Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 12.3.2009 13:15:25
|
|
|
|
ELMA
|
Prvič slišim za to
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 12.3.2009 14:30:51
|
|
|
|
mammi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Prvič slišim za to Zobozdravnica pravi, da je tega vedno več! To ima že skoraj vsak tretji otrok!! Menda izgine v puberteti, če pa je zelo moteče pa začasno odstranijo s poliranjem, lahko se naslednji dan zopet pojavi!!
|
|
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 12.3.2009 16:10:00
|
|
|
|
*pepelka*
|
Tudi mi smo to imeli in je rekla, da so to bakterije v slini in je s časoma precej izginilo, ko je otrok res jedel vse. Nam je pa vsakič ko smo bli pri zobozdravniku tudi ona sčistila kolikor je bilo seveda to mogoče.
|
|
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 12.3.2009 18:04:41
|
|
|
|
mammi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Tudi mi smo to imeli in je rekla, da so to bakterije v slini in je s časoma precej izginilo, ko je otrok res jedel vse. Nam je pa vsakič ko smo bli pri zobozdravniku tudi ona sčistila kolikor je bilo seveda to mogoče. Koliko pa je bil star otrok, da je začela čistiti???? Vam je predlagala kakšno pasto ali kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 13.3.2009 10:32:54
|
|
|
|
mammi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mammi IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Tudi mi smo to imeli in je rekla, da so to bakterije v slini in je s časoma precej izginilo, ko je otrok res jedel vse. Nam je pa vsakič ko smo bli pri zobozdravniku tudi ona sčistila kolikor je bilo seveda to mogoče. Koliko pa je bil star otrok, da je začela čistiti???? Vam je predlagala kakšno pasto ali kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: črne črtice na zobkih - bakterije 13.3.2009 12:11:36
|
|
|
|
Marelica
|
Pri nas je to imela tastarejša, pa ji je čez kar nekaj časa (mesecev) samo izginilo. Pa nam je tudi zobozdtravnik rekel, da so to bakterije in ni nič takega. Ni odstranjeval!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.