|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
18.2.2009 10:24:28   
lillchy123
itata, user posted image  ampak je kmal začel s tv pa touser posted image  upam, da se bo še vseen hotu igrat z nami, k nismo znaniuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.2.2009 10:32:29   
larisa
Lillchy, hvala za vabilo...ampak jaz sem samo še 2 dni doma in jutri imava preglede na pediatrični v petek bom pa torto pekla in pripravljala za praznovanje, ki ga imamo cel vikend.  Živčke pa mam jaz pomoje, samo moram pogledat, ker imam denarnico v avtu, pa ti javim! user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.2.2009 10:43:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,  

najprej VSE NAJBOLJŠE TAIuser posted image user posted image user posted image

potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestalauser posted image user posted image user posted image  super novice res.

če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevkuuser posted image  sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhnauser posted image user posted image user posted image  no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posneluser posted image

jaz sem tud gledalauser posted image user posted image user posted image Ful so bli luštniuser posted image

Eh, jaz že 1 uro čakam mami, sestro in brata da pridejo kao na kavouser posted image itak sestra še zih spi, tako da ne vem kdaj mislijo priromatuser posted image naša gre pa tud ob 12h spat, do takrat naj se pa skidajouser posted image user posted image Pospravila sem že vse na grobo, še stopnice sem letela pometat ker je veter prinesel ful notuser posted image tako da potem samo kosilo nardim ko jo dam spat in sem frej.
Grem še kaj pripravit, upam da ste lahko zunaj na sončku... pri nas ful pihauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.2.2009 10:54:29   
mary_lou
user posted image ker svetovn frajer Jakob

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.2.2009 11:06:46   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,  

najprej VSE NAJBOLJŠE TAIuser posted image user posted image user posted image

potem čestitke LUKCU pa bravo mami k si vse to tko suvereno prestalauser posted image user posted image user posted image  super novice res.

če je ktera gledala včeri Preverjeno, je bil moj Jakob čist pri ta zadnjem prispevkuuser posted image  sta bila na sprehodu dedi pa babi pa je moja mama rekla, da je mene sam enkrat po rit k sem se po tleh metala v trgovini k sem bila majhnauser posted image user posted image user posted image  no pol so pa še dedija neki spraševal in Jakoba posneluser posted image

jaaaaaaaaaaa, jaz sem gledala... pa veš da sem razmišljala zakaj mi je tako znan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.2.2009 12:13:28   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: madasa

Pozdravljene mamice, otročeki in ata stipe,(upam da se nisem zmotila)
nekajkrat sem vas malo prebrala, ampak nikoli ni bilo dovolj časa, da bi se vključila. Tudi naša februarska user posted image  se pribljižuje svojemu 1. rojstnemu dnevu in bi ji rada sama spekla torto. Pred časom sem zasledila da je ena mamica spekla tako lepoooooooooo torto z neko maso, pa potem nisem več sledila kje se ta masa kupi,...
Lepo prosim, če bi mi lahko napisale kje se to kupi.
Upam, da se sploh še lahko vključim po skoraj enem letu,...
Lep dan še naprej 

To je tičina masa. Kupi se v Pekarna Vrhnika ali pa pri Ramsu:
http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56
Drugače pa dobrodošla user posted image . Kdaj pa vi praznujete?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TAI VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janey - user posted image  za razumevanje s taščo.
Mala_pikica - user posted image  za Luka, da je zdrav. Naj le tako ostane.
SN - user posted image  za super varstvo oz. da je Lana tako pridna, ko gre v varstvo. In user posted image  za samostojno hojo.
Misar - user posted image  za varstvo.
Pina-1 - user posted image  za boljše stanje Ane.
Larisa - user posted image user posted image user posted image . Jaz si tudi ne predstavljam čisto kako bo, ko bom dala Luno v varstvo.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.2.2009 12:50:06   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka sliši!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  TAI vse naj naj za tvoj prvi roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.2.2009 13:08:26   
misar
ufff danes pa ne morem dočakati konca službe, ker si mislim, da je naši princeski v varstvu hudo- čeprav mi je jasno, da ji niuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.2.2009 13:33:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ufff danes pa ne morem dočakati konca službe, ker si mislim, da je naši princeski v varstvu hudo- čeprav mi je jasno, da ji niuser posted image user posted image

vem kako se počutišuser posted image jaz sem ravno včeraj v takem trenutku klicala domov iz službe, ko je tamala jokalauser posted image ma sem mela tak cmok v grlu da bi še jaz zajokalauser posted image user posted image pa še besna sem bla na taščo, ker če ma varstvo, naj se z njo ubada, ne pa da otrok sedi samo po naročjih in v stolčku da je pri miru da ima ona lahko obiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je pogrelo da sem mislila domov priletet! Dobro da jo je potem moj prevzel in sta se šla lahko igrat... ji morm še povedat tasvojeuser posted image eh, sem se malo razhudila, ne zamertuser posted image

Kosilo se kuha, posteljnina še vedno čaka da se zlikauser posted image že 1 tedenuser posted image ampak res nimam volje vse ven vlečt za tisto posteljnino... bom že... nič se mi ne da, danes me je groza it na šiht ker morm s šefico o nečem govort in me že zdaj zvijeuser posted image uf, danes bo še težek danuser posted image

Upam da vsaj ve uživate!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.2.2009 13:48:35   
nizy
dan,

TAI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICI PAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ugotovila zakaj že dva dni Azra driska in sicer dobili smo 9. zobek zgornjo 4, pa še ostale so na poti user posted image , ..... dobr , da vsaj ni tolk sitna , samo občasno bi se cartala pri meni user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.2.2009 14:01:46   
Blacky*
punce, jaz sem tako user posted image user posted image user posted image

No, danes smo imeli razvojno in situacija ni ravno dobra. Zdravnica ne ve kaj je z Valom. 4.3. bo hospitaliziran za 3 dni, ker mu morajo narediti teste. Imeli bomo fizioterapijo, refleksno masažo... in še na vse naj ga peljemo kar ga lahko. Delati bo treba full.

Nima diagnoze, ker ne ve kaj je narobe, z živci je najbrž vse ok. Ga je pa gledala in rekla: "Ja ti si pa en čuden možic... nič ni tako pri tebi kot bi moglo biti.". No zdaj si pa misli kar si hočeš.

Moram pa oddati vlogo za podaljšano porodniško.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.2.2009 14:09:48   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

No, danes smo imeli razvojno in situacija ni ravno dobra. Zdravnica ne ve kaj je z Valom. 4.3. bo hospitaliziran za 3 dni, ker mu morajo narediti teste. Imeli bomo fizioterapijo, refleksno masažo... in še na vse naj ga peljemo kar ga lahko. Delati bo treba full.

Nima diagnoze, ker ne ve kaj je narobe, z živci je najbrž vse ok. Ga je pa gledala in rekla: "Ja ti si pa en čuden možic... nič ni tako pri tebi kot bi moglo biti.". No zdaj si pa misli kar si hočeš.

blacky - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ni nič tako pri Valu kot bi moglo bit, sej se je normalno razvijal kajne? Pa tudi nekaj korakov je že naredil? Na kakšne teste naj bi ga pa dali? Držim pest za vaju, da bo čisto vse ok.

TAI - VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa že skor zdravi, je očitno antibiotik prijel. Ga je pa začel zvečr fulllllll sračkat mali, se dere ko bi ga iz kože dajal. Je začel mal probavat meje do kje bo šlo. A ma še kera take probleme zdej s svojim sončkom? Ker naš je do sedaj tako lepo zaspal, sem ga vedno odložila in je spal. Zdej pa samo da greš proti posteljici je vik in krik.
Danes grem pa oddat papirje za podaljšanje porodniške.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.2.2009 14:11:13   
Janey
blackyuser posted image user posted image user posted image upam da čimprej ugotovijo kaj je z valom in da porihtajo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kolko je dela. nimam niti tolko da bi normalno pojedla. za danes se sicer najnujneše končala, ampak še vedno je moja miza kot skladišče.

jaka ima pa že 11 zobkov pa enga skoraj zunaj. zoraj ima 6, spodaj pa 4 in 5 na poti. temu primerno je tudi naše spanje in jaz sem ko mesečnik. groza.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.2.2009 14:14:41   
Janey
punce upam da vam podaljšajo porodniške...stiskam pesti

listek naš je tut trma in ipika...ne samo zvečer, ampak za vsako stvar ki jo hoče, pa mu je al ne damo, al pa TAKOJ ne damouser posted image user posted image , zvečer sicer že od nekdaj gre nekdo z njim spat, ampak če se  zbudi velja samo mama, če gre moj je taka ipika da se ga ne da umirit. na valentinovo ga je imela moja mami in se je zbudil ob 8ih in je kričal tak da ga ni mogla umirit do ene 9ih pol pa ga je vzela  dnevno in sta se baje igrala do 22 ko je pol le omagal. in zadnjič isto je moj šel in je jokal ko da ga dajejo iz kože, pa se prišla jaz in se je samo obrnil in je že spaluser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.2.2009 14:30:15   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

listek naš je tut trma in ipika...ne samo zvečer, ampak za vsako stvar ki jo hoče, pa mu je al ne damo, al pa TAKOJ ne damouser posted image user posted image , zvečer sicer že od nekdaj gre nekdo z njim spat, ampak če se  zbudi velja samo mama, če gre moj je taka ipika da se ga ne da umirit. na valentinovo ga je imela moja mami in se je zbudil ob 8ih in je kričal tak da ga ni mogla umirit do ene 9ih pol pa ga je vzela  dnevno in sta se baje igrala do 22 ko je pol le omagal. in zadnjič isto je moj šel in je jokal ko da ga dajejo iz kože, pa se prišla jaz in se je samo obrnil in je že spaluser posted image user posted image

janey - potem je pri vas še huje, jest sploh ne bom jamrala. Ampak je res začel zdej utrujat na polno, ko je treba spat. Prej nikoli. Je pa res, da to dela meni in mojemu. Me je že prou strah, ko ga je treba dat spat. Jest upam, da se čimprej tole neha, ker je za pop...... Tud pri vas Janey user posted image user posted image  Jest sicer vztrajamm pri tem, da se ga ne jemlje iz posteljice in da se ga ne da k nama v posteljo. Tako, mamo že skoz. Razen zjutraj ko se zbudi se stiskava v tavelki postelji. Joj, kaj mi je dones naredu. Se mal crklava, potem se je mal sam igral, pol se pa obrne na trebuh, se čist stisne k meni in se vleže na povšter in tako leži ene 5 minut. Jest sem mislila da me bo kap, ker drugače leze gor in dol po postelji user posted image user posted image user posted image  Pol pa vstane, vzame pleničko in mi jo da k obrazu, ker mu jo jaz vsakič ko gre spat, dam k obrazu, da se stisne k svoji ninici. user posted image user posted image user posted image  Bučko

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
18.2.2009 14:30:41   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

blacky - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ni nič tako pri Valu kot bi moglo bit, sej se je normalno razvijal kajne? Pa tudi nekaj korakov je že naredil? Na kakšne teste naj bi ga pa dali? Držim pest za vaju, da bo čisto vse ok.

TAI - VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa že skor zdravi, je očitno antibiotik prijel. Ga je pa začel zvečr fulllllll sračkat mali, se dere ko bi ga iz kože dajal. Je začel mal probavat meje do kje bo šlo. A ma še kera take probleme zdej s svojim sončkom? Ker naš je do sedaj tako lepo zaspal, sem ga vedno odložila in je spal. Zdej pa samo da greš proti posteljici je vik in krik.

Val se je čisto normalno razvijal... kake 3 mesece nazaj sem opazila da ne uporablja desne roke tako kot levo (beri manj) in da ko hodi desno nogo "čudno" zavija. Seveda sem to omenila P, a so nam zaradi takih in drugačnih razlogov prestavljali datume in smo šele zadnjič dobili datum za razvojno. No danes pa tak hladen tuš. Nekaj ja narobe, a ne vedo še točno kaj in koliko in zaradi česa.

Ne morem verjet, ker pošiljajo v razvojno za vsako malenkost, jaz pa prosim pa nič...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
18.2.2009 14:34:47   
Blacky*
hvala vsem za dobre misli in želje

Listek, držim pesti da ti podaljšajo. Jaz bom vlogo dala šele ko dobimo izvide. A ti si zdaj na bolniški?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
18.2.2009 14:38:11   
blaža
dan. Sem bla v Postojni na sestanku oz predavanju in zdej vse obvladam. So nam povedali kako najb i zgledale prošnje. no ni blo slabo, so se kar potrudli.user posted image

blacky, žal mi je zaradi vala, ma ne se preveč sekirat. po moje boste to v razvojni z vajami rešli in bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
18.2.2009 14:39:37   
listek1

hvala vsem za dobre misli in želje

Listek, držim pesti da ti podaljšajo. Jaz bom vlogo dala šele ko dobimo izvide. A ti si zdaj na bolniški?

blacky - ja jest sem na bolniški. Še do naslednjega tedna, ker baje za otroka imaš lahko skupaj samo 14 dni bolniške. Tako, da ne vem kaj bomo, ko mi zaključi bolniško. Papirje pa pošljejo v Koper na komisijo in ne vem v kolkem času dobiš odgovor. Tako, da ne vem kaj bom.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
18.2.2009 14:39:38   
blaža
No zdej pride moj, pa pojemo pasulj, pa mogoć malo na sončka, čeprav je hudo mrzlo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
18.2.2009 14:45:51   
lillchy123

Listek, naš ga je začel tko biksat pol ko sva iz bolnice prišla? je blo za znoret! pa  upam, da vam podaljšajo porodniško.

Blacky, verjemi, da vem, kako se zdaj počutiš, ampak lahko mi verjameš, da se nobena juha ne poje tok vroča kot se skuha. Vse se bo uredilo, ti samo čim prej papirje zrihti, da boš lahko doma. Delat bo verjetno treba, kar zna bit včasih zelo naporno, ampak mame zmoremo vse! Sploh je pa poplačano, ko vidiš sončka, da se stvari popravljajo. jst vam držim pesti, da čim prej odkrijejo, kaj je, pa da ni kaj hudega, da boste lahko zčeli s terapijo, tebi pa user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
18.2.2009 14:48:05   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

janey - potem je pri vas še huje, jest sploh ne bom jamrala. Ampak je res začel zdej utrujat na polno, ko je treba spat. Prej nikoli. Je pa res, da to dela meni in mojemu. Me je že prou strah, ko ga je treba dat spat. Jest upam, da se čimprej tole neha, ker je za pop...... Tud pri vas Janey user posted image user posted image  Jest sicer vztrajamm pri tem, da se ga ne jemlje iz posteljice in da se ga ne da k nama v posteljo. Tako, mamo že skoz. Razen zjutraj ko se zbudi se stiskava v tavelki postelji. Joj, kaj mi je dones naredu. Se mal crklava, potem se je mal sam igral, pol se pa obrne na trebuh, se čist stisne k meni in se vleže na povšter in tako leži ene 5 minut. Jest sem mislila da me bo kap, ker drugače leze gor in dol po postelji user posted image user posted image user posted image  Pol pa vstane, vzame pleničko in mi jo da k obrazu, ker mu jo jaz vsakič ko gre spat, dam k obrazu, da se stisne k svoji ninici. user posted image user posted image user posted image  Bučko

user posted image user posted image user posted image iiiii

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
18.2.2009 14:48:42   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Listek, naš ga je začel tko biksat pol ko sva iz bolnice prišla? je blo za znoret! pa  upam, da vam podaljšajo porodniško.

Blacky, verjemi, da vem, kako se zdaj počutiš, ampak lahko mi verjameš, da se nobena juha ne poje tok vroča kot se skuha. Vse se bo uredilo, ti samo čim prej papirje zrihti, da boš lahko doma. Delat bo verjetno treba, kar zna bit včasih zelo naporno, ampak mame zmoremo vse! Sploh je pa poplačano, ko vidiš sončka, da se stvari popravljajo. jst vam držim pesti, da čim prej odkrijejo, kaj je, pa da ni kaj hudega, da boste lahko zčeli s terapijo, tebi pa user posted image

lillchy - kok časa ti ga je pa tkole biksal potem, da sta se vrnila na stare tire?

Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.2.2009 14:53:08   
lillchy123
listek, mislim da približno 2 tedna. jst sem šla postopoma.je pa res totalno paničen ratu. sem čepela pri posteljici pa ga objemala da je zaspal, pol ko pa ni več take panike zganjal, pa sem ostala samo malo pri njemu in ga pustila in je malo zajokal in je blo user posted image  je blo pa kar naporno! in še pol se je ponoč zbuju in smo spet ponovili vajo, ampak je uspelo in se je splačalo!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
18.2.2009 14:56:08   
dolenjka
Dan, jaz sem mal v gužvi, ampak moram Listek vprašat če je ziher, da dobi samo 14 dni bolniške za Davida user posted image  Meni je bilo namreč rečeno da dokler so tako majhni, je do 1 mesec, potem malo kasneje (ne vem kje točno je meja) pa je max 14 dni user posted image  Dej magari na večih koncih preveri, da boš ziher user posted image  user posted image

Upam, da vam uspe user posted image  

Pa nate Blacky tudi mislimo user posted image

Se javim kasneje ali pa zvečer....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?