|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
19.2.2009 20:23:22   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Žana vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža, super za vabilo na razgovor user posted image ! Vsaj to!!! No, saj boš sama videla, če se ti bo uspelo kako dogovoriti za delovni čas. Bo pa težka user posted image .

madasa, torta iz tičine mase je kar zahtevno delo, zato si je potrebno kar nekaj časa vzeti in vse trike naštudirat. Je pa prednost v tem, da je lepa na pogled. Bo pa iz smetane prav tako lahko lepa.
Kako je pa ime tvoji user posted image ???

elma, no lepo, da sta končno doma. Da bo zdravljenje le potekalo normalno! Še dobro, da bolje pogledajo, če ne bi otroci samo viroze prebolevali user posted image

Anaja je bila danes končno boljše volje popoldan. Je bila pa lačna, ker je najprej z nama jedla kosilo, potem je spila 150 ml mleka in nato še en jogurt.
no, zvečer je spet spila mleko in je šla pridno spat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.2.2009 20:26:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Žana vse najboljše za 1. svečko!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blaža, super za vabilo na razgovor user posted image ! Vsaj to!!! No, saj boš sama videla, če se ti bo uspelo kako dogovoriti za delovni čas. Bo pa težka user posted image .

madasa, torta iz tičine mase je kar zahtevno delo, zato si je potrebno kar nekaj časa vzeti in vse trike naštudirat. Je pa prednost v tem, da je lepa na pogled. Bo pa iz smetane prav tako lahko lepa.
Kako je pa ime tvoji user posted image ???

elma, no lepo, da sta končno doma. Da bo zdravljenje le potekalo normalno! Še dobro, da bolje pogledajo, če ne bi otroci samo viroze prebolevali user posted image

Anaja je bila danes končno boljše volje popoldan. Je bila pa lačna, ker je najprej z nama jedla kosilo, potem je spila 150 ml mleka in nato še en jogurt.
no, zvečer je spet spila mleko in je šla pridno spat.

Ma ja bom vidla. Sem odprla na kulinariki to temo, pa pravijo iz različnih koncev Slovenije, da folk beži, da so skozi nove trgovke v teh KIK trgovinah. Ne vem, bom vidla na razgovoru. ne vem niti, če bi sprejela, pa magari dokler tam ki čakam ne bo kej, da malo guramo s tem glupim urnikom, ker verjetno bo dvoizmensko, če ne bo še kako bolj smotano, npr. deljeno, kar absolutno odpade, sem delala tri leta deljeno in mam dovolj, z otrokoma pa sploh ne morem. Ne vem, če bi malo gurala tako, al pa da grem raje čez, dvakrat pa mam isti keš, manj stresa in samo zjutraj, pa fraj vikende.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.2.2009 20:29:25   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image za Taro in vrtec

Elma user posted image da sta doma user posted image

blaža ne preveč razmišljat glede službe, k ne bo nič drugače. Ti pejt na razgovor (verjetno itak morš glede zavoda), potem boš pa že vidla kako se ti bo dopadlo, pa itak se morš še ti njim...

raje nočem vedet, kako je po bolnicah, k me je kar groza k berem kako je user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.2.2009 20:29:59   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ELMA lepo da je Elma boljše...sm držala pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mamice k so pa pustile otročke same pa ne smeš prehitro sklepat, ker ne veš kaj je v ozadju, kaj je doma...lahko da ni bilo druge izbire in si bo to očitala še celo življenje...ne verjamem da gre katera prostovoljno domov zgolj zaradi udobja...

ŽANA VSE NAJBOLJŠE, Tai ti pa pošilja enga lupčka

našega Tai-ja pa te fešte za njegov rd tok izčrpajo da že ob sedmih zasmrči namest ob osmih...juri imamo pa cepljenje user posted image   in to dve pikici bo dobil revček moj...

Ja itak , niso vse iste ....
Ena pa pravi da je tko zmatrana da od otrokovega rojstva ni celo noč prespala in da  je zdej edina šansa da se naspi user posted image user posted image user posted image , namorem verjet , jaz pa sem njeni pučki dajala ponoči čaj , ko je imela grlo čist suho user posted image user posted image Za take pa res ni opravičila .....

Uf groza. user posted image

Jaz bi napol mrtva bla zraven, pa če bi blo nevem kaj.

Jaz tudi ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.2.2009 20:42:49   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image za Taro in vrtec

Elma user posted image da sta doma user posted image

blaža ne preveč razmišljat glede službe, k ne bo nič drugače. Ti pejt na razgovor (verjetno itak morš glede zavoda), potem boš pa že vidla kako se ti bo dopadlo, pa itak se morš še ti njim...

raje nočem vedet, kako je po bolnicah, k me je kar groza k berem kako je user posted image user posted image user posted image

ja res je, hvala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.2.2009 20:44:32   
listek1

ELMA lepo da je Elma boljše...sm držala pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mamice k so pa pustile otročke same pa ne smeš prehitro sklepat, ker ne veš kaj je v ozadju, kaj je doma...lahko da ni bilo druge izbire in si bo to očitala še celo življenje...ne verjamem da gre katera prostovoljno domov zgolj zaradi udobja...

našega Tai-ja pa te fešte za njegov rd tok izčrpajo da že ob sedmih zasmrči namest ob osmih...juri imamo pa cepljenje user posted image   in to dve pikici bo dobil revček moj...

Ena pa pravi da je tko zmatrana da od otrokovega rojstva ni celo noč prespala in da  je zdej edina šansa da se naspi user posted image user posted image user posted image , namorem verjet , jaz pa sem njeni pučki dajala ponoči čaj , ko je imela grlo čist suho user posted image user posted image Za take pa res ni opravičila .....

Jaz tudi ...

se podpišem. Sej jest sem bla na pol mrtva, k sem bla tok utrujen, ampak ne bi ga pa pustila samega, da bi se jest naspala. Sej se bom doma.

Elma - samo da ste doma. Sej nama so tud šele potem naknadno ugotovili, da imamo poleg vsega še pljučnico in sva dobila sumamed. In moram rečt, da mu je full dobr prijel, ker imamo spet našga Davida nazaj, ki se skoz smeje, lauga naokoli, je spet normalno in skoraj že brez joka zaspi. Upam, da se tudi vidve čimprej pozdravita, da bosta spet šibali naokorog.

ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina - upam,. da se tudi ti čimprej pozdraviš. Če se ti zdi, da Ana še ni ok, potem bodita raje še jutri doma, da ti ne bo potem spet zakuhala.

Blaža  - zate pa držim pesti za uspešen razgovor. user posted image

Punce, a ma kera dobr recept za biskvit za torto? Mi bomo ta vikend končno praznovali in moram za soboto eno tortico spečt, za nedeljo jo bo naredil en striček user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.2.2009 20:47:03   
Februarka08
Čer.

Uf, čist preveč čvekate, ne morm vas bratuser posted image
Sem iz šihta, kjer je obsedeno stanjeuser posted image prav grozno je ratalo... non stop te buzorirajo, dela itak preveč, danes so kolegici povedali da jo ne rabijo več, čeprav nas je že zdaj premalouser posted image ma sem prav žalostna zanjo ker je res pridnauser posted image in take ponavadi tudi odpustije... ene pa non stop po kavicah in čikih, so pa kovane v zvezdeuser posted image user posted image user posted image kje je logikauser posted image jaz jo ne vidim... prav ogabno mi je it na šiht... komaj čakam da spet mal doma ostanem, pa upam da si medtem kaj boljšega najdem... in za povrh vsega - če hočem delat po 6 ur, naj pridem ob 14h in delam do 20huser posted image nič ne bomo skupiuser posted image NIČuser posted image ma sem huda in slabe volje danes... res...

Eh, ne bom več utrujala, grem pod tuš in na kavč... sem zmatrana kot pes.
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.2.2009 20:54:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jaz tudi ...

se podpišem. Sej jest sem bla na pol mrtva, k sem bla tok utrujen, ampak ne bi ga pa pustila samega, da bi se jest naspala. Sej se bom doma.

Elma - samo da ste doma. Sej nama so tud šele potem naknadno ugotovili, da imamo poleg vsega še pljučnico in sva dobila sumamed. In moram rečt, da mu je full dobr prijel, ker imamo spet našga Davida nazaj, ki se skoz smeje, lauga naokoli, je spet normalno in skoraj že brez joka zaspi. Upam, da se tudi vidve čimprej pozdravita, da bosta spet šibali naokorog.

ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pina - upam,. da se tudi ti čimprej pozdraviš. Če se ti zdi, da Ana še ni ok, potem bodita raje še jutri doma, da ti ne bo potem spet zakuhala.

Blaža  - zate pa držim pesti za uspešen razgovor. user posted image

Punce, a ma kera dobr recept za biskvit za torto? Mi bomo ta vikend končno praznovali in moram za soboto eno tortico spečt, za nedeljo jo bo naredil en striček user posted image

Hvala. sem pa na sosednji temi vprašala za mnenje, kako je kej tam in sem dobila tole.user posted image
http://med.over.net/forum5/read.php?59,4934944

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.2.2009 20:55:31   
blaža

Čer.

Uf, čist preveč čvekate, ne morm vas bratuser posted image
Sem iz šihta, kjer je obsedeno stanjeuser posted image prav grozno je ratalo... non stop te buzorirajo, dela itak preveč, danes so kolegici povedali da jo ne rabijo več, čeprav nas je že zdaj premalouser posted image ma sem prav žalostna zanjo ker je res pridnauser posted image in take ponavadi tudi odpustije... ene pa non stop po kavicah in čikih, so pa kovane v zvezdeuser posted image user posted image user posted image kje je logikauser posted image jaz jo ne vidim... prav ogabno mi je it na šiht... komaj čakam da spet mal doma ostanem, pa upam da si medtem kaj boljšega najdem... in za povrh vsega - če hočem delat po 6 ur, naj pridem ob 14h in delam do 20huser posted image nič ne bomo skupiuser posted image NIČuser posted image ma sem huda in slabe volje danes... res...

Eh, ne bom več utrujala, grem pod tuš in na kavč... sem zmatrana kot pes.
Lep večer!

ja res je tako. Ne štekam niti jaz zakaj je tako.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.2.2009 21:33:10   
nizy
elma- user posted image user posted image user posted image user posted image da sta že doma 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.2.2009 21:38:48   
Janey
čer

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.2.2009 21:43:15   
Janey
a je kera tukaj?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.2.2009 21:43:42   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

Ceeeer.... user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.2.2009 21:44:35   
blaža
Evo jaz se poslavljam. Nočko! Danes nisem prijetna družba, sem nekam zamorjena.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.2.2009 21:45:40   
Stipe air force

Evo jaz se poslavljam. Nočko! Danes nisem prijetna družba, sem nekam zamorjena.user posted image

Prevec krofov si pojedla... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.2.2009 21:51:01   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Prevec krofov si pojedla... user posted image  user posted image  user posted image

Danes niti enega.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.2.2009 21:52:09   
blaža
Ma če prebereš temo, ki sem jo odprla za mojo kao bodočo možnost za službo, rataš kar žalosten, še preden greš na razgovor. sej sem pričakovala nekaj takega. sem že prešla na B plan.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.2.2009 21:52:22   
Stipe air force

Sej to so tistih 15 od vceraj.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.2.2009 21:54:08   
blaža

Sej to so tistih 15 od vceraj.... user posted image  user posted image  user posted image

Ja pol maš pa prav, včeraj sem se res basala z njimi.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.2.2009 21:54:29   
Stipe air force

Ma če prebereš temo, ki sem jo odprla za mojo kao bodočo možnost za službo, rataš kar žalosten, še preden greš na razgovor. sej sem pričakovala nekaj takega. sem že prešla na B plan.user posted image user posted image

In to je... user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.2.2009 21:55:41   
blaža

Kik trgovine za poslovodjo. Maš tam pod 50 zadnjih debatuser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.2.2009 21:56:11   
blaža
Aaaaa, m isliš na B plan?! Ma sem bjonda.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.2.2009 21:57:06   
blaža
Da grem dvakrat na teden čez, pa zaslužim 500e za 14 ur na teden.user posted image   Pa počakam, če bo kej z mojo vezico do maja meseca. Ma marca bom še cel mesec po malem vozla Blaža v vrtec, da ne bo takoj iz uvajanja na 8h. Če mi pa uni ne najde kej do maja, pa plan Cuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.2.2009 21:57:16   
Stipe air force

Kik trgovine za poslovodjo. Maš tam pod 50 zadnjih debatuser posted image

sorry, sem prepozn pogledu... zdej vem kaj je plan B... user posted image

Si kej pomislila na nas k smo ve belem svetu ko si jedla krofe? user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.2.2009 21:58:35   
Stipe air force

Da grem dvakrat na teden čez, pa zaslužim 500e za 14 ur na teden.user posted image

Kam bos pa s tolkim dnarom  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.