|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   (ne)spanje
3.5.2005 9:02:08   
marjanaR
Zdravo! Naša puncka je stara 4 mesece. Pri treh je spala od osmih zvečer do stirih oz. petih zjutraj. Potem sem jo podojila in je spala do devetih zjutraj. Lahko si mislite, kako sem bila srecna. Zdaj ze priblizno 3 tedne spi od pol devetih zvecer do enih oz. dveh, vcasih se zbudi celo prej. In to dejansko zbudi. Najprej se pogovarja, potem se zacne jok. Mislim, da kaj posebej ni lacna, a ji po kakih 30 minutah, ko jo bozam in ne zaspi, seveda vzamem k sebi in dojim.Potem zaspi. A ima katera podobno izkusnjo? Sem namrec kot mesecnik, saj nic ne spim. Mala se potem ko se zbudi prvic, zbuja na dve oz. tri ure.Tako ima pravzaprav tri nocne podoje.
Kaj naj storim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   (ne)spanje
3.5.2005 9:04:54   
Magi*
lahko te edino potolažim, da je pri nas zelo podobno. prej je spala ko buhteljček z enim nočnim podojem, zdaj pa zahteva 2 do 3 nočne podoje. jaz jo hitro pristavim, ker potem takoj nazaj zaspi. v nasprotnem pa se razbudi in je zame konec noči. res, da je več vstajanja, samo kaj čem. tudi to bo minilo.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   (ne)spanje
3.5.2005 9:15:45   
marjanaR
Hvala. Občutek imam, da če se zbudi, da ne zna zaspat nazaj. In potem božanje, pa igračka, pa ne vem kaj še. Poleg tega pa je pravi kaliber tudi podnevi, gospodična je na dve uri, spi pa max 1,5 ure na dan. In tisto o pokakanih pleničkah - baje je normalno, da se otrok v tem času pokaka dvakrat na teden. Naša kaka štiri do petkrat na dan...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   (ne)spanje
3.5.2005 9:23:37   
Magi*
:)-:)- naša gospodična ga je začela pred kakim tednom lomit. prej je zaspala brez problemov: podoj, v posteljico, pobožat po bušiju in glavici in je že bila v krtovi deželi. zdaj pa je začela tako sitnarit, ko jo položim v pojstlo. tudi, če mi na joški zaspi, je isti šmorn. se zbudi in potem tako užaloščeno joka, in joka, in joka... pa sem jo pedvčerajšnjim malo pustila jokat...in se je od hudega pobruhala čisto cela. je bila za preoblečt. pol se pa pejt. zgleda, da je začela z uveljavljanjem svoje volje, al kaj:zmeden: jaz se tolažim, da je faza v razvoju in da jo bo minilo. ne bi pa rada, da me začne okol prsta ovjiat, pol sem pa pečena.

kaka pa naša enkrat na teden, običajno na gospodov dan. ampak takrat pa tako, da moramo zavihat rokave in ...;)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   (ne)spanje
3.5.2005 9:26:42   
Pilar
Pri nas je bilo isto...od začetka smo se malo lovili in je bilo treba vstati poniči malo večkrat, nato 1x, max 2x, pol pri 4m pa vsake dve ure:(, zdej je spet malo boljš, ampak kdo ve....:zmeden2:

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   (ne)spanje
3.5.2005 9:28:07   
marjanaR
No, naša zaspi na zizi. Skrbi me, da se ne bi preveč navadila. Razmišljala sem že, da bi jo, ko se zbudi, pustila, da joka in bo morda zaspala nazaj. Problem je le v tem, da sem potem jaz čisto "gotova" in bi zraven jokala še jaz. Groza. Mož bi sicer bil takoj za to, da jo pustiva, jaz pa...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   (ne)spanje
3.5.2005 9:37:48   
corfu
Draga Marjana, težko bi ti dala nasvet, kaj moraš storiti, ker mislim, da to kar dela je čisto mormalni razvoj tvoje punčke. Moj bo star štiri mesece pa smo imeli že vse možne kombinacije. Spal je že celo noč, se zbujal petkat na noč....zdaj je ujel ritem...zaspi med osmo in deveto zvečer, potem jeva okoli ene ali druge ure zjutraj vse naprej pa je splet okoliščin, enkrat bo spal do petih pa jedel in zaspal do devetih, drugič bo jedel ob štirih, pa ob šestih, pa se bo ob sedmih vstal...tako da...Mogoče pa so jo začeli dražiti zobči, kajti mojega že...

Želim ti vsaj kakšno prespano noč:)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   (ne)spanje
3.5.2005 9:43:57   
špelica
Ja, pri nas enako, prva dva meseca ni spal, potem stiri je, zdaj pa zadnji mesec-katastrofa, če se zbudi 2 krat, sem najsrečnejši človek na svetu, ob slabih dnevih spi do približno 2 ponoči, potem pa na uro ali dve do 8ih zjutraj.Se mi ze blede od muke!
Tole s puščanjem, da joka pa ne vem kako bi ocenila.Enkrat mi je že počil film in sem ga pustila ob treh zjutraj, je tulil v presledkih do sedmih...smo bili še bolj hin kot bi bili, če bi ga vzela k sebi, da zaspi! Zdaj, ko mi popustijo živci, vstaja mož, ker noče, da ga pustim jokat!
Drugič spet, je jokal pol ure in potem spal pet ur skupaj, sicer pa tega ne prakticiram redno, samo res ko ne morem več...in ko prepričam moža, da ne vstane, ker bi res rada, da začne enkrat spat vsaj po 4 ure skupaj!
Sicer pa to, ko pravijo, da ga enkrat pustiš, potem bo pa mir, v našem primeru ne velja.Bi pa rada izvedela od katere, ki ji je to pomagalo in zdaj spijo. Kako so to izvedli!!!!

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   (ne)spanje
3.5.2005 9:55:39   
kaja11
Evo tud mene v klubu kronično neprespanih:(. Pri 2m smo spali od cca 20.00 do 8.00 z dojenjem 1x do 2x na noč. Zadnji mesec pa spi od 21.00 do 24.00.... potem pa se zbuja na 1 - 2 uri. Men se že meša. Včeraj sem se pa odločila, da tako ne gre več in sem ga podojila ob 24.00... ob 02.00 pa sem ga pustila v posteljici. Ker ga nisem takoj dvignila se je čisto razbudil in težil do 03.30, ko mi je počil film in sem ga podojila. Frajer je valjda takoj zaspal in spal do 08.00, ko sem ga podojila..... še zmeraj spi:zmeden:. Ponavadi vstanemo okrog 7.30. Skratka meni ni nič jasno. Meša se mi že od nespanja, če ga pustim jokati naredim še večjo napako ker na koncu popustim.... vrtimo se v začaranem krogu.
Glede na to, da nas je kar nekaj je očitno to ena faza v katero skoraj vsi pridejo:(.... Jaz samo upam, da bo hitro minilo.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   (ne)spanje
3.5.2005 20:57:18   
Anja167
Jaz se že od začetka zbujam pribl. na 3 ure in sem že tako navajena, da se mi to ne zdi nič nenavadnega... :)-:)-:)-

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Je dojenje po enem letu še koristno za otr...
Do kdaj dojiti? Ima dojenje po enem letu še koristi za otroka? Kaj pa za doječo mamico?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?