|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 16:22:05
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz ga pečem na peki papirju, rata hrustljav, ga pa ne prelivam.
|
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 16:43:17
|
|
|
|
pokica_
|
Meni je pa njamsi tako, da ga razrezanega dam na peki papir, posolim, popram, dam pol čajne žličke sladke rdeče paprike in 3 žlice olja,...vse premešam in dam na ventilacijo pečt na 200oC. Hitro in hrustljavo pečen!
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 20:56:32
|
|
|
|
kaya2007
|
meni se tudi normalno zapeče, ga pa dam pod žar+ventilator, brez ventilatorja ni bilo tolk fajn..
|
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 16.2.2009 22:03:33
|
|
|
|
barika
|
olupljenega in narezanega na kose (tako kot za krompir v kosig) ga v posodi premešam z olivnim oljem soljo, česnom v prahu in rožmarinom. pustim par minutk, potem ga na peki papriju spečem v mikrovalovki, da je malo hrustljav ... super dobro , zraven pa kakšna solata, zrezki itd ...
|
|
|
|
|
RE: pečen hrustljav krompir 19.2.2009 9:54:14
|
|
|
|
muška
|
res zalto rumen in res hrustljav krompir nastane, če ga daš v mrzlo pečico. To potem vklopiš in ko je krompir pečen šele TAKRAT soliš, nič prej! Olja dam samo za vzorec, v glavnem krompir se ne prijema in je res tisti ta pravi
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlični morski recepti za malčkeRibe so dober vir omega tri maščobnih kislin, ki so izrednega pomena za pravilen razvoj otroških možganov in oči.
Zdrava pijača za otrokeV poletnih mesecih je še bolj pomembno, da ima otrok tekočino ves čas na razpolago. Seveda pa je zelo pomembno tudi, ali...
Zadnje s foruma
Dojenje.AdminAli menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?Da, in zato sem se trudila dojiti čim dlje. (
75%)

Ne, in ne obžalujem, da nisem dlje dojila. (
25%)

Da, in obžalujem, da nisem dlje dojila. (
0%)

Dolgo sem dojila, vendar mislim, da ne. (
0%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!