Anonimen
|
Ojla. Vidim, da ste bile kar pridne in ste veliko napisale - grem brat. martinki, ti si pa res čist not padla. Saj prav, če verjameš!!! Jaz si resnično moram še enkrat pogledat film. A potem misliš, da tale Bownova terapija deluje? Od česa te pa boli rama? Se ti prenaša iz jajčnikov bolečina? misk, jaz ti predlagam da ješ klomifen zvečer, da boš večino stranskih učinkov imela ponoči. Lahko pa vseeno pričakuješ špikanje, vročinske valove... penca, glavno, da je levi super!! Brez skrbi, bo pa poskrbel še za desno stran!! fargi, tale seznam je pa res star.. Ga bom popravila, brez skrbi. In kako si ti, drogerašica? Špikice niso več problem? neela, vidim, da je bil ta IUI čisto drugačen od prejšnjega. Drži se in naj ti čimprej mine teh 14 dni. Aja, slikc pa nimam v albumu. Če hočeš ti na ZS dam povezavo do slik. Halo??? 6.3. imaš posvet pri dr. D???? Kdaj pa?? Jaz ga imam ob 8.30!!! Ha, ha, sedaj bomo pa midve skupaj razturale!!! nina, upam, da bo zate že prvi mesec klomifen naredil čudež in boš dočakala . tecnobica, bravo za O!! Ste bili kaj pridni? lučka, joj, ti si že na polovici !!!!!!! Kako gre hitro.. Kaj pa tebi? Se vleče? Voziček si sedaj že nabavila ali ne? Pa ostalo? Ja, midva sva pa uživala z najinim (beri ). V soboto sva šla na dolg sprehod, v nedeljo smo se potepali.. Danes sem pa spet 8 ur v službi. miška!!!!!!!!!!!!!!!! Blastociste!!!!!!!! Super.. Sedaj ti pa ne uide!!!!!!!!!!!!!! Bravo punca!!! Res sem vesela zate in za tvojega!!! Koliko se jih je pa drugače oplodilo od 13ih? Aha, sem že prebrala. Bravo za 10 oplojenih celic!! Kar pusti se razvajat!! Saj veš - izkoristi priliko!
|