|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
27.2.2009 22:39:48   
pikapolona2
sivkmaivka.....bo jutri bolje......posteljo boste zamenjali....blaž se bo pa še par dni stiskal pri mamici..sosed se bo pač moral sprijazniti. Pa sej ni edini...takih je res veliko naokoliuser posted image user posted image jutri bo sončno in toplo pa bo vse boljše!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.2.2009 7:59:14   
piskot
morgen.

se osem ni ura, pa bi sla ze nazaj spat user posted image . Ana spi cisto uredu, ponoci se 2× doji, samo Martin ze pred 6 galami okrog in hoce da ga preoblecem user posted image .

danes pa upam da nam uspe prvo vozickanje.

pikapolona kako je z brino?

sivkamivka in zakaj sta pricakovala, da bo pri vas drugace? Slovenska zavist je pac nekaj kar moras vzeti v zakup. Upam da se vam vse ustima tako kot je treba.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.2.2009 8:14:17   
pikapolona2
Brina je korenina......po mamiciuser posted image ....malo kihne...kakšen šmrkelj ven pride drgač pa je OKuser posted image .....sva danes sami...ati se je šel smučat za cel dan s službo....zdej boga molim, da nau kake akrobacije izvajal. Sumljiv mi je...letos si je še čelado kupil.

Piškot kaj pa tvoje vnetje tam doli??

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.2.2009 9:08:25   
moci
sivkamivka, brez tečnih sosedov pač ne gre. naj se javi tista, ki jih nima. uf. potem se vam obeta še en obisk ikee? to ja pa fajnuser posted image

piškot, jaz dam zoji cunje na kup, pa risanko prižgem in potem se ene pol ure oblači. na koncu pa pride samo še zadrgo zapet. no, ne vedno. kadar je dobre voljeuser posted image uživajte v vozičkanju.

Neposredna povezava do sporočila: 2354
   [Brisano sporočilo]
28.2.2009 11:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.2.2009 20:00:49   
pikapolona2
user posted image

mi smo se pa potepali :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.2.2009 20:26:09   
piskot
cer.

o lej jih, oktobrcki v zoo. a bomo kdaj ponovile ta veliko druzenje v zoo?

torej, vozickanje uspelo. sva sli dvakrat okoli ovinka in nazaj user posted image . martin je vozil sestrico, ampak je tako tezko, da smo mu morali pomagat. potem je sel rajsi fuzbal igrat.

pikapolona vnetje ... nimam pojma. moja ginek pravi da je bila panika brez potrebe. danes sem spet krvavela, ampak se ne sekiram vec sploh. no upam da se je vajin ati vrnil v enem kosu. pa ce ti se nimas celade, si jo tudi nabavi. pri nas jo imata se babi in dedi.

moci da bi se sam napravil!? se rokava si noce prijet. nas je gospod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.2.2009 21:16:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

moci da bi se sam napravil!? se rokava si noce prijet. nas je gospod user posted image

piškot, daj otroka v vrtec user posted image
tam ni gospodov. user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.2.2009 21:17:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

user posted image

mi smo se pa potepali :-)))

iiiiiiiiii, kok lepo.
pa kok luštno je blo.
če lahko fotke na mail ...

Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.2.2009 21:23:30   
pikapolona2
uf...moci...neda se mi vse pomajševat...ti jih zapečem na CD...pa se po Tajski vidimo in ti jih predam...a prav.
Tudi mi smo se imele super!
So pa na tej sliki še tko lepi...in se lepo za rokce držijo...na koncu je bila naša kot en pujs...pa še kriče je zapustila ZOO ker se ni smela več na vlaku peljatuser posted image user posted image  grozna mama...so nas kar malo čudno gledali nekateri ko sem jo za roko vlekla venuser posted image

Popoldne se ji je nato še rolalo....je skoz nekaj cmevkala in tulila...je sploh nisem takšne navajena.....zdej je končno zaspala...upam da je samo spanec manjkal in da bo jutri OK

Ja...naša je tudi gospa Piškot....noče sama jest...noče se oblečt.....tudi računam da jo bo septembra vrtec malo bolj osamosvojil user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.2.2009 21:30:19   
moci
no midve sva šli popodne s prijateljico in njeno dvo letnico na kavo, zoja je 3x ušla iz lokala. ko sem jo zadnjič lovila sem jo ful grdo opraskala po ličku. do krviuser posted image
sem se odločila, da ne grem nikamor več z njo, kadar ni spala. ker takrat je živ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.2.2009 22:35:35   
Anonimen
ooooooo kako lepo je tole izgledalo !!!

Sicer pa, če bo jutri katera še ''mati samohranilka'' sem tudi jest takoj za ZOO. Pa če bo vreme seveda. user posted image
Že nekaj časa imamo namreč očija v NY in prihodnji teden končno prihaja domov...... jest pa do nadaljnega ostajam na bolniški, ker ne morem ne sedet, ne vozit, ne stat, ne ležat...mah nč ne morem....sem že povedala, da komaj čakam da grem rodit ?!user posted image No skratka, da se malo oddahnem tega živžava......

Piškot - tudi mi imamo gospoda doma....kako pa tole shendlaš z obema ?

Pikapolona - želim vam čimlepše potovanje....mater boste uživali !

Sivkamivka - ma jest sosedov sploh ne poznam in se z njimi niti ne ukvarjam....moram priznat, da mi je kar fajn, ker mi potem noben ne teži čez ograjo, ne hodi na kave itd....so pa itak vsi taki hinavci, da še tisti ki so se med seboj fulll dobro poznali, so se na koncu skregali....tako da je sedaj itak hrib čist skregan......

nč, grem zdaj brat.....berem ''Noge gor, pa bo''' in se fajn narežim......

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.3.2009 7:49:10   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Piškot - tudi mi imamo gospoda doma....kako pa tole shendlaš z obema ?

ha, ne vem se. zaenkrat imam se en par rok na ocetovskem dopustu. po tem pa nimam pojma kako se bomo ustimali. verjetno bo nekdo moral malo pocakati, mami pa bo rabila eno goro potrpljenja. bom porocala kako gre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
1.3.2009 12:33:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.3.2009 19:57:09   
Anonimen
čer!

ful ste luštni v ZOOju!

No pri nas novo samo to, da je Tinkara uživala 4 dni v Lendavi- v toplicah, v petek je šla v vrtec pozdravit, popoldne pa so se že pokazale norice v vsej svoji lepotiuser posted image - torej zdaj zelo (ne)uživamo.

Čez 14 dni grem mal v Portorož na izobraževanjeuser posted image , potem še čez 14 dni(aprila) imamo pa kongres (spet) v Portorožu! Tako da pri nas se začenjajo kongresi......
Služba je ok, rezultati so bili za januar tudi super, upam samo, da bo tako še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.3.2009 20:39:42   
moci
uf, remy, tebi se pa ful dogaja. boga. nič ti ne zavidam.
jaz si sploh ne predstavaljam take službe, da bi morala za več dni od doma. ob treh spokam, pa še to komaj dočakamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.3.2009 21:14:19   
Lu
Hello!

Mi smo danes tudi potepali. Smo šli kar do morja ( Portorož, Piran,... ) Mi je pasalo. Samo vreme je bilo bolj tako tako. Ampak vsaj okolje smo zamenjali.

Včeraj smo pa sprobali skoraj vse rekvizite, ki jih imamo. Kolo, rolerje, skiro. Maja je mogla res vse sprobat.

ZOO jaz bi tudi šla. In sem še mojmu rekla včeraj, če gremo. In evo. Bi se verjetno srečale. Drugič kar na mail napisat user posted image Smo šli po moj novi fotič. user posted image user posted image user posted image Sem tak vesela, da je kaj.

Drugače so pa norice pri Tianu že ok. No edino hraste so še. In to n- hrast user posted image Še na Maji so. Remy ti nič ne zavidam. Si nabavila tisto penco proti srbenu za norice? PoxClin. Obvezna oprema. Nam je malo ublažilo srbenje.

Grem zdaj še malo fotke pedenat. Vam kako pripopam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.3.2009 21:30:48   
Lu
user posted image
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.3.2009 8:11:54   
piskot
dan.
kot kaze bo danes vreme se zdrzalo, da gremo malo ven. user posted image

pikapolona pa leti v juzne kraje. no ja, za naju z moci bi bilo tam verjetno prevroce.

remy kaj so zdaj tako popularne te norice user posted image . no upam da jih hitro daste skozi.

lu mogoce bom kot slaba vest, ampak kaj je bilo s tvojim izpitom? a je ze mimo, al se cakas, al si obupala?

psasa, lina kako vama gre?

... a mam sam jaz toliko casa, da se vsak dan nekaj javljam? potem vsem priporocam se enega otroka user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.3.2009 10:59:39   
frrrr
Ojla...

Dnevi čist prehitr mim...
V soboto smo uživali ja v zoo, popoldne metali kamenčke v vodo, pa gledali trobentice in žafran... zvončkov tu okrog nismo našli, razen pred hišo.
Men čez dan skoraj nič slabo, zvečer pa tolk, da sem se spraševala kaj mi je tega treba, če imam pa malega navihančka že doma. Vem, da bo ta slabost minila in bo enkrat tut nosečnost postala lepa. A v soboto zvečer nisem videla nič lepega v vsem skupaj. Prav grda mama še nerojenemu otročku, a ne?
Nedelja preživeta na šolskem igrišču... po kosilu mau počitka, pol smo se pa odpravili v Snovik na kopanje. Spet prehito minil dan.
In že je tu delovni teden... razmišljam ali bom v petek pri močeh za gibonnija in oliverja glede na to, da zvečer padem z jašo v posteljo in zjutraj vstajam z njim... hmm

Še mau predebatiram oktobrske čveke user posted image

Sosedje – jih ne poznam glih... 2 tetki pozdravim, ker hodita k babici na obisk. Pa uno sosedo poznam, ki ima sinčka z našim v vrtcu. A nismo ravno prijatelji, da bi na kofice hodili in to.

Remy – rešite se noric po čimlažji poti!

Moci – tole z oblačenjem je pa za poskusit. Naš je včasih gospod, včasih pa kr pomaga. Sleče se zihr sam. Za oblečt je pa tk, da neki poskuša, pol ga pa kaj zjezi... še posebej pri majčkah.

Piškot – super za uspelo vozičkanje. In uživaj še naprej!

Zdej grem pa delat dalje...
Lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.3.2009 12:32:19   
Anonimen

psasa, lina kako vama gre?

thank you for asking......user posted image

Drugače pa kar Ok, sedaj ko sem na bolniški lahko vse skupaj bolj na izi delam, pa še kakšen počitek si privoščim vmes.....pa verjetno ker sem tudi malo več na zraku, pa ni toliko stresa,...sem še cajtnge nehala kupovat, ker se potem samo sekiram, kaj vse nas čaka user posted image

Je pa Tristan zanimiv - sedaj pravi, da on nima očija.....user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.3.2009 13:30:34   
Anonimen
Lu si me spomnila sedaj, ko sem videla tvoje slikice......hm, a ste že kaj razmišljale, da boste kupile kakšno kolo ? Kako veliko pa bi bilo primerno za to starost ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.3.2009 13:37:01   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

piškot, daj otroka v vrtec user posted image
tam ni gospodov. user posted image

o, so, so ... obstajajo tudi taki, ki doma nič ne znajo in jim je vse težko, v vrtcu pa verjetno sodelujejo user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.3.2009 14:43:27   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Lu si me spomnila sedaj, ko sem videla tvoje slikice......hm, a ste že kaj razmišljale, da boste kupile kakšno kolo ? Kako veliko pa bi bilo primerno za to starost ?

ja, zoja ima eno rabljeno zjahano kolo, ki ji je premajhno. samo sploh ne vem, kaj se takim kupiuser posted image

čakam na vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.3.2009 14:48:21   
moci
mal sem fovš pikapoloni, sam ne preveč. je že piškot povedala zakajuser posted image

frrrr, vam se pa skor tok dogaja kot misuser posted image

lina,  kok časa pa sta že sama in kok še bosta? lahko bi šli kdaj na igišče v zbilje, to ti je blizu, ane?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Katero ime za punčko?
kara555

Klara, Nika Taja

Klara (36%)

Nika (34%)

Taja (30%)

Število vseh glasov: 429

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!