|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
2.3.2009 9:13:49   
Ejla

user posted image  

user posted image
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
  • HANYBANY - 1.IUI -IUI: 2.3.
  • Fargi - 4.IUI - IUI: 3.3.
  • neela - 2.IUI: - test: 6.3.
  • Ejla - 3.IUI - 1.UZ: 7.3.
  • buča - 2.IUI: - test: 8.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 9.3.
  • emsika - posvet: 12.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy - čaka na HSC                   
  •  user posted image
user posted image
  • grethy

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

gapi 27, kako ti gre, nič ne poročaš?
neeli, kod hodiš...zamujaš z ažuriranjem seznamčka!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.3.2009 9:36:33   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

neeli, kod hodiš...zamujaš z ažuriranjem seznamčka!user posted image

sem že tle...sem imela vikend off...user posted image user posted image user posted image ...vidim, da ste pridne in ažurne tud brez mene (hvala Ejal!)

HANYBANY - srečno danes! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.3.2009 14:39:24   
HANYBANY
zdravo punce!
Evo mene z IUI-a.
Nekaj me muči, ne vem ali sem jst toook mehkužna al kaj, ampak daj te mi povedat, ve ko ste to že dale čez, a je katero bolelo po postopku, ker mene tko trebuh pa jajčniki bolijo, da ne morem čist nč. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
2.3.2009 14:40:19   
HANYBANY
aja pa še to, kdaj ste ve delale prvi test????

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.3.2009 14:47:42   
neela
HANY - mene je prvič fuuuullll bolela. Še celo krvavela sem čez cel dan po malo. 1IUI mi je delala dr. Bokalova. Pri drugem pa nisem čutila NIČ! Delala je dr. Požlepova. Na GK velja pravilo, da če ne dobiš do 17. dneva (1. dan je zate danes) M, potem prideš tam na krvni test. Sama mislim, da bi moralo 14 dni po iui-jem pokazat tud na domačem testu. Od vsake posameznice pa je odvisno al zdrži do krvnega testa al pa prečekira + že doma.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.3.2009 14:49:40   
neela

user posted image  

user posted image

• Fargi - 4.IUI - IUI: 3.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 9.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy - čaka na HSC                   
  •  user posted image
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
user posted image
  • grethy

user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.3.2009 15:34:41   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

zdravo punce!
Evo mene z IUI-a.
Nekaj me muči, ne vem ali sem jst toook mehkužna al kaj, ampak daj te mi povedat, ve ko ste to že dale čez, a je katero bolelo po postopku, ker mene tko trebuh pa jajčniki bolijo, da ne morem čist nč. user posted image

mene ni nič bolelo po IUI, mi je pa delala dr. Požlepova, ki je nežna smo ugotavljaliuser posted image ...sem pa imela bolečine v jajčniku( em čutila ovulacijo kot še nikoli tako...

Glede testa, pa če si prejela stopko oz. boš dodatno podporo čez 7 dni(beta hcg), ne delat testa prehitro(torej vsaj 10 dni po inekciji), da ne bo lažno pozitiven. Pa čimbolj mirno čakanje ti želim! Srečno!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.3.2009 18:39:58   
gapii27
user posted image ojla ojla...lepo da se spomnite tud mene...user posted image

mi se veselo špikamo...še dbe špike pol pa UZ torej v četrtek 5.3.09 imam prvi UZ in potem bomo vidli kaj smo pridelali...

v tej rundi se mal bremzam in jemlem vse skupi z rezervo ker je bilo v prvo tako razočaranje...pričakujem pa da bomo bomo stopko dobili tam okoli 10.03. te pa veselouser posted image  da dočakamouser posted image

drugače pa je počutje vredu...mal se moram pri hrani bremzati, drgače pa gre...

lep pozdravček vsem skupi iz štajerske, anita

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.3.2009 19:13:59   
dysan
ojla drage moje!!!

evo mene, a ste me kaj pogrešale, kr jaz sm vas fuuuuulll

sem bla prisiljena mal se odmaknit od RRja kr je nekakšno virozo fasal ta moj računalnik, uf kaj sm bla jezna.
kr dost bom imela za nazaj prebrat

grem mal pogledat

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.3.2009 19:49:23   
dysan
ojoj kr nekaj novičk

buča, neela, hanybany user posted image   user posted image   user posted image   za IUI zdaj pa samo pozitivno mislit

Ejla- žal mi je pupika zate, da ti ni uspelo, ampak vidim, da se že špikaš user posted image  user posted image  bo pa tokrat uspelo

Fargi- ti maš pa jutri IUI, držim pesti, da bo vse OK in, da zagledaš ta magični plusek

vidim eno novinko emsika pozdravljena še od moje strani

kimsy- vsak čas bo napočil in tvoj trenutek-marec je že tukaj 

kittyy - joj boga.....tole z pregrado.....upam, da se kmalu vse uredi......... ena user posted image  zate......

gapii27- moja dvojčica po imenu, user posted image  za špike in ti kr misli pozitivno, pa bo.......

A naša Grethy- si je pa dopust vzela, upam, da se lepo ima in bo kr spočita prišla nazaj z ogromno energije za vse nas....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.3.2009 19:57:12   
dysan
aja pozabila sm povedat kok je pri meni
22.02. sm mela IUI, test delam 10.03., znakcov skor nobenih, čis mejčkan me prsi bolijo od včeraj, no ne vem kaj to pomeni, da mi BT že od IUIja konstantno stoji na 37°, drogač se pa čist OK počutim

ajd grem še mal drugam čekirat,  pa,  pa

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.3.2009 11:06:02   
kittyy
lepo pozdravljene.
sem se hotla se mal odklopit od vseh teh zivckov,ampak zdej sem fuuuuuuuuul dobr.
....ja valda,da sem vas pogresala in ......
ja sem vas sla cekirat in vse prebrat,vidim da se vam kar nekaj dogaja,drugac sem pa jst se vedno vasa.

vidim,da vas kar nekaj caka na ++++++,sej se vam bojo kamlu prikazaliuser posted image user posted image user posted image
mocno upam da bojo zdej vsaj stiriv spodnjem delu seznama.

ja jst sem pa dons dobola evidencno stevilko za IVF,sam bom sla prej (maj,junij?) na HSC,pl pa maluser posted image user posted image user posted image cez poletje,ce bomo pa premaluser posted image ,pol pa sele s septrmbrom v start z IVF.

tko da zdej uzivam,vem pa da bom letos tudi jaz srecka user posted image .

vsem pa veliko srece in cimprej ++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.3.2009 17:15:39   
Ejla

user posted image  

user posted image
  • gapii27 - IUI - UZ:5.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 10.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 20.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju...pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image                 
  • grethy -user posted image odklop

user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 3.3.2009 17:25:41 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.3.2009 17:24:59   
Ejla
Nisem mela kaj delat, Neela ne zamert!user posted image Sam punca, 6. se bliža...to ti nekam dobro kaže!!!!user posted image user posted image user posted image Čakam na veselo novičko!!!

Fargi...kako je šlo danes...a si uživala pri user posted image ! Jaz že cel dan stiskam pesti...user posted image

O dysan, lepo da si nazaj!!!! Seveda smo te pogrešale!!!BT 37...ja pa to je super!!!! Ejla babnce, res nam dobro kaže ...je videt da se bliža pomlad...jst sem že kar nestrpna dočakat vse te pozitivne testke!!!!Jupi!!! Vam povem, da jih bo tokrat cel kup!!! Pa se preselimo na lepšo temo...sam dejte še mene povabit!!!user posted image

kittyy, lepo slišat da si fajn! In veš kaj ti povem...da boš še pred septembrom nosečka, pa ti niti na IVF ne bo treba!!!Greš stavit?!?user posted image Srečno, pa uživaj čimbolj, pa hitro sporoči ko bo user posted image ...pa bomo vriskale s tabo!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.3.2009 17:35:44   
Fargesia
Ejla, daj če še lahko mi popravi da mam test 19.3. prosim...(kr na unem seznamu če se še da)

ja, user posted image je bil z dr. Ribičevo...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
3.3.2009 18:27:49   
Ejla
user posted image se ne da več...se vidla več kasno...pa sem kar jst zračunala... a sem narobe?user posted image Bom držala v glavi, pa na naslednji strani popravim...al pa bo Neela, kr je bolj pridna!user posted image

Uuuuuuuu dr. Ribičeva...a je dobra baba?user posted image user posted image user posted image

Jst pa kumi čakam, da mi neha tečt user posted image , k me že pošteno razganja!user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 3.3.2009 18:29:38 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
3.3.2009 19:18:20   
Fargesia
ejla, sem danes prašala sestro tatjano kako oni štejejo te dneve, ker sva mele zadnjič z neelo pogovor o tem...in neela prav šteje...danes je že 1.dan IUI...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
3.3.2009 19:47:34   
obayifo
fargi sem kar sem prletela, ti moram zaželt zmagovalno kombinacijo plavalčkov in jajčk! pridi za mano na nosečke, sej si na vrsti, a ne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
3.3.2009 20:05:24   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...in neela prav šteje...danes je že 1.dan IUI...user posted image

... user posted image ...user posted image ....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
3.3.2009 20:06:37   
neela

Nisem mela kaj delat, Neela ne zamert!user posted image Sam punca, 6. se bliža...to ti nekam dobro kaže!!!!user posted image user posted image user posted image Čakam na veselo novičko!!!

hmmm....kaj ne ti v kroglo pogledaš...al na mehurju čutiš, katera je srečka user posted image ???? In? Kaj pravi???

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
3.3.2009 20:43:49   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

fargi sem kar sem prletela, ti moram zaželt zmagovalno kombinacijo plavalčkov in jajčk! pridi za mano na nosečke, sej si na vrsti, a ne?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.3.2009 14:40:53   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

hmmm....kaj ne ti v kroglo pogledaš...al na mehurju čutiš, katera je srečka user posted image ???? In? Kaj pravi???

user posted image ...ti me kar hecaj...ampak kar po pravici povem, da se zadnje čase tolko sama s sabo ukvarjam, da tudi če bi hotla kej na mehurju čutit , bi samo to...da že dolgo nisem šla na WC!
Navijam pa MOČNO MOČNO! Še dva krat spat pa bo!!! Kumi čakam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.3.2009 20:05:07   
gapii27
ojla...pravkar iz službe....

danes pa treba hitr spat...zjutraj vstanemo ob 4.45 da pridem pravi cajt v lj na uz.....

vam poročam o pridelku....

cawci

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.3.2009 20:27:37   
Fargesia
gapi, držim pesti!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.3.2009 20:37:30   
gapii27
hvala hvala....user posted image
v prejšnji rundi smo začel počasi...z malimi od 8 mm naprej tako da sem še dobla 2 in nato 3 špike pol pa stopko-sicer je tomaževič reko da je to vredu, da ne smejo preveč reagirat....bomo vidl...bolj na izy bom ta mesec... prvo rundo sem bila kr cel mesec doma, zdaj pa hodim v službo...doma kr tuhtaš in tuhtaš...

ja pa še to je blo prejšnjo rundo narobe...sem za prvi dan ciklusa povedla dan ko sem dobla rjav izcedek...nisem vedlauser posted image   še nisem bla tu gor da bi kaj pametnega zvedlauser posted image

no me je vsaj zdaj renata opozorila na to....tak da zaj pa bouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?