|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
29.3.2009 23:02:01   
Stipe air force
Nocko.... user posted image

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly? 

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.3.2009 23:33:28   
mlavla
čer..

šele zdele mi je uspelo priti do računalnika..

danes smo imeli ful house..

včeraj zvečer sva namreč dobila v varstvo moževega nečaka (starega leto in pol)...pa je prespal pri nas..ker sta šla starša na neko žurko..pol sta pa še ona dva prišla sredi noči k nam spat..no pol so bili še danes skoraj cel dan pri nas..tam do cca 17h...

pa Nežina botrčka sta še prišla na kosilo..

pa še popoldan smo imeli na obisku eno familijo s tremi otroci..ma se mi je danes dogajalo..user posted image

zdele sem pa še vse pospravila..pa moža postrigla...ga namreč cel teden ne bom imela priložnosti kej velik videt kaj šele striči..saj bo v Radgoni delal na sejmu...

ker vidim, da  imate vsi neke nove zobke..naj vam zaupam še našo zgodbo v 15ih dneh smo dobili 6 novih zobkov..od tega 5 kar v 10 dneh.....tako da ima NEža sedaj že 14 zobkov..

lahko si le predstavljate kako zgleda naše spanje..pa tud čez dan je bila tako sitna...ma se mi je prav smilila...

stipe...glede piknika..nas daj prosim pod vprašaj..saj nevem kako bo z user posted image ..pa kdaj bom rodila..oz. kako bo..če pa bo le kakšna možnost z veseljem pridemo..

nočko

evo se mi je punca že zbudila..nič grem k njej

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.3.2009 7:47:38   
ella79
jutro user posted image
prva user posted image user posted image user posted image user posted image
doma mi par dni še ne bo delal net, tako da sploh nisem na tekočem.... bom vas danes probala mal prebrat
drugače pa naša bejba 'že' ful hodi, se spusti in naredi 10 korakov do naslednje opore. Tudi če jo na tla postavimo, šiba naprej user posted image user posted image zdej more sam še vstajanje brez opore osvojit, da bo shodila user posted image ji je pa noro zabavno, hodi se smeje na glas in ploska zravn user posted image user posted image user posted image faca mala

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.3.2009 7:49:35   
blaža
Jutro!user posted image 1., če me ne prehiti kdo, dokler napišem.user posted image

Spali super. je šel včeraj normalno spat ob 18.45, po ta novem cajtu in je spal do 6.40 po ta novem cajtu.user posted image user posted image user posted image

Še malo pa ga peljem v vrtec, oz tam nekje za deveo, pa ga grem pol kmalu iskat. Lih malo, da se poigra, da ne bomo cel dan v stanovanju, ki dežuje. Čeprav, se mi zdi, da ma moj danes plane, da gremo v Postojno popoldne pogledat za okno za kopalnico. Bomo vidli.

Evo že pijem user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
30.3.2009 7:50:15   
blaža
Ja sej sem vedla, da se poram samo pofočkat, če čem bit 1.user posted image

ella prideš na kafe?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
30.3.2009 7:51:43   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer..

včeraj zvečer sva namreč dobila v varstvo moževega nečaka (starega leto in pol)...pa je prespal pri nas..ker sta šla starša na neko žurko..pol sta pa še ona dva prišla sredi noči k nam spat..no pol so bili še danes skoraj cel dan pri nas..tam do cca 17h...

pa še popoldan smo imeli na obisku eno familijo s tremi otroci..ma se mi je danes dogajalo..user posted image

zdele sem pa še vse pospravila..pa moža postrigla...ga namreč cel teden ne bom imela priložnosti kej velik videt kaj šele striči..saj bo v Radgoni delal na sejmu...

ker vidim, da  imate vsi neke nove zobke..naj vam zaupam še našo zgodbo v 15ih dneh smo dobili 6 novih zobkov..od tega 5 kar v 10 dneh.....tako da ima NEža sedaj že 14 zobkov..

lahko si le predstavljate kako zgleda naše spanje..pa tud čez dan je bila tako sitna...ma se mi je prav smilila...

stipe...glede piknika..nas daj prosim pod vprašaj..saj nevem kako bo z user posted image ..pa kdaj bom rodila..oz. kako bo..če pa bo le kakšna možnost z veseljem pridemo..

nočko

Uauuuuuuuu, ma kdo se bo šel z vami, mi jih mamo komaj 8.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
30.3.2009 7:52:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ja sej sem vedla, da se poram samo pofočkat, če čem bit 1.user posted image

ella prideš na kafe?user posted image

jo imam že zravn na mizi user posted image hvala za povabilo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
30.3.2009 7:53:32   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer..

nočko

Uauuuuuuuu, ma kdo se bo šel z vami, mi jih mamo komaj 8.

mi pa komaj pet user posted image user posted image user posted image pa od tega sta komaj dva čisto zunaj

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.3.2009 8:48:46   
mala_pikica
Jutro!

Midva z Lukcem pa sva spala do 8:30 user posted image user posted image , ampak je pa bil buden od 3:30, pa je malo pred 7 uro nazaj zaspal. Jaz res ne vem zakaj se čisto vsako noč zbuja ponoči, potem pa še noče nazaj zaspatiuser posted image .

Pina, Blaža jaz pridem v petek popoldan v Koper in bom tam do nedelje. Bi pa imela v soboto čas za kavico in sprehod, ker bom sama z Lano in Lukcem od jutra pa tam do 16h, gre moj na neko kolesarsko dirko. Če bo katera za user posted image  mi javita.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
30.3.2009 8:53:02   
nizy
jutro,

tudi jaz vas vabim na eno user posted image ,......danes sem  dobila odobren dodatek za nego in varstvo naše Azre user posted image user posted image

ampak se bolj malo spoznam na ostale pravice iz tega naslova , bi znala kakšna kaj več povedat user posted image , ker na CSD mi niso takrat nič razložiliuser posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.3.2009 8:54:21   
nizy
mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke , tudi mi jih imamo 12

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
30.3.2009 9:03:05   
nizy
25.3. sva bila z Azro na očesni kliniki , ker nama doma ni ratalo dajat tistih groznih kapljic atropin , pa še alergična je bila na  te kapljice , so jo matrali še na kliniki ,....pa še 4x so ji mogli dati , ker se zenice niso širileuser posted image ,...po kapljicah sva še na pregled , da ji določijo dioptrijo in kaj ugotovijo , da ima na eno oko +7 na drugo pa +8user posted image user posted image user posted image user posted image , sem skoraj s stola padla ko mi je  zdravnica povedala user posted image user posted image user posted image ,.... no očala smo naročili , bo pa dobila stanjašane šipce , pa bolj trpežen okvirček user posted image user posted image ,.... nimama pojma kako jo bom navadila na očala , ker jih bo mogla nosit , če hočemo izboljšave user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 30.3.2009 9:04:10 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
30.3.2009 9:06:36   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

Midva z Lukcem pa sva spala do 8:30 user posted image user posted image , ampak je pa bil buden od 3:30, pa je malo pred 7 uro nazaj zaspal. Jaz res ne vem zakaj se čisto vsako noč zbuja ponoči, potem pa še noče nazaj zaspatiuser posted image .

Pina, Blaža jaz pridem v petek popoldan v Koper in bom tam do nedelje. Bi pa imela v soboto čas za kavico in sprehod, ker bom sama z Lano in Lukcem od jutra pa tam do 16h, gre moj na neko kolesarsko dirko. Če bo katera za user posted image  mi javita.

O kakšna škoda. Mi pa v soboto v Ljubljano. Smo zmenjeni z Stipići. Kaj pa v nedeljo?user posted image Pridemo verjetno v KP. Bi lahko šli na en kafe v Kopru, če bo slabo vreme pa v SN v Kopru.

Za petek, pa edino, če se tle v Senožečah na poti malo ustaviš, ker sem jaz fraj. Javi kako in kej vam znese.

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.3.2009 9:09:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

25.3. sva bila z Azro na očesni kliniki , ker nama doma ni ratalo dajat tistih groznih kapljic atropin , pa še alergična je bila na  te kapljice , so jo matrali še na kliniki ,....pa še 4x so ji mogli dati , ker se zenice niso širileuser posted image ,...po kapljicah sva še na pregled , da ji določijo dioptrijo in kaj ugotovijo , da ima na eno oko +7 na drugo pa +8user posted image user posted image user posted image user posted image , sem skoraj s stola padla ko mi je  zdravnica povedala user posted image user posted image user posted image ,.... no očala smo naročili , bo pa dobila stanjašane šipce , pa bolj trpežen okvirček user posted image user posted image ,.... nimama pojma kako jo bom navadila na očala , ker jih bo mogla nosit , če hočemo izboljšave user posted image

Ma Azra ti je februarčica, ta mala? Ej sori, ko sem imena zamešala. Al to je ta velika?

Moja nečakinja je dobila pri enem letu očala in sploh ni blo problema s tem, se je kar navadla. Nič ne skrbi, upajmo, da se bo popravlo, moji nečakinji se je. Tako, da zdej v devetem razredu ne rabi več očal.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.3.2009 9:10:43   
blaža

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke , tudi mi jih imamo 12

user posted image user posted image user posted image , tudi to je kar veliko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.3.2009 9:11:55   
buči
Dan. Danes smo pa celo malo dlje spali. Zahvaljujoč premaknjeni uri! user posted image  Aljaž celo do 7.10, Tilen do 7.55. Tilen že demulira Ikein katalog, jaz sem po kavici. Nič mi ne diši v službo, sem dežurna do 6ih, pa ta dež ...

nizy, zakaj imaš ta dodatek?

kava! Še k meni pridite!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.3.2009 9:12:51   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan. Danes smo pa celo malo dlje spali. Zahvaljujoč premaknjeni uri! user posted image  Aljaž celo do 7.10, Tilen do 7.55. Tilen že demulira Ikein katalog, jaz sem po kavici. Nič mi ne diši v službo, sem dežurna do 6ih, pa ta dež ...

kava! Še k meni pridite!

Evo samo što nisam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.3.2009 9:16:17   
Stipe air force
Jutroooooo !!!! user posted image  V sluzbi in je ponedeljsko razpolozenje.... user posted image  user posted image  user posted image  (seveda ostalih in ne mene), men je super  zato ker moji dve princezki prideta cez tri dni.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Glede picknika na hribcku, je sla Mlavla s familijo pod vprasaj... upam da ne bo se tega in da bomo do dneva ko sprejemam prijave (15.04.) samo rasli po stevilu prijavljenih.... Se enkrat za info: plac je rezerviran za 30 in +, vreme smo pa narocili in bo soncno, toplo brez oblakov.... !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly (prijava preko odvetnice iz Predloke.... sosede od Popovica user posted image  user posted image  user posted image )
Lillchy z enim lulckom    

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?
Mlavla familly? 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.3.2009 9:21:01   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: buči

zaradi  hipotonije in očesnih težav, sem takrat dobila PP in vložila za dodatek za posebno nego in varstvo  in šele danes dobila odgovor user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.3.2009 9:22:37   
nizy

Ma Azra ti je februarčica, ta mala? Ej sori, ko sem imena zamešala. Al to je ta velika?

Moja nečakinja je dobila pri enem letu očala in sploh ni blo problema s tem, se je kar navadla. Nič ne skrbi, upajmo, da se bo popravlo, moji nečakinji se je. Tako, da zdej v devetem razredu ne rabi več očal.user posted image

Azra je mala februarčica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za nečakinjo

< Sporočilo je popravil nizy -- 30.3.2009 9:25:08 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.3.2009 9:25:07   
blaža

Azra je mala februarčica user posted image user posted image user posted image

ma sej na začetku dobijo taka plastična očala, ki so za male otroke. Upajmo, da se bo hitro navadla. Sej se mi je zdelo da je tamala, ki pri ta veliki bi že prej opazli, da ne vidi dobro, itak ne?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
30.3.2009 9:27:20   
blaža
ma dej Stipe, če maš kako vezo tam gori, ma naroči še za ta teden kak dan brez dežjauser posted image . to vreme prav trga gate.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
30.3.2009 9:29:17   
nizy

ma sej na začetku dobijo taka plastična očala, ki so za male otroke. Upajmo, da se bo hitro navadla. Sej se mi je zdelo da je tamala, ki pri ta veliki bi že prej opazli, da ne vidi dobro, itak ne?user posted image

ja sem ji že naročila očala in sicer okvir je iz ene mase podobno gumi al nekaj takega , šipce bodo pa v neki plastični izvedbi , pa še stanjšane bodo .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
30.3.2009 9:32:01   
blaža

ja sem ji že naročila očala in sicer okvir je iz ene mase podobno gumi al nekaj takega , šipce bodo pa v neki plastični izvedbi , pa še stanjšane bodo .

ja sej po pravici povedano so mi ta očalca grdkana, ma imajo pa vsi mali otroci taka očala, da se ne zlomijo, da so funkcionalna. Sej se bo počasi navadla. Prvo je zdravje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
30.3.2009 9:34:16   
nizy

ja sej po pravici povedano so mi ta očalca grdkana, ma imajo pa vsi mali otroci taka očala, da se ne zlomijo, da so funkcionalna. Sej se bo počasi navadla. Prvo je zdravje.user posted image

naša bodo lepa v pink barvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj jih bom poslikala , ko jih dobimo .user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Umetna oploditev
Vitaebella

Iz katerega razloga sta se s partnerjem odločila za umetno oploditev?

Zaradi moje neplodnosti (9%)

Zaradi partnerjeve neplodnosti (3%)

Zaradi večletnega neuspešnega poskušanja (12%)

Zaradi let (1%)

Več od naštetega (3%)

Nič od naštetega (71%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!