Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem rekla, da mu sploh ne bom dala, tega tud jst nebi jedla
. no zdej je tak spal od pol 7 do skoraj 9 ko sem ga malo zbudla, da sem ga skopala in zdej se je najedu pa že lepo spi, ampak spet na trebuščku, če ga dam na bok spanje traja največ pol urce. aja kaplc teh gas... pa mu nisem dala, lahko se jih da tak samo enkrat dnevno najboje zvečer pred spanjem.... sicer pa pomoje bo tak pol okol 11-12 budnica s krči in bomo takrat dal.....
!
črpalke še nism uspela kupt-jo dobim v četrtek, ročno pa ne znam spraznt joškov...-če ma kakšna nasvet je dobrodošel!!!
potrebo. Je pa črpalka fina, da si vn sčrpaš pa lahko kdo drug nahrani otročka, al pa če se ti bulce začnejo delat. Jaz jo mam in na cajte prov pride.
,pa mal sma se menla in je bla ura 20do 12, ko sma rekla nč grema mal spat. sevede jst pametna sem misla sej se bo zbudil in sem debelo uro čakala da se zbudi