Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

...sem pa imela bolečine v jajčniku( em čutila ovulacijo kot še nikoli tako...
 ...sem pa imela bolečine v jajčniku( em čutila ovulacijo kot še nikoli tako...  da dočakamo
  da dočakamo 

odklop
 odklop  
   Srečno, pa uživaj čimbolj, pa hitro sporoči ko bo
  Srečno, pa uživaj čimbolj, pa hitro sporoči ko bo  
    se ne da več...se vidla več kasno...pa sem kar jst zračunala... a sem narobe?
      se ne da več...se vidla več kasno...pa sem kar jst zračunala... a sem narobe? Bom držala v glavi, pa na naslednji strani popravim...al pa bo Neela, kr je bolj pridna!
      Bom držala v glavi, pa na naslednji strani popravim...al pa bo Neela, kr je bolj pridna! , k me že pošteno razganja!
 , k me že pošteno razganja! ...
 ... ....
 ....  
  ...ti me kar hecaj...ampak kar po pravici povem, da se zadnje čase tolko sama s sabo ukvarjam, da tudi če bi hotla kej na mehurju čutit , bi samo to...da že dolgo nisem šla na WC!
 ...ti me kar hecaj...ampak kar po pravici povem, da se zadnje čase tolko sama s sabo ukvarjam, da tudi če bi hotla kej na mehurju čutit , bi samo to...da že dolgo nisem šla na WC!  še nisem bla tu gor da bi kaj pametnega zvedla
   še nisem bla tu gor da bi kaj pametnega zvedla