jencili
|
čer, danes res na hitro, ker že komi gledam. Kdo mi je kriv, če hodim ob 2h spat, zjutri pa ob 7.30 auf Jst sm že kr lepo bolš, vročine nimam, kašlam še kr lepo, se mi pa zdi, k da me hoče neki grlo nase opozorit dons . No, da vam pa povem, kaj je še bolj - Taj ma spet vročino. Sicer HB ne visoke, pa vseeno. Res smo pazili, niti skupi nismo bli, da ja ne bi kej pobral od mene in evo. Prov strah me je prvega mesca službe res Sem pa jutri še doma (sm komi dons uspela Dr. prepričat, da morem ta teden še v službo), na petek 13. pa začnem delat. Zanimivo, kako se stvari na hitro obrnejo. Bla sem namreč zmenjena, da bom od pon. - čet. delala, v petek pa sem si želela, da bi bla na svoj RD frej, zdej bom pa ravno takrat začela delat, prej pa cel teden doma Kaj je še novga??? Aja, imamo še ta zadnjo enkico zunaj in Taj je dons naredu zelo lepih dobrih 10 korakov čisto sam . Res mu gre super že tale hoja in varuška pravi, da se zelo hitro odvija naprej in je vsak dan napredek očiten ups, skor bi pozabila. Kolegica me je prosila, če ima slučajno katera kak kontakt za varstvo punčke stare dobro leto. Potrebovala bi zelo različno in ne za vsakodnevno varstvo. Če slučajno kera kakšno pozna, prosim, če mi lahko javi. Hvala zdej pa šibam spat. nočko