|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
19.2.2009 12:21:36   
nizy
lilči - v kolkem času dobiš odgovor s csd  za dodatek za nego user posted image , jaz bom jutri dokumentacijo oddala,..... si zavese dobr zašila user posted image , so  puncam všeč?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.2.2009 12:30:09   
ella79
jaz imam danes god, sem že dva krofa na varno spravla, tuki so pa še za vas user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
19.2.2009 12:33:27   
lillchy123
men je pa končno sppet uspel mal tole bajtico pospravt!user posted image  se Luka ful igra odkar puza, sam pazit moram, ker skoz psa lovi, če ga kje vid!user posted image
kosilo bo kuhano (špinačka, hrenovka in pire), pol gre pa škrat tko mal spat!Jst bom pa probala začet okraske za torto delat, drugač mi bo spet časa zmanjkal! user posted image  zdej so v planu winksice!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
19.2.2009 12:33:29   
Februarka08
Ella, kaj pa lažešuser posted image saj nimaš danes goduuser posted image dej dejuser posted image mmmm, krofi... jaz bi tuduser posted image Daj se še mimo Golnika zapelji in kakšnega dostaviuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
19.2.2009 12:34:37   
Februarka08
Tamala že pol ure nori v postli, kriči, poje, cvili, joka... groza... ne vem kaj so ji dali v varstvuuser posted image red bulluser posted image upam da čimprej zaspi, me že glava boli od tega baby fona k se skoz oglašauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
19.2.2009 12:35:36   
ella79
lillchy a winksice boš delala user posted image user posted image user posted image to morš pa obvezno na pogled postavit user posted image

februarka dobiš popoldan dostavo v službo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.2.2009 12:36:23   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Tamala že pol ure nori v postli, kriči, poje, cvili, joka... groza... ne vem kaj so ji dali v varstvuuser posted image red bulluser posted image upam da čimprej zaspi, me že glava boli od tega baby fona k se skoz oglašauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.2.2009 12:36:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

mal bolj na potih ga dej, pa bo user posted image user posted image user posted image al pa štoflce v ušesa user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.2.2009 12:37:18   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lillchy a winksice boš delala user posted image user posted image user posted image to morš pa obvezno na pogled postavit user posted image

saj jih ti ne marašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.2.2009 12:38:47   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

saj jih ti ne marašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma če sploh ne vem, kaj so to za ene frajle user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.2.2009 12:39:30   
nizy

ma če sploh ne vem, kaj so to za ene frajle user posted image user posted image user posted image

boš vedla , boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.2.2009 12:40:59   
nizy
ella- te moram en dan obiskat na tvojem delovnem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš kakšen krof pripravila zame user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.2.2009 12:45:57   
ella79

ella- te moram en dan obiskat na tvojem delovnem mestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš kakšen krof pripravila zame user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bi te danes povabila, pa smo baje že vse pojedli user posted image je en sodelavc težkokategornik častu user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.2.2009 12:51:57   
ella79
februarka ti vedno pozabam povedat... moscarpone jaz kupim 250 g in če dodam še eno sladko smetano je ravno za štiri porcije tiramisuja

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.2.2009 13:08:34   
lillchy123

lilči - v kolkem času dobiš odgovor s csd  za dodatek za nego user posted image , jaz bom jutri dokumentacijo oddala,..... si zavese dobr zašila user posted image , so  puncam všeč?

mislim da je trajal 3 tedne, čeprav majo če se ne motim, 14 dni za odgovor? če sem se zmotla nej me ktera poprav

zavese bosta ta male vidle v soboto, sem jima pa pokazala blago in jima je bil všeč. zdej me bolj torta skrbi. user posted image kupujem vse živo od winxic, da bom na torto dala. sem včeri enih 5 čokoladnih jajčk pojedla, da sem do figurc prišlauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.2.2009 13:10:10   
lillchy123

boš vedla , boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ella, ti sam počaki, da ta mala še mal zraste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.2.2009 13:12:09   
Februarka08

februarka ti vedno pozabam povedat... moscarpone jaz kupim 250 g in če dodam še eno sladko smetano je ravno za štiri porcije tiramisuja

ej, veš da sem te zadnjič že hotla klicatuser posted image ful hvalauser posted image

aja, dostavo pa čakamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.2.2009 13:14:05   
nizy
lilči - winxice dobiš na bonbonih, jaz sem jih zadnjič kupila v šparu so pa visoke cca.10cm, pa še podstavk majo ,  jih komot na torto daš user posted image

ella- a vse ste pojdeliuser posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 19.2.2009 13:15:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.2.2009 13:16:45   
lillchy123

lilči - winxice dobiš na bonbonih, jaz sem jih zadnjič kupila v šparu so pa visoke cca.10cm

nizy, kakšnih bobnonih? ker te v jajčkih so mikroskopsko majhne? Sem že študirala, da zraven lupo SOS priložim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.2.2009 13:19:47   
katka37
Ojla!

Sem včeraj zvečer začela pisati odgovor, pa je mali začel tulit in je vse padlo v vodo.

Lillchy, se mi je prav zasvetil napis Luka sliši, ne morem ti povedati, kako sem vesela. Čestitke in objem malemu korenjaku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj slavljenčkov sem izpustila- vsem skupaj vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolnikom pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka, mogoče pa malo preizkuša tvoj sluh. user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.2.2009 13:26:28   
katka37
jaz sem naredila kremo za torto iz mascarponeja in philadelphie sira ter smetane, je bila super, bom še večkrat; tiramisuja  pa sploh še nisem nikdar, bom morala enkrat, ker jemo ga pa radi

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.2.2009 13:38:18   
Februarka08
Pa to ne morš verjet... spala je celih 50 minuser posted image user posted image halo... ne vem če se je že naredluser posted image ah, nič nisem nardila, groza... sem se mislila mal dol usest pa nič... ehuser posted image danes popoldne bo še noro ker bo sitna... naj kar bo, saj bo v varstvuuser posted image grem ponjo ker tuliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.2.2009 14:00:06   
ella79
katka jaz tako delam tiramusu, sam moscarpone in sladko smetano, brez jajc in ostalih stvari in je men ful dobr user posted image no, seveda dodaš še piškote

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.2.2009 14:10:44   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lilči - winxice dobiš na bonbonih, jaz sem jih zadnjič kupila v šparu so pa visoke cca.10cm

nizy, kakšnih bobnonih? ker te v jajčkih so mikroskopsko majhne? Sem že študirala, da zraven lupo SOS priložim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eni ponaredek m&m bonboni, pakirani so v podolgovato, prozorno ,plastično posodo, na pokrovu pa stojijo winxice ... jaz sem jih najdla na tem stojalu , kjer imajo  vse ostale winx zadeve ,.... mislim , da jih imajo v tušu tud

< Sporočilo je popravil nizy -- 19.2.2009 14:11:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.2.2009 14:33:59   
madasa
mesecnica, najlepša hvala za odgovor. Sem pogledala za maso in že obupala. Bom kar s smetano okrasila. Naša bo dopolnila eno leto 24.2.
Hvala in lep pozdrav!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?