Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 7:46:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Tai, vse najboljše za 1. roj. dan!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 7:50:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Moja noč spet porazna nič ne spim jest ne vem kaj je to, v glavnem ne morem zaspat, ko že hočem, moj začne smrčat in sploh ne morem, celo noč se premetavam.... ma čist sem neprespana in zmatrana že zjutraj Pa še tistih par uric ko naj bi spala, je zunaj tako pihalo da je vse švigalo in sem mislila da nas bo z bajto vred odneslo... še vedno ful piha, pa kar en sneg je zunaj tako da ne bova šle nič ven pa sonce sije groza, današnji dan že vidim da bo polomija... pa še na šihtu me čaka nekaj...... Ah, raje neham jamrat grem še enkrat po tamalo, je še vedno v postelji in noče ven ona bi se metala iz enega konca v drugega in ni šans da jo smem ven vzet Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 7:53:18
|
|
|
|
Janey
|
Tai vse naj naj še za mami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 7:54:00
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jutro! Tai vse naj, naj za 1. svečko . Janey a tvoj pikec pa joka, ko ga daš v varstvo? Saj bo boš videla . Saj bo hitro ugotovil, da gre v varstvo in, da prideš po njega. Verjamem pa, da je to zelo hudo in stresno za mamico, če otroci jokajo, ko jih odpeljemo. Jaz bi hotla, da ga kar moj pelje. A ti si še doma, ob kolkih pa začneš s lužbo? In tašča je zdaj zadovoljna, ko je lahko šla včeraj po Jakca?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:01:49
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jutro! Tai vse naj, naj za 1. svečko . Janey a tvoj pikec pa joka, ko ga daš v varstvo? Saj bo boš videla . Saj bo hitro ugotovil, da gre v varstvo in, da prideš po njega. Verjamem pa, da je to zelo hudo in stresno za mamico, če otroci jokajo, ko jih odpeljemo. Jaz bi hotla, da ga kar moj pelje. A ti si še doma, ob kolkih pa začneš s lužbo? In tašča je zdaj zadovoljna, ko je lahko šla včeraj po Jakca? jaz zčenjam ob 7ih, prav tako moj. sej včasih ga in pelje včasih jaz. ja tašča je kar žarela včeraj...mislim ej pa jaz sem moram učit in sem jo prosla da pride v četrtek k nam ga čuvat in je najprej nekaj naj ga tja peljemo, pol sme ji pa kar povedala, da ma otrok nek ritem in da ne morem ob 9ih tja ponj hodit, pa je rekla da pride k nam. celo včeraj je bil dober dan z njo. se ji je dalo kaj povedat. upam da bo zdaj kaj bolše. drug tedn pa ju tak ni od mojga kolega pa ga je danes ob pol 7 klical da gresta v bolnico in da ima njegova popadke na 5 min držite pseti da bo vse dobro. jaz se pa že veselim bo en novi pubec z nami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:03:04
|
|
|
|
Janey
|
mala_pikica je lukec zdrav? sem pogledala slike zadnjič ko si jih prilimala in res moram rečt in da imaš tako lepe otroke....se tak topim ko lano gledam, luka je pa tudi pravi frajer ti maš pa srečo, ko maš babice doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:15:45
|
|
|
|
Janey
|
kak je pa te lepo zunaj...sonček sije, pa se sneg tak iskri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:36:45
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala_pikica je lukec zdrav? sem pogledala slike zadnjič ko si jih prilimala in res moram rečt in da imaš tako lepe otroke....se tak topim ko lano gledam, luka je pa tudi pravi frajer ti maš pa srečo, ko maš babice doma Ja Janey Luka je zdaj HB zdrav, sva imela kontrolo včeraj, sicer pa imava še antibiotik. Cepljenje pa mu je prestavila na marec, je rekla mogoče bo takrat že kaj manj viroz in bolezni in, da ga bo raje takrat cepila. Tudi tvoj Jaka je že pravi dečko sem pogledala filmček, kako ga mašira . Moja mama še ni v penziji gre mislim, da decembra. Tašča pa je res že v penziji. Lukca pa bosta obe pazili, bomo malo porazdelili, da ne bo tašča preobremenjena, ker pazi tudi nečakinjo. Sem pa zelo, zelo vesela, da imata moja otroka tako pozorni babici in sta vedno z veseljem pripravljeni pomagati.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:40:20
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! |
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 8:42:58
|
|
|
|
blaža
|
Spali kar ok. zjutraj ga je pa moj zbudil, ki je iskal ključe od avta. pol sem ga ob šesti in petnajst k sebi vzela in sem vidla, da je tečen, pa sem ga dala nazaj v posteljico in je potegnil do osme ure. Mogoče bi še malo dlje spal, ma je uletel Matija, da če msilimo vstat. Je ful vesel, ki prideta babi in dedi jih čuvat, da grem od desete do dvanajste vm Postojno na neko predavanje za zavod, če ne mi dinarčke ukinejo. Je obvezno. No ma je pa lep sonček zunaj!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:00:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, mi smo pa danes prvič šli skupaj od doma. Sva jo peljala v varstvo k babi in dediju, mala cela nora, da jo bosta spet razvajala. sem fuuuul vesela, da ni joka, ko greva. Samo pomaha nama in lubčka pošlje. VSE NAJBOLJŠE TAI ZA 1. ROJSTNI DAN Mala pikica - tudi jaz se strinjam z Janey, da imaš tako luštna otročka , mala je itak prava lepotica in bo vaš ati imel veliko dela z odganjenjem fantov od hiše. Lukec pa ti bo pravi šarmer, že zdaj tako prikupno gleda.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:01:12
|
|
|
|
Janey
|
oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:04:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je. Ja zdaj pa res že samostojno hodi. Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:06:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je. Ja zdaj pa res že samostojno hodi. Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikak še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožniku
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:11:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je. Ja zdaj pa res že samostojno hodi. Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikak še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožniku sorry, samo sem se od srca nasmejala Saj bo Jaka zrastel pa bosta nadoknadila. Lahko ga pa kdaj dasta med vikend za kakšno urco ali dve k tašči pa si vzameta čas samo zase. Pa bosta vidva happy in tašča tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:18:43
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je. Ja zdaj pa res že samostojno hodi. Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikak še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožniku sorry, samo sem se od srca nasmejala Saj bo Jaka zrastel pa bosta nadoknadila. Lahko ga pa kdaj dasta med vikend za kakšno urco ali dve k tašči pa si vzameta čas samo zase. Pa bosta vidva happy in tašča tudi. ni smešno a veš da mi je težko ga dat, ker ga itak vidim 3 ure na dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:31:00
|
|
|
|
misar
|
MI SMO TUD DANES 1. JOKALI, KO SEM TAMALO ODDALA V VARSTVO...UPS ČRKE....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:32:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey oo srečka...kak ste? sem prebrala da že korakcate lana jaz vas tak pogrešam babe moje....upam da se čimprej kaj vidimo ma odlično smo, samo se doma bolj malo vidimo, odkar sem jaz v službi Prej je bilo tako fino, ko smo bili več časa skupaj. Ampak kaj čemo, tako je. Ja zdaj pa res že samostojno hodi. Sicer je že dolgo naredila po par korakov, zdaj pa se kar pogumno vstane in šiba. Srečanje - upam, da nam kmalu uspe najt čas mi imamo enak problem. moj je vsaj 2x na teden popoldan in se sploh ne vidima. pol pa zvečer pa tak veš kak je...nikak še ponoči se ne morma stisnit odkar jaka tak spi slabo, da ga mama kar pr sebi v postelji (na sredini) joto poznam samo še tisto na krožniku sorry, samo sem se od srca nasmejala Saj bo Jaka zrastel pa bosta nadoknadila. Lahko ga pa kdaj dasta med vikend za kakšno urco ali dve k tašči pa si vzameta čas samo zase. Pa bosta vidva happy in tašča tudi. ni smešno a veš da mi je težko ga dat, ker ga itak vidim 3 ure na dan saj to je problem vem ja
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:34:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar MI SMO TUD DANES 1. JOKALI, KO SEM TAMALO ODDALA V VARSTVO...UPS ČRKE.... zate in za Lano tega se jaz tudi bojim, da bo nastopilo obdobje, ko bo jokala, ko bom šla. Verjetno bom prišla v službo cela razmočena od joka.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 9:48:50
|
|
|
|
itata
|
jutro, najprej VSE NAJBOLJŠE TAI potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestala super novice res. če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevku sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhna no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posnel
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 10:01:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, najprej VSE NAJBOLJŠE TAI potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestala super novice res. če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevku sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhna no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posnel ej, a veš, da sem včeraj gledala preverjeno in sem se pri tem prispevku takoj na tvojega Jakoba spomnila . Očitno sem si ga dobro zapomnila . Luštni so bili.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 10:07:10
|
|
|
|
pina-1
|
dan. naša noč je bla kot vse zadnje dni. Smo čistili enkrat vmes noska, pa alo jokcali, ampak smo pa danes 100% boljši kot včeraj . Sem pa malo žalostna, ker smo odpovedali mini dopust na pohorju. se ne upa z Ano na sneg, da nebi še kaj fasala.... mia bo žalostna, ampak sva se s Pinotom zmenila, da omo v sobotošli na sviščake, da bo Mia smučala.... pa bo zadovoljna... danes pri nas sonček sije in midve ne bova šli kaj dosti ven. je pa tetica pri nas, ki bo malo v red spravila tole bajtico.... ana ji pa pri tem pomaga. TAI VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 10:13:47
|
|
|
|
larisa
|
Dan sej nisem vedla kam naj se obrnem, pa sem rekla, ve boste najbolj vedele kako se počutim in me razumele. Nejc je šel v varstvo, sicer vse ok, brez težav, jaz pa po opravkih. Sedaj sem pa pršla domov in me takooooo stiska, ker ga ni z mano, da je joj Prav grozno se počutim.... Razmišljam kar take stvari, kot da se slučajno ne boji, da sem ga zapustila in če mu je hudo itd...grozna sem, vem.... Ampak vam upam pojamrat, ker ste na istem in verjetno razumete stisko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 10:14:50
|
|
|
|
larisa
|
No pa še tole sem pozabila med mojim jamranjem TAI VSE NAJBOLJŠE BODI PRIDEN, VESEL IN ZDRAV!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 18.2.2009 10:19:47
|
|
|
|
lillchy123
|
dan za vse mamice, ki otročke uvajate v varstvo jst mam tud eno ? oz prošnjo. a ma ktera kakšne baby centrove živčke, ki jih ne rabi? Jst bi jih bla ful vesela in menjam za kakšno sladkarijo. zdej grem pa moja dva lumpa na sprehod pelat. je tok lep sonček, sam mraz ko . larisa, jst sem še kar doma, če te bo zamikal kak klepet pa kavica.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?