|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
21.3.2009 11:08:14   
buči
Stipe, ti diši po morju?

Matr pa da veter! Res bi bilo lahko že konec zime! Stanovanj je že skoraj pospravljeno - tudi pomito, še okna pomita, sedežna očiščena (ker se na bež itak vse pozna), kosilo pripravljeno za v pečico (musaka), prvič delam juho iz hokkaido buče. Bomo videli, kaj bo ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.3.2009 11:52:50   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi2 sva že 1 urico sončkali, p apo pleničke in fiziološko sva šli, zdaj pa carica pančka, jaz bom šla pa tut na kavč mal krake stegnit dokler me Stipe ne pokliče. Je šel po nekih opravkih user posted image  Stalno mu dogaja od kar je doma user posted image  Sej je prav, vsaj enmu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.3.2009 12:49:41   
bamby
Mi smo kar dobro spali, ampak zbudili pa že ob 6h, pa nič več zaspali user posted image . Da ne govorim, da Tim odkar je ozdravil, tudi že pred 6h vstaja in gre gledat TV user posted image . Je bil vsako jutro že pokonci, ko je user posted image  prišel domov iz nočne. Čez 10 let ga pa ne bo za spravt ven iz postelje do opoldne user posted image user posted image user posted image .

Anaja je bila posledično celo dopoldne tečna, skozi bi na meni visela in nisem mogla nič narest. Komaj sem ji kosilo skuhala, vmes eno rundo zažgala, da je romalo v školjko in pripravlila na novo v kozico user posted image . Tim se je lotil nekaj iz ene koruzne pene skup sestavljat in se je celo dopoldne drl, ker mu nobena stvar ni šla od rok. Da znoriš!!! Celo dopoldne sem poslušala samo dretje enkrat enega, drugič drugega ali pa kar oba mulca hkrati user posted image . Mojmu je bilo prizanešeno, ker se je kar kmalu spokal iz bajte in je šel malo k naši hiški malenkosti postoriti. Popoldne jo pa itak spet po dolgem času malo proti LJ mahnemo.

stipe, tebi sem pa kar malo fouš zaradi uživanja ob dalmatinski muzki v živo user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist raznežena, ko jo na morju zaslišim od kje. Ampak zadnja leta ugotavljam, da se jo vse poredkeje sliši user posted image . Predvsem v Dalmaciji okrog Splita, kjer je zibelka te muzike, jo je zelo redko slišat. Sem vsako leto razočarana zaradi tega.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.3.2009 13:48:47   
Februarka08
Dan.

Evo, jaz sem si vzela 5 min pavze... joj, koliko cunj, ne vem a samo pri nasuser posted image 3. stroj se pere, 2 pa še čakatauser posted image kosilo se kuha, že 14 dni sanjam špinačo in pireuser posted image user posted image moj gospod je itak ne jeuser posted image in sem zanjga nardila pohan sir, midve mava pa zeleno zadovoljstvouser posted image pa še piškote pečem, tiste kao za boljšo prebavo, 2 pladnja sta že v pečici, ostali čakajouser posted image skratka, sem zdele v 2h urah ful veliko naredila, se mi zdiuser posted image
Jutranja kavica uspela, gorenjke in gorenjci, vas je blo prav fajn vidt po dolgem časuuser posted image
Zdaj grem mal na šporget uč vržt, potem pa veselo naprej na delouser posted image pa spet noro piha, ampak gremo vseeno potem mal na sončka.
Lepo soboto!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.3.2009 14:15:53   
Stipe air force
Hojlaaa.... na hribcku se vedno piha in je oblacno user posted image ... v Ljubljani je blo pa soncno... user posted image

Sem pa ful dobre volje ker je Sefla v Bruslju na racunalniku obrnila kamero od racunalnika... tako da sem po Skypu koncno videl obe moji princezki in seveda Carico kako se igra.... user posted image ... Jaz sem moral svojo kamero izklopit in mikrofon utisat, da me Carica ne vidi in ne slisi ker bi verjetn bla zalostna ... so mi kar oci zasolzile medtem k sm jo gledu user posted image ... ful jo (jih) pogresam...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.3.2009 14:18:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hojlaaa.... na hribcku se vedno piha in je oblacno user posted image ... v Ljubljani je blo pa soncno... user posted image

Sem pa ful dobre volje ker je Sefla v Bruslju na racunalniku obrnila kamero od racunalnika... tako da sem po Skypu koncno videl obe moji princezki in seveda Carico kako se igra.... user posted image ... Jaz sem moral svojo kamero izklopit in mikrofon utisat, da me Carica ne vidi in ne slisi ker bi verjetn bla zalostna ... so mi kar oci zasolzile medtem k sm jo gledu user posted image ... ful jo (jih) pogresam...

verjamem da jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.3.2009 14:20:17   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

verjamem da jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

thanks user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.3.2009 18:22:50   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 sva po kosilu odšetkali skoraj 2 uri po sončku v bližnjem parku, Tara je še za dobre pol ure zaspala v vozičku, jaz sem pa knjigo brala user posted image  Prejle je pojedla pa zajetno količino sadja - celo jabolko, majhno banano  in 3/4 piškota. Sem samo gledala user posted image
Zdaj pa še malo igre, potem pa ritual in nina nanauser posted image  Kar lepo nama je minila prva "samska" sobota user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.3.2009 20:42:14   
dolenjka
Aha, vidim da danes se me pa nobena ne bo usmilila in delala družbe user posted image  Že 1 uro čakam če se katera priklati, pa 0. Prav, grem pa po knjigo in na kavč dokler stroj ne opere, pol se bom pa spat pobrala, da se ne bom sama sebi smilila user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.3.2009 20:55:03   
lillchy123
čer user posted image

stipe in stipići user posted image user posted image  sej sam še malo, pol boste pa skoz skupi user posted image

bolančkoti user posted image user posted image user posted image

midva sva šla k mami, se morm jst mal naspat user posted image

mirno noč in lepe sanje

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.3.2009 21:12:37   
Februarka08
Čer.

A slučajno kera dela v računovodstvu oz. obračunu plačuser posted image nekaj bi vprašala glede obračunanja bolniške, plače...
Hvalauser posted image

Lahko noč!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.3.2009 22:10:04   
Janey
čer
sem prišla pogledat če mi bo tukaj kera delala družbo pa vidim da se bom morala spoprijateljiti s tv. lubi je šel na neko službeno čago...sem že vse pospravila in se kar nisem zaspanauser posted image

lep vecer in mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.3.2009 8:35:18   
ella79
jutro user posted image
spet prva user posted image user posted image user posted image user posted image
dolenjka še mal pa bo konc uživancije user posted image user posted image user posted image sej je verjetno hitr minil prvi tedenuser posted image
je danes Zoja vstala ŽE ob osmih, pa ravno proti kopalnici sem bila namenjena pod tuš user posted image
je pa zunaj krasen sonček in tudi piha manj user posted image
lepo nedeljo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.3.2009 8:39:06   
Februarka08
Jutro.

Naša budnica spet ob 6.30user posted image jaz pa itak dalj kot do 6h tako ne spimuser posted image gremo pa zdele počasi ˝na lepše˝ potem pridemo domov spat in gremo še 1x, gotovo na kosilouser posted image a vaši malčki kdaj spijo v vozičku takole če greste kamuser posted image ker naša ni šans da bi spala v vozu že kakšne pol leta ne in tako mormo vedno pridt domovuser posted image

Grem pripravit vse potrebno, uživajte, danes je RES KRASEN DANuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.3.2009 9:57:21   
itata
jutro, evo midva z jakobom sva bila 3 dni na morjuuser posted image  jaz sem imela izobraževanje, en dan je jakoba mama čuvala, en dan pa moj. pridna sta bila. pol smo se šli v pet pop še kopat, v sob pa pičili domov, ker je začela pihat burja k sto user posted image  danes greva pa z jakobom na mini dopustič še v kranjsko goro. se nama mal dogajauser posted image  z eno kolegico in njenim mulčkom. moj in njen gresta danes zraven na izletič, pol naju gor pustita in sva do srede tam. v sre pa domov. upam, da bo čimbolj ok vreme - tko kot danes recimouser posted image  da bova lahk velik okol . mogoče spet kopanje en dan. bomo vidl. skratka mal uživava zdejle. da ne kurim dopust sam za sodišče, ampak še kdaj tud kam greva z jakobom na lepšuser posted image  sam prej ni bil glih feeling k je bil tak mraz, zdej je pa prav super. pridne bodite pa se čitamo dalje v sre.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.3.2009 10:25:29   
Janey
dan

splali smo super, samo ena budnicauser posted image user posted image je pasalo danes res...edinooo...

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

je danes Zoja vstala ŽE ob osmih, pa ravno proti kopalnici sem bila namenjena pod tuš user posted image
je pa zunaj krasen sonček in tudi piha manj user posted image
lepo nedeljo user posted image

jaka se je zbudil ob 5.40user posted image spat je šel ob 21.15user posted image
ej sem gledala ven pune sonček, sem mislila da je ura najmanj 8, se mi2 pocartama, premetavama, oblečema in grema jest, pogledam na uro...je bla 6.05user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa na eno kavo, sama, da se bom lahko načvekala, jaka je pri tašči, je zdaj ni blo 2 dni, ga je lubi zdaj pelal, ker mora it nekaj dedku pomagat. jaz bom pa uzivalauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
22.3.2009 10:39:15   
dolenjka
Jutro user posted image

Spali do 7.30 z 2 budnicama. Se je zbudila ker ima poln nosek user posted image  Pa desni uček vnet user posted image  Pa sem včeraj ful s fiziološko spirala, sam zgleda da bo treba po antibiotik user posted image  Ju3 zjutraj jo bom sicer v vrtec peljala, ker druge izbire nimam, potem pa poiščem enga pediatra ki naju bo takoj vzel in jo peljem. Imajo ful čudne urnike, eni delajo tut samo 1x na teden user posted image  No ja, eden naju bo že vzel, sam sem jezna, k je zih v vrtcu kasirala user posted image  Ke znajo tut totalno bolne otroke pripeljat in se nič ne sekirajo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.3.2009 10:42:05   
Stipe air force
user posted image    Jutroooo..... user posted image

Na hribcku je soncek, brez oblakov.... in koncn ne piha.... Idealno za izvidovanje placa za zurko 31.05. in sprehod po soncku... user posted image

Smer: Ljubljana - izvoz Ivancna Gorica - smer Sticna - mimo samostana na ravnost po cesti  - po 1 km tabla Lavriceva koca Gradisce v DESNO in po 1 km si tam na vrhu hribcka...  user posted image  

Asfalt nic makadama.... od Leclerka na Rudniku 26 km... 16-17 min voznje...

Ce bo kdo prisel... naj me prej poklice ker bom garal okrog bajte... cifro lahko dobi na ZS....

Stiiiipeeeee izpod hriba user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 22.3.2009 10:45:02 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
22.3.2009 12:24:53   
Februarka08
Dolenjka, naj se carica čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Itata, uživajuser posted image

Mi smo domov prišli, princesa spi, jaz sem pa že vse zlikalauser posted image zdaj grem pa tiramisu narest ker morm nujno sestavine porabtuser posted image danes je spet en tistih dni k mi je slabo za zjokatuser posted image nič ne pomaga, ampak nekaj morm delat, da vsaj mal pozabimuser posted image user posted image grozno je tole, naj bo že enkrat konecuser posted image
Ko se zbudi, pa princesa malo poje, potem pa šibnemo na kosilo, tako da mi ne bo treba kuhatuser posted image vsaj 1xuser posted image sicer že par mesecev sanjam kalamare na 100 in 1 načinuser posted image ampak da se zdele spomnim nanje, se mi kar želodec obrneuser posted image bom gotovo na kakšni zelenjavi pristalauser posted image

Lep preostanek nedelje!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.3.2009 13:44:05   
bamby

user posted image    Jutroooo..... user posted image

Na hribcku je soncek, brez oblakov.... in koncn ne piha.... Idealno za izvidovanje placa za zurko 31.05. in sprehod po soncku... user posted image

Smer: Ljubljana - izvoz Ivancna Gorica - smer Sticna - mimo samostana na ravnost po cesti  - po 1 km tabla Lavriceva koca Gradisce v DESNO in po 1 km si tam na vrhu hribcka...  user posted image  

Asfalt nic makadama.... od Leclerka na Rudniku 26 km... 16-17 min voznje...

Ce bo kdo prisel... naj me prej poklice ker bom garal okrog bajte... cifro lahko dobi na ZS....

Stiiiipeeeee izpod hriba user posted image

Vidim, da ti res družbe manjka user posted image . Mi smo bili včeraj v LeClercu, dlje pa nismo šli.

dolenjka, z bolnimi otrocmi v vrtcih je pa tako, da zlepa starši ne grejo na bolniško. Ko je enkrat vročina, ti pa ne ostane drugega. Naša Anaja npr. je spet začela grozno kašljat, ampak bo šla vseeno v vrtec, čeprav ne vem, koliko časa bo šlo user posted image . Bolniško sem v petek pravkar zaključila zaradi Tima. Se mi zdi, da sem kar naprej na bolniški zadnje čase...no, ali pa na dopustu user posted image user posted image .

februarka, še malo bo treba potrpet, potem bo pa boljše, ko bo user posted image  enkrat pokukal na svet user posted image user posted image . Aja, nisem ravno iz računovodskega foha...kaj točno te pa zanima? Morda bi katera vseeno kaj vedela user posted image .

Kot sem omenila, Anaja zelo kašlja. Ponoči nismo spali skoraj nič. Ob pol polnoči se je že zbudila in do 4h nismo nič spali. Zjutraj je bila pa tudi že pred 7h pokonci. Jaz bom dala kar odpoved user posted image . Ne vem kako bo nocoj, ko bom mogla it zjutraj delat, če ne bom mogla spat user posted image . Se bom kar v dnevno preselila in naj user posted image  dežura!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.3.2009 14:46:18   
buči
Dan, kako sem jaz nakosilana! Atijeva zelenjavna kremna juha, piza po Aljaževi želji, pa trojanski krof. zdaj še kava ... Stipe, ni šans, da se v avto vsedem, ker zaspim še pred šentviških predorom ...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.3.2009 14:48:10   
buči
bamby, a ni grozno, ko greš totalno skurjen na šiht!?! Jaz ne vem, če bi delala, če bi imela 3 otroke. Saj itak ni časa za stanovanje, cunje, šoping. Kaj šele, ko gredo v šolo, da se vsem posvetiš ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.3.2009 14:51:06   
buči
Matr, znorela bom! Aljaža ful nekaj daje. zdajle je tilnu kazal, "kako njegova rit ploska" user posted image  Se je slekel in z nago zadnjico poskakoval pred njegovim obrazom in  ... znorela bom! Zadnjih 14 dni se samo še derem, ker res počne nore neumnosti. Kar naprej!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.3.2009 15:33:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Matr, znorela bom! Aljaža ful nekaj daje. zdajle je tilnu kazal, "kako njegova rit ploska" user posted image  Se je slekel in z nago zadnjico poskakoval pred njegovim obrazom in  ... znorela bom! Zadnjih 14 dni se samo še derem, ker res počne nore neumnosti. Kar naprej!

kok sem jaz vesela da si se ti rodila user posted image  Me ob pravem trenutku v dobro voljo spraviš user posted image  user posted image

Tamala je bla sitna k drek, tut kosila ni hotla do konca pojest tko da sem ji sam flašo še naštimala in je šla po še 1 kitico dobre volje k palčkom user posted image  Jaz pa do konca "v miru" pojem in grem definitivno vsaj za pol ure pogledat kako se ima pri palčkih user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.3.2009 16:19:59   
lillchy123
sej nimam cajta user posted image

februarka, jst delam plače, sam jih že kr neki časa nism user posted image

pošlji mi na ZS kaj te zanima

šibam.... user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Ko otrok dobi sladkorno bolezen
Število otrok s sladkorno boleznijo tipa 1 narašča. Diagnoza prinese spremembe v vsakdanjih navadah, vendar sodobna tehn...

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!