|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja
20.2.2009 8:12:03   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

TOBA ČESTITKEEEEEE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*kinnie* hvala za kavico!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.2.2009 8:14:20   
Nončika
toba, jeeeeeeeeeee!!! čestitke. črtica rahla gor ali dol, je pa vseeno prisotna. vajo pa le ponovi!!! jaz jo ponavljam jutri zjutraj. zdaj bi pri meni morala biti črtica kar konkretna, glede na to, da bo že jutri 3 dan izostanka.

tassi, objemček in to močen. user posted image user posted image user posted image

S*, kaj pa ti? daj boš kaj preverjala tisti plusek ali pa user posted image ? navijam in držim pesti!!!!! prsti mi že pokajo!!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.2.2009 8:17:48   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: toba

Imam pa občutek, da jo bom morala počasi brisat iz jutranjega ritualauser posted image .... dobro, saj iz nekega dobrega razloga, nekaj tolažbe je v tem....

user posted image user posted image mi je smešno veš...ker sem ista....v nosečnosti je videti ne moremuser posted image ....ampak zdaj jo pa lahko že pijem vsaj zjutraj....popoldan mi niti na misel ne pride, ker mi ne paše. In tisti, ki me dobro poznajo, me pogruntajo prav po kavici, ki je kar naenkrat ne maram večuser posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.2.2009 8:17:57   
S*
tassi1 in jaz5
user posted image  

tassi zate pa še posebej
user posted image  naj ti pomagajo in uresničijo tvojo največjo željo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.2.2009 8:19:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

....pri meni morala biti črtica kar konkretna, glede na to, da bo že jutri 3 dan izostanka.

Seveda bo,...jaz sem delala test še enkrat isti dan zvečer, pa je bila že močnejša, naslednjega pa drug dan zvečer,....in opa zelo hitro dve lepi črticiuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.2.2009 8:20:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO

S*, kaj pa ti? daj boš kaj preverjala tisti plusek ali pa user posted image ? navijam in držim pesti!!!!! prsti mi že pokajo!!!!!

Tudi jaz močno navijamuser posted image user posted image , upam, da nas kmalu razveseliš s user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.2.2009 8:22:17   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Testa ne bom delal ker se nekako zanašam na temperaturo, ki je pokazala da sem imela O ta mesec šele 33 dan, torej bom počakala do 28.2. ko bo 14 dan od O. Nimam pa nobenega znaka, razen da so prsi napete ampak saj so vedno en teden pred user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.2.2009 8:31:47   
toba
Hvala vsem za čestitke.
Kar ne moram dojet da je res, glede na to, da sva se v prvo ˝matrala˝ več kot leto dni.
Je pa lepo doživeti ta občutek sreče pomešan s skrbjo, strahom in upanjem, da bo vse uredu.

Nončika mislim, da bom kmalu šla po nove teste in ponovila vajo večkrat, kar tako, za ziheruser posted image  in kar tako ker je fajn videt user posted image  - prav otročja sem ( pa pri teh letih user posted image ) Mislim, da bova imeli kar blizu PDP.?! Se bova še o marsičem izmenjali mnenja in izkušnje.
S* nekam sumljiva si mi...mislim da je stanje user posted image
*kinnie* vsaj takšne virtualne kave bova še lahko pili...tudi to  je nekaj

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.2.2009 8:37:48   
S*

user posted image

user posted image

FEBRUARJA 2009 PRIČAKUJEMO  user posted image    oz.  user posted image

user posted image user posted image

xx.02. - Arual (15. krog )
XX.02. - pipika123 
XX.02. - twixy  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
XX.02. - Nattasha user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.02. - barvar ( 9.krog ) srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
XX.02. - mikica01 ( 12.krog ) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
v XX.02. - Anonimen
XX.02. - azeleja01  
xx.02. - tinkara 3 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
02.02. - srecna_zvezda ( 2.krog )  user posted image user posted image   user posted image
v nove boje
02.02. - krzlatka ( 5.krog ) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
03.02. - tatjana.d (4. krog )  user posted image user posted image   user posted image   user posted image v nove boje
04.02. - Natasha ( 4.krog )
05.02.-  Ursa30 (2. krog po HSC ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje  
05.02. - esy 
06.02. - baby1978 ( 5. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.02. - lunika srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
10.02. - dysan user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

12.02. - tropical (10.krog)
 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.02. - Tiki55 ( 19.krog)
user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.02. - jaz5 ( 1.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.02. - pikicaa25 ( 14.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
15.02. - camino79 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.02. - LUNA83 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.02. - Grethy user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
17.02. - drobtinica29 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
17.02. - mojca345
17.02. - Anonimna.k srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
18.02. - S* ( 7.krog )
18.02. - Fargesia ( 34.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.02. - misk2 (18.krog) user posted image user posted image user posted image user posted image
   v nove boje
19.02. - Nončika srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
19.02. - neodkrita
19.02. - zvezdica1980
20.02. -  mausika (1.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
20.02. - tassi1 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.02. - azeleja01
20.02. - Tejchy25
21.02. - aqua77 (2.krog po konizaciji) 
22.02. - Tanisha ( 4.krog )
22.02. - Nea_teja_ ( 3.krog po ss )
23.02. - tinkatonka
25.02. - D0aisy ( 4.krog )
25.02. - toba (2.krog) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
26.02. - U
26.02. - limonita (11. krog) 
27.02. - Bojana82(5.krog)
27.02. - miska28 
28.02. - BEBIII ( 48.krog )
28.02. - bejbibu
28.02. - miklarom
28.02. - dini

FEBRUARK NAS JE 51, OD TEGA  9 SREČK  user posted image . 

Modrih          18   
                              Roza           9

Skupaj         27

user posted image

NAVIJAČICE

Tane user posted image  
Sonček85user posted image
ella.user posted image
ziva1
nony
črviček
lariluuser posted image
sppsuser posted image
sontschica user posted image
DIANE
Ejla

zarja1
alna
Anya22user posted image
janajauser posted image
tinkara 2
jaknik1 user posted image
skrivnost
cori
Matejčika
dysan
murkica

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image                    
FEBRUARSKA  STAVNICA  

JANUAR......................................trenutno 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................. 33,33% srečk nosečk

[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image

Gremo februarčice, procenti rasejo...

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.2.2009 8:43:53   
tecnobica
Toba user posted image user posted image user posted image user posted image

tassy1 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.2.2009 9:02:30   
dini
Jutro,

kaj vidim? Pluski in user posted image user posted image kar padajouser posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vseh 9 mesecev brez slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tassy1 in ostalim ki jih je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.2.2009 9:28:22   
Anonimna.k
Toba, iskrene čestitke! user posted image

Za Tassy pa eno veliko user posted image za srečo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.2.2009 9:30:04   
dini
Ej punce, a so kateri babice napovedale kdaj bo user posted image  in so imele prav? Moja mi je rekla da bom letosuser posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.2.2009 9:47:48   
Nončika
dini, mene je moja mami na velko spraševala, če sem nosečka, cca pred slabim mescem.

svakinja pa je sanjala, da sem rodila deklico. te sem jo pa ****, da naj mi pove kaki letni čas je bil. pa je rekla, da so se njene sanje dogajale v porodnišnici. da so prišli na obisk.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.2.2009 9:50:38   
dini
Pol je neki na tem upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
20.2.2009 10:13:07   
nony
Vidim ,da je polno novih user posted image bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela za vas.....no tudi midva glede na to da sva rekla da nekaj časa ne bova delala na tem smo v februarju vseno poskusila in zdaj čakmo 25 kaj se bo zgodilo......

Upanje ostaja....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
20.2.2009 10:28:47   
dini
Ja res so pridne in višajo procente.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
20.2.2009 11:46:33   
Nea_teja_
Čestitke vsem novim nosečkam .Moja user posted image  naj bi prišla v nedeljo po koledarčku upam da jo nebo in bom  tudi jaz skočila med pinki.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
20.2.2009 11:50:51   
Nea_teja_
user posted image

Da vas malo nasmejim kdo mi dela družbo zjutraj na kofetu z kolegico.A ni simpatičen?

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
20.2.2009 11:52:49   
dini
Vav dobra slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so pa krofi???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
20.2.2009 11:54:40   
Tejchy25
Dan dan!

Čestitke vsem srečkam nosečkam!!! :)

Js je pa ne pričakujem danes, zjutraj sem delala test, ki je bil sicer negativen, a je še ni, tko da še vedno upam...

Sicer so me začele joškice bolet dons (ponavad me od dvujacije naprej), mogoče pa to kej pomeni...no nekej pomeni, al pride tečka al pa kej lepšega :)

No kokrkol že, bom javla, če bo kej novega....

Neposredna povezava do sporočila: 1221
20.2.2009 13:06:03   
mojca345
S*  mene obarvaj kar rdeče...pa me daj med navijače...jest se ne grem več. te neredne, nikol ne bom zanosila. nikol...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
20.2.2009 13:11:34   
dini
mojca345 beri zs.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
20.2.2009 13:12:41   
Tejchy25
Ne ne Mojca345, ne smeš obupat!!! Vsem nam bo enkrat uspel, enij pač prej drugim kasneje...

Treba je gledat optimistično, se se zgodi s svojim razlogom. Ampak sem prepričana, da bo tut nama uspel še v tem letu in bova tut midve srečne mamice majhnih štručk!!!!user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
20.2.2009 13:58:54   
sonček85
toba:čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojca:nikar tako ,bodi močna ,mamica boš in to še letos-je jasnoooooooooooooouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?