Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan, vsem mamicam vse najlepše ob našem prazniku No, tudi Val kašlja kot "tavelik", predvsem ponoči... jaz mu dajem prospan sirup, pa zavrem lonec vode s pestjo soli, kamilic in materine dušice in mu postavim v sobo ko zaspi, pa z materino dušico ga mažem... je tak... čisto na meji, a ga ne bom peljala še k P, ker mi tam tako in tako ne znajo pamagati, zdaj bom poiskala novega P... men se z njimi ne da več bosti... vročine nima, iz noska mu pa čisto malo teče. Če bo se pa njegovo stanje kaj poslabšalo ga bom popokala in odpeljala k P, druge ni Blacky, pri nas je isto, samo oklevam ali naj jo peljem ali kaj naj naredim bojim se, da bi še tam kaj pokasirali, sploh ko so virusi na pohodu hrope že ful dolgo časa, ampak ko se odkašlja, je potem ok bom še jaz probala s tem loncem, ko jo bom dala spat Sva šle pa peš do moje mami, sem ji nesla rožico, mraz je blo za znoret jaz sem skor primrznila, dobr da je bla vsaj tamala dobr oblečena. Tekamo pa skoz bolj Lep dan, greva počasi na malico, potem spat, jaz pa kuhat.