|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
22.3.2009 17:15:07   
Blacky*
dan bejbe in bebon user posted image user posted image user posted image

no, spet imamo vročino... moški del familije... pa to ne moreš verjet... Val je bil v vrtcu točno dva dni, zdaj pa spet vročina...

in Dolenjka... čist te razumem... tudi pri nas v skupini sem videla škrate z zelenimi šmrkli do brade, motnimi učki... ampak očitno nimajo vročine da so lahko v skupini... a vročina res ni edini pokazatelj bolezni... čist razumem da je panika zaradi bolniških... a mi smo bili npr. doma že 4 tedne v kosu in očitno bomo še en teden... verjamem da ne bili toliko doma če bi bili tudi ostali doma s svojimi škrati ko so na meji

vsem en lep pozdrav... grem mal krpo sprehodit

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.3.2009 17:32:16   
buči
Dolenjka, počakaj še malo, vaju bo Tara kmalu zabavala s svojimi izjavami ... Samo včasih je pa malo preveč ... Sem pa ful vesela, ker se Tilen in Aljaž že prav lepo igrata skupaj, samo sama morata bit, ker sicer sta malo ljubosumna eden na drugega, posebno če je v igri tast.

Vrtec in bolni otroci so pa poglavje zase. Jaz imam na srečo možnost in imam Aljaža doma tudi še kak teden po koncu bolezni. Že zaradi njega, da res pride k sebi, sploh po kakih antibiotikih, da začne spet jest. Eni pa otroka nafilacjo z lekadolom, da vročina pade, gredo v službo, odklopijo telefon in ga pridejo iskat šele ob 15.30 ali pa še kasneje, otrok pa leži cen dan - seveda v skupini - ker itak nič ne more, z vročino. To se dogaja v naši skupini, pa žal staršem tega malega nihče nič ne more.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.3.2009 17:35:46   
buči
V starih časih bi pa malo več klepetali ... A ni nikjer nobene? Stipe?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.3.2009 17:36:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

V starih časih bi pa malo več klepetali ... A ni nikjer nobene? Stipe?

jaz sem, mi je tamala dala pavzo in se s praznimi plastenkami igra user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.3.2009 17:41:04   
buči
Kako si? Mislim nate, upam, da ti hitro minevajo tedni ... Koliko časa še?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.3.2009 17:42:28   
Februarka08
Dan.

Jaz grem kar v Savo, ker tele slabosti so user posted image saj vem da samo še jamram, ma ne morm več. Ko jem je vse kul, 5 min kasneje mi je žal za vsak grižljaj, pa tako je blo dobrouser posted image eh, kje je še oktoberuser posted image user posted image user posted image

Hvala za info kdo kaj ve o plačahuser posted image že pošiljam zs-jeuser posted image
Gremo zdaj gledat medvedka Pu-ja v dnevno da se dam mal na levi bok in upam, da bo tole kaj pojenjalouser posted image no ja, če drugega ne, vsaj rastemo, ali kako že dolenjka pravišuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.3.2009 17:43:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Kako si? Mislim nate, upam, da ti hitro minevajo tedni ... Koliko časa še?

Zaenkrat je 1 mimo, zdaj je treba še 11 dni preživet in sva zmagli. Potujeva namreč "že" 2.4. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.3.2009 17:47:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Jaz grem kar v Savo, ker tele slabosti so user posted image saj vem da samo še jamram, ma ne morm več. Ko jem je vse kul, 5 min kasneje mi je žal za vsak grižljaj, pa tako je blo dobrouser posted image eh, kje je še oktoberuser posted image user posted image user posted image

Hvala za info kdo kaj ve o plačahuser posted image že pošiljam zs-jeuser posted image
Gremo zdaj gledat medvedka Pu-ja v dnevno da se dam mal na levi bok in upam, da bo tole kaj pojenjalouser posted image no ja, če drugega ne, vsaj rastemo, ali kako že dolenjka pravišuser posted image user posted image

točno tako user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.3.2009 18:24:00   
Stipe air force
Tako, plac za zurko 31.05. sem rezerviral in sprobal postrvi.... Yeeeeeeeeeeeesssss !!!! user posted image  user posted image  user posted image  

Dobro je, ne more biti bolje....  Pa se info glede cen (trije smo papali postrvi... vsaka porcija 2 postrvi... tri solate.... 2 pira in sok)..... 22 EUR....

O kvaliteti pa sploh ne bom.... ker je suuuuuuuper....user posted image  user posted image  user posted image  

Drug vikend grem pa v "kontrolo" mesanega mesa... rebrc in ostalih svinjarij user posted image  

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 22.3.2009 18:26:25 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.3.2009 18:33:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Tako, plac za zurko 31.05. sem rezerviral in sprobal postrvi.... Yeeeeeeeeeeeesssss !!!! user posted image  user posted image  user posted image  

Dobro je, ne more biti bolje....  Pa se info glede cen (trije smo papali postrvi... vsaka porcija 2 postrvi... tri solate.... 2 pira in sok)..... 22 EUR....

O kvaliteti pa sploh ne bom.... ker je suuuuuuuper....user posted image  user posted image  user posted image  

Drug vikend grem pa v "kontrolo" mesanega mesa... rebrc in ostalih svinjarij user posted image  

grrrrrrrrr provokator, vrati ču ti duplo user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.3.2009 18:34:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

grrrrrrrrr provokator, vrati ču ti duplo user posted image

sam ne vem kako, k glih nadelat z belgijskim pirom se ga ne morem user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.3.2009 18:34:24   
Stipe air force
Max je rekel, da za Seflo specijalno pripravlja odojka.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.3.2009 18:37:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
spet prva user posted image user posted image user posted image user posted image
dolenjka še mal pa bo konc uživancije user posted image user posted image user posted image sej je verjetno hitr minil prvi tedenuser posted image
je danes Zoja vstala ŽE ob osmih, pa ravno proti kopalnici sem bila namenjena pod tuš user posted image
je pa zunaj krasen sonček in tudi piha manj user posted image
lepo nedeljo user posted image

hvala bivsa prjatlca.... user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.3.2009 18:46:04   
dolenjka

Max je rekel, da za Seflo specijalno pripravlja odojka.... user posted image  user posted image  user posted image

Aha, prilozovat pa vidim, da se še znaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.3.2009 18:47:12   
Stipe air force

seveda.... Maxu.... ker ga bo tud men pripravu.... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.3.2009 18:51:21   
dolenjka

seveda.... Maxu.... ker ga bo tud men pripravu.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.3.2009 19:11:31   
Stipe air force
Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly? 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.3.2009 19:29:27   
blaža

Moji mami so dali v Srbiji, ko je bla noseča z mano, jest svinjski repek, da bo otrok mel pol skodrane lase.user posted image

In jaz jih res mam, ful skodrane.user posted image Moja sestra, pa ne ma ravne kot špagete.user posted image

Tako, da če češ lepo pupo z kodrčki, ji rezerviraj repek.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.3.2009 19:32:37   
blaža
čer!user posted image

Mi smo se spet navozičkali do amena.user posted image user posted image user posted image

smo bli v Kopru in v Izoli in smo se lepo napohajali. Sedaj Blaž že spi, Matija bo šel kmalu, moj pa nekaj meri za ploščice, kako bo prišlo. Smo jih včeraj dobili in so fullll lepe.user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da začnemo delat kopalnico.user posted image user posted image user posted image

No včeraj je mel pa Matija nastop ob 8. marcu in materinskem dnevu. je blo ful lepo.user posted image

No to je bilo poročilo vikenda, ki je prehitro minil.user posted image No pa sej je jutri še en nov dan.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.3.2009 19:36:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Moji mami so dali v Srbiji, ko je bla noseča z mano, jest svinjski repek, da bo otrok mel pol skodrane lase.user posted image

In jaz jih res mam, ful skodrane.user posted image Moja sestra, pa ne ma ravne kot špagete.user posted image

naša pupa ima kodrčke, pa nisem repka papala, no vsaj svinjskega ne user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.3.2009 19:37:03   
blaža

naša pupa ima kodrčke, pa nisem repka papala, no vsaj svinjskega ne user posted image

ben, pol ti pa ne bo treba.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.3.2009 19:42:01   
blaža
http://artinthecity.typepad.com/photos/uncategorized/cherng_wisteria.jpg

Tole rožico si bom pa na strop v vogal naslikala v novo kopalnico. Glicinija, moje omiljeno cviječe. pa strupena je fulll.user posted image

No itak moram počakat, da bo kopalnica narjena- je še niti začeli nismo delat, bomo pa v kratkem, pol bom pa vidla, kako in kaj. pa ko moj konča , bom nardila špatolato po zidu nad ploščicami z izravnalno maso, pol bomo pa vidli, če bo šlo z tole idejo za Glicinijo, tole rožico. komaj čakam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.3.2009 19:44:35   
blaža
Nič vidim, da sem spet sama, pa grem pojest eno pomarančo. ful mi je zapasala. če se ne javim več, pa lahko nočko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.3.2009 19:46:10   
dolenjka

Nič vidim, da sem spet sama, pa grem pojest eno pomarančo. ful mi je zapasala. če se ne javim več, pa lahko nočko.user posted image

pa ne it no user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.3.2009 19:46:47   
blaža

pa ne it no user posted image

A si še tle.user posted image Sem hotla samo videt, če si še tle.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski horoskop za teden 17.–23. novembra
V tednu od 17. do 23. novembra bo poudarek na prilagodljivosti, notranjem premisleku ter podpori v družini. Otroci ali n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!