|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 18:34:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: buči

smo pa še vedno manekenske postave 78 cm in 8700 kg.user posted image

Ej, sem šla prav pogledat ... Tilen je imel pri 4,5 meseca 8450g. No, naš je pa težkokategornik ... Gremo proti 12 kg, o cm pa ne bi, ampak nosi stvari, ki jih je imel Aljaž pri skoraj 2 letih ...

suzi, pridna z dijeto, jaz se že nisem spravila, ampak sem vseeno spotoma izgubila 4 kg. Tako da upam, da bo šlo še kaj kar tako dol, brez matranja in odrekanja. Zdaj sem samo še 1 kg v + od Tilna, Aljaževe kile bom pa že do njegovega maturanca dol dala ...user posted image

hecno je, ker skoz neki melje. user posted image mamo pa res v žlahti, moj fotr je bil še čez sredno šolo najmanjši (tudi od punc), v zadnjem letniku je zrastel na 184cm, jaz pa sem mela 12 kg, ko sem šla v prvi razred! user posted image

Jaz pa 34 ... user posted image

Val, bravo za hojo! user posted image user posted image

listek, lepo, da ste bolje.

he he moja sestra pa 32. zdej ma pa ona 171cm in 50kg, jst pa 168cm pa kar precej kil več od nje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče bo Luka tud ko bo zrastu tak kot oči. 188cm in krepko čez 100 kg user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.2.2009 18:35:24   
lillchy123
moj sin se je danes prvič nomalno plazil! user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.2.2009 18:50:37   
Stipe air force

moj sin se je danes prvič nomalno plazil! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravooooo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.2.2009 18:58:32   
ella79

jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
same lepe novice danes user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.2.2009 19:01:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Bravooooo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.2.2009 19:02:01   
blaža
Evo blaž že spi.user posted image

ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.2.2009 19:02:37   
blaža
danes, bi vam lahko delala družbo, ki je moj napovedal, da je nogomet.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.2.2009 19:06:47   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

danes, bi vam lahko delala družbo, ki je moj napovedal, da je nogomet.user posted image

mogoče bo pa Pino tudi gledal in bom udi ja kaj več čakulala. Odvinso kako bo ana zaspala.
JE pa danes nenormalno dobre volje.s em prov vesela

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.2.2009 19:09:18   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mogoče bo pa Pino tudi gledal in bom udi ja kaj več čakulala. Odvinso kako bo ana zaspala.
JE pa danes nenormalno dobre volje.s em prov vesela

ja ful so lušni! user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.2.2009 19:10:01   
Stipe air force

ga je moj zrihtal in v mižo. jaz se pa bašem z kruhom in klobasami- domačimi. Prav po ločevalnji.user posted image

mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.2.2009 19:13:10   
Stipe air force
Na BE televiziji ne vem ce bo tekma... naso tv pa nimam na kablu... tko da bom jaz z vami.... user posted image  user posted image  user posted image ... ce bo pa slucajno, potem bo pa tu Sefla... seveda, ce ne bo spala... mogoć... zadnje cajte jo redno zmanjkuje zelo zgodaj... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.2.2009 19:13:32   
blaža

mmmmmmmmmmmmmmm, baseeeeeee..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

E! Tu sam te htjila!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.2.2009 19:16:41   
Stipe air force

bo se kej ostal... do takrat ko mi pridemo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.2.2009 19:18:32   
blaža

ja ti bom eno spravla.user posted image

kdaj pa prideš?

bo se kej ostal... do takrat ko mi pridemo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.2.2009 19:21:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bamby, jaz sem administratorka... pri nas je plača za user posted image kako je pa drugod, pa ne vemuser posted image user posted image

Mi je ena odgovorila, da je v zdravstvu po cca. 500 € user posted image  neto.

blaža, si mislila 650 € neto ali bruto??? Moram tudi okrog tega malo vedet, koliko se kaj gibljejo plače, če me sami kaj vprašajo, koliko jo pričakujem user posted image .

Bi vas rada še nakaj prosila, ker vem da rade pomagate. Namen imam napisat prošnjo za delo, ki ni razpisano. Mi lahko namignete, kako naj napišem začetek. S tem sem se danes nekaj ukvarjala, pa nisem našla pravega začetka. Poslala bi ga pa na banko.

Jaz sem pa popoldan šla z otrokoma in mojimi starši nabavljat avijacijo ali "luftfafe", kot pravi stipe user posted image . Zdaj smo za nekaj časa preskrbljeni user posted image . Je bilo treba it pa kar do Cerknice. Še dobro, da so čarovnice še zaklenjene user posted image user posted image user posted image .
Anaja je že ob 18.50 mrknila, Tim še skače user posted image .

Sem pa dobre novice prebrala, da je David doma, Lukec se pa plazi. Bravoooo fanta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.2.2009 19:22:44   
blaža
ma neto 600- 650. kolko pa znese to bruto? 400euser posted image

ne vem se moraš še kej pozanimat.

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.2.2009 19:25:13   
blaža
jaz vedno napišem.

Sem ta pa ta, rojena v kopru dne ...., živeča v Senožečah....sem poročena, mati dveh otrok.

Leta tega in tega sem končala to pa to šolo,....Imam tolko pa tolko delavnih izkušenj, sem vestna, marljiva, komunikativna, delavne narave. obvladam ta pa ta rač. program, govorim aktivno te pe te jezike, pasivno pa te in te.

....

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.2.2009 19:25:21   
bamby
Sem se pravkar in punce odgovarjajo zelo različno user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/administrator_-_pla%C4%8Da%3F/m_3792023/tm.htm

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
11.2.2009 19:27:19   
blaža
No moja prošnja je kratka, se malo opišem, pa pol kakšno šolo in izkušnje imam, kakšne rač. programe in jezike obvladam, par lastnosti, pa to je to.

Na koncu napišem še : V upanju na pozitiven odgovor vas lepo pozdravljam, al pa v upanju na ugodno rešitev, lep pozdrav, Blaža

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
11.2.2009 19:28:21   
blaža
Meni se zdi, da je ful pomembno, da je prošnja kratka in jedrnata, da noter piše bistvo, da deluješ samozavestno, da ne delaš slovničnih napak in da je dobro sestavljena.

HB mi Slovenština ne dela težav.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
11.2.2009 19:29:32   
bamby

jaz vedno napišem.

Sem ta pa ta, rojena v kopru dne ...., živeča v Senožečah....sem poročena, mati dveh otrok.

Leta tega in tega sem končala to pa to šolo,....Imam tolko pa tolko delavnih izkušenj, sem vestna, marljiva, komunikativna, delavne narave. obvladam ta pa ta rač. program, govorim aktivno te pe te jezike, pasivno pa te in te.

....

Blaža , super za tale namig. No, moja se zadnjič ni začela ravno tako. Sem jo drugače priredila.

Sicer pa upam, da bo še katera dala kakšen predlog, ker bi bila rada zelo izvirna!!!

dolenjka, ti imaš nabrušen jezik in od tebe prav res pričakujem kaj izvirnega!

Pa da ne boste mislile, da katero zanemarjam user posted image user posted image . Prav vse vas prosim za nasvet.

blaža. morda bova s pomočjo februark napisali prošnjo, ki bo zanimiva za delodajalca!!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
11.2.2009 19:32:30   
blaža
Ma ja meni se di da je tisto važno kar sem prejle napisala. Če bi bla jaz delodajalec, bi to prvo pogledala. Če bimi nekdo preveč nakladal, se mi je ne bi dalo brat, če bi delal grozne pravopisne napake, bi se smejala, ker, če ni sposoben sam, bi si vsaj dal pomagat komu, tolko lahko nardi vsak.

No če bi bil list zanemarjen, spackan,... bi mi tudi padlo zanimanje, no kratko in jedrnato, pa bistvo, da se napiše, pa še zraven naslova zgoraj telefonska številka, če te želi takoj poklicat, pa mail, za ti odpisatuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
11.2.2009 19:33:06   
bamby

Meni se zdi, da je ful pomembno, da je prošnja kratka in jedrnata, da noter piše bistvo, da deluješ samozavestno, da ne delaš slovničnih napak in da je dobro sestavljena.

Tega načela se tudi sama držim!!! Ampak meni je zelo pomembno to, da prošnja ni klasična, pač pa izvirna, da je posebna, ker samo na tak način lahko pritegnem delodajalca, če me razumeš.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
11.2.2009 19:33:06   
blaža
Aja pa tam kjer omenim , da imam dva otroka, napišem po novem zraven, da imam varstvo preskrbljeno.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.2.2009 19:33:33   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Tega načela se tudi sama držim!!! Ampak meni je zelo pomembno to, da prošnja ni klasična, pač pa izvirna, da je posebna, ker samo na tak način lahko pritegnem delodajalca, če me razumeš.

Na primer?

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

lahko?
drevozivljenja

zanima me naslednje:kadite med nosečnostjo?ali lahko do 10 čikov škoduje otroku da je pohabljen?ali škoduje samo na pljuča

da pohabljeni so (28%)

ne niso pohabljeni (22%)

sem kadil pa jm nič ni (20%)

škoduje na pljuča (30%)

Število vseh glasov: 358

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!