mala_pikica
|
Dan! Najprej ŽANA vse najlepše za tvoj 1. rojstni dan Blacky kaj jaz to berem za Vala . Tudi jaz mislim, da ne more biti kaj hudega narobe in, da boste to s fiziterapijo hitro popravili. HB so še otroci in se še učijo, tako, da je pri njih napredek hiter. Pa poznam tudi primere, ko so jih v razvojni zelo prestrašili, pa se je vse zelo lepo izteklo. Jaz res držim pesti za tvojga Vala , me prav prizadene , ko preberem kakšno takšno novičko o naših . Listek a je David že boljši, upam, da boste zdaj zdravi . bajsa, tudi tvoji Zali želim, da se čimprej pozdravite . Drugače pa smo mi vredu, ko se Luka zbudi pa grema na sprehod, je tak lep sonček, pa nič ne piha. Joj mi je prav hudo, ko pišete, kako malo ste zdaj skupaj z vašimi . Jaz sem glede tega res srečna, saj se mi delovnik konča že ob 14h, mož pa je ponavadi doma do 15h, tako, da mi kar veliko časa preživimo skupaj. Ja, to s službami je pravo sranje, samo nimaš izbire . Bamby in Blaža držim pesti, da čimprej najdeta eno fajn službico .
|