še v službi!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:26:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Policista sta se skregala v prostorih Ministrstva za notranje zadeve. "Ti si največji norec, kar sem jih kdaj videl!" je zavpil prvi. "Ti si pa idiot, da ni večjega na svetu!" je rekel drugi. Takrat pride mimo Kresalova in reče: "Očitno sta pozabila, da sem jaz še v službi!"
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:27:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu. Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala. Sem ji odpisala, da poštar ve in Seveda ve... ce je tudi postar pripomocek... , ja maš pa skoraj prav. skoraj pa upam, ker je nekoč res bil, upam, pa da zdej ni. ... saj se rece, da je otrok podoben postarju... ce ze ne zakonskemu ocetu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 10.2.2009 13:31:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Odluči Mujo, da ide radit' u Sloveniju u Maribor, pa se vrati za dva dana. Pa ga pita Fata: Zašto si već došao kući ? Nisi ni počeo raditi ? Pa gdje da ti radim, kada mi već na avtobusu napišu: MARIBOR RUŠE !!
|
|
|
Berete knjige o vzgoji?honeyja in upoštevam nasvete (
48%)

ja, a jih ne upoštevam (
5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (
33%)

me ne zanimajo (
13%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!