|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
20.2.2009 12:20:43   
moci
mi bomo imeli pa mini. user posted image
aja, miško, ne avtouser posted image

kam greste na pustovanja?
zbiram ideje ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.2.2009 12:33:21   
pikapolona2
naša bo dinozaver.....gremo pa jutri v Kranj...ob 9 30 se začne karneval. Čeprav čebo -5 ne gremo nikamor...bomo kar doma...brrrrr.
Sem pa M nasrala da bo črnc...mam že vse zanj...jst sio pa še zdejle ene hlače zašijem da bom klovn

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.2.2009 12:34:29   
moci
super. po mojem bomo tudi me uletele v kranj, mogoče se pa srečamo, če se bomo prepoznaliuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.2.2009 12:35:06   
pikapolona2
muki hvala na pitanju...sem tak tak...po eni strani srečna...po drugi me pa nekja žre. Ah sej bo!

Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.2.2009 12:59:14   
Anonimen
mi bomo tudi verjetno v Kranju.....a že pol desetih se začne ? Kje pa bo to potekalo ?

Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.2.2009 13:35:05   
muki1
Mi gremo pa jutri v MS na pustno povorko ali nekaj takega. Za dve čarovnici vem da gresta z mano, če bom pa jaz čarovnica pa še ne vem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.2.2009 13:45:43   
moci
mi smo bili pa včeraj popoldne v cerknem, jaz sem čist navdušena. je katera bila?

sicer je daleč pa fuuuuul ovinkov, da sem skor umrla. samo potem je blo pa huuudo.

s šestesdo smo šli na smučišče, tam je pa otroški vrtiljak, se je zoja z avti iz pene po snegu vozilauser posted image , pa igrala na snegu, pa taka lepa lesena koča, pol zgornjega štuka igralnica, in to taka nora igralnica. sem mal kukala, če me bodo spodili, če se še jaz igramuser posted image
iz igralnice do spodnjega nadstropja pa tobogan. tak, o katerem smo sanjali, ko smo bili maliuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.2.2009 13:47:45   
moci
tole no, da ne bom tok filozofiralauser posted image

http://cerkno.si/virtualna_galerija2/seznam.html

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.2.2009 13:49:29   
pikapolona2
po starem mestnem kranju...lani se je začelo pred gledališčem...potem pa je povorka šla čez mesto v smeri proti globusu.....drgač ne znam povedat :-)

Muki glej da se nacopraš v čarovnico

Moci...a to ste bili na smučišču? se sliši fuuul vabljivo.....bi tudi mi kdaj lahko šli....pa malo eden smuča malo pa drugi :

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.2.2009 14:13:48   
moci
muki, da nauš metle pozabila.

pikapolona, pejte z nami. jaz ne smučamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.2.2009 18:28:17   
moci
midva greva pa v savno. mmmmmmmmmmmmmmmm

sem prišla povedat, da boste lahko nevoščljiveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.2.2009 19:39:19   
piskot
cer.

sem prisla po nasvet. ana ima kot kaze vnete ocke. nekaj ji ven tece, tako rumeno belo. patronazna je danes rekla da naj ji mazem s svojim mlekom. potem berem da to ni dobr, da naj s fiziolosko ali s kamilicami. potem berem da so kamilice prevec agresivne. a ima katera izkusnje s tem pri novorojencku? ne bi rada da kuj antibiotik dobi. do ponedeljka moramo pa pozdravit, sicer moramo k pediatru.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 19:40:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.2.2009 20:39:10   
*anč*
piskot  kokr jsr vem se sčisti s fiziološko pol pa res mleko. če pa ne gre boste pa itak tobrex al pa bivacin dobili. super, da je vaša bejba taka zaspanka ...  pa sej to da spi po 3 ure je dost bolj normalno kot 20 minut user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.2.2009 20:39:58   
*anč*
moci  uživaj!!!!!!!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.2.2009 20:47:44   
lucika
dva meseca kupujem pustni kostum. no, danes sem našla enega supermana, ki ga pa nazaj nesem, ker je pol prevelik. madona, zadnjo sekundo vse. upam, da bomo kaj pametnega našli. drgač bo pa princeska:)))
hecam se....res upam, da najdem vsaj kakegamalega medveda. joj, zdaj ga boste pa prepoznali.

hvala bogu za vikend. je bil tak smotan teden, da je joj...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.2.2009 20:57:02   
*anč*
lucika  sm mal gledala kok je aidan star ... pa ti na tickerju piše happy 1st birthday user posted image .  velik sreče pri nakupih!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.2.2009 20:58:03   
*anč*
uuu, sivkamivka, kako lepo število objav maš user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.2.2009 7:44:36   
moci
jaz tudi nisem menjala tickerjauser posted image

piškot
, jaz sem ji tudi s fiziološko, vsako oko z novo vatko, od zunaj proti nosu, če se ne motim.user posted image pa s svojim mlekom. v bistvu mleko ful pomaga. moja prijateljica je še desca namazalauser posted image dobite visok obisk danesuser posted image

midva sva se mela fiiiino. savna, pa še testeninski tris. dietnouser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.2.2009 8:40:38   
Maxica
Dobro jutro. Naša dva bosta pa čebelica in žaba. Sicer je mož nekaj nasprotoval, da je to za punčke, ampak se nisem dala, sta tako lepa, da me prav briga, a je za punčke al ne.user posted image  Slikice pa potem pripopam, zdaj še spita. Jaz sem malo bolje, grlo boli manj, edino švoh sem pa še vedno. Upam, da se danes in jutri fino pozdravim in potem konec konec s temi virozami, virusi, boleznimi itd. za letos.
Piskot, pri nas je se mi zdi tudi Max imel tole vnetje, ko je bil novorojenček, pa smo mu kar z mlekom čistili, kot je rekla Moci, od zunanje strani proti nosku. No, takrat mi je patronažna svetovala tudi kamilice, čeprav jih eni strašno odsvetujejo.user posted image  Antibiotika pa vem, da ni dobil.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.2.2009 10:54:29   
Maxica
No, bomo pa prve maškarce:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.2.2009 10:57:38   
Maxica
Vam še pokažem, kako je Lan narisal ptička. Je narisal dva krogca, potem sem mu rekla, kje so pa oči in kljunček, je pa še tisto narisal. Se mi je zdelo, da je prav fino narisal za mal več kot dveletnika.

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
21.2.2009 13:25:00   
moci
vau, to je pa res dobro narisal. zoja samo sonce narišeuser posted image

sem 2x brala tvoj post - še spita, gledam uro, pa še 1xuser posted image user posted image user posted image
v glavnem, fooovšuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.2.2009 20:02:41   
pikapolona2
naša še nič ne riše...samo čečka.....čeprav je enkrat ioto rekla da je nekaj ptič...pa sem jo prašala ja kje ma pa klun...pa je narisala še eno čačko in je rekla tukaj. tako da ona že ve kaj riše...sam jst si ne pridem goruser posted image

Maxi...tud jst sem pogledala zjutzraj ko sem, prebrala tvoj post koliko je ura in me je skoraj kap...naša je bila že 6 00 pokonci...eh ja.

mi smo bili v Kranju...je bila fuuul gužva...pa neka čudna organizacija...tak da smo očitno pol sprevoda spustili. Smo se pa krofov najedli....pa altati srečali.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.2.2009 20:03:56   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

No, bomo pa prve maškarce:

user posted image

user posted image

čedno...dokler onadva ne vstrajata...naj kr bosta take živalice. danes sem videla ogromno spidermanov in strahov in vojakov...top še itak pride. do takrat pa še uživajmo v takih maskahuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Kaj sodi poleg?
sreckica

Katero fantovsko ime sodi k imenu Zarja?

Lan (44%)

Jaka (33%)

Jošt (23%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!