|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 21:52:23
|
|
|
|
lillchy123
|
sem hotla it spat, pa je miami čist hud, tko da sem si odprla uniončka, kokice se pečejo.... lep večer a, še to. midva sva se odločla nekak, da greva na umetno oploditev, če bova primerna kandidata. tko da komi čakam 2.4., da zvem kako in kaj.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 21:53:49
|
|
|
|
Blacky*
|
nič, grem nekaj naredit za job uživajte lahko nočko
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 21:54:42
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Siptar na lublanskem letališču ****erja Pucnika - Name ? - Abdul al-Rhazib. - Sex ? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female ? - Male, female, some times camel. - Holy cow ! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile ? - Horse style, doggy style, any style ! - Oh dear ! - No, no! Deer run too fast ! stipe, sam jst sm namest šiptar prebrala stipe pa ni blo tok hecn
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 21:57:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sem hotla it spat, pa je miami čist hud, tko da sem si odprla uniončka, kokice se pečejo.... lep večer a, še to. midva sva se odločla nekak, da greva na umetno oploditev, če bova primerna kandidata. tko da komi čakam 2.4., da zvem kako in kaj. lILLCHY, ZAkaj pa umetno
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 21:58:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Siptar na lublanskem letališču ****erja Pucnika - Name ? - Abdul al-Rhazib. - Sex ? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female ? - Male, female, some times camel. - Holy cow ! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile ? - Horse style, doggy style, any style ! - Oh dear ! - No, no! Deer run too fast ! stipe, sam jst sm namest šiptar prebrala stipe pa ni blo tok hecn ha, ha... Stipe je iz Dalmacije... ... Siptar pa iz smuggling republjik Kosva
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:00:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, dolenjka jest tud čakam na poročilo no Jest tud pravim, da je . NO, naš škratek ma pa novo posteljico in nov avto kak avto? slikco! listek, naš mulo je čist na kolesa od avtov udarjen. je dons na fizio vidu eno teto na vozičku in na vsak način njen voz mal sem pa tja vozt... men je blo najprej kar nerodn, še dobr, da je teto vse skupi zabavalo lillchy - sej ni nič posebnega ta avto Naš je tud čist nor na kolesa od avtov, koles, vozička ..... to je zame poganjalček sej je, a ni? Naš je tut podoben, sam ima še plastikokot varovalo okrog, pa ga bomo kmal sneli, da bo lahko zavijala, ker mislim, da je naravnost naprej in rikverc že čist osvojila naš je identičen, iz Baby centra za 10e
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:01:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sem hotla it spat, pa je miami čist hud, tko da sem si odprla uniončka, kokice se pečejo.... lep večer a, še to. midva sva se odločla nekak, da greva na umetno oploditev, če bova primerna kandidata. tko da komi čakam 2.4., da zvem kako in kaj. lILLCHY, ZAkaj pa umetno
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:02:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blazaaaaaaaaaa !!!!! Evo me.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:03:29
|
|
|
|
blaža
|
JOJ TLE TUDI METE. , MA KDAJ PRIDE TA POMLAD???
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:04:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blazaaaaaaaaaa !!!!! Evo me. Kam si mrknla ? A te je zametl ?
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:05:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža JOJ TLE TUDI METE. , MA KDAJ PRIDE TA POMLAD??? je že mimo, se spomniš, ko si zvončke nabirala Zdej je tko po novem, zima, pomlad, zima, pomlad.....
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:05:26
|
|
|
|
blaža
|
Nič grem počasi spat, se bo treba spočit, pa prej vstat zjutraj, da odtrpam kapiju od snega,
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:06:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blazaaaaaaaaaa !!!!! Evo me. Kam si mrknla ? A te je zametl ? Sem šla gledat na Realiti zoone, ženske v zaporih.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:07:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža JOJ TLE TUDI METE. , MA KDAJ PRIDE TA POMLAD??? je že mimo, se spomniš, ko si zvončke nabirala Zdej je tko po novem, zima, pomlad, zima, pomlad..... Ja zvončki so pokukali iz snega, pol se je sneg stopil, pa jih je spet prekril, ma pokukali več ne bjo. Prav tragično.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:07:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Nič grem počasi spat, se bo treba spočit, pa prej vstat zjutraj, da odtrpam kapiju od snega, le glej... jutri bo drsalnica... zima - poletje bi Siptarji rekli AZIMI-ALJETI
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:07:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Nič grem počasi spat, se bo treba spočit, pa prej vstat zjutraj, da odtrpam kapiju od snega, le glej... jutri bo drsalnica... zima - poletje bi Siptarji rekli AZIMI-ALJETI
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:09:26
|
|
|
|
blaža
|
nočko
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:10:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako drage moje, želim vam dolgo in mirno nočko, pa nič kidanja zjutraj
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.3.2009 22:13:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Lahko noc.... tuki nic ne pada... in ne bomo kidal..... mogoć bo moj debeli sosed...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:30:31
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! 1.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:31:34
|
|
|
|
blaža
|
Spali kar ok. še malo, pa dam Blažu malico, pa jih pol peljem v vrtec. Pol pa v čistilno akcijo, pa še v peko peciva za jutri.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:35:04
|
|
|
|
buči
|
Dan, danes sem pa doma! Bolniška ... Imam uneto uho, povečane bezgavke, ful boleče grlo, kreham. Pa še Aljaža imam doma, ker je totalno hripav. Tilen je pa itak doma ... O tem, da bi si lahko vsaj malo odpočila, lahko le sanjam ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:36:59
|
|
|
|
buči
|
Jutro, Blaža, si že pokidala?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:37:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, danes sem pa doma! Bolniška ... Imam uneto uho, povečane bezgavke, ful boleče grlo, kreham. Pa še Aljaža imam doma, ker je totalno hripav. Tilen je pa itak doma ... O tem, da bi si lahko vsaj malo odpočila, lahko le sanjam ... O kriza. vam želim, da se čim prej pozdravite.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.3.2009 7:38:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro, Blaža, si že pokidala? , Na srečo ne bo treba. Imamo sonček, ma sem vidla po obrazih ljudeh, čez okno, da je svinjsko mrzlo. So vsi v debelih bundah, pa malo vetrčka piha in vsi se tiščijo zaviti pri vratu. Pa jaz sem ti cel vremenski psiholog.
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3 jesenske ideje za ustvarjanjeTo so 3 simpatične jesenske ideje za ustvarjanje z otroci. Naredite lahko veverico, ježa ali leva.
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Katero ime bi izbrale?pikolinaaImeTobija (
9%)

Tristan (
14%)

Lovro (
30%)

Ruben (
5%)

Nic od nastetega. (
42%)
Število vseh glasov: 369Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!