|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
24.3.2009 21:03:01   
lillchy123
čer

dolenjka nočko in lepe sanje, pa čim manj budnic

misar, o kje si ti izgubljena duša? ktero knjigo pa bereš? bereš glih mojga omiljenga avtorja?user posted image

stipe, ti verjetn še z ženkico čvekaš user posted image

se vid, da sva dons popoldne z mulčkom dve urci spala user posted image user posted image  še dobr da pride prijateljica na čvek, k za compom bi zaspala user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
24.3.2009 21:10:00   
srečka nosečka
lillchy - user posted image  za klepet. Meni bi tudi zdaj pasal. Moj je spet v nočni user posted image .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.3.2009 21:14:30   
Stipe air force
Hojla, sva lih nehala s Seflo cvekat.... je ful zmatrana in bo sla v kratkem v horizontalo.... ji prav privoscim ker vem da ji ni lahko... user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.3.2009 6:50:45   
misar
dobro jutro

samo en pozdravček, noč fenomenalna z eno budnico ob 3:30 za papcat in potem še spanje do 6h, ko je blo treba kar vstatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilči, lepo, da si me pogrešala, sam sploh nimam več cajta čvekat.vas pa tu in tam vsaj mal preberem.
srečka, ja res maš super otročka, take so pač lane user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa že letim

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.3.2009 7:15:28   
Februarka08
Drage mamice, vsem en lep materinski dan!

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.3.2009 7:52:04   
blaža
Jutro!user posted image

Vse naj naj, vsem mamicam in bodočim mamicam.user posted image

Evo še malo pa se odpravimo v vrtec. Danes delam in ju peljem zdej ob osmih. Si tipkamo kaj zvečer če bo cajt. Zgleda, da bo danes malo sončka, snega pa upam, da ne več.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.3.2009 8:27:26   
ella79
jutro user posted image
vsem mamicam user posted image za materinski dan

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.3.2009 9:01:41   
Stipe air force
MAMICE... ZA VAS DAN VAM POSILJAM VELIKO LEPIH ZELJA, da se mate fajn z vasimi malcki, kej spijete in pocerkljate...  user posted image  user posted image  user posted image

... i da dan lipo provedete sa kucnim okupatorima

vas Stipe iz Ljubljane na Bracu.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.3.2009 9:21:01   
pina-1
Jutro.

vsem mamicam lep materinski dan.

Stipetu iz Ljubljane in Brača pa hvala za čestitkouser posted image .

Jaz se vam popoldne ne morem javljat, ker sem brez kompa. Ga je napadu trojanski konj...

Ana je včeri v vrtcu začela driskat. Baje neka viroza razhaja, kjer otročki driskajo in bruhajo. Vročina pa pride tudi do 40. So samo 3 v skupini ta teden. Ampak doma mi ni pa nič driskala in vročine tudi nima, tako da je danes vseeno šla v vrtec. JE sicer še vedno slabo ješča, ampak HB ma zaloge- ma 11,8 kguser posted image user posted image .
Mia pa še vedno kašlja. In to začne ob 2 zjutraj...mahh.

PRi nas pa sonček sijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1809
25.3.2009 9:21:25   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Tudi jaz vsem mamica želim ve najlepše ib današnjem prazniku. Jaz sem od mojega kučnega okupatorja dobila zelo lepo voščilo po SMSu user posted image

Noč pa tako, tako. Ona že ve, kako pritegnit pozornost user posted image  No ja, naj ji bo, ker je bubana. Očke so veliko boljše, ampak tako grdo kašlja, da razmišljam da bi jo zaradi kašlja zdaj k P peljala al kaj naj naredim user posted image  Hrope ji v prsih nič ne, samo mene vseeno srček boli kadar jo ponoči zaslišim kašljati user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.3.2009 9:39:59   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

"V zadnjem casu prejemam grozilna pisma" se potoži Stipe Februarcicam.

"Povej policiji, pa ti bodo pomagali!"

"Ne verjamem. Pisma so iz davcne uprave."

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.3.2009 9:56:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

"V zadnjem casu prejemam grozilna pisma" se potoži Stipe Februarcicam.

"Povej policiji, pa ti bodo pomagali!"

"Ne verjamem. Pisma so iz davcne uprave."

user posted image user posted image user posted image  - sorry samo sem se res nasmejala

Da te malo potolažim, jaz pa dobivam grozilna pisma z banke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

aja, pa dan user posted image

Lepo praznujte danes mamice vaš dan. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.3.2009 9:57:59   
srečka nosečka
dolenjka- jaz bi malo ziher peljala, vsaj do jo pogleda, da boš pol bolj pomirjena. Pošiljam pa Tari user posted image , da se čimprej pozdravi.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.3.2009 11:06:33   
Blacky*
dan,

vsem mamicam vse najlepše ob našem prazniku user posted image user posted image user posted image

No, tudi Val kašlja kot "tavelik", predvsem ponoči... jaz mu dajem prospan sirup, pa zavrem lonec vode s pestjo soli, kamilic in materine dušice in mu postavim v sobo ko zaspi, pa z materino dušico ga mažem... je tak... čisto na meji, a ga ne bom peljala še k P, ker mi tam tako  in tako ne znajo pamagati, zdaj bom poiskala novega P... men se z njimi ne da več bosti... vročine nima, iz noska mu pa čisto malo teče. Če bo se pa njegovo stanje kaj poslabšalo ga bom popokala in odpeljala k P, druge ni

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.3.2009 11:16:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan,

vsem mamicam vse najlepše ob našem prazniku user posted image user posted image user posted image

No, tudi Val kašlja kot "tavelik", predvsem ponoči... jaz mu dajem prospan sirup, pa zavrem lonec vode s pestjo soli, kamilic in materine dušice in mu postavim v sobo ko zaspi, pa z materino dušico ga mažem... je tak... čisto na meji, a ga ne bom peljala še k P, ker mi tam tako  in tako ne znajo pamagati, zdaj bom poiskala novega P... men se z njimi ne da več bosti... vročine nima, iz noska mu pa čisto malo teče. Če bo se pa njegovo stanje kaj poslabšalo ga bom popokala in odpeljala k P, druge ni

Blacky, pri nas je isto, samo oklevam ali naj jo peljem ali kaj naj naredimuser posted image bojim se, da bi še tam kaj pokasirali, sploh ko so virusi na pohoduuser posted image user posted image hrope že ful dolgo časa, ampak ko se odkašlja, je potem okuser posted image bom še jaz probala s tem loncem, ko jo bom dala spatuser posted image

Sva šle pa peš do moje mami, sem ji nesla rožico, mraz je blo za znoretuser posted image jaz sem skor primrznila, dobr da je bla vsaj tamala dobr oblečena. Tekamo pa skoz boljuser posted image user posted image user posted image

Lep dan, greva počasi na malico, potem spat, jaz pa kuhat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
25.3.2009 11:56:54   
srečka nosečka
Za vse bolančke - user posted image . naj se že ta zima in mraz končata, ker potem verjamem, da tudi teh bolezni ne bo toliko. user posted image

Evo pol šihta je za manouser posted image , grem zdaj malo ven na kavicouser posted image in po rožico za mojo mami. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.3.2009 12:21:22   
Februarka08
Jaz sem klicala P - mi je rekla, da morm štet vdihe med spanjem. Za naše otročke stare okrog 1 leta, je nekje normalno do 30 vdihov, če je slučajno nad 40, se je treba it pokazat. Od 1-2 let normalno nekje do 25 vdihov. Toliko za vednostuser posted image
Sem šla štet vsa prestrašena zdaj ko spi in jih ima od 27-29, tako da hvala boguuser posted image
Zdaj grem pa dalje kuhat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.3.2009 12:51:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

dan,

Blacky, pri nas je isto, samo oklevam ali naj jo peljem ali kaj naj naredimuser posted image bojim se, da bi še tam kaj pokasirali, sploh ko so virusi na pohoduuser posted image user posted image hrope že ful dolgo časa, ampak ko se odkašlja, je potem okuser posted image bom še jaz probala s tem loncem, ko jo bom dala spatuser posted image

Sva šle pa peš do moje mami, sem ji nesla rožico, mraz je blo za znoretuser posted image jaz sem skor primrznila, dobr da je bla vsaj tamala dobr oblečena. Tekamo pa skoz boljuser posted image user posted image user posted image

Lep dan, greva počasi na malico, potem spat, jaz pa kuhat.

vidiš tega je mene strah... ko smo bili v bolnici smo pokasirali virus.

Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.3.2009 15:02:53   
Blacky*
juhej... šibam domov user posted image user posted image  po našega škratka

konec za danes... no mogoče bom še doma kaj naredila... a mogoć, zelo mogoć

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.3.2009 15:36:07   
srečka nosečka

juhej... šibam domov user posted image user posted image  po našega škratka

konec za danes... no mogoče bom še doma kaj naredila... a mogoć, zelo mogoć

prav imaš, jaz tudi grem user posted image

Moram še po rožice za mami, ker sem se prej preveč zaklepetala s starim znancem, ki ga nisem videla že 5 let. Pa sem na rožice čisto pozabila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.3.2009 15:39:25   
kati kati
dan...vsem bolančkimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo bli končno cepljeni...dva meseca skor kasneje...ampak se dobro zaenkrat drži...danes se je drel ko jesihar...obupen je bil...ker je že bil zaspan!

drgače pa smo ok,razen da imamo noro gužvo s salonom..

OTVORITEV BO  2.5.2009..KATERA HOČE JE VABLJENA

LP

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.3.2009 15:57:36   
kati kati
pa še  to   danes smo dobili novega člana v hlevu...malo žrebičko,,,zgodaj zjutraj

lepo darilo

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.3.2009 17:59:09   
buči
Dan in čestitke tudi z moje strani za materinski dan. Sama sem dobila ful lepo darilo: najprej so me v šoli 3 dijaki presenetili in mi prinesli 4 trojanske še tople krofe (matr vejo s čim me je treba podkupit! user posted image ), v vrtcu pa mi je Aljaž iz gline naredil mene - no, moj obraz. Fanstastično! Gre na steno, samo da mlekarnar pride iz službe. So se jim sesuli telefoni, je tam že od zjutraj.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
25.3.2009 19:49:09   
dolenjka
Čer user posted image

UUU danes ste pa še posebej zgovorne user posted image  Carica je zaspala pred 20 minutkami, tečka. Zadnje čase pride tako "skurjena" iz vrtca, da se greva že ob 19h rihtat, pa še je cel kažin, bi rekli primorci user posted image  No ja, sam da se bo spočila. Jaz bom šla pa tut mal prej, ob 21h računam, ker prej bom pa težko zaspala user posted image  Pa še v navado mi lahko pride user posted image   

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
25.3.2009 19:55:52   
blaža
Čer!user posted image

Vidim, da spet ni nobenega.user posted image Mogoče je pa kriva spomladanska utrujenost.user posted image

Mi smo dobro, kot ponavadi. Jutri tudi delam, pol pa v petek počistim pri ebi doma.user posted image V soboto gremo na en obisk , dopoldne pa v Koper k mojim na kosilo.user posted image To so plani za ta teden. v nedeljo pa se nekaj menimo z enimi kolegi, da bi se kej vidli.

No drugače smo pa ok. Blaž je danes kar stegnil rokice proti tovaršici in ni sploh nič cmihal, ko sem šla. Ful mi je dober, ko ga grem iskat, ko sedi na ta malem stolčku za mizico in je malco.user posted image Kot en škratek je.

Tle je blo danes še kar dobro vreme. Je celo sonček sijal, pa mraza ni blo, kot ponavadi.user posted image

sem pa že frišna, otroka sta tudi že skoapna, Blaž itak že spi, Matija gre vsak čas in pol grem še malo pred tv, pa v mižo.

Mi je pa ratalo včeraj zvečer po dolgih letih začet slikat. Rabim še malo vaje, ma počasi bo.

No to bo vse za danes. zjutraj se ne bom javljala, ki moram bit čez že ob osmih, tako, da bomo ob sedmih in petnajst že v vrtcu.

nočko.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Ko otrok dobi sladkorno bolezen
Število otrok s sladkorno boleznijo tipa 1 narašča. Diagnoza prinese spremembe v vsakdanjih navadah, vendar sodobna tehn...

slutnja

kdaj ste dojencke zaceli dajati "kravce past"

1m (40%)

2m (21%)

3m (15%)

4m (8%)

kasneje (5%)

nikoli (10%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!