|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
10.2.2009 13:09:32   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dan.

midve sva doma. Danes sva se res meli full lepo. Ana in blaž sta se lepo igrala, midve sva pa jezike nabrusili. samo knjižico o dieti sem pa pozablauser posted image .

Breskvice so ble njamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Zala vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bajsa evo ti en hiter recept za torto.
Spečeš rolado iz 5 jajc ( 5 jejc, 5 žlic skladkorja, 5 žlic moke in en pecilni). Ko je pečena jo zarolaš v okro cunjo in namežeš z marmelado.
POl kupiš vanilijeo kremo v prahu in jo zmiksaš, kot ti je že blaža pvoedala.

Rolado zrežeš na 16 koščkov in jih 8 zložiš na paldenj v obliki rožice. POl daš gor kremo, sadje in spet koščke rolade. NA vrh daš kremo in okoli smetano.
Jaz sem jo nardila iz poamranč v soboto. Sem tudi prilimala slikice

Sem vidla ko si že šla, ja.user posted image   Sej bo še cajta, da ti jo dam.user posted image

Kaj Ana spi? Blaž je šel pol spat in spi kot top. Samo bomo vidli do kdaj.user posted image

ana je zaspala nekje pri kozini in ko smo prišli domov se je zbudila in sem jo malo pobožala in zdej spi na kavču naprej.
ZDej sem že dala kvas za testo za pico. Njama

Mi smo ieli pico včeraj, ma bi jo z lahkoto tudi danes jedla. obožujem jo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.2.2009 13:10:44   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

blaža a si nisi zbrala frizurce po tistem linku, ki ga je mlavla poslala?

A ga imaš kje pri roki? Daj mi ga prosim prilimaj... jaz se moram tudi malo spedenat, pa bi si kaj ogledala...user posted image

Ne nisem si še zbrala, smo se pa z mojim nasmejali na tej strani, ko sva si limal frizure.user posted image

http://www.elite-makeover.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32

Problem je ker je na tem linku prevec dobrih frizur... najbolje bi bilo ce bi bili samo dve... potem ne bi bilo tezko zbrat'.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
10.2.2009 13:10:59   
pina-1
Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
10.2.2009 13:11:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

blaža a si nisi zbrala frizurce po tistem linku, ki ga je mlavla poslala?

A ga imaš kje pri roki? Daj mi ga prosim prilimaj... jaz se moram tudi malo spedenat, pa bi si kaj ogledala...user posted image

Ne nisem si še zbrala, smo se pa z mojim nasmejali na tej strani, ko sva si limal frizure.user posted image

http://www.elite-makeover.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32

Problem je ker je na tem linku prevec dobrih frizur... najbolje bi bilo ce bi bili samo dve... potem ne bi bilo tezko zbrat'.... user posted image  user posted image  user posted image

Sva se tako z mojim zadnjič nasmejala. Sva mojga našemla v žensko, pa vse moške frizure sva sprobala, pa vse možne pramene.user posted image  

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.2.2009 13:12:20   
blaža

Jaz bom nardila, podobno kot ti včeri. S svežimi šampinjoni, pršutom, rukulo. Za PInota pa s šunko, in šparngo in jajci, ter gobeuser posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.2.2009 13:12:57   
blaža
jaz bi si franze rada nardila.user posted image  Bomo vidli.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.2.2009 13:13:22   
Stipe air force

mmmmmm, blagor Pinotu... user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.2.2009 13:14:02   
blaža

kaj pa ti kuhaš?user posted image  

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.2.2009 13:15:04   
blaža
zdej sem se nekaj spomnila. Bi nardila raje amesto polente kus kus zraven golažka. Mm, to mi je fino.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.2.2009 13:15:38   
blaža

Joj to mora, da je specijaliteta, ko tko dolgo tipkaš.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.2.2009 13:16:17   
blaža
Pa folk, kako to klepetate? pet mojih postov in en vaš.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.2.2009 13:17:22   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kresalova skliče sestanek s policisti in reče:

"Kriminaliteto moramo močno zmanjšati, zato boste odslej delali 25 ur dnevno!"

"Kako le, če ima dan le 24 ur?" pametno vpraša eden od kiflcov.

"Boste pa hodili eno uro prej v službo," se ne da Kresalova.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.2.2009 13:19:05   
Stipe air force

korencek, krompircek, brokoli, mesek luftfafe , Carica to obozuje

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.2.2009 13:19:15   
blaža

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kresalova skliče sestanek s policisti in reče:

"Kriminaliteto moramo močno zmanjšati, zato boste odslej delali 25 ur dnevno!"

"Kako le, če ima dan le 24 ur?" pametno vpraša eden od kiflcov.

"Boste pa hodili eno uro prej v službo," se ne da Kresalova.

user posted image user posted image user posted image , bravo, take so ojštre ženske.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.2.2009 13:20:41   
blaža
Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu.user posted image user posted image user posted image

Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala.user posted image user posted image user posted image
Sem ji odpisala, da poštar ve in user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.2.2009 13:21:12   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Kresalova v ponedeljek zjutraj vpraša svojo tajnico:

"Kaj je napisano v mojem koledarju za ta teden?"

"Ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja."

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.2.2009 13:21:48   
blaža
Evo jaz pa mam malce vročine. Mislim, da pregorevam. Imam sicer komaj 37,4, sem mela pa v petek zvečer enako. user posted image

Upam, samo, da ne pregorim. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.2.2009 13:22:44   
blaža

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Kresalova v ponedeljek zjutraj vpraša svojo tajnico:

"Kaj je napisano v mojem koledarju za ta teden?"

"Ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja."

Sam, da ne bom jaz taka, ko delo  najdem.user posted image  Ma neeeeeeeeeeee.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.2.2009 13:22:57   
Stipe air force

Na sosednji temi sem brala o sex pripomočkih in ena piše, da jih naroči po pošti in upa, da poštar ne ve kaj za ena firma je to in kaj je v paketu.user posted image user posted image user posted image

Lih zadnjič sva se z mojim zaradi tega režala.user posted image user posted image user posted image
Sem ji odpisala, da poštar ve in user posted image user posted image user posted image

Seveda ve... ce je tudi postar pripomocek... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.2.2009 13:23:15   
Februarka08
Se vidi da je slabo vreme in kar čvekate in čvekateuser posted image user posted image
Pridni... jaz grem pa naprej kuhat... danes bo podobno kot včeraj, ker mi je še zelje ostalo, krvavica se že peče, krompir je pa tudi že v piskru namajen. Še za Lariso pristavim eno omakco in bo mela to s pirejem.
Sem bila že tudi v službi med tem, da sem podpisala tist aneks, jutri ga pa nesem na CSD... ah, samo letanjeuser posted image pa še to slabo vremeuser posted image pa jaz sem vsa zaničuser posted image ah, samo stokam, a ne? user posted image

Grem, da spet kaj ne uničim danes v kuhniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.2.2009 13:23:39   
blaža

Seveda ve... ce je tudi postar pripomocek... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image , ja maš pa skoraj prav. skoraj pa upam, ker je nekoč res bil, upam, pa da zdej ni.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.2.2009 13:25:56   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Policista sta se skregala v prostorih Ministrstva za notranje zadeve.

"Ti si največji norec, kar sem jih kdaj videl!" je zavpil prvi.

"Ti si pa idiot, da ni večjega na svetu!" je rekel drugi.

Takrat pride mimo Kresalova in reče:

"Očitno sta pozabila, da sem jaz še v službi!"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.2.2009 13:26:51   
blaža

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Policista sta se skregala v prostorih Ministrstva za notranje zadeve.

"Ti si največji norec, kar sem jih kdaj videl!" je zavpil prvi.

"Ti si pa idiot, da ni večjega na svetu!" je rekel drugi.

Takrat pride mimo Kresalova in reče:

"Očitno sta pozabila, da sem jaz še v službi!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1473
10.2.2009 13:27:18   
Stipe air force

user posted image user posted image user posted image , ja maš pa skoraj prav. skoraj pa upam, ker je nekoč res bil, upam, pa da zdej ni.user posted image user posted image user posted image

... saj se rece, da je otrok podoben postarju... ce ze ne zakonskemu ocetu... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
10.2.2009 13:31:30   
Stipe air force

Odluči Mujo, da ide radit' u Sloveniju u Maribor, pa se vrati za dva dana.

Pa ga pita Fata:
Zašto si već došao kući ? Nisi ni počeo raditi ?

Pa gdje da ti radim, kada mi već na avtobusu napišu: MARIBOR RUŠE !!

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!