Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

zdej mam pa par dni poznej datum za posvet, ko bom pa
  zdej mam pa par dni poznej datum za posvet, ko bom pa   dobila, tk da mi bo šou še en mesec (aprila se pol začnem špikat spet)
  dobila, tk da mi bo šou še en mesec (aprila se pol začnem špikat spet) ..
 ..  ....
 .... 

.
  .   sam ne bo nč iz tega! Jo čutim, tako da...  Sam mam pa včasih že čist vsega dost, še posebej, k so okol mene spet vse noseče. Polovica od njih pa še jamra kok je to mogoče, da nočjo še bit! Bi jih kar čez koleno, pa po nagi riti!!!
   sam ne bo nč iz tega! Jo čutim, tako da...  Sam mam pa včasih že čist vsega dost, še posebej, k so okol mene spet vse noseče. Polovica od njih pa še jamra kok je to mogoče, da nočjo še bit! Bi jih kar čez koleno, pa po nagi riti!!!  

.
 .  

....ravno moja frendica je zdejle na amnii,ima 1.3.,PDP...pa tud ona se je dost matrala,pa bla na histero,laparo,pa na miljon uz-kih,.....zdaj bo pa kmal srečna mamica....pa še n vemo,a bo roza al modra
 ....ravno moja frendica je zdejle na amnii,ima 1.3.,PDP...pa tud ona se je dost matrala,pa bla na histero,laparo,pa na miljon uz-kih,.....zdaj bo pa kmal srečna mamica....pa še n vemo,a bo roza al modra ...no, včasih tud enako tečni...ampak, če je vzrok zanje tak kot pri boob...zamenjam...
 ...no, včasih tud enako tečni...ampak, če je vzrok zanje tak kot pri boob...zamenjam...