|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
18.2.2009 14:57:13   
itata
blacky: men tud ni čist jasno, sem tud bla prepričana, da je z Valom vse v najlepšem redu. user posted image user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
18.2.2009 15:00:30   
lillchy123
itata, dons grem pa v vaše kraje ker tam ena tetka dost ceneje baterije prodaja

dons sem govorila z očijem (se drugač itaq slišva vsak dan user posted image ) in že tok ta malga pogreša, da je začel ful neki palamudit, kaj bomo delali in kako je Luka in ko sem rekla, če bi ga mal mela, sam da se mora z mojo mami zment, je sam reku, da ga pride v petek po službi iskat. sem ful vesela, ker res dobr delata z njim, tudi vse vaje, ki je treba in se mi zdi, da Luka ful veliko odnese . masta mogoče mal drugačen pristop.

je pa mal hecen dan. ampak luštn. mi je Luka ko sva kuhala kosilo, kar v naročku zaspal, se po eni uri zbudil, pojedu in spet zaspal user posted image user posted image user posted image

pa moj gsm mi je crknu in mi je oči enga rezervnga poslal, pa se je spraznu in je crknu. zdej ga pa ne znam vžgat, navodil ne najdem, poklicat pa vprašat pa ne morem, ker ne morem telefona vžgat? user posted image  kokoška jstuser posted image

za kosilo sva jedla eno čorbico, puranček, zelenjava, krompir, začimbe paradižnik, prosena kaša, skuhano inmalo zalito z mlekom. njami

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
18.2.2009 15:05:57   
Janey
lilchy kak pa je telefon? nokia ima al na tipki za prekinit pogovor al pa kje na ohišju (ponavadi zgoraj) gumbek za vklop, sony eriscon pa menda na lojtri

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
18.2.2009 15:13:51   
Februarka08
Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa letim delat... od samih skrbi sem še drisko fasalauser posted image user posted image eh...

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
18.2.2009 15:17:38   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

punce, jaz sem tako user posted image user posted image user posted image

No, danes smo imeli razvojno in situacija ni ravno dobra. Zdravnica ne ve kaj je z Valom. 4.3. bo hospitaliziran za 3 dni, ker mu morajo narediti teste. Imeli bomo fizioterapijo, refleksno masažo... in še na vse naj ga peljemo kar ga lahko. Delati bo treba full.

Nima diagnoze, ker ne ve kaj je narobe, z živci je najbrž vse ok. Ga je pa gledala in rekla: "Ja ti si pa en čuden možic... nič ni tako pri tebi kot bi moglo biti.". No zdaj si pa misli kar si hočeš.

Moram pa oddati vlogo za podaljšano porodniško.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prepričana, da boste te pomanjklivosti hitro in brez zapletov odpravili user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
18.2.2009 15:23:21   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan, jaz sem mal v gužvi, ampak moram Listek vprašat če je ziher, da dobi samo 14 dni bolniške za Davida user posted image  Meni je bilo namreč rečeno da dokler so tako majhni, je do 1 mesec, potem malo kasneje (ne vem kje točno je meja) pa je max 14 dni user posted image  Dej magari na večih koncih preveri, da boš ziher user posted image  user posted image

Upam, da vam uspe user posted image  

Pa nate Blacky tudi mislimo user posted image

Se javim kasneje ali pa zvečer....

dolenjka - ravno včeraj mi je tako rekla moja P, bom pa še preverila. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
18.2.2009 15:35:31   
pina-1
blacky, držimo pesti za Vala.  boš vidla da vam bodo terapije pomagale.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se ravno najedla. Ana pa ni hotela jote jest. Amapk po treh dneh se ji vrača apetit in je danes kar lepo jedla. Ji bomkasneje malo gresa skuhala. To obožuje...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
18.2.2009 15:40:42   
nizy
blacky-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v kateri razvojni ambulanti sta bila v Ljubljani ali v Kranju user posted image

listek -
  jaz sem odgovor za PP dobila po točno 14dnehuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
18.2.2009 16:09:29   
dolenjka
Listek, tole sem na MONu našla, če ti bo kaj v pomoč:

Povedati je treba, da nadomestilo plače za nego otroka znaša 80% osnove in da ga podjetju v celoti refundira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije! S tem ima tudi neposredni pregled nad odsotnostjo z dela zaradi nege. Nepravilnosti ni težko izslediti, predvsem pa ne vem, zakaj bi na eni strani nagovarjali k nepravilnostim, na drugi pa si želimo zdravnikov, ki bodo vedno in povsod in za vsakokar delali pravično, brez razlik in dobro.

Še to. Za nego otroka, otrokov zdravnik lahko odobri 7 delovnih dni odsotnosti, ki jo Zdravniška komisija I. stopnje Zavoda lahko podaljša do skupno 14 delovnih dni. Če pa je otrok mlajši od 7. let pa je to 15 oziroma 30 delovnih dni.

Daj še na ZZZS pokliči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
18.2.2009 16:11:36   
dolenjka
Pa še tole:

http://www.zps.si/zdravje/vprasanja-potrosnikov/nadomestilo-place-za-nego-bolnega-otroka.html?Itemid=303

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
18.2.2009 17:39:57   
Stipe air force
Daaaaan, danes sem mal pozn... ker sem mel opravke po Bruslju, tako da je v vrtec Carico Sefla peljala in po kosilu sla v sluzbo... user posted image ... Jaz sem sel po njo ob 16.15 in se je se vedno ful igrala... user posted image ... Za tretji dan uvajanja je vse normalno... ni se jesca tko kot bi bilo treba... pa tudi spanje je krajse (1,5 ure) user posted image ... jutri bo tam prakticno ve dan...  user posted image  v petek pa samo do 14ih ker ob 16.30 gremo na letalisce in smo v SLO ob 20.10 yeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!  user posted image  user posted image  user posted image  Fajn je da je nas bruseljski vikend pes samo 5 min oddaljen od vrtca.... in ce je treba sem lahko takoj tam.... user posted image  

Blacky... user posted image  user posted image  za Vala

Pina... kako kaze z Rizano user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
18.2.2009 17:49:54   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Listek, tole sem na MONu našla, če ti bo kaj v pomoč:

Povedati je treba, da nadomestilo plače za nego otroka znaša 80% osnove in da ga podjetju v celoti refundira Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije! S tem ima tudi neposredni pregled nad odsotnostjo z dela zaradi nege. Nepravilnosti ni težko izslediti, predvsem pa ne vem, zakaj bi na eni strani nagovarjali k nepravilnostim, na drugi pa si želimo zdravnikov, ki bodo vedno in povsod in za vsakokar delali pravično, brez razlik in dobro.

Še to. Za nego otroka, otrokov zdravnik lahko odobri 7 delovnih dni odsotnosti, ki jo Zdravniška komisija I. stopnje Zavoda lahko podaljša do skupno 14 delovnih dni. Če pa je otrok mlajši od 7. let pa je to 15 oziroma 30 delovnih dni.

Daj še na ZZZS pokliči user posted image

dolenjka  - hvala ti user posted image  Bom preverila takoj jutri.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
18.2.2009 18:14:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaaan, danes sem mal pozn... ker sem mel opravke po Bruslju, tako da je v vrtec Carico Sefla peljala in po kosilu sla v sluzbo... user posted image ... Jaz sem sel po njo ob 16.15 in se je se vedno ful igrala... user posted image ... Za tretji dan uvajanja je vse normalno... ni se jesca tko kot bi bilo treba... pa tudi spanje je krajse (1,5 ure) user posted image ... jutri bo tam prakticno ve dan...  user posted image  v petek pa samo do 14ih ker ob 16.30 gremo na letalisce in smo v SLO ob 20.10 yeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!  user posted image  user posted image  user posted image  Fajn je da je nas bruseljski vikend pes samo 5 min oddaljen od vrtca.... in ce je treba sem lahko takoj tam.... user posted image  

nisem še čito blizu nje... mi manjka še kake pol metra. vendar če se o tako nadaljevalo se vrnem domovuser posted image

sem vesela, da je carici v vrtcu všeč. upam, da bo ani tudi. mava smao en teden časa da se vpeljevauser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
18.2.2009 18:26:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

nisem še čito blizu nje... mi manjka še kake pol metra. vendar če se o tako nadaljevalo se vrnem domovuser posted image

sem vesela, da je carici v vrtcu všeč. upam, da bo ani tudi. mava smao en teden časa da se vpeljevauser posted image

Mal se pocak, bos sla v Rizano potem ko bomo sli nazaj v Bruselj...user posted image  user posted image  user posted image ... mas pa se Lublanco... je sigurno bolj efektna... in mrzla !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.2.2009 18:59:43   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Mal se pocak, bos sla v Rizano potem ko bomo sli nazaj v Bruselj...user posted image  user posted image  user posted image ... mas pa se Lublanco... je sigurno bolj efektna... in mrzla !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

na prihod visokega obiska se že pripravljamo. Protokol laufa 500 na uro.
Lulanco, bom pa kar preskočilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2665
18.2.2009 19:24:37   
blaža
Čeeeeer! user posted image

mi smo dobro, pa vi?user posted image

Blaž spi, Matija gre kmalu, moj mu dela nekaj za pusta, nek dodatek, pa lasulje je prej dol privlekel, pa kostum za Blaža za levčka. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.2.2009 19:29:37   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Bamby, kako kej s tvojim razgovorom in službo, sej sem že včeraj vprašala, pa nisi vidla verjetno.

Jaz sem danes poslala šesto prošnjo. Bomo vidli kako in kej bo. povabil me pa ni še nihče na razgovor, čeprav je kar nekaj prošenj za mesec marec, tako, da je še malo cajta.user posted image Upam.

Oprosti, ker nisem odgovorila na tvoje vprašanje. No, pravzaprav sem, samo sem bila tako navdušena nad Lukčevo novico, da sem očitno odgovor zbrisala.

Pa da se popravim. Na razgovor nsiem bila "še" povabljena, pa si mislim, da verjetno tudi ne bom. Zadnji dan oddaje prošenj je bil 15.2.  Sem pa danes šla na Zavod za zaposlovanje in mi je povedala nekaj pomembnih stvari. Mi je svetovala, najti si krog ljudi, ki pozna druge in ki te obvestijo, če kje se pojavi kakšno prosto delavno mesto, ker ravno na tak način lahko prideš do zaposlitve. Za razpis se delodajalec odloči v skrajnem primeru. Zato je najbolje prošnje kar pošiljati, čeprav delavno mesto ni razpisano, pa tudi dvigniti telefon in kam poklicati.... Torej, če ti bo kaj v pomoč....

Kaj dobrega si pa ti izvedela na predavanju???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai, vse najboljše za 1. roj. dan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Valom. Po moje bo vse OK in se bo dalo s terapijo vse nepravilnosti odpravit!

Naša Anaja je prava tečnoba že cel teden. Ne morem ugotoviti, ali je od zobov, je lačna, zaspana...???? user posted image user posted image user posted image . Nobena stvar ji ni pomislih. Dere se nonstop user posted image . Sem jo dala že ob 18h spat, še prej je spila flašo mleka, se pa vsake toliko še oglasi....se kar zadere user posted image . Drugače je pa zadnji dve noči prespala bp do 5h user posted image !

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.2.2009 19:36:04   
Blacky*
zdravo,

hvala punce in stipe user posted image

Jaz sem tudi mislila da je z Valom vse ok, a sem 3 mesece nazaj opazila da ne uporablja dovolj desne rokice. Ko se je začel pa postavljati na noge, pa da desno nogo čudno zavije. Zdravnici sem povedala, a so nam non stop prestavljali datum in me celo nekaj časa prepričevali da bo pač tipični levičar, no zdaj smo pa tu...

Aja, pa ko pade, vedno pade na desno stran... vse buške imamo na desni strani, ker se ne ujame na desno rokico.

Zdravnica predvideva da bomo 1 leto hodili na fizio, nato pa še hodili na posebno telovadbo. Prvo pa moramo počakati na 4.3., da vidimo kako in kaj. Šele nato bodo postavljali diagnozo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.2.2009 19:37:29   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Bamby, kako kej s tvojim razgovorom in službo, sej sem že včeraj vprašala, pa nisi vidla verjetno.

Jaz sem danes poslala šesto prošnjo. Bomo vidli kako in kej bo. povabil me pa ni še nihče na razgovor, čeprav je kar nekaj prošenj za mesec marec, tako, da je še malo cajta.user posted image Upam.

Oprosti, ker nisem odgovorila na tvoje vprašanje. No, pravzaprav sem, samo sem bila tako navdušena nad Lukčevo novico, da sem očitno odgovor zbrisala.

Pa da se popravim. Na razgovor nsiem bila "še" povabljena, pa si mislim, da verjetno tudi ne bom. Zadnji dan oddaje prošenj je bil 15.2.  Sem pa danes šla na Zavod za zaposlovanje in mi je povedala nekaj pomembnih stvari. Mi je svetovala, najti si krog ljudi, ki pozna druge in ki te obvestijo, če kje se pojavi kakšno prosto delavno mesto, ker ravno na tak način lahko prideš do zaposlitve. Za razpis se delodajalec odloči v skrajnem primeru. Zato je najbolje prošnje kar pošiljati, čeprav delavno mesto ni razpisano, pa tudi dvigniti telefon in kam poklicati.... Torej, če ti bo kaj v pomoč....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Valom. Po moje bo vse OK in se bo dalo s terapijo vse nepravilnosti odpravit!

Naša Anaja je prava tečnoba že cel teden. Ne morem ugotoviti, ali je od zobov, je lačna, zaspana...???? user posted image user posted image user posted image . Nobena stvar ji ni pomislih. Dere se nonstop user posted image . Sem jo dala že ob 18h spat, še prej je spila flašo mleka, se pa vsake toliko še oglasi....se kar zadere user posted image . Drugače je pa zadnji dve noči prespala bp do 5h user posted image !

Ja ni blo slabo današnje predavanja. predvsem sem izvedla, da se ne piše v eč na začetek prošnje da si ta in ta stanujoča tam pa tam, ker to kao že piše v stolpcu zgoraj. Da raje napišeš nekaj v stilu:

Zasledila sem vaš oglas,... in ker vem, da ste zelo dobra firma, al pa kej v tem stilu,...

In na koncu je že kao oguljeno, če napišeš v upanju na ugodno rešitev,...

ampak, da bi bil vesel, če bi te povabili na razgovor al pa kej takega.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.2.2009 19:38:16   
Blacky*

lahko da so zobki... pri nas je že bilo tako, no še malo driskice in na plan so prišle tri štirice user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.2.2009 19:39:03   
blaža

zdravo,

hvala punce in stipe user posted image

Jaz sem tudi mislila da je z Valom vse ok, a sem 3 mesece nazaj opazila da ne uporablja dovolj desne rokice. Ko se je začel pa postavljati na noge, pa da desno nogo čudno zavije. Zdravnici sem povedala, a so nam non stop prestavljali datum in me celo nekaj časa prepričevali da bo pač tipični levičar, no zdaj smo pa tu...

Aja, pa ko pade, vedno pade na desno stran... vse buške imamo na desni strani, ker se ne ujame na desno rokico.

Zdravnica predvideva da bomo 1 leto hodili na fizio, nato pa še hodili na posebno telovadbo. Prvo pa moramo počakati na 4.3., da vidimo kako in kaj. Šele nato bodo postavljali diagnozo.

Upam, da se bo uredilo z fizioterapijo oz, sem prepričana, da se bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.2.2009 19:39:55   
blaža

lahko da so zobki... pri nas je že bilo tako, no še malo driskice in na plan so prišle tri štirice user posted image

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.2.2009 19:41:31   
Stipe air force

Blaž spi, Matija gre kmalu, moj mu dela nekaj za pusta, nek dodatek, pa lasulje je prej dol privlekel, pa kostum za Blaža za levčka. user posted image

opeoooo, kako je v centru Europe user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.2.2009 19:46:33   
blaža

opeoooo, kako je v centru Europe user posted image

Burja sekkkka!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.2.2009 19:47:33   
blaža
Burja sekkka- prevod- trga gate.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?