Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:20:16
|
|
|
|
buči
|
poroka ... Midva imava pa čez 3 tedne že 5. obletnico ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:20:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne rata mi dat slike, ker mi vedno napiše, da je prevelika ... po moje ma pa ta tvoja čebelica preveliko rit, pa ne more ven. ja, to bo! Se je širine od mene nalezla ... O to pa ne verjamem, da maš tako rit. ne, nima, ti jaz povem da ne A zdaj si pa že nekaj prijazna postala, kot da veš, da imam nekaj zate. kaj imaš zame
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:21:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči šefla ... šta je
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:21:05
|
|
|
|
buči
|
šefla je firbčna!!!!! nekaj za vaju, da se popravim ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:21:25
|
|
|
|
blaža
|
Midva pa 25. maja 7. obletnico. Novembra bova pa skupaj 12 let.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:21:39
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči šefla ... šta je ne še spat!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:22:36
|
|
|
|
blaža
|
O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš'
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:22:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči poroka ... Midva imava pa čez 3 tedne že 5. obletnico ... mi2 pa septembra 4 ŽE???? Mater gre hitro
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:23:17
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Midva pa 25. maja 7. obletnico. Novembra bova pa skupaj 12 let. emšo, ni kaj ... z letniki so najboljši ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:23:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:26:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' Lihkar sem ga zacel ker sem se prej s Seflo pogovarjal...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:27:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:28:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ... Sexy majcka... yes!!!!
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:29:17
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ... Sexy majcka... yes!!!! je tolko placa, da greš lahko še ti spodaj, če ti bo na morju prevroče ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:29:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, kaj pa bos s pomaranco ?
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:31:36
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? olupila jo bo ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:31:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ... Sexy majcka... yes!!!! je tolko placa, da greš lahko še ti spodaj, če ti bo na morju prevroče ... O hudo, pol grem pa še 1 piškot pojest, k zgleda da z garderobo ne bo problema
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:32:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? olupila jo bo ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:33:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:33:19
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ... Sexy majcka... yes!!!! je tolko placa, da greš lahko še ti spodaj, če ti bo na morju prevroče ... O hudo, pol grem pa še 1 piškot pojest, k zgleda da z garderobo ne bo problema A pol jo češ?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:34:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:34:35
|
|
|
|
blaža
|
Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:35:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:35:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža O jaz si grem po eno pomarančko. stipe, pa ne da fuzbal gledaš' ne, mene je gledu, sem mogla kamero vklopit Bučmanka, kaj imaš za naju ok, ok, firbec pa tak! Če češ, nič ne menjam, samo dam, čisto novo H&M nosečniško poletno majčko, černo, z naramnicami, nekaj kot čipka našita fajn nemečkani material. Jo je kolegica kupila po pomoti, se ji ni dalo it menjat, jo je dala meni, je nosečniška in absolutno preširoka za kar tako, takoda če češ, je tvoja, nikoli nošena ... Sexy majcka... yes!!!! je tolko placa, da greš lahko še ti spodaj, če ti bo na morju prevroče ... O hudo, pol grem pa še 1 piškot pojest, k zgleda da z garderobo ne bo problema A pol jo češ? načeloma se ne bom branila, je pa fajn da jo vidim, ker če zaradi velikosti ali pa modela ne bi prišla prav bi bilo nesmiselno, naj jo dobi raje katera ki jo bo res nosila
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:36:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani ... mogoć jo bos jedla
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
25%)

Da, ker je to dodatni strošek (
48%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (
16%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (
5%)

Ne, ce je nizka in upravičena (
7%)

Vseeno mi je (
0%)
Število vseh glasov: 44Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!