|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
21.3.2009 17:09:23   
Onasiss
Ah to spanje, naš ta velik bo star 4 leta, pa se ponoči zihr še ene dvakrat zbudi, ker je žejen.... Zdaj sta s tamalo skoraj usklajena, ko je ona lačna je tud on žejen....Drugače pa kar se glede se...a tiče sem tudi jaz zmatrana.

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.3.2009 18:40:32   
piskot
ajoj, saj vsi pravijo da je po 3 letu boljse s spanjem. nas tavelik tud ne zna spat. torej pocakamo se pol leta, da bo 3, pol bo pa luxus.

bad girl od kod z gorenjske pa si?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.3.2009 19:26:34   
Pupka
piskot- sem šele zdaj vidla kake datume sta izbrala tvoja sončka... prav zanimivo!

No, mi smo pa zdaj takole, da mava jaz in Rene Februarja (1. in 15.), Valter in Gal pa Septembra (7. in 19.).

Pr nas se tole polivanje al bruhanje al karkoli že je še ni končalo! Sem ga nahranila pa je bruhnil ene trikrat... ne glih v loku ma je blo kar nekaj tega! In fuuuuul spušča golobčke! Zdaj je malo zaspal- predvidoma ob 21.00 je naslednje hranjenje pa bom vidla... Ker mi sicer skoraj ves čas tko čez dan kaj vrne ko popije... Ponoči pa se mu zgolj mičkeno pocedi! Če mu dam manj mleka pa znori ko umaknem stekleničko! Popije pa 120ml na 4 ure, kar se mi zdi čist normalno za 7 tednov in tako velikega dojenčka!

Ah...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.3.2009 19:45:31   
Balonchy
pupka - po vsakem obroku ga vsaj še pol ure nosi v pokončnem položaju in dvigni mu ležišče za 30°..
Če ne bo to zadostovalo pa mal povprašaj pediatra kaj ti še svetuje...

Nam za enkrat uspeva!!! user posted image user posted image user posted image

Full je postal priden za jesti in nič več ne joka!!! user posted image user posted image user posted image

SEM NAJSREČNEJŠI ČLOVEK NA SVETU!!!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.3.2009 19:58:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

No, mi smo pa zdaj takole, da mava jaz in Rene Februarja (1. in 15.), Valter in Gal pa Septembra (7. in 19.).

Haha, mate fajn praznovanje. Pri nas smo pa po datumih lepo jaz 15., pikica moja 16., sonček 17. in ta star 18. Sam po mesecih smo pa čist razmetani....

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.3.2009 20:01:25   
piskot
pupka po mojem ni panike, ce se ti zdi, da veliko poliva, vzemi eno cajno zlicko in po kaksni plenici ali kosu blaga polij eno zlicko vode. bos presenecena kako veliko vode zgleda. to je meni svetovala ena prijateljica, ko sem pri martinu panicarila, ker je polival. pol pa primerjaj tisto cajno zlicko s celo flasko ...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.3.2009 20:03:35   
Čebel@
ola!
no gostje so šli.....tamala je spala samo pol ure-se je preveč dogajalo okoli nje in ni mogla zaspati....zdele sem ji dudo pomočila v kuminin sirup da se malo pomiri in zaspi do pol desetih ko je spet na vrsti papca in kopanje-upam da bo ponoči lepo spala

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.3.2009 20:21:35   
Pupka
piskot, balonchy hvala za nasvete- vse bom sprobala user posted image  

Upam da se porihta, ne skrbi me še toliko ker je bil pred štirimi dnevi stehtam, pa lepo napreduje s težo!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.3.2009 21:00:22   
rebeka84
Dober večer!

Mi smo se pred kopanjem tehtali in Uroš je težek 5120g. Zdaj je papcal, še kupček podre in na spančkanje. Prejšno noč smo podrli vse rekorde. Zaspal je ob 21.30 in zbudil se je ob 5.00, pojedel in spal do 8.00 potem pa še do 10.00. Upam da bo ta noč podobna prejšnji!

Lep večer še naprej in lahko noč!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.3.2009 21:42:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Sva pa danes s pediatrinjo opazile majhne rdeče pikice po vratu,za ušesi in prsnem košu....Doma še jih naša pupa ni imela...In je P rekla,da ji je po vsej verjetnosti bilo vroče,da sem jo imela fejst oblečeno in da bo minilo do večera...
Ampak še niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi me moralo skrbeti?

nič te nej ne skrbi take pikice se res pojavijo kadar je dojenčkom prevroče nams o trajela tud do 3 dni.... tak, da brez skrbi, največkrat smo jih mel po prsnem košu in zadaj v zatilju....
te pikice k mihailo opisuje so nekaj drugega

ajvy so pa posrečene tvoje punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj morem it mam florjana zaspanega da bo dol paduuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav in lepo nedeljo...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.3.2009 22:46:09   
Maksi1
Majchy in Mihailo - najlepša hvala za nasveta. Bom sprobala.

Majchy - sklepam, da si danes praznovala. Vse lepo in dobro ti želim, pa kup izpolnjenih želja.

Balonchy - super za srečno počutje. user posted image

Ajvi -  plosim....user posted image user posted image user posted image

Čišča - mene gre tudi že na živce. Ma bo že.

Lepo in čim bolj prespano noč vam želim.

Papa.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
21.3.2009 23:29:04   
sunny24
Oh ja...Gaja panča oz danes spi že skori cel dan-razen zdej zvečer se je 3 ure crtala...Sm mela cajt zase...user posted image

majchy, vse najboljše! Pa da se ti uresničijo vse želje, tudi une ta najbolj skrite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maksi, a tudi ti boš sexala 1.aprila? user posted image user posted image user posted image   Punce, 1.aprila bo potres z epicentrom v Gorici, tako, da nič bat, to bomo mi2 z maksi k bomo sexale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BTW, kdaj maš pregled oz ob kiri uri? Jst ga mam ob 14:30. Lahko bi se dobile za kafe če bo varstvo zrihtano-ker ne vem kako bo moj delu. Se še zmenmo, ne?user posted image

čišča...kaj je že to? Jst je nimam že ene 14 dni, močna je bla pa sam ene 10 dni po porodu.

Nč, lahko in dolgo nočko! Se tipkamo...ČAWČAWuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.3.2009 8:53:03   
simonakr
Oj, jutro vsem bolj zaspano ampak vseeno...

imam vprašanje za vse ki dojijo - kako vedo da imajo mleka dovolj in ne preveč! Pri naši se je namreč pojavilo polivanje in rahli krčki, že prej smo meli probleme z podiranjem kupčkov ampak ga zdaj zmer večkrat podremo; imam pa občutek da naša poje preveč in da zaradi tega poliva. Dojke so dokaj mehke in niti nimam občutka koliko mleka je notri - očitno dovolj.

Pa še to a vaši user posted image pojedo obe strani al samo eno? Naša je tko da eno dodobra sprazne ta drugo pa parkrat potegne potem pa spi al pa polije.

Punce kolk ste pokvarjeneuser posted image , dejte nehat o user posted image govort!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.3.2009 9:51:43   
claud
Jutro!

Mi smo mel učer cel dan obiske, zvečer smo se kopali in spali ko ubiti!
Larissa je pa dobila ful luškan stolčekal ležalnik....od ESPRIT-auser posted image ...in ful uživa...jst pa tud k mi jo ni treba skos met po rokahuser posted image user posted image ...

Sunny- pri vas potres...pri nas suša...kok naravnih katastrof!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst še kr krvavim u četrtek mam pa pregled....user posted image

No zdj mam pa mal časa zase pa si grem mal lase umit, pa še kj se bo najdl!user posted image Pol pa u arburetum mal na sprehod!

Lep sončen pozdravček!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.3.2009 10:00:59   
Pupka
No, zgleda da nas vse, ki še nismo user posted image že malo razganja! Kar se čišče tiče.... Je bla pr meni... GROOOZa... Pol za dva dni neha in je spet začelo- al pa je bla že prva menstruacija.... Vse skupaj je trajalo mesec in pol... šele zdaj dva dni je mir... Tak da res ne vem kaj je blo to! In če seštejem... Dobre tri mesece ni blo nič user posted image ... user posted image user posted image

Ko, bo, pa bo potres tudi na naši strani... Tak da sunny in maksi, midva z mojim vam bova dajala kontra z štajerske strani user posted image user posted image user posted image user posted image  

Kakorkoli. MOj polhek je jedel včeraj ob 17.30, pol sem pa do 22.00 čakala da se zbudi da ga nahranim, pol sem zalegla... in je potegnil do polnoči. Če bi to vedla bi bla z njim zaspala! No, pol je pa spal do 5.00 in kasneje po hranjenju še do 9.30. Sem ga nahranila in zdaj spet pančka, tak da bom šla kaj naredit!

Zaenkrat mamo sončka, ptički lepo pojejo... Upam da bo lep dan- vsaj brez hudega vetra, da bomo lahko šli malo ven.

Pa še kako mamo mi... Včasih se z mamo kaj pičima in če je Gal (5) zraven mi reče... "Adrijana, ne smeš se z mamo kregati. Poslušaj mamo- ona ma prav!"
a ko jaz njemu kaj razlagam pozabi na to... Sicer me pa že nekaj časa kliče po imenu! Pa me je klical enkrat tako, pa mu pravim da kje je mamo zgubil pa me takoj pokliče MAMA in doda: Si zdaj zadovoljna!

Se vidi da nas je veliko okoli njega- pobere pa prav vse!

NO- šibam kaj nardit dokler je čas! Pa še na tešče sem!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.3.2009 10:11:28   
Katjusa
jutro....

punce jst sem se pa zdej mal u.... namreč telo se mi obnaša kot, da sem noseča.... sama se tolažim, da ni mogoče pa čeprav mogoče jeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bi blo fino bit noseč sam mal prehitro je po porodu, ker ko bi rodila bi benjamin verjetno še ne hodu.... Upam, da nisem in da bom čez kake 3-4 mesece.... Mislim pa kondome sma si kupla in zdej trepetam ker sma se pač mal špilalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem taka kot ena najstnica user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo kolk časa po porodu ti je test še kazal lažnouser posted image

eh bo že kakrkoli

grem cartat pa polete gledat....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.3.2009 10:13:01   
maja83
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Oj, jutro vsem bolj zaspano ampak vseeno...

imam vprašanje za vse ki dojijo - kako vedo da imajo mleka dovolj in ne preveč! Pri naši se je namreč pojavilo polivanje in rahli krčki, že prej smo meli probleme z podiranjem kupčkov ampak ga zdaj zmer večkrat podremo; imam pa občutek da naša poje preveč in da zaradi tega poliva. Dojke so dokaj mehke in niti nimam občutka koliko mleka je notri - očitno dovolj.

Pa še to a vaši user posted image pojedo obe strani al samo eno? Naša je tko da eno dodobra sprazne ta drugo pa parkrat potegne potem pa spi al pa polije.

Hja jst mam iste probleme, pa sem si tehtnico sposodla in jo pred in po vsakem obroku stehtam tako da vidim koliko poje im moram rečt da za 23 dni staro punco poje vsak obrok med 90 - 110 ml....
Sam to ti lahk svetujem k jst sem tudi imela mehke zize in nisem vedla koliko poje pa sem si nato enostavno tehtnico sposodla in jo vsakič tehtam....

17.1.2001.....je prišel na svet moj sonček z imenom LARA
27.2.2009.....pa se je rodila mala LIANA

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.3.2009 13:02:39   
rebeka84
Pozdravljene mamice!

Mi smo tudi to noč lepo prespali od 23.00 do 5.30, pa potem še do 8.15user posted image
Še malo pa se bomo odpravili na sprehod, lep sonček sije, veter pa čisto malo piha.

Še današnja slikica...

user posted image

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 13:03:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
22.3.2009 13:08:02   
Čebel@
dan!
sunny,maksi.....hvala za čestitke,ampak RD imam v sredo(na materinski dan)sem pa včeraj praznovala z domačimi,danes bom pa s prijatelji

no mi smo bili danes že na 2 sprehodih.....je tok lepo da je kar škoda biti doma.....zdej grem pa malo počivat,kasneje če se mi bo dalo bom malo pospravila,ob 16.00 pa itak folk pride

no še povem da je Hana zaspala ob 22.30 in je mene ruknila pokonci ob 3.30 sama pa še eno urco spala....pol sva se pa najedle in spanje od 4.00-7.30.....moja pupa ima zgleda urico v riti,ker je res skos točnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim-iskoristite sončka.......pa pa

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
22.3.2009 13:11:43   
Ajvy
Vav.....sem bila na koncertu...seveda v prvi vrsti...tri ure skakanja in petja....vav.....vav.....ta ženska je carica......vav.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
22.3.2009 13:39:29   
piskot
dan.

danes smo zaradi martina spet zgodaj zaceli dan. je vstal malo pred 6. zdaj pa komira. je hotel it ze ob 10h spat nazaj.

simonakr se mi zdi da pravijo, da noben dojen otrok ne poje prevec, ampak toliko kot rabi. mleko se dela sproti. ce ti zaspi prezgodaj, pa se pojdita med enim in drugim dojenjem previt, da se malo zbrihta. sicer si pa vec lahko preberes na med.over.net, kjer imajo en forum o dojenju in ful clankov na to temo.

nasa ponavadi je na obe strani, samo na drugo ponavadi ne veliko. no prejle, ko smo prisli s sprehoda je recimo jedla na obe strani ful. vcasih pa ne. ji zaupam da sama dobr ve kdaj je lacna in kdaj ne.

ajvi kaksen koncert? no pomembno je da si uzivala.

katjusa upam da se vam bo vse ustimalo tako kot je treba.

rebeka ful fletkan, pa se tko priden.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
22.3.2009 14:06:36   
birdy
Simona, pomoje ne poliva zato ker poje preveč. Ker pri moji vidim da ko polije tud hoče še mal pojest, očitno ji pol tist ta polit zmanjka... Vseen pa ne izklučujem možnosti da polije zarad preveč mleka... Ne vem kako je pri teb, a pol še kej je, al ne? Ker če ne pol je res to možno...
Pri men poje na eni joški, na ta drugi se pa pol bol afna... Mislm pa da mam mal preveč mleka ker mam skoz zize malček trde, ampak čist mal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
22.3.2009 14:09:01   
birdy
Katjuša, najbolj ziher boš vedla če greš k G. Ti sam otipa maternico pa bo vedel, niti UZ skor ne rab delat. Baje se maternica neki premakne in zato vid že na otip. Razen če je kej narobe z maternico, drgač naj bi bil pa to znak, menda, so nam v MŠ rekli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
22.3.2009 14:12:02   
rebeka84
ajvy si bila na Breni? srečnica! kaj še mene nisi zraven vzela! je blo fajn, ne?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?