Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:28:14
|
|
|
|
Blacky*
|
Žana, vse najboljše. Mamici pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:28:38
|
|
|
|
itata
|
ŽANA vse naj naj za 1. RD
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:29:16
|
|
|
|
itata
|
pri nas nič novega. služba, dirkanje domov, pedenanje mulčka, spavanje kaj če bit
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:30:20
|
|
|
|
itata
|
sem pa 2 dni nazaj jakoba prvič postrigla. in to z mašinco na ta velik nastavek (1,5 cm približno) in je lepo sedel in se smejal k mu je tist okol glave brnelo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:30:20
|
|
|
|
ella79
|
Žana vse naj naj za tvoj prvi roj dan blacky upam da tvojga dragega ne bo preveč bolel mene tudi to še čaka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:30:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dobro jutro danes bodo pa mojemu dragemu spulili modrostni zob. Bogi... to sigurno boli... upam da ne bo prehudo drugač je pa kavica že popita, čakam še na dostavo sendvička za zajtrk... pa razmišljam o kakšnem krofu... ste me čist prepričale imam pa danes predavanje za notranjo presojo, pa jutri tudi... pa izpit čez slab mesec... sem se včeraj na hitro odločila da se pridružim našim fantom na tečaju... nič ne škodi če malo več znanja osvojim Ma sploh ni panike. mu bojo dali injekcijo in ne bo nič čutil, tudi pol ko spulijo ne boli. Če na vzame en nalgezin, pa je, ni panike, vem iz prve roke.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 8:32:07
|
|
|
|
itata
|
jaz tud vem iz prve roke (so mi vse modrostne spulili), nič ne boli. špikne una inekcija pol pa k da ni nič... edin na prepih je treba pazit pol, da te neujame!! pa mal je smotan če ti gre hrana ke v uno luknjo, drugo pa ni panike - pa ne alkohola pit dokler se ne zaceli
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 9:16:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jaz tud vem iz prve roke (so mi vse modrostne spulili), nič ne boli. špikne una inekcija pol pa k da ni nič... edin na prepih je treba pazit pol, da te neujame!! pa mal je smotan če ti gre hrana ke v uno luknjo, drugo pa ni panike - pa ne alkohola pit dokler se ne zaceli uff... to potem ni zame
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 9:49:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ŽANA VSENAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 9:50:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 10:12:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jaz tud vem iz prve roke (so mi vse modrostne spulili), nič ne boli. špikne una inekcija pol pa k da ni nič... edin na prepih je treba pazit pol, da te neujame!! pa mal je smotan če ti gre hrana ke v uno luknjo, drugo pa ni panike - pa ne alkohola pit dokler se ne zaceli moji sestri so dva naenkrat spulil, pa ko da ni nič, čez eno uro je prišla nazaj na šiht. ko pa so men enga, sem bla dva dni na bolniški-mam ful občutljive dlesni
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 10:26:08
|
|
|
|
lillchy123
|
Žana vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 10:26:23
|
|
|
|
Janey
|
ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 10:27:47
|
|
|
|
Janey
|
kdaj bo že konec dega delovnega dneva....jau kak so me naložili naslednji teden so skor vsi na dopustu in zdaj je panika. sem si vzela ene 10 min, niti malce nisem mela pa nič. zdaj sem rekla pa da rabim malo pauze.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 10:58:01
|
|
|
|
lillchy123
|
midva sva že s fizioterapije, napredujemo. počas, a zihr ful velik mamic ne upa povedat, da se jim zdi, da je z otrokom kaj naorbe, ker nočjo sitnart in dost zdravnikov jih na hitro odpravijo, češ da sitnarijo! Če se vam zdi, da je z otrokom kaj narobe, vztrajajte pri svojem in zahtevajte napotnico! Me smo mamice našim škratkom in čese ne bomo me zavzele zanje, se ne bo noben! sam tok, sem mal govorila z našo terapevtko in ji omenla primer od Blacky in je veliko tega, da al mamice nočjo povedat al pa da jih zdravniki n ahitr odpravjo. blacky, res se da ogromno naredit z pravilnimi vajami. si rekla, da bo diagnoza 3.3.a gresta na MR?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:02:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dan! Najprej ŽANA vse najlepše za tvoj 1. rojstni dan Blacky kaj jaz to berem za Vala . Tudi jaz mislim, da ne more biti kaj hudega narobe in, da boste to s fiziterapijo hitro popravili. HB so še otroci in se še učijo, tako, da je pri njih napredek hiter. Pa poznam tudi primere, ko so jih v razvojni zelo prestrašili, pa se je vse zelo lepo izteklo. Jaz res držim pesti za tvojga Vala , me prav prizadene , ko preberem kakšno takšno novičko o naših . Listek a je David že boljši, upam, da boste zdaj zdravi . bajsa, tudi tvoji Zali želim, da se čimprej pozdravite . Drugače pa smo mi vredu, ko se Luka zbudi pa grema na sprehod, je tak lep sonček, pa nič ne piha. Joj mi je prav hudo, ko pišete, kako malo ste zdaj skupaj z vašimi . Jaz sem glede tega res srečna, saj se mi delovnik konča že ob 14h, mož pa je ponavadi doma do 15h, tako, da mi kar veliko časa preživimo skupaj. Ja, to s službami je pravo sranje, samo nimaš izbire . Bamby in Blaža držim pesti, da čimprej najdeta eno fajn službico .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:13:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Meni se pa tako nič ne ljubi Veselje do dela sem nekje izgubila. Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. Mah, upam, samo da hitro mine in grem cartat mojega sončka domov.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:18:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Meni se pa tako nič ne ljubi Veselje do dela sem nekje izgubila. Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. Mah, upam, samo da hitro mine in grem cartat mojega sončka domov. ena sodelavka ima v pisarni napisan listek: IZGUBILA SEM VESELJE DO DELA POŠTENEGA NAJDITELJA PROSIM DA MI VESELJE VRNE, DELO PA LAHKO OBDRŽI jaz sem si pa zdaj vzela malo časa....so vodlilni na enem sestanku in grem malo po netu pobrskam, moramo še en avtosedež kupit, ker mam pun k**** tega prestavljanja in kombiniranja in puščanja tu in tam in montiranja, je res zopno. upam da najdemo kaj ugodnega, ker ga rabimo enga res samo tolko za po mestu, če pa kam gremo pa vzamemo tak tega tabolšega ki ga že imamo. grem pokukat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:26:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Meni se pa tako nič ne ljubi Veselje do dela sem nekje izgubila. Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. Mah, upam, samo da hitro mine in grem cartat mojega sončka domov. ena sodelavka ima v pisarni napisan listek: IZGUBILA SEM VESELJE DO DELA POŠTENEGA NAJDITELJA PROSIM DA MI VESELJE VRNE, DELO PA LAHKO OBDRŽI jaz sem si pa zdaj vzela malo časa....so vodlilni na enem sestanku in grem malo po netu pobrskam, moramo še en avtosedež kupit, ker mam pun k**** tega prestavljanja in kombiniranja in puščanja tu in tam in montiranja, je res zopno. upam da najdemo kaj ugodnega, ker ga rabimo enga res samo tolko za po mestu, če pa kam gremo pa vzamemo tak tega tabolšega ki ga že imamo. grem pokukat. to bom jaz kar na vrata pisarne napopala Kakšne sedeže gledaš? Nania so ful poceni.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:31:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Meni se pa tako nič ne ljubi Veselje do dela sem nekje izgubila. Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. Mah, upam, samo da hitro mine in grem cartat mojega sončka domov. ena sodelavka ima v pisarni napisan listek: IZGUBILA SEM VESELJE DO DELA POŠTENEGA NAJDITELJA PROSIM DA MI VESELJE VRNE, DELO PA LAHKO OBDRŽI jaz sem si pa zdaj vzela malo časa....so vodlilni na enem sestanku in grem malo po netu pobrskam, moramo še en avtosedež kupit, ker mam pun k**** tega prestavljanja in kombiniranja in puščanja tu in tam in montiranja, je res zopno. upam da najdemo kaj ugodnega, ker ga rabimo enga res samo tolko za po mestu, če pa kam gremo pa vzamemo tak tega tabolšega ki ga že imamo. grem pokukat. to bom jaz kar na vrata pisarne napopala Kakšne sedeže gledaš? Nania so ful poceni. kak pa so ti nania? sem gledala tudi te ja...glede na to kolko mi rabimo se mi zdijo kar ok...pač ne poznam nobenega ki ga ima in ne vem kak so kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:41:08
|
|
|
|
lillchy123
|
janey, men so bli ti nania toplo odsvetovani. tud če je to drugi sedež, mora bit varen. saj veš, nikol ne veš, kdaj se ti bo kdo v rit prlimu! mi smo glih dons vidli prometno, pa dojenčka na zadnjem sedežu upam, da je bil ok
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:43:46
|
|
|
|
lillchy123
|
evo sem šla prou pogledat. men so za ta drug sedežek svetovali maxi cosi priori sps
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:48:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Samo da vas pozdravim, nisem nič na tekočem, se mi preveč dogaja čez cel dan zdele dam tamalo spat, potem bi blo pa treba mal pospravit po stanovanju... Aja, danes je ˝ta debel četrtek˝ mam jaz god tašča kuha kosilo, vsaj neki, ker je običaj za ta dan da more bit suho meso pa ne vem kaj še... kar naj kuha, če ji paše
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 11:57:19
|
|
|
|
Janey
|
zdaj sem malo brala po netu in so zelo slabi varnosti testi za nanio plus tega pa jih tudi hvalijo ne preveč...da plešejo po avtu itd...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 19.2.2009 12:19:07
|
|
|
|
nizy
|
ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN MAMICI PA ŠOPEK
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?