Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:36:10
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa. a zato ga imam jaz toliko! Pa kaj nisi tega prej povedala! Finta je v lupljenju! Stipe, slediš?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:36:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:37:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:38:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa. a zato ga imam jaz toliko! Pa kaj nisi tega prej povedala! Finta je v lupljenju! Stipe, slediš? Fa**** jaz tut tega nisem vedela, sem mislila da preveč čokolade in odojka pojem
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:38:09
|
|
|
|
blaža
|
kako bo šele srečen, ko dobi dinarčke. Si jih špara in jih ma več kot jaz.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:38:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa. a zato ga imam jaz toliko! Pa kaj nisi tega prej povedala! Finta je v lupljenju! Stipe, slediš? Fa**** jaz tut tega nisem vedela, sem mislila da preveč čokolade in odojka pojem odojek: kwik, kwik ... pazi šefla gre.
< Sporočilo je popravil blaža -- 28.3.2009 21:39:10 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:39:00
|
|
|
|
buči
|
blaža, čuvejte zobno miško! dolejči, drži, ti jo prinesem pokazat, saj takoooooooooooooooo velika spet ni, le lepo ohlapna ... stipe, drži še teh par dni samskosti, da prideta tvoji lubici, saj boš zmogel ... (malo tu, malo tam ... ) grem po brezlupinsko sadje ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:39:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ... Ma ja no...moja Tara se je danes ene parkrat kar vlegla k meni na kavču al pa mi namignila naj grem stran in se pol zleknila na oba povštra in ležala 1 minuto in se tako sladko smejala da sem bila čist
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:40:28
|
|
|
|
buči
|
nočka! ojnk, ojnk! (jaz bi ga tudi zdajle, če je treba ...)
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:40:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa. a zato ga imam jaz toliko! Pa kaj nisi tega prej povedala! Finta je v lupljenju! Stipe, slediš? Fa**** jaz tut tega nisem vedela, sem mislila da preveč čokolade in odojka pojem odojek: kwik, kwik ... pazi šefla gre.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:40:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, kaj pa bos s pomaranco ? ugani pa ne, da si jo z olupkom!?! Ne se bojim celulitisa. a zato ga imam jaz toliko! Pa kaj nisi tega prej povedala! Finta je v lupljenju! Stipe, slediš? sledim... sledim... mogoć se bom se kej naucu...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:41:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči nočka! ojnk, ojnk! (jaz bi ga tudi zdajle, če je treba ...) jaz tut grem, ker smo s hrano začeli in to ne bo dobro, ker moram mimo kuhinje v spalnico in me lahko zavinta
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:41:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ... Ma ja no...moja Tara se je danes ene parkrat kar vlegla k meni na kavču al pa mi namignila naj grem stran in se pol zleknila na oba povštra in ležala 1 minuto in se tako sladko smejala da sem bila čist ja zato pa je meni lepo to življenje. taki lepi trenutki. Včsih sem šla ven z matijo in Blažem, sijalo je sonce, igrali smo se na travniku, in ko sem pogledala proti soncu, sem kar zamižala in si želela, da bi mi ostal ta spomin za vedno v glavi, da ga nikoli ne bi pozabla.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:41:43
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ... Ma ja no...moja Tara se je danes ene parkrat kar vlegla k meni na kavču al pa mi namignila naj grem stran in se pol zleknila na oba povštra in ležala 1 minuto in se tako sladko smejala da sem bila čist tudi naš Tilen se je danes prišel crkljat! To bo zgleda v zraku. Zdaj celo da lubčka, ko gem ... Se je nekaj raznežil ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:43:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ... Ma ja no...moja Tara se je danes ene parkrat kar vlegla k meni na kavču al pa mi namignila naj grem stran in se pol zleknila na oba povštra in ležala 1 minuto in se tako sladko smejala da sem bila čist ja zato pa je meni lepo to življenje. taki lepi trenutki. Včsih sem šla ven z matijo in Blažem, sijalo je sonce, igrali smo se na travniku, in ko sem pogledala proti soncu, sem kar zamižala in si želela, da bi mi ostal ta spomin za vedno v glavi, da ga nikoli ne bi pozabla. sonce ... A ga imate, pridem malo k vam ...
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:43:25
|
|
|
|
blaža
|
ne to je bil utrinek od lani jeseni
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:43:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem šla v mes še malo zobni miški pomagat nest dinarčke na nočno omarco K matiji za 1. zobek. pa še zobno pasto je dala zraven in dva čokolatinčka. ja tako je bil srečen miško moj. Dokler verjame še v zobne miške, ... Ma ja no...moja Tara se je danes ene parkrat kar vlegla k meni na kavču al pa mi namignila naj grem stran in se pol zleknila na oba povštra in ležala 1 minuto in se tako sladko smejala da sem bila čist tudi naš Tilen se je danes prišel crkljat! To bo zgleda v zraku. Zdaj celo da lubčka, ko gem ... Se je nekaj raznežil ... naša je tudi malo crkljiva ratala zadnji mesec, sem si prav želela tega in je tko lepo, sej je redko, ampak sladko
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:43:44
|
|
|
|
buči
|
ok, grem spat. Jutri mogoče še kaj pridem pogledat!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:44:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ok, grem spat. Jutri mogoče še kaj pridem pogledat! Nočko.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:44:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči nočka! ojnk, ojnk! (jaz bi ga tudi zdajle, če je treba ...) jaz tut grem, ker smo s hrano začeli in to ne bo dobro, ker moram mimo kuhinje v spalnico in me lahko zavinta ....kar dej si duska....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:44:41
|
|
|
|
buči
|
a je pavza, moj je prešaltal program?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:44:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ok, grem spat. Jutri mogoče še kaj pridem pogledat! se podpišem, jaz ju3 definitivno pridem, da mi malo dan skrajšate
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:46:23
|
|
|
|
blaža
|
Ma kaj vsi greste? Sej jaz bom tudi šla lahko počasi gledat Tv, ker moj že žaga drva, oz. vlaga kumarce.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:46:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči nočka! ojnk, ojnk! (jaz bi ga tudi zdajle, če je treba ...) jaz tut grem, ker smo s hrano začeli in to ne bo dobro, ker moram mimo kuhinje v spalnico in me lahko zavinta ....kar dej si duska.... Ne pozabi da boš ti spet vsak večer boleče podplate masiral
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.3.2009 21:46:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči a je pavza, moj je prešaltal program? polcas...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Najlepše ime za fantapatkapatatkaKatero ime bi izbrale?Nikola (
39%)

Ivan (
13%)

Jurij (
48%)
Število vseh glasov: 146Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!