|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
19.2.2009 14:49:56   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

lilči - winxice dobiš na bonbonih, jaz sem jih zadnjič kupila v šparu so pa visoke cca.10cm

ella- a vse ste pojdeliuser posted image

nizy, kakšnih bobnonih? ker te v jajčkih so mikroskopsko majhne? Sem že študirala, da zraven lupo SOS priložim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eni ponaredek m&m bonboni, pakirani so v podolgovato, prozorno ,plastično posodo, na pokrovu pa stojijo winxice ... jaz sem jih najdla na tem stojalu , kjer imajo  vse ostale winx zadeve ,.... mislim , da jih imajo v tušu tud

ma naš Tuš je premajhen user posted image

ela, če boš ti tole našo torto vidla, lohk oslepiš zarad roza barve al pa sladkorno fašeš! user posted image   user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.2.2009 15:04:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

zdaj sem malo brala po netu in so zelo slabi varnosti testi za nanio plus tega pa jih tudi hvalijo ne preveč...da plešejo po avtu itd...user posted image

Njegovi varnostni testi res niso dobri. user posted image  Če iščeš poceni je težko vrhunsko kvaliteto pričakovat, mi imamo Rommer-ja pa smo noro zadovoljni. user posted image  Pa testi so 1A. Zdaj bomo pa tudi mi morali še enega nabavit, ko dobim služben avto.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.2.2009 15:07:24   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz imam danes god, sem že dva krofa na varno spravla, tuki so pa še za vas user posted image user posted image user posted image
user posted image

njamiii, jaz bi tudi enega user posted image
Sicer pa moja mami že cel februar krofe peče, pa se jih še nisem preobjedla user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.2.2009 15:09:04   
srečka nosečka
Drugače pa sem že nazaj s terena in še malo pa šibam po mojo pikico in je do večera ne izpustim iz rok. user posted image
Za danes mi je že dovolj, ker že cel dan poslušam kakšna kriza je vsepovsod. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.2.2009 15:16:26   
blaža
Dan!user posted image

Vidim, da ste že v krofih.user posted image

Moji bojo verjetno kar jutri in ne v nedeljo. Moko sem že kupla, tako, da samo še mene čakajo.user posted image

No danes sem dobila prvo vabilo na razgovor in sicer za poslovodjo v KIk , ki ga bojo gradili v Sežani. Naslednji četrtek je razgovor in  ker spet nimam varstva za Blaža, sem se morala prej it zmenit za uvajanje en teden prej, tako, da se bova uvajala že naslednji ponedeljek, da bo do četrtka že malo sam, da skliznem na ta razgovor.

Mah bomo vidli, ker je verjetno urnik smotan. Ne diši mi popoldne ali pa po možnosti še deljen urnik, ker piše dvo ali več izmenski urnik.user posted image

Ne vem kaj bom nardila. Definitivno bom šla na razgovor, pa mogoče se mi kej usračka.user posted image

Kaj pozna kdo koga, ki je poslovodja v KIk?

sej sem doprla tudi na kulinariki temo, pa bomo vidli, če se kdo javi, da se malo informiram kako je tam. Bomo vidli.

Drugače smo že vsi doma, smo pojedli in malo prej smo prišli, ki smo bli zunaj skoraj dve uri.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.2.2009 15:27:23   
srečka nosečka
blaža - želim ti, da ti bo na razgovoru poteka vse gladko user posted image
Je pa res težko verjetno, da bi imala samo dopoldanski šiht, ker se ukvarjajo pač s trgovino. user posted image
Ampak nek začetek pa je. Ko imaš enkrat službo je lažje presedlat kam drugam.
No, vsaj moje izkušnje so take.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.2.2009 15:41:12   
pina-1
dan.

sem končno prišla malo k sebi. danes sem mela ortopeda, za mojo nogo. Skratka, z mojim križem ni vse v redu, vendar je v mejah normaleuser posted image . Dokler mine odo začeli mravljinčit prsti na nogah in dokler ne bom imela nevrološkoh težave je vse ok.user posted image  Dobila sem fizioterapije in kvit. NE bom komentirala, ker je rez komentarja.

Sedaj sem z ančko eno urco odspala, ker sem bla koma. Ja, še vedno me glava boli in še vedno mam zagiftane sinuse.... Ančka še spi, jaz pa vas na hitro pozdravim in pripravim kosilce za Pinota.
Danes bomo zopet jedli pašto in mleto meso ter solatko. To mamo vsi radi.
Pa še v ponedeljek štartam z dieto in tega en lep cajt ne bom jedla. Moram izkoristituser posted image

Jutri bi pa jaz peljala ano zopet malo  v vrtec. KAj vi mislite? je smiselno ali ne?
me je strah, da mi bo zmanjkalo cajta za uvajanje....user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.2.2009 16:12:38   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

midva sva že s fizioterapije, napredujemo. počas, a zihruser posted image

ful velik mamic ne upa povedat, da se jim zdi, da je z otrokom kaj naorbe, ker nočjo sitnart in dost zdravnikov jih na hitro odpravijo, češ da sitnarijo!
Če se vam zdi, da je z otrokom kaj narobe, vztrajajte pri svojem in zahtevajte napotnico!

Me smo mamice našim škratkom in čese ne bomo me zavzele zanje, se ne bo noben!

sam tok, sem mal govorila z našo terapevtko in ji omenla primer od Blacky in je veliko tega, da al mamice nočjo povedat al pa da jih zdravniki n ahitr odpravjo.

blacky, res se da ogromno naredit z pravilnimi vajami. si rekla, da bo diagnoza 3.3.a gresta na MR?

gremo na Japljevo mu bodo neke igle ubadali... pojma nimam kako se temu reče...

sem šla pogledat na napotnico... gremo na nevro...testi so pa neki na hemo...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.2.2009 16:36:56   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

zdaj sem malo brala po netu in so zelo slabi varnosti testi za nanio plus tega pa jih tudi hvalijo ne preveč...da plešejo po avtu itd...user posted image

Njegovi varnostni testi res niso dobri. user posted image  Če iščeš poceni je težko vrhunsko kvaliteto pričakovat, mi imamo Rommer-ja pa smo noro zadovoljni. user posted image  Pa testi so 1A. Zdaj bomo pa tudi mi morali še enega nabavit, ko dobim služben avto.

mi mamo tud tega in je res 1A, je pa res mal dražji. Zato je men gospa, ki se na te stvari hudo spozna in ki vem, da mi hoče dobro, svetovala za drug sedež MC priori SPS. je malo cenejši, pa še vedno zelo varen (je pa še vedno dost dražji od nanie)

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.2.2009 17:57:09   
srečka nosečka
Midve sva doma in gledava nodija pa grisine žuliva. user posted image  
Pospravit in naredit nimava po stanovanju kaj, ker je bil ati dopoldan iber priden user posted image  user posted image  user posted image  in lahko samo uživava. user posted image

lillchy - koliko pa stane tale MC?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.2.2009 18:02:55   
mlavla

Pospravit in naredit nimava po stanovanju kaj, ker je bil ati dopoldan iber priden user posted image  user posted image  user posted image  in lahko samo uživava. user posted image

sem ravno vidla da je v Pikapolonici v akciji cca 105 eur

kej več se vam pa jutri oglasim..mam jutri izpit...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.2.2009 18:12:07   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

sem ravno vidla da je v Pikapolonici v akciji cca 105 eur

kej več se vam pa jutri oglasim..mam jutri izpit...

hvala mlavla

stiskam pesti za tvoj jutrišnji izpit user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.2.2009 18:23:03   
Stipe air force
Ceeeer iz Bruslja (jutri iz SLO) user posted image  user posted image  user posted image

Carica je danes bila ves dan v vrtcu in je polozila izpit uvajanja user posted image  user posted image  user posted image  ze 4ti dan. Je ze skoraj normalno, spala je dvakrat (skupaj vec kot tri ure) in ful se je sprostila ter se igra z otroci, ki so od povsod iz Evrope... in se pogovarjajo v cudnih jezikih... user posted image   user posted image   user posted image

Ponoci smo imeli enourni bruhuhu (vzrok je bila mandarina) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , potem je pa spala normalno naprej....

Iz vasih prispevkov sem porajtal skoraj vse.... najbolj pa:

1. slikce krofov user posted image   user posted image   user posted image
2. Pina je se med nami... ribe v Rizani so OK user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.2.2009 18:40:58   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ceeeer iz Bruslja (jutri iz SLO) user posted image  user posted image  user posted image

Carica je danes bila ves dan v vrtcu in je polozila izpit uvajanja user posted image  user posted image  user posted image  ze 4ti dan. Je ze skoraj normalno, spala je dvakrat (skupaj vec kot tri ure) in ful se je sprostila ter se igra z otroci, ki so od povsod iz Evrope... in se pogovarjajo v cudnih jezikih... user posted image   user posted image   user posted image

Ponoci smo imeli enourni bruhuhu (vzrok je bila mandarina) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , potem je pa spala normalno naprej....

2. Pina je se med nami... ribe v Rizani so OK user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ejo, kdaj se vi nacrtate na obali.
delam jedilnik za visok oisk, pa i blo doro malo prej vedetuser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.2.2009 18:42:20   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

sej sploh ne vem če bo izvedljivo, ker jaz nisem frej, moram na šiht hodit, sej delal ne bom user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.2.2009 18:50:47   
pina-1

sej sploh ne vem če bo izvedljivo, ker jaz nisem frej, moram na šiht hodit, sej delal ne bom user posted image

KAKO ZDEJ???? 
a vas pol res ne bo na pojedino?user posted image
čaki a ti zdej ostajaš v SLO, tvoji dami pa gresta sami nazaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.2.2009 19:04:10   
Stipe air force

KAKO ZDEJ???? 

ja, zdej bomo 3 dni ločeni pol grem za njima pa še za kakih 10 dni, pol bomo pa mal narazen user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.2.2009 19:23:14   
pina-1

KAKO ZDEJ???? 

ja, zdej bomo 3 dni ločeni pol grem za njima pa še za kakih 10 dni, pol bomo pa mal narazen user posted image

user posted image user posted image user posted image
pol ne o nič asa party, pa refošk partyuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.2.2009 19:24:36   
pina-1
SKORAJA BI POZABLA:

ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN. PA DA I BILA ČIM BOLJ ZDRAVA IN NAVIHANA DEKLICA.

SUZIKA MOJA, TEBI PA ČIM VEČ LEPIH TRENUTKOV S TVOJO ŽABICO. PA DA TI ČAS NEBI TAKO HITRO TEKELuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
19.2.2009 19:56:47   
ELMA
Čer...
Mismo danes končno domov prišli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Lepo so skrbili za naju dve , ampak mi je blo grozno .
Elma je poleg škrlatinke imela skrito plučnico ,nič niso slišali da bi blo kaj narobe z pluči ,ko smo pa šli na slikanje , je pa slika pokazala samo en del pluč .Izvidi še zdej niso naj,naj ampak so velik boljšlji kot so bli ,ko so nas sprejeli ...Domov so nas poslali ,kar se bojijo da se nebo nalezla od drugih otrok , ker so bolnice polne .Ona izgleda veliko boljše , zgubila je 900g , smeji se in je začela lepo jesti ...Imamo antibiotik ZINAT ,ki ga moramo jemat še 5 dni .Vponedeljek imamo pa kontrolo .

Vse sorte vidiš v bolnici , zdej ko mamice res imajo vse zastonj , pa pustijo svoje sončke same , kak so bogi , kak se jokajo user posted image user posted image , ne zastopim takšne osebe user posted image user posted image user posted image nismo vsi isti ....Jaz bi zadnji denar dala , da bi lahko bla zraven otroka ko je tko bolan , a ni dost da so bolani ne pa da so še brez mamice .user posted image user posted image

Lukec user posted image user posted image user posted image user posted image ,Lillchy si prestavljam kak si vesela user posted image

Vsem ki ste praznovali in danas praznujete , želim vse najboljše ...velik zdravlja in velik osmehov da podarite svojim mamicam .user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
19.2.2009 20:04:19   
mary_lou
ELMA lepo da je Elma boljše...sm držala pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mamice k so pa pustile otročke same pa ne smeš prehitro sklepat, ker ne veš kaj je v ozadju, kaj je doma...lahko da ni bilo druge izbire in si bo to očitala še celo življenje...ne verjamem da gre katera prostovoljno domov zgolj zaradi udobja...

ŽANA VSE NAJBOLJŠE, Tai ti pa pošilja enga lupčka

našega Tai-ja pa te fešte za njegov rd tok izčrpajo da že ob sedmih zasmrči namest ob osmih...juri imamo pa cepljenje user posted image   in to dve pikici bo dobil revček moj...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
19.2.2009 20:14:32   
blaža
ELMA, samo, da ste doma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
19.2.2009 20:16:36   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ELMA lepo da je Elma boljše...sm držala pesti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mamice k so pa pustile otročke same pa ne smeš prehitro sklepat, ker ne veš kaj je v ozadju, kaj je doma...lahko da ni bilo druge izbire in si bo to očitala še celo življenje...ne verjamem da gre katera prostovoljno domov zgolj zaradi udobja...

našega Tai-ja pa te fešte za njegov rd tok izčrpajo da že ob sedmih zasmrči namest ob osmih...juri imamo pa cepljenje user posted image   in to dve pikici bo dobil revček moj...

Ja itak , niso vse iste ....
Ena pa pravi da je tko zmatrana da od otrokovega rojstva ni celo noč prespala in da  je zdej edina šansa da se naspi user posted image user posted image user posted image , namorem verjet , jaz pa sem njeni pučki dajala ponoči čaj , ko je imela grlo čist suho user posted image user posted image Za take pa res ni opravičila .....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
19.2.2009 20:17:12   
blaža
Čer!

Jaz sem še kar. Malo sem sitna. Študiram kako in kaj s to službo, pa kako bo razgovor, pa če če sprejet, če jim bom ok, ker bi sigurno smotan urnik. Ma sem optimist, ane?

No bom vidla, kako bo na razgovoru. Pa še to uvajanje, ki bo še en teden prej, mi je malo tako pri srcu. sej veste kako, sej ste že skoraj vsi dali to skozi.user posted image

sej se veselim, ma po drugi strani , čeprav nisem več na porodniški, sem na zavodu, se mi zdi, da se neko obdobje zaključuje in da tega nikoli več ne bo. Ne da se mi zdi, tako je res.user posted image user posted image

Ben grem, da ne bom preveč jamrala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.2.2009 20:18:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja itak , niso vse iste ....
Ena pa pravi da je tko zmatrana da od otrokovega rojstva ni celo noč prespala in da  je zdej edina šansa da se naspi user posted image user posted image user posted image , namorem verjet , jaz pa sem njeni pučki dajala ponoči čaj , ko je imela grlo čist suho user posted image user posted image Za take pa res ni opravičila .....

Uf groza. user posted image

Jaz bi napol mrtva bla zraven, pa če bi blo nevem kaj.

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?