|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
19.3.2009 21:25:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka in stipe user posted image user posted image user posted image user posted image važno da je vse ok user posted image pa da bo fant zdrav user posted image user posted image user posted image

prva za slikanje... z zlatkotom ginkotom..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.3.2009 21:26:47   
lillchy123
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ostale rezultate nas boš pa tko še obvestila, a ne? jst sem mela na NS Pušenjaka in je takoj reku da bo fant!user posted image  drugač pa baje tok zgodi res ne marajo pravt, ker baje klitoris in lulček čist podobn zgledata, sam višina, kjer se nahajat je malo drugačna. sam to je pa tud glede na lego user posted image  težko določt....

glavn, da je vse ok, in da se vidva z user posted image  dobr počutita!

zdej pa vsem lepo nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.3.2009 21:29:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Tiste k zadanejo jim bo Sefla zrihtala nagradno slikanje z njenim zlatkotom ginkotom..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kva se pa ti pi**** sej je še teb všeč user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.3.2009 21:30:49   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

dolenjka jest tud čakam na poročilo no user posted image  Jest tud pravim, da je user posted image .

NO, naš škratek ma pa novo posteljico in nov avto user posted image user posted image

kak avto? slikco!
listek, naš mulo je čist na kolesa od avtov udarjen. je dons na fizio vidu eno teto na vozičku in na vsak način njen voz mal sem pa tja vozt... men je blo najprej kar nerodn, še dobr, da je teto vse skupi zabavalo user posted image

lillchy - sej ni nič posebnega ta avto user posted image  Naš je tud čist nor na kolesa od avtov, koles, vozička .....

user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.3.2009 21:32:59   
ella79

čer,

dolenjka jest tud čakam na poročilo no user posted image  Jest tud pravim, da je user posted image .

NO, naš škratek ma pa novo posteljico in nov avto user posted image user posted image

kak avto? slikco!
listek, naš mulo je čist na kolesa od avtov udarjen. je dons na fizio vidu eno teto na vozičku in na vsak način njen voz mal sem pa tja vozt... men je blo najprej kar nerodn, še dobr, da je teto vse skupi zabavalo user posted image

lillchy - sej ni nič posebnega ta avto user posted image  Naš je tud čist nor na kolesa od avtov, koles, vozička .....

user posted image

to je zame poganjalček

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.3.2009 21:34:23   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tiste k zadanejo jim bo Sefla zrihtala nagradno slikanje z njenim zlatkotom ginkotom..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a pol se tud jaz lahko slikam z zlatkotom ginkotom..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ..... yeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

Kva se pa ti pi**** sej je še teb všeč user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.3.2009 21:34:45   
listek1
dolenjka - super, da je vse ok user posted image user posted image  

No, februarka, zdej boš pa še ti  na vrsti, da padejo stave kaj bo? al pa če bosta user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.3.2009 21:34:57   
dolenjka

čer,

kak avto? slikco!

user posted image

to je zame poganjalček

sej je, a ni? Naš je tut podoben, sam ima še plastikokot varovalo okrog, pa ga bomo kmal sneli, da bo lahko zavijala, ker mislim, da je naravnost naprej in rikverc že čist osvojila  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.3.2009 21:35:46   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zvoni Muji neko na vrata.
- Ko je?
- Policija.
- Pa šta hoćete?
- Pa da popričamo malo.
- A koliko vas ima?
- Dvojica.
- Pa popričajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.3.2009 21:36:54   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dolenjka in stipe

jaz še vedno vztrajam pri svoji stavi user posted image user posted image user posted image

pijem pa rujno vince user posted image , lahko počakam do maja user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.3.2009 21:37:00   
listek1

čer,

kak avto? slikco!

user posted image

to je zame poganjalček

ja ok user posted image , jest sem skoz mislila, da je poganjalček tisto zadaj na sliki (modro rdeč user posted image ). no pa sem očitno živela v zmoti user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.3.2009 21:38:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dolenjka in stipe

jaz še vedno vztrajam pri svoji stavi user posted image user posted image user posted image

pijem pa rujno vince user posted image , lahko počakam do maja user posted image

itak... user posted image  user posted image  user posted image .... in potem slikanje z zlatkotom.... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.3.2009 21:39:10   
ella79
Zoja tudi že čist obvlada poganjalca - naprej, nazaj, pa gor pa dol tudi že zna sama zlest user posted image pibib, je pa itak t' najboljš user posted image user posted image user posted image

blacky na zdravje

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.3.2009 21:39:19   
lillchy123
pri nas je že belouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.3.2009 21:40:08   
Stipe air force
Sjedim u tisini doma svoga i pijem piiiiiivooooooo !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.3.2009 21:40:31   
Blacky*

Zoja tudi že čist obvlada poganjalca - naprej, nazaj, pa gor pa dol tudi že zna sama zlest user posted image pibib, je pa itak t' najboljš user posted image user posted image user posted image

blacky na zdravje

hvala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.3.2009 21:40:39   
Stipe air force

a snezi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.3.2009 21:41:17   
ella79

pri nas tudi noro sneži, že vse belo user posted image user posted image
lillchy še dobr, da ti jutri ne bo treba po avto user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.3.2009 21:41:39   
Stipe air force
Blazaaaaaaaaaa !!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.3.2009 21:41:54   
ella79

Sjedim u tisini doma svoga i pijem piiiiiivooooooo !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

belgijsko user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.3.2009 21:43:14   
Stipe air force

belgijsko user posted image

res... Hoegarden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.3.2009 21:43:59   
lillchy123

pri nas tudi noro sneži, že vse belo user posted image user posted image
lillchy še dobr, da ti jutri ne bo treba po avto user posted image user posted image user posted image

ne ni dobr user posted image  ker morem s tamalim na trening v Lj ob 8.30, ob 12h mam pa g- se poslovim od mirene. vmes se morva pa tud nekam dat, ker če bo sneg ne bom na naš hrib cjazla. Sploh k ma od tasta avto čist zj****** gume user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.3.2009 21:45:51   
dolenjka
OJOJ, da vas ne zamede v SLO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.3.2009 21:46:06   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Siptar na lublanskem letališču ****erja Pucnika

- Name ?

- Abdul al-Rhazib.
- Sex ?
- Three to five times a week.
- No, no... I mean male or female ?
- Male, female, some times camel.
- Holy cow !
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile ?
- Horse style, doggy style, any style !
- Oh dear !
- No, no! Deer run too fast !

Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.3.2009 21:51:59   
dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Siptar na lublanskem letališču ****erja Pucnika

- Name ?

- Abdul al-Rhazib.
- Sex ?
- Three to five times a week.
- No, no... I mean male or female ?
- Male, female, some times camel.
- Holy cow !
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile ?
- Horse style, doggy style, any style !
- Oh dear !
- No, no! Deer run too fast !

PEJT SPAT, K SE TI ŽE KISA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Horoskop za starše in družine: Teden 3. – ...
V tednu od 3. do 9. novembra se zvezde osredotočajo na domače teme, komunikacijo in vrednote. Čas je za iskren pogovor, ...
Manj sladkorja v prvih 1.000 dneh življenj...
Zmanjšanje količine sladkorja, ki ga otrok prejema že v maternici in kasneje kot dojenček, ga lahko zaščiti pred številn...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!