MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Kako pa sploh posumijo na sladkorno? A se to vidi na krvi Ker meni res samo sladko paše in me že rahlo skrbi, da si ne bom kake sladkorne nakopala. ah, kje...če ti paše cukr, ni nujno, da imaš sladkorno... k sm bla na morfologiji, mi je G reku, da ma moj en mejčkn povečan trebušček, pa me je pol vprašu, če ma kdo v moji družini sladkorno, pa sm rekla, da moja babi. pol me je pa poslal k diabetologu na 50mg test z glukozo, kjer sm imela cukra 8.1 (normalno je pa do 7,8), kar sploh ni velik (vsaj tko vsi pravjo), na tešče sm mela pa v redu cukr. pol me je pa diabetolog napotil na polikliniko (kamor sm se mogla naročit) za 100mg test z glukozo...morš pa tud pridt tešč, ti vzamejo kri prec zjutri, spiješ uno glukozo, pol morš pa tm čist na miru čakat 3 ure, kjer ti vsako uro spet vzamejo kri....men je bla prava muka bit tm...k sm spila uno glukozo, se mi je toook vrtel v glavi, da sm se mogla uležt (tm na eno njihovo pojstlo), kar je baje čist normalno, k ljudje nismo navajeni dobit tok cukra naenkrat.no, pol je blo pa čedalje bolš...hvalabogu...