|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
18.2.2009 7:46:41   
Februarka08
Tai, vse najboljše za 1. roj. dan!!! user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.2.2009 7:50:43   
Februarka08
Jutro.

Moja noč spet poraznauser posted image user posted image nič ne spimuser posted image jest ne vem kaj je to, v glavnem ne morem zaspat, ko že hočem, moj začne smrčat in sploh ne morem, celo noč se premetavam.... ma čist sem neprespana in zmatrana že zjutrajuser posted image Pa še tistih par uric ko naj bi spala, je zunaj tako pihalo da je vse švigalo in sem mislila da nas bo z bajto vred odneslo... še vedno ful piha, pa kar en sneg je zunajuser posted image tako da ne bova šle nič venuser posted image user posted image pa sonce sijeuser posted image groza, današnji dan že vidim da bo polomija... pa še na šihtu me čaka nekaj...... user posted image
Ah, raje neham jamratuser posted image grem še enkrat po tamalo, je še vedno v postelji in noče venuser posted image ona bi se metala iz enega konca v drugega in ni šans da jo smem ven vzetuser posted image user posted image
Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.2.2009 7:53:18   
Janey
Tai vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še user posted image za mami

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.2.2009 7:54:00   
mala_pikica
Jutro!

Tai vse naj, naj za 1. svečkouser posted image user posted image .

Janey a tvoj pikec pa joka, ko ga daš v  varstvo? Saj bo boš videlauser posted image . Saj  bo hitro ugotovil, da gre v varstvo in, da prideš po njega. Verjamem pa, da je to zelo hudo in stresno za mamico, če otroci jokajo, ko jih odpeljemo. Jaz bi hotla, da ga kar moj pelje. A ti si še doma, ob kolkih pa začneš s lužbo? In tašča je zdaj zadovoljna, ko je lahko šla včeraj po Jakca?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.2.2009 8:01:49   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

Tai vse naj, naj za 1. svečkouser posted image user posted image .

Janey a tvoj pikec pa joka, ko ga daš v  varstvo? Saj bo boš videlauser posted image . Saj  bo hitro ugotovil, da gre v varstvo in, da prideš po njega. Verjamem pa, da je to zelo hudo in stresno za mamico, če otroci jokajo, ko jih odpeljemo. Jaz bi hotla, da ga kar moj pelje. A ti si še doma, ob kolkih pa začneš s lužbo? In tašča je zdaj zadovoljna, ko je lahko šla včeraj po Jakca?

jaz zčenjam ob 7ih, prav tako moj. sej včasih ga in pelje včasih jaz. ja tašča je kar žarela včeraj...mislim ejuser posted image user posted image pa jaz sem moram učit in sem jo prosla da pride v četrtek k nam ga čuvat in je najprej nekaj naj ga tja peljemo, pol sme ji pa kar povedala, da ma otrok nek ritem in da ne morem ob 9ih tja ponj hodit, pa je rekla da pride k nam. celouser posted image user posted image včeraj je bil dober dan z njo. se ji je dalo kaj povedat. upam da bo zdaj kaj bolše. drug tedn pa ju tak niuser posted image user posted image

od mojga kolega pa ga je danes ob pol 7 klical da gresta v bolnico in da ima njegova popadke na 5 minuser posted image user posted image držite pseti da bo vse dobro. jaz se pa že veselimuser posted image bo en novi pubec z nami

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.2.2009 8:03:04   
Janey
mala_pikica je lukec zdrav? sem pogledala slike zadnjič ko si jih prilimala in res moram rečt in da imaš tako lepe otroke....se tak topim ko lano gledam, luka je pa tudi pravi frajeruser posted image user posted image
ti maš pa srečo, ko maš babice domauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.2.2009 8:15:45   
Janey
kak je pa te lepo zunaj...sonček sije, pa se sneg tak iskriuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.2.2009 8:36:45   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mala_pikica je lukec zdrav? sem pogledala slike zadnjič ko si jih prilimala in res moram rečt in da imaš tako lepe otroke....se tak topim ko lano gledam, luka je pa tudi pravi frajeruser posted image user posted image
ti maš pa srečo, ko maš babice domauser posted image

Ja Janey Luka je zdaj HB zdrav, sva imela kontrolo včeraj, sicer pa imava še antibiotik. Cepljenje pa mu je prestavila na marec, je rekla mogoče bo takrat že kaj manj viroz in bolezni in, da ga bo raje takrat cepila.

Tudi tvoj Jaka je že pravi dečko sem pogledala filmček, kako ga maširauser posted image .
Moja mama še ni v penziji gre mislim, da decembra. Tašča pa je res že v penziji. Lukca pa bosta obe pazili, bomo malo porazdelili, da ne bo tašča preobremenjena, ker pazi tudi nečakinjo. Sem pa zelo, zelo vesela, da imata moja otroka tako pozorni babici in sta vedno z veseljem pripravljeni pomagati.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.2.2009 8:40:20   
blaža
Jutro!user posted image

TAI VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.2.2009 8:42:58   
blaža
Spali kar ok. zjutraj ga je pa moj zbudil, ki je iskal ključe od avta. pol sem ga ob šesti in petnajst k sebi vzela in sem vidla, da je tečen, pa sem ga dala nazaj v posteljico in je potegnil do osme ure.user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi še malo dlje spal, ma je uletel Matija, da če msilimo vstat.user posted image

Je ful vesel, ki prideta babi in dedi jih čuvat, da grem od desete do dvanajste vm Postojno na neko predavanje za zavod, če ne mi dinarčke ukinejo. Je obvezno.user posted image No ma je pa lep sonček zunaj!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.2.2009 9:00:02   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

mi smo pa danes prvič šli skupaj od doma. Sva jo peljala v varstvo k babi in dediju, mala cela nora, da jo bosta spet razvajala. user posted image  sem fuuuul vesela, da ni joka, ko greva. Samo pomaha nama in lubčka pošlje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE TAI ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica - tudi jaz se strinjam z Janey, da imaš tako luštna otročka user posted image , mala je itak prava lepotica in bo vaš ati imel veliko dela z odganjenjem fantov od hiše. user posted image  Lukec pa ti bo pravi šarmer, že zdaj tako prikupno gleda. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.2.2009 9:01:12   
Janey
oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcateuser posted image user posted image lana
jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.2.2009 9:04:23   
srečka nosečka

oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcateuser posted image user posted image lana

ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi user posted image
Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je.

Ja zdaj pa res že samostojno hodi. user posted image  Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. user posted image

Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.2.2009 9:06:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi user posted image

Ja zdaj pa res že samostojno hodi. user posted image  Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. user posted image

mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikakuser posted image še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožnikuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.2.2009 9:11:20   
srečka nosečka

mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikakuser posted image še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožnikuuser posted image user posted image user posted image

sorry, samo sem se od srca nasmejala

Saj bo Jaka zrastel pa bosta nadoknadila.

Lahko ga pa kdaj dasta med vikend za kakšno urco ali dve k tašči pa si vzameta čas samo zase. Pa bosta vidva happy in tašča tudi.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.2.2009 9:18:43   
Janey

Lahko ga pa kdaj dasta med vikend za kakšno urco ali dve k tašči pa si vzameta čas samo zase. Pa bosta vidva happy in tašča tudi.

ni smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš da mi je težko ga dat, ker ga itak vidim 3 ure na danuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.2.2009 9:31:00   
misar
MI SMO TUD DANES 1. JOKALI, KO SEM TAMALO ODDALA V VARSTVO...UPS ČRKE....user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.2.2009 9:32:50   
srečka nosečka

ni smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš da mi je težko ga dat, ker ga itak vidim 3 ure na danuser posted image user posted image

saj to je problem vem ja user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.2.2009 9:34:38   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

MI SMO TUD DANES 1. JOKALI, KO SEM TAMALO ODDALA V VARSTVO...UPS ČRKE....user posted image user posted image user posted image

user posted image  zate in za Lanouser posted image

user posted image  tega se jaz tudi bojim, da bo nastopilo obdobje, ko bo jokala, ko bom šla.
Verjetno bom prišla v službo cela razmočena od joka. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.2.2009 9:48:50   
itata
jutro,  

najprej VSE NAJBOLJŠE TAIuser posted image user posted image user posted image

potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestalauser posted image user posted image user posted image  super novice res.

če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevkuuser posted image  sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhnauser posted image user posted image user posted image  no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posneluser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.2.2009 10:01:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,  

najprej VSE NAJBOLJŠE TAIuser posted image user posted image user posted image

potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestalauser posted image user posted image user posted image  super novice res.

če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevkuuser posted image  sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhnauser posted image user posted image user posted image  no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posneluser posted image

ej, a veš, da sem včeraj gledala preverjeno in sem se pri tem prispevku takoj na tvojega Jakoba spomnila user posted image . Očitno sem si ga dobro zapomnila user posted image . Luštni so bili. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.2.2009 10:07:10   
pina-1
dan.

naša noč je bla kot vse zadnje dni. Smo čistili enkrat vmes noska, pa alo jokcali, ampak smo pa danes 100% boljši kot včerajuser posted image user posted image user posted image . Sem pa malo žalostna, ker smo odpovedali mini dopust na pohorju. se ne upa z Ano na sneg, da nebi še kaj fasala.... mia bo žalostna, ampak sva se s Pinotom zmenila, da omo v sobotošli na sviščake, da bo Mia smučala.... pa bo zadovoljna...

danes pri nas sonček sije in midve ne bova šli kaj dosti ven. je pa tetica pri nas, ki bo malo v red spravila tole bajtico.... ana ji pa pri tem pomaga.

TAI VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.2.2009 10:13:47   
larisa
Dan

sej nisem vedla kam naj se obrnem, pa sem rekla, ve boste najbolj vedele kako se počutim in me razumele. Nejc je šel v varstvo, sicer vse ok, brez težav, jaz pa po opravkih. Sedaj sem pa pršla domov in me takooooo stiska, ker ga ni z mano, da je joj user posted image user posted image user posted image  Prav grozno se počutim.... Razmišljam kar take stvari, kot da se slučajno ne boji, da sem ga zapustila in če mu je hudo itd...grozna sem, vem.... Ampak vam upam pojamrat, ker ste na istem in verjetno razumete stisko user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
18.2.2009 10:14:50   
larisa
No pa še tole sem pozabila med mojim jamranjem user posted image

TAI VSE NAJBOLJŠE user posted image  BODI PRIDEN, VESEL IN ZDRAV! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
18.2.2009 10:19:47   
lillchy123
dan

user posted image user posted image user posted image  za vse mamice, ki otročke uvajate v varstvo

jst mam tud eno ? oz prošnjo. a ma ktera kakšne baby centrove živčke, ki
jih ne rabi? Jst bi jih bla ful vesela in menjam za kakšno sladkarijo. user posted image

zdej grem pa moja dva lumpa na sprehod pelat. je tok lep sonček, sam mraz ko user posted image .

larisa, jst sem še kar doma, če te bo zamikal kak klepet pa kavica.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?