|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
24.2.2009 12:31:06   
emsika

buča,ne niso rekli, da je konc, sam prekinla mi je ta ciklus, ker itak ne bi zrasli..premala doza je bla...zdej mi bo več enot napisu, pa upam, da bojo pol pokali po šivih..user posted image  zdej mam pa par dni poznej datum za posvet, ko bom pa  user posted image  dobila, tk da mi bo šou še en mesec (aprila se pol začnem špikat spet)user posted image ..
sam mogoč mi pa rata ta mesec po naravni poti, ker kr pridnouser posted image ....user posted image user posted image

grem na maškare!!!!!!!!!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.2.2009 12:45:15   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

ojla!
DA se mal javim. Sm tok jezna, k čakam user posted image , pa me že od sobote boli za znort, pa je še ni. Sej bi jo mogla res šele danes dobit, ampak boli user posted image .
Men se je po IUI ciklus podalšal prejšnič za 7 dni, upam, da se zdaj ne bo, ker je kar moteče, da te 10 dni prej full boli. Pa sm mela že mal izcedka roza včeraj pa nič! A ni to groza? Ko hočmo čim prej M je ni, ko je pa nočemo, pa takoj pride...
Ok vem, jamram, ampak mal morem! user posted image

kimsy mene je tud bolelo 10 dni prej in to kr močno, sm sam čakala kdaj se bo ulilo in me še vedno tako boli. . pa se mi še ni user posted image
pa če bi jo že morala dobit, pa si imela samo roza izcedek. . . . . ?????? sej sam naglas razmišljam user posted image   . . držim pesti da greš za mano

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.2.2009 12:58:18   
kimsy
boob - ti tooook lepo razmišlaš, user posted image   sam ne bo nč iz tega! Jo čutim, tako da...  Sam mam pa včasih že čist vsega dost, še posebej, k so okol mene spet vse noseče. Polovica od njih pa še jamra kok je to mogoče, da nočjo še bit! Bi jih kar čez koleno, pa po nagi riti!!! user posted image  user posted image   user posted image  jao ta život!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.2.2009 15:16:35   
boob
kimsy, jst tud čutim kako 'teče'  . . resno se zaj... pa ful me boli. . sicer nič ne priteče no beli tok ga imam pa za razvažat user posted image
no vseen je še upanje in jst navijam zate user posted image user posted image user posted image   . . Kdaj bi jo morala dobit?

Ja to pa vem kako je, k so vse 'pa jst še nebi mela otroka' se je 'ponesrečlo'  k te kr ubija. .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.2.2009 18:03:00   
neela
kimsy....dej ti za vsak slučaj naredi test. Tud men si skrajno sumljiva....user posted image

boob...kako počutje?

emsika...ja, tud mene je hotla sestra naročit na posvet z enomesečnim premorom. Pa se nisem pustila - sem rekla, da želim takoj v naslednji ciklus (med prvim in drugim sem čakala 4 mes!). Na srečo je imela še en termin fraj, tako da bom vse sproti uštimala. Ti pa se ne sekiraj - mogoče ti premor prinese pa naravno štorkljo, a? user posted image

HANYBANY
....nič sekirat!! Raje božaj bušija in sanjaj, kako foliklčki rastejo. Na kateri stimulaciji pa si?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.2.2009 12:23:03   
emsika
IZVIRNO SPOROČILO: neela

emsika...ja, tud mene je hotla sestra naročit na posvet z enomesečnim premorom. Pa se nisem pustila - sem rekla, da želim takoj v naslednji ciklus (med prvim in drugim sem čakala 4 mes!). Na srečo je imela še en termin fraj, tako da bom vse sproti uštimala. Ti pa se ne sekiraj - mogoče ti premor prinese pa naravno štorkljo, a? user posted image

ja mogoče pa res...pa sej po drugi strani, mi bo pa premor kr prav pršou, k se tk daleč vozim tja v lj, da mi že včasih preseda....user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.2.2009 13:41:51   
kimsy
o lepe moje sotrpinke! user posted image

Jst sem danes dobila user posted image , tok da marca štartam s postopkom. Imam  dolg postopek, tok da traja baje cca en mesec. No, bom potrpela, sam da dobim user posted image .

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.2.2009 13:55:20   
gapii27
ojla deklince....

da se še jest mal javim... danes pričakujemouser posted image  pa zaenkrat še sam roza izcedek...ponavadi že ta čas vliva...bomo vidli kak bo do jutr, ko grem po menopur....

boob uživaš s tvojo pikico?user posted image user posted image user posted image

kimsy zdaj smo pa me že počasi na vrsti.. marec bo našuser posted image user posted image user posted image

fargi me pa se mogoče kaj jutr vidimo v leonišču....veliko sreče na uz-ju

ostalle...lep pozdravček vsem velikouser posted image user posted image  sreče vsem

caw, anita

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.2.2009 18:30:11   
Ejla
Hoj!
Ja pr meni je tko...danes sem tak roza izcedek dobila...jutri bo 14. dan po ovulaciji, ko se bo verjetno usulo...testek sem že včeraj naredila, ker se od vikenda ni nič usulo, pa tiste bolečine v trebuhu...pa je bil negativen...če se jutri lepo usuje...pokličem in bom v petek 6.3. na vrsti za prvi UZ...tko
Pa,pa...šibam!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.2.2009 9:08:36   
buča
dan!A zdej so pa roza izcedki v modiuser posted image user posted image user posted image grem gledat,če ga mam...vsaj ena stvar k je zastonjuser posted image ....
lep dan vsem bejbam,pa vsem user posted image ....ravno moja frendica je zdejle na amnii,ima 1.3.,PDP...pa tud ona se je dost matrala,pa bla na histero,laparo,pa na miljon uz-kih,.....zdaj bo pa kmal srečna mamica....pa še n vemo,a bo roza al modrauser posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.2.2009 10:03:28   
kimsy
danes navijamo za fargi! user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da si danes razturala na GK! In da so folikli čist ponoreli! user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.2.2009 11:29:00   
Fargesia
jaz sem mela danes UZ...pa ga mam jutri spet...desno dva 14mm, levo en 11mm...še kr naprej se špikamo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.2.2009 11:41:50   
kimsy
fargi user posted image !

Veš, ne moreš kar takoj nehat s špikanjem, ko pa si lih v formo pršla! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.2.2009 17:41:22   
neela
punce!!! našla sem nas na DRUGI STRANI?!?!?!? Kje ste klepetulje????? Kaj vas je sonček zvabil ven???? user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.2.2009 18:10:40   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jaz sem mela danes UZ...pa ga mam jutri spet...desno dva 14mm, levo en 11mm...še kr naprej se špikamo...

super, super!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.2.2009 18:16:18   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: buča

dan!A zdej so pa roza izcedki v modiuser posted image user posted image user posted image grem gledat,če ga mam...vsaj ena stvar k je zastonjuser posted image ....
lep dan vsem bejbam,pa vsem user posted image ....

buča, ne priporočam roza izcedkov, ker se večkrat končajo v ogromnih količinah rdečih!!!Ostani raje na belih izcedkih, so bolj vabljiviuser posted image ...no, včasih tud enako tečni...ampak, če je vzrok zanje tak kot pri boob...zamenjam...user posted image
Oglas: zamenjam rabljen rdeč izcedek za novejšega belega...možnost doplačila...pokličite vse zainteresirane!!

...ej, kako si pa ti to mislila??? Bejbam in nosečkam...a ko bomo nosečke pa ne bomo več bejbe!!! To ti govori zaseuser posted image user posted image user posted image ...jst bom sexi okrogla bejba al bomba ...no, nekaj od tegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.2.2009 18:19:00   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

punce!!! našla sem nas na DRUGI STRANI?!?!?!? Kje ste klepetulje????? Kaj vas je sonček zvabil ven???? user posted image

uuuu dobro da si poskrbela, da smo se vrnile, kr če ne ne vem kako bi vas našlauser posted image
Kako kej pr tebi?
ups kok je ura ...grem spravljat mal stanovanje...drgač pa se mi usuva kot iz škafauser posted image ..potrjeno grem v nov postopek...1 UZ pa imam v soboto 7.3...marec je mooooj mesec!!!! Itak mi je od vedno tak lep mesec, pa še rojena sem takratuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.2.2009 18:57:27   
kimsy
Ejla, pr men se tud uliva, bolš da sedim... user posted image
neela - jst sm dopoldan poskrbela, da nismo šle na drugo stran, sam druge nekaj štrajkate.
nč, še mal prečitam, pol grem pa mal na orbitrek, da mal prah dol zleti! user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.2.2009 19:00:43   
neela

user posted image  

user posted image
  • Fargi - 4.IUI - 3.UZ: 27.2.
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
  • neela - 2.IUI: - test: 6.3.
  • Ejla - 3.IUI - 1.UZ: 7.3.
  • buča - 2.IUI: - test: 8.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 9.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - v postopku
  • emsika - posvet: 12.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy - čaka na HSC                   
  •  user posted image
user posted image
  • grethy

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

sem še kakšno spustila...ne popravila???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.2.2009 19:05:54   
kimsy
neela - prvi del seznama je absolutno predolg! Zato se vsaj ti čim prej spravi dol med rozike, pa buča, oz.  kera je zdaj prva na vrsti? Jst bom aprila!!! Sm se tok odločila! user posted image  user posted image  user posted image   Tok da, dajte ve marca, da ne bo pol gužva!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.2.2009 19:09:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

neela - prvi del seznama je absolutno predolg! Zato se vsaj ti čim prej spravi dol med rozike, pa buča, oz.  kera je zdaj prva na vrsti? Jst bom aprila!!! Sm se tok odločila! user posted image  user posted image  user posted image   Tok da, dajte ve marca, da ne bo pol gužva!

se absolutno strinjam s tabo! Jaz se takoj javim za odstrel....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.2.2009 19:13:49   
kimsy
neela, sej 6.3. pa ni več daleč. Samo še 8x spat, pa bo! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.2.2009 19:15:00   
Ejla
ja ja kar dejte...jst pa takoj za vami...no, bova skupaj kimsy?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.2.2009 19:15:48   
Ejla
neela nič nisi povedala kako se počutiš?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.2.2009 19:15:59   
neela
veš, kimsy, niti nisem nestrpna niti ne ugotavljam 'morebitne' znake in neznake...kar bo pa bo....pomirjena sem že s tem, ker če ne ugledam user posted image grem takoj v nov postopek...in pa IVF-ju naproti. Kaj pa ti? Če se ne motim si omenjala, da imaš dolg postopek, kajne? S kakšno stimulacijo pa?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?