|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
24.3.2009 7:43:53   
Janey
jutro

mi smo imeli pestro jutro. ob 4.30 je jaka prvič bruhal, potem pa se je ob 6ih zbudil ves zaliman in siten kot da bi bil buban in je spet zajtrk zbruhal. jaz sem sicer šla v sluzbo, ker je moj doma do 11.30, pol grem pa domov k njemu. upam da ni kaj hujšega. lahko je samo kaj takega pojedo. moj sumi, da je klobasa piščančja prsa, ki je bila en dan zavita v foljo, čeprav jaz dvomim, ker je bla še dobra in ni nič smrdela. mahuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.3.2009 7:52:34   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

mi smo imeli pestro jutro. ob 4.30 je jaka prvič bruhal, potem pa se je ob 6ih zbudil ves zaliman in siten kot da bi bil buban in je spet zajtrk zbruhal. jaz sem sicer šla v sluzbo, ker je moj doma do 11.30, pol grem pa domov k njemu. upam da ni kaj hujšega. lahko je samo kaj takega pojedo. moj sumi, da je klobasa piščančja prsa, ki je bila en dan zavita v foljo, čeprav jaz dvomim, ker je bla še dobra in ni nič smrdela. mahuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni kaj hujšegauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.3.2009 8:02:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

user posted image user posted image user posted image

Mi tud še kar ne spimo, pa še vedno kar teče iz noska user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.3.2009 8:04:00   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Naša mična gospodična budna itak že ob 6.30, jaz pa standardno ob 6h ko me vedno zbudi suh zrak v sobiuser posted image kaj naj naredimuser posted image
Jaz se že zbudila nisem, tamala že tolče po stanovanjuuser posted image user posted image

Greva v kuhinjo kaj narest, potem pa na zajtrk počasi.
Lep dan, pri nas že dež rosiuser posted image

probi brisačo zmočt in dat na radiator. lahko jo še pokaplaš s kakšnimi kapljicami, npr. olje 31 je super! Sej bo kurilne sezone kmal konc, pa bo boljš!user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.3.2009 8:17:38   
ella79
jutro user posted image
februarka kaj pa kak vlažilnik zraka user posted image
janey srčno upam, da bo Jaka že danes bolje user posted image user posted image user posted image
na mojem delovnem mestu noro sneži. un t fin, droben snegec user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.3.2009 8:43:56   
ella79
tok časa nikjer nobene, da je že nehal snežit user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.3.2009 8:55:20   
pina-1
Jutro.

Mi smo tudi porazno spali. Jaz sem se ob 1 zbudila pa nisem mogla spat. Okoli 2 se je pa Ana zbudila, ker je bila lačna. On 2 je pa Mia zaleka kašljat in se do 4 ni umirila, tako da sem ob 4 romala v dnevno in ob 5 je bilo treba vstatuser posted image .

Pa še vreme se nekam kisa..Jao danes bo dolg danuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.3.2009 9:59:39   
Janey
pina in lilchyuser posted image user posted image user posted image da se čimprej naspita.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.3.2009 11:35:55   
pina-1
danes nam pa jeziki tečejo 500 na urouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.3.2009 11:49:14   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

meni bolj teče stiskanje F5 user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.3.2009 12:19:12   
Blacky*
dan,

eno hitro javljanje, sem v službi in kaj čem vam rečt...... gužva..... gužva.... gužva...

rabim pa pomoč, sodelavec me je prosil za kakšno info kam bi šel lahko na morje tam nekje avgusta, z enoletnikom... pa vem da ste nekatere že mal presrfale in najdle nekaj lokacij... mi prosim lahko daste kakšne linke.... prosim prosim prosim

vsem bolančkom, nespančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.3.2009 12:19:50   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

meni bolj teče stiskanje F5 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dublin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.3.2009 13:21:56   
Februarka08
Dan.

Evo, jaz sem se ravno dol mal usedla in si vzela par minutk pavze. Dopoldne sem mogla nujno za taščo nekaj it iskat in se je glih izšlo kot ata na mamouser posted image da sem lahko še po rožico skočila za mami za jutri in po robčke za tamalo. Zdele sem pa ravno pomila celotno stanovanje po tleh in stopniščeuser posted image da vsaj nekako izgleda... čeprav vem, da bo jutri že podobno kot je blo 1 uro nazajuser posted image user posted image odkar tamala ˝sama˝ pije iz lončka zanalašč šprica na vse strani in potem se te kaplje posušijo in ostanejo fleki po tlehuser posted image lahko vsak dan drgnem pa je istouser posted image eh, otroci... kaj šele bo, če že zdaj javkamuser posted image user posted image user posted image
Počasi grem kuhat, danes pride še tašča na kosilo ker je sama in mi je rekla da ne bo nič jedlauser posted image valda sem jo tolk časa pregovarjala da bo prišla en štuk višjeuser posted image itak je vseeno ali kuham samo za nas ali še za 1 zravenuser posted image

Sploh ne vem kam naj grem z odveč časom, ker prej je blo do minute vse natempirano, zdaj je spet vse laganouser posted image se bom še razvadila in ne bom nazaj hotlauser posted image
Uživajte, naj vam čim hitreje mineuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.3.2009 16:49:12   
buči
Dan, včeraj nisem imela enrgije, da pridem na RR. Tilen je zvečer padel, se udaril ob edini vogal, ki ga imamo v celem stanovanju, si prebil lička in 1,5 cm zasekal veko. Krvi sicer ni bilo veliko, jokal je le kako minuto, spal celo noč, zjutraj je bil pa kot boksar iz ringa. Ves zatečen, v modricah, zalimane trepalnice na kri ... Oko zgleda v redu, tako da smo imeli zgleda srečo ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.3.2009 17:13:52   
dolenjka
Tudi jaz se bom samo na hitro javila, ker se počasi odpravljam po mojo princesko. Sva ok, Tara sicer še vedno grdo smrka in kašlja tudi, oči pa so bili bolje, danes zjutraj je bilo pa spet nekaj gnojčka. Bom videla kakšno je stanje sedaj in če bo treba greva v P. user posted image

Upam, da vam zvečer uspem kaj več napisati, ker vidim, da je res zatišje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.3.2009 17:24:31   
Februarka08
Joj, buči, samo da je uček okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka upam, da bo Tara čimprej spet zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva se ravno sadja napokale, pa kompot je glih kuhan, tako da greva mal na kavč. Sva ble samo 1 uro prejle zunaj, ker je ful mraz ratalouser posted image user posted image Morm pa pohvalit bambino da že ful več korakov samostojno narediuser posted image juhu, še malo, pa bi šibalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.3.2009 17:40:42   
bamby
buči, samo da je s Tilnom vse OK user posted image user posted image . Saj imajo tile otroci ponavadi res večkrat srečo, da se jim srečno poide.

Pri nas doma se stanje umirja. Anaja je danes brez vročine, pa naš ati tudi, ker je tudi on včeraj zakuhal. No, pa sem jaz izvedela šele dopoldan, ko sem se za tamalo informirala user posted image . Jaz sem šla spat, pa se nisem dala motiti user posted image .
Danes bom tudi Timu v potovalko spakirala, ker ga jutri peljem k mojim staršem. Ga bodo vzeli s sabo na Bled za 4 dni. Ga bodo malo bioenergetiki nafilali, pa upam, da bo kaj pomagalo.

Za vse bolne otročke pa kup user posted image  za ozdravitev!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.3.2009 18:20:15   
Februarka08
Punce, kdaj lahko otročki gobe jejo oz. kakšno juho iz gob ali kaj podobnegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.3.2009 19:10:58   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Punce, kdaj lahko otročki gobe jejo oz. kakšno juho iz gob ali kaj podobnegauser posted image

Pozdravljene!

Februarka mali otroci naj ne bi jedli gob.

buči samo, da je z očko vse vreduuser posted image .

Janey upam, da je Jaka vredu in ni kaj hujšegauser posted image .

Pa tudi vsem ostalim bolnim otročkom pošiljam eno user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.3.2009 19:51:54   
Februarka08
Mala_pikica, hvalauser posted image saj se mi je zdelo, da je tako, ker so pretežke za otrokeuser posted image

Naša bejba že ful lepo hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image kar naenkratuser posted image prejle sva bla z mojim vsak na eni strani kuhinje in je hodila od enega do drugega, zraven smo pa seveda na ves glas vriskali in ploskaliuser posted image kako jo je fajn gledatuser posted image zdaj bo pomoje vsak dan večuser posted image uf, to bomo letaliuser posted image

Grem jo dat spat, čeprav bo danes verjetno to moj prevzel, ker mene je začel spet boletuser posted image verjetno, ker jo cel dan morm neki dvigovatuser posted image
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.3.2009 19:54:33   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, včeraj nisem imela enrgije, da pridem na RR. Tilen je zvečer padel, se udaril ob edini vogal, ki ga imamo v celem stanovanju, si prebil lička in 1,5 cm zasekal veko. Krvi sicer ni bilo veliko, jokal je le kako minuto, spal celo noč, zjutraj je bil pa kot boksar iz ringa. Ves zatečen, v modricah, zalimane trepalnice na kri ... Oko zgleda v redu, tako da smo imeli zgleda srečo ...

O buči, en velik objemček, pa res majo teli naši škratki večjo srečo kot pamet! HVALA BOGU!

februarka, do tretjega leta so gobe prepovedane, ker so naravni filter in vsebujejo svinjarije ni da ni.

jst sem se pa zdele spomnila, da bi mi dons mogli it na nastavitev aparatka.. pišuka, sem skoz mislila, da smo 23.! Morm zjutri poklicat, če lohk pršibamo!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.3.2009 20:10:16   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeer user posted image

Dons ste pa zlo zgovorne.... user posted image , sej bo kmal konec zime.... user posted image .... dejmo mal.... cvaka, cveka, cvekaaaaaa .... user posted image  user posted image  user posted image

A je kej sprememb ?

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly? 

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.3.2009 20:34:55   
misar
dober večer!

evo sem si spet vzela sekunda, da vas mal preberem, pa še kaj napišemuser posted image

Najprej vsem bolančkom enega velikega user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ampak očitno je bla čudna noč, ker smo tud mi katastrofalno spaliuser posted image . pa mamo zdaj budnice ponavadi sam enkrat ponoč za paico..no pakadar se ati in mami spravita joto kuhat, tud obvezno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa uživamo kolikor se da. dan zgleda tko: zjutraj kaotično odparavljanje od doma, potem kaotičen šiht, kaotičen odhod iz službe ob 16h, raport pri varuški user posted image , potem pa ponavadi gas na svež luft za kako urico, evo pa je že ura okoli 6 zvečer, ko gremo gas se kaj igrat, pa papcat, kopat in že smo v miževi deželi. se mi zdi, kot da naše čebelice sploh nič več ne vidimuser posted image user posted image . bi resno mogli ta šiht skrajšat za eni dve uriuser posted image user posted image user posted image al pa če bi mi dal ene 100 dni dopusta na leto, tud n bi blo švohuser posted image user posted image user posted image

evo grem zdaj, ki ni nobene tle gor..kaj a smrdim?

no res še nisem bla pod tušemuser posted image

grem, me Paulo Coelho vabi med svoje platnice user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.3.2009 20:56:37   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, jaz sem živa, ampak utrujena. Tarina učka nista bila nič rdeča, pa tudi gnojčka ni bilo in nisva šli k P, ampak v lekarno in so mi dali eno kremo. To isto mi je tudi v vrtcu priporočila. Zdaj bomo pa videli. Je bil pa cel problem namazat, ker ni pustila user posted image
Smrka seveda še, kašlja tudi in sem ji dala sirup, sam zdej ga kar neki zavrača. Mogoče ji je presladek user posted image  Ju3 ji ga bom z vodo redčila pa bom videla kako bo. Pa z materino dušico sem jo namazala in spet olje 31 nakapala v vodo, vzglavje ima dvignjeno s Stipetovim povštrom (je čisto nizek) in upam, da bo boljše spala user posted image
jaz še malo poklepetam s Stipetom in grem v mižule, ker sem koma. Upam, da bom ob 22h že pri palčkih - zadnje čase ful rabim da zaspim user posted image  user posted image

Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.3.2009 21:01:42   
srečka nosečka
čer, user posted image

se malo javim, da ne boste pozabili name user posted image , ker jaz na vas nisem. user posted image

misar - ko najdeš delodajalca, ki da 100 dni dopusta, se priporočam za tvojo sodelavko user posted image

Meni tudi tako hitro minejo dnevo, da je joooj. user posted image  Pa še tako malo sem z mojo žabico. user posted image  Res jo pogrešam, ko jo vidim tako malo. Preden pridem iz službe je ura že 16,30, nekaj vržem vase, po pa cartanje do 19, pol pa večerna akcija in to je vse. Preemalooooooo user posted image

Drugače pa je mala super pridna - še vedno. user posted image  Zdrava - HB. user posted image  Rinejo ven štiriče - brez problemov. user posted image  Je že skoraj sama user posted image . Joooj, pa saj jo samo hvalim. user posted image  No, pa svojo voljo tudi zna uveljavljat. user posted image  Predvsem jo mika rinit na hodnik in pol bi do onemoglosti hodila po stopnicah user posted image . Mogoče pa se boji, da je celulit ne napade. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Mama po tragediji ostala sama s štirimi ot...
Mlada mama štirih otrok iz Litije se je čez noč znašla v izredno hudi življenjski stiski. Njen mož je doživel srčni ...

Posvojitev otroka in istospolni par
agnes

Kakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?

To popolnoma podpiram. (25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (19%)

Tega ne podpiram. (46%)

Drugo. (3%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!