|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
19.2.2009 8:28:14   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Žana, vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Mamici pa user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.2.2009 8:28:38   
itata
ŽANA vse naj naj za 1. RDuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.2.2009 8:29:16   
itata
pri nas nič novega. služba, dirkanje domov, pedenanje mulčka, spavanjeuser posted image  kaj če bituser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.2.2009 8:30:20   
itata
sem pa 2 dni nazaj jakoba prvič postrigla. in to z mašinco na ta velik nastavek (1,5 cm približno) in je lepo sedel in se smejal k mu je tist okol glave brnelouser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.2.2009 8:30:20   
ella79
user posted image user posted image user posted image Žana vse naj naj za tvoj prvi roj dan user posted image user posted image user posted image

blacky upam da tvojga dragega ne bo preveč bolel user posted image mene tudi to še čaka user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.2.2009 8:30:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dobro jutro

danes bodo pa mojemu dragemu spulili modrostni zob. Bogi... to sigurno boli... upam da ne bo prehudo

drugač je pa kavica že popita, čakam še na dostavo sendvička za zajtrk... pa razmišljam o kakšnem krofu... ste me čist prepričale

imam pa danes predavanje za notranjo presojo, pa jutri tudi... pa izpit čez slab mesec... sem se včeraj na hitro odločila da se pridružim našim fantom na tečaju... nič ne škodi če malo več znanja osvojim user posted image

Ma sploh ni panike. mu bojo dali injekcijo in ne bo nič čutil, tudi pol ko spulijo ne boli. Če na vzame en nalgezin, pa je, ni panike, vem iz prve roke.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.2.2009 8:32:07   
itata
jaz tud vem iz prve roke (so mi vse modrostne spulili), nič ne boli. špikne una inekcija pol pa k da ni nič... edin na prepih je treba pazit pol, da te neujame!! pa mal je smotan če ti gre hrana ke v uno luknjo, drugo pa ni panike - pa ne alkohola pit dokler se ne zaceliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.2.2009 9:16:08   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jaz tud vem iz prve roke (so mi vse modrostne spulili), nič ne boli. špikne una inekcija pol pa k da ni nič... edin na prepih je treba pazit pol, da te neujame!! pa mal je smotan če ti gre hrana ke v uno luknjo, drugo pa ni panike - pa ne alkohola pit dokler se ne zaceliuser posted image

uff... to potem ni zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.2.2009 9:49:51   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  ŽANA VSENAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.2.2009 9:50:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image  ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.2.2009 10:12:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

moji sestri so dva naenkrat spulil, pa ko da ni nič, čez eno uro je prišla nazaj na šiht. ko pa so men enga, sem bla dva dni na bolniški-mam ful občutljive dlesni

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.2.2009 10:26:08   
lillchy123
Žana vse najboljše!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.2.2009 10:26:23   
Janey

ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.2.2009 10:27:47   
Janey
kdaj bo že konec dega delovnega dneva....jau kak so me naložiliuser posted image naslednji teden so skor vsi na dopustu in zdaj je panika. sem si vzela ene 10 min, niti malce nisem mela pa nič. zdaj sem rekla pa da rabim malo pauze. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.2.2009 10:58:01   
lillchy123
midva sva že s fizioterapije, napredujemo. počas, a zihruser posted image

ful velik mamic ne upa povedat, da se jim zdi, da je z otrokom kaj naorbe, ker nočjo sitnart in dost zdravnikov jih na hitro odpravijo, češ da sitnarijo!
Če se vam zdi, da je z otrokom kaj narobe, vztrajajte pri svojem in zahtevajte napotnico!

Me smo mamice našim škratkom in čese ne bomo me zavzele zanje, se ne bo noben!

sam tok, sem mal govorila z našo terapevtko in ji omenla primer od Blacky in je veliko tega, da al mamice nočjo povedat al pa da jih zdravniki n ahitr odpravjo.

blacky, res se da ogromno naredit z pravilnimi vajami. si rekla, da bo diagnoza 3.3.a gresta na MR?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.2.2009 11:02:31   
mala_pikica
Dan!

Najprej ŽANA vse najlepše za tvoj 1. rojstni danuser posted image user posted image

Blacky kaj jaz to berem za Valauser posted image . Tudi jaz mislim, da ne more biti kaj hudega narobe in, da boste to s fiziterapijo hitro popravili. HB so še otroci in se še učijo, tako, da je pri njih napredek hiter. Pa poznam tudi primere, ko so jih v razvojni zelo prestrašili, pa se je vse zelo lepo izteklo. Jaz res držim pesti za tvojga Valauser posted image , me prav prizadeneuser posted image , ko preberem kakšno takšno novičko o naših user posted image .

Listek a je David že boljši, upam, da boste zdaj zdraviuser posted image .

bajsa, tudi tvoji Zali želim, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Drugače pa smo mi vredu, ko se Luka zbudi pa grema na sprehod, je tak lep sonček, pa nič ne piha.
Joj mi je prav hudo, ko pišete, kako malo ste zdaj skupaj z vašimi user posted image . Jaz sem glede tega res srečna, saj se mi delovnik konča že ob 14h, mož pa je ponavadi doma do 15h, tako, da mi kar veliko časa preživimo skupaj. Ja, to s službami je pravo sranje, samo nimaš izbireuser posted image .

Bamby in Blaža držim pesti, da čimprej najdeta eno fajn službicouser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.2.2009 11:13:47   
srečka nosečka
Meni se pa tako nič ne ljubi user posted image  user posted image  user posted image  Veselje do dela sem nekje izgubila. user posted image  Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. user posted image
Mah, upam, samo da hitro mine in grem cartat mojega sončka domov.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
19.2.2009 11:18:23   
Janey

Meni se pa tako nič ne ljubi user posted image  user posted image  user posted image  Veselje do dela sem nekje izgubila. user posted image  Zdaj pa še moram na teren v tem mrazu. user posted image

ena sodelavka ima v pisarni napisan listek:

IZGUBILA SEM VESELJE DO DELA

POŠTENEGA NAJDITELJA PROSIM DA MI VESELJE VRNE, DELO PA LAHKO OBDRŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si pa zdaj vzela malo časa....so vodlilni na enem sestanku in grem malo po netu pobrskam, moramo še en avtosedež  kupit, ker mam pun k**** tega prestavljanja in kombiniranja in puščanja tu in tam in montiranja, je res zopno. upam da najdemo kaj ugodnega, ker ga rabimo enga res samo tolko za po mestu, če pa kam gremo pa vzamemo tak tega tabolšega ki ga že imamo. grem pokukat.

Neposredna povezava do sporočila: 2743
19.2.2009 11:26:19   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

POŠTENEGA NAJDITELJA PROSIM DA MI VESELJE VRNE, DELO PA LAHKO OBDRŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si pa zdaj vzela malo časa....so vodlilni na enem sestanku in grem malo po netu pobrskam, moramo še en avtosedež  kupit, ker mam pun k**** tega prestavljanja in kombiniranja in puščanja tu in tam in montiranja, je res zopno. upam da najdemo kaj ugodnega, ker ga rabimo enga res samo tolko za po mestu, če pa kam gremo pa vzamemo tak tega tabolšega ki ga že imamo. grem pokukat.

to bom jaz kar na vrata pisarne napopala user posted image  user posted image  user posted image  

Kakšne sedeže gledaš? Nania so ful poceni.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
19.2.2009 11:31:23   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

to bom jaz kar na vrata pisarne napopala user posted image  user posted image  user posted image  

Kakšne sedeže gledaš? Nania so ful poceni.

kak pa so ti nania? sem gledala tudi te ja...glede na to kolko mi rabimo se mi zdijo kar ok...pač ne poznam nobenega ki ga ima in ne vem kak so kaj

Neposredna povezava do sporočila: 2745
19.2.2009 11:41:08   
lillchy123
janey, men so bli ti nania toplo odsvetovani. tud če je to drugi sedež, mora bit varen. saj veš, nikol ne veš, kdaj se ti bo kdo v rit prlimu! mi smo glih dons vidli prometno, pa dojenčka na zadnjem sedežu user posted image  upam, da je bil ok

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
19.2.2009 11:43:46   
lillchy123
evo sem šla prou pogledat. men so za ta drug sedežek svetovali maxi cosi priori sps

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
19.2.2009 11:48:32   
Februarka08
Samo da vas pozdravim, nisem nič na tekočem, se mi preveč dogaja čez cel danuser posted image zdele dam tamalo spat, potem bi blo pa treba mal pospravit po stanovanju...user posted image

Aja, danes je ˝ta debel četrtek˝user posted image mam jaz goduser posted image user posted image tašča kuha kosilo, vsaj neki, ker je običaj za ta dan da more bit suho meso pa ne vem kaj še... kar naj kuha, če ji pašeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
19.2.2009 11:57:19   
Janey
zdaj sem malo brala po netu in so zelo slabi varnosti testi za nanio plus tega pa jih tudi hvalijo ne preveč...da plešejo po avtu itd...user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
19.2.2009 12:19:07   
nizy
ŽANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICI PA ŠOPEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?