blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Bamby, kako kej s tvojim razgovorom in službo, sej sem že včeraj vprašala, pa nisi vidla verjetno. Jaz sem danes poslala šesto prošnjo. Bomo vidli kako in kej bo. povabil me pa ni še nihče na razgovor, čeprav je kar nekaj prošenj za mesec marec, tako, da je še malo cajta. Upam. Oprosti, ker nisem odgovorila na tvoje vprašanje. No, pravzaprav sem, samo sem bila tako navdušena nad Lukčevo novico, da sem očitno odgovor zbrisala. Pa da se popravim. Na razgovor nsiem bila "še" povabljena, pa si mislim, da verjetno tudi ne bom. Zadnji dan oddaje prošenj je bil 15.2. Sem pa danes šla na Zavod za zaposlovanje in mi je povedala nekaj pomembnih stvari. Mi je svetovala, najti si krog ljudi, ki pozna druge in ki te obvestijo, če kje se pojavi kakšno prosto delavno mesto, ker ravno na tak način lahko prideš do zaposlitve. Za razpis se delodajalec odloči v skrajnem primeru. Zato je najbolje prošnje kar pošiljati, čeprav delavno mesto ni razpisano, pa tudi dvigniti telefon in kam poklicati.... Torej, če ti bo kaj v pomoč.... Kaj dobrega si pa ti izvedela na predavanju??? Tai, vse najboljše za 1. roj. dan!!! blacky, za vaju z Valom. Po moje bo vse OK in se bo dalo s terapijo vse nepravilnosti odpravit! Naša Anaja je prava tečnoba že cel teden. Ne morem ugotoviti, ali je od zobov, je lačna, zaspana...???? . Nobena stvar ji ni pomislih. Dere se nonstop . Sem jo dala že ob 18h spat, še prej je spila flašo mleka, se pa vsake toliko še oglasi....se kar zadere . Drugače je pa zadnji dve noči prespala bp do 5h ! Ja ni blo slabo današnje predavanja. predvsem sem izvedla, da se ne piše v eč na začetek prošnje da si ta in ta stanujoča tam pa tam, ker to kao že piše v stolpcu zgoraj. Da raje napišeš nekaj v stilu: Zasledila sem vaš oglas,... in ker vem, da ste zelo dobra firma, al pa kej v tem stilu,... In na koncu je že kao oguljeno, če napišeš v upanju na ugodno rešitev,... ampak, da bi bil vesel, če bi te povabili na razgovor al pa kej takega.