|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:00:51
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči a se je mlavla kaj oglasila. Je še v enem kosu? ja res je ni že neki cajta. Ji jutri pošljem sms, danes je že prepozno ... no daj, javi ne, ne bom Veš, da bom šefica. Boh ne daj da si naprtim tvoj srd na moja pleča, mi ne uidejo ječmenčki do konca septembra!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:04:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:06:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči a se je mlavla kaj oglasila. Je še v enem kosu? ja res je ni že neki cajta. Ji jutri pošljem sms, danes je že prepozno ... no daj, javi ne, ne bom Veš, da bom šefica. Boh ne daj da si naprtim tvoj srd na moja pleča, mi ne uidejo ječmenčki do konca septembra! NO LEPO
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:06:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo... Vemo, vemo, zato pa tako počasi tipkata tlele.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:07:20
|
|
|
|
buči
|
kaj izbereš na shrani.si (bližnico mislim) za sliko na profilu?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:07:39
|
|
|
|
blaža
|
Študiram kaj naj nardim jutri za kosilo. Po moje da bo kar goveja juhica in meso iz juhe pa pečen krompirček v pečici, al kej takega.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:10:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči kaj izbereš na shrani.si (bližnico mislim) za sliko na profilu? nimam pojma
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:10:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo... Vemo, vemo, zato pa tako počasi tipkata tlele. Rajs povej ali vam kej dezuje... tam v centru Evrope ...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:10:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči kaj izbereš na shrani.si (bližnico mislim) za sliko na profilu? nimam pojma jaz še manj.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:11:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo... Vemo, vemo, zato pa tako počasi tipkata tlele. Rajs povej ali vam kej dezuje... tam v centru Evrope ... ma ne ne kišuva, na srečo, ma sumim, da jutri bo. Če ne bo bo pa napoved taka: zmerno jasno, delno oblačno , tu pa tam, bo deževalo.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:12:50
|
|
|
|
buči
|
Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:13:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:14:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:14:40
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:14:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo... Vemo, vemo, zato pa tako počasi tipkata tlele. Rajs povej ali vam kej dezuje... tam v centru Evrope ... ma ne ne kišuva, na srečo, ma sumim, da jutri bo. Če ne bo bo pa napoved taka: zmerno jasno, delno oblačno , tu pa tam, bo deževalo. Jutri bo vesoljni potop..... dezevalo bo kot v Amazonskem gozdu.... visoko morje... tko da ga boste iz videli v Senozecama...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:15:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:15:37
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ti se pa ne smej, da ne ne bo kaj uščipnilo med lopatcami ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:16:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit. ne, nima, ti jaz povem da ne
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:16:31
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit. se vidi, da se še nisva srečali ... Sicer pa raje počakaj na šeflin komentar!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:16:34
|
|
|
|
jencili
|
Čer, evo, s Tajem sva pred urco in pol prisopihala domov. Dons sva se cel dan potepala okoli. Šla sem si končno ogledat oz. na probo poročnih oblekc . Čisto sem se zaljubila v dve, tko da bo treba zdej kako noč prespat, it mogoče še kam pogledat, pol pa akcija kolegico sabo in v delo Dragi je itak na fuzbalu v MB-ju, Taj spi, jst pa malo net spet okoli obračam in škilim na fuzbal
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:16:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ti se pa ne smej, da ne ne bo kaj uščipnilo med lopatcami ... ok, bom nehala in grem spat, ker se res bojim da me še kaj lopne, že tko komi žvim
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:16:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz pa ne gledam nogometa... se pogovarjava s Seflo... Vemo, vemo, zato pa tako počasi tipkata tlele. Rajs povej ali vam kej dezuje... tam v centru Evrope ... ma ne ne kišuva, na srečo, ma sumim, da jutri bo. Če ne bo bo pa napoved taka: zmerno jasno, delno oblačno , tu pa tam, bo deževalo. Jutri bo vesoljni potop..... dezevalo bo kot v Amazonskem gozdu.... visoko morje... tko da ga boste iz videli v Senozecama... Ma ki se ne frega, bi rekli Italjani, mi smo itak na 600m nadmorske, pa tudi če bo morje poplavlo, kar enkrat sigurno bo. Sem to že večkrat sanjala in vedno pravim stqaršem, da lahko pridejo na šofito živet k nam, no ma ni panike, to ne bo še v tem življenju, če le preživimo leto 2011
< Sporočilo je popravil blaža -- 28.3.2009 21:17:15 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:17:13
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit. ne, nima, ti jaz povem da ne A zdaj si pa že nekaj prijazna postala, kot da veš, da imam nekaj zate.
< Sporočilo je popravil buči -- 28.3.2009 21:18:03 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:18:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. A bo tut pri vas kej novega? A zdaj si pa že nekaj prijazna postala, kot da veš, da imam nekaj zate. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit. ne, nima, ti jaz povem da ne
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:19:33
|
|
|
|
buči
|
šefla ...
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)

NE (
66%)

DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!