|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
30.3.2009 9:35:33   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ma sej na začetku dobijo taka plastična očala, ki so za male otroke. Upajmo, da se bo hitro navadla. Sej se mi je zdelo da je tamala, ki pri ta veliki bi že prej opazli, da ne vidi dobro, itak ne?user posted image

ja sem ji že naročila očala in sicer okvir je iz ene mase podobno gumi al nekaj takega , šipce bodo pa v neki plastični izvedbi , pa še stanjšane bodo .

ja sej po pravici povedano so mi ta očalca grdkana, ma imajo pa vsi mali otroci taka očala, da se ne zlomijo, da so funkcionalna. Sej se bo počasi navadla. Prvo je zdravje.user posted image

naša bodo lepa v pink barvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj jih bom poslikala , ko jih dobimo .user posted image

ja to je pa dobra idejauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
30.3.2009 9:36:15   
blaža
Blaž je šel spat. Sem ga kar doma pustila, ki je tako smotano vreme. Se nama niti ven ni dalo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
30.3.2009 9:37:15   
nizy
pri nas je ena  že v šoli , tamle2 pa še spita user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 30.3.2009 9:38:05 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
30.3.2009 9:37:44   
blaža
Nič grem gledat oddajo Mulčki, da še enkrat Matijo vidim, ki je ponovitev. Včeraj sploh nisem v miru pogledala, kis ta ta mala dva rogovilla okoli mene.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.3.2009 9:38:16   
blaža

pri nas je ena  že v šoli , tamle2 pa še spita user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridneuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.3.2009 9:39:13   
nizy
pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.3.2009 9:45:42   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem jo domov pripeljal,

... da bi kuhala in prala kot mami

... je pa pila in kadila kot ati!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.3.2009 9:55:43   
Februarka08
Jutro.

Midve sva pa danes mal zaspaliuser posted image ko sem pogledala na uro, me je kar odneslo iz posteljeuser posted image je bla 8.30user posted image tamala je včer zaspala ravno tako kot smo jo položili v posteljo ob 20h in spala do 8.30user posted image potem pa hitro zajtrk, inhalacije, jaz za šporget, da sem začela za golaž pripravljat, ker se mora itak celo dopoldne tenstatuser posted image no, ampak zdaj sva prišle na svoje tirniceuser posted image greva zdaj likat, upam da mi bo dovolila, potem pa še malo igranja... dež gre itak non stop, upam, da nas ne zalijeuser posted image user posted image

Že šiba, morm za njo... vedno več korakov narediuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.3.2009 10:01:24   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem jo domov pripeljal,

... da bi kuhala in prala kot mami

... je pa pila in kadila kot ati!

Idealna ženauser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.3.2009 10:01:34   
lillchy123
danuser posted image

sej berem vas, sam pisat ne rata user posted image
v glavnem vreme je tako, da ne vem, kdo je bolj siten- jst al tamaluser posted image user posted image  če nou hit nehal padat, se mi bo odp........user posted image

drugač smo v enem tednu pridelal 4 zobke, jih ma že 10, spanje mal boljš, sam kaj ko sta zg.4 že na pohoduuser posted image

v vrtec še ne greva, ker majo vsi škrlatinkouser posted image  še dobr, da mam še tok luftauser posted image

kuhna je priklopljena kar se el.tiče, zdej čakamo še vodovodarja, pol pa še kamen zaščitimo s premazi, pa lohk povambmo Jamijauser posted image

mlavla, kok še?

nizy, ti se nikar ne obremenjuj, ko bo pogruntala, da z očali boljše vidi, tko ne bo več problem. glavno, da zdaj veste in ji lahko pomagate.pa bravo zadodatek! kaj te pa zanima?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.3.2009 10:25:03   
blaža
Evo Blaž spi že eno urouser posted image . Upam, da bo šel še popoldne vsak tam okoli dveh treh še malo, da bo zdržal do sedme zvečer.user posted image user posted image

A evo ga , se je že zbudiluser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.3.2009 10:57:05   
pina-1
Dannnnnnnnnnnnnnnn. Ve ste nore. Kolko ste načvekale v tem vikendu. Bravo. ME spominja na naše stare cajte, ko smo ble s trebuhi. smo tolko čvekaleuser posted image user posted image user posted image . Moram tudi jaz zvečer najt par minutk in se prtiklopit, ker če ne vse preveč cajta porabim da pridem na tekoče.

No  mi smo končno dobili tudi drugo 1 zgoraj. In imamo 6 zobov. Kje smo še proti drugimuser posted image
Buči, nam rastejo zobi še bolj čudno kot vam. Mamo spodj 1, zgoraj smo do sedaj meli samo 2. Zdej sta prišli ven 1. Spodaj nam pa rinejo ven 4, o 2 pa ne duha ne sluhauser posted image .

Pri nas dežuje kot pri norcih. In tako je cel vikend. Nismo šli prov nikamor, ampak smo se cartali doma. JE blo full luštno.
sedaj pa že odštevamo ko gremo v split na dopustek. user posted image
Pino bo pa spet dobu darilo za njegov rojstni dan prej kot jaz. Pa ima rojstni dan za mano.user posted image user posted image
Stipe tebe bom prosila za pomoč, ma na privat mail. Može....
Šefla a mi daš zeleno luč?user posted image

Blaža, pridi en giret k meni. Dej bomo malo počakulale

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.3.2009 11:29:31   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

danuser posted image

sej berem vas, sam pisat ne rata user posted image
v glavnem vreme je tako, da ne vem, kdo je bolj siten- jst al tamaluser posted image user posted image  če nou hit nehal padat, se mi bo odp........user posted image

drugač smo v enem tednu pridelal 4 zobke, jih ma že 10, spanje mal boljš, sam kaj ko sta zg.4 že na pohoduuser posted image

v vrtec še ne greva, ker majo vsi škrlatinkouser posted image  še dobr, da mam še tok luftauser posted image

kuhna je priklopljena kar se el.tiče, zdej čakamo še vodovodarja, pol pa še kamen zaščitimo s premazi, pa lohk povambmo Jamijauser posted image

mlavla, kok še?

nizy, ti se nikar ne obremenjuj, ko bo pogruntala, da z očali boljše vidi, tko ne bo več problem. glavno, da zdaj veste in ji lahko pomagate.pa bravo zadodatek! kaj te pa zanima?

user posted image user posted image user posted image za zobke ,...

ja , zanima me vse okoli teh olajšav ,  ..... odločbo sem v firmo že poslala zaradi dopusta , pa mi  v kadrovski pravi , da bo to šele njihov izvedenec določil , če mi dodatni dopust pripada user posted image ,......

saj lahko na zs napišeš kakšno stvar ali pa kakšen link prilepi o pravilnikih ,...... seveda , če imaš kaj pri roki user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.3.2009 11:41:51   
itata
dan,
sej vas kar prečitam, sam pišem bolj malo zadnje čase. se nič tazga ne dogaja posebnega. v službi mam gužvo, mali šiba k norc. sem kar zadovoljna, da je shodil pri 13. mesecih, ker je tko ful siguren. praktično nič ne pade - razen, kadar zalaufa, pol pa kakega zajca ujameuser posted image  priden je kar. edin spanje nam nikakor in nikakor ne gre. zob mu pa tudi en ven rine, spodnja 2. imamo drugač 7 zob. ni glih ful pa tud grize bolj malo z njimi. bi mel vse bolj tekoće, če bi se dal. sam sej se bo počas privadil tudi na to.
za vikend sva bila bolj po obiskih, ker je bil itak dež, moj je bil pa v službi. kaj čva pol sama doma delatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.3.2009 12:40:38   
mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

Midva z Lukcem pa sva spala do 8:30 user posted image user posted image , ampak je pa bil buden od 3:30, pa je malo pred 7 uro nazaj zaspal. Jaz res ne vem zakaj se čisto vsako noč zbuja ponoči, potem pa še noče nazaj zaspatiuser posted image .

Pina, Blaža jaz pridem v petek popoldan v Koper in bom tam do nedelje. Bi pa imela v soboto čas za kavico in sprehod, ker bom sama z Lano in Lukcem od jutra pa tam do 16h, gre moj na neko kolesarsko dirko. Če bo katera za user posted image  mi javita.

O kakšna škoda. Mi pa v soboto v Ljubljano. Smo zmenjeni z Stipići. Kaj pa v nedeljo?user posted image Pridemo verjetno v KP. Bi lahko šli na en kafe v Kopru, če bo slabo vreme pa v SN v Kopru.

Za petek, pa edino, če se tle v Senožečah na poti malo ustaviš, ker sem jaz fraj. Javi kako in kej vam znese.

Blaža res škoda za v soboto, da ne moreš. V petek gremo, ko pride moj iz službe in potem, da še spakiramo tako, da nam ne bo  zneslo, da bi se še ustavili. Za v nedeljo pa so še eni prijatelji nekaj rekli, da se bodo mogoče pripeljali na kavico v Portorož, pa nekaj smo razmišljali, da se bomo šli kopat v Bernardin. Če ti je, pa bi te prosila, da mi na z.s. pošlješ tvojo telefonsko številko, da te lahko pokličem.

Pina a ti pa nisi prebrala mojega sporočila

Nizy user posted image , saj se bo hitro navadila na očala, poznam 2 otroka, ki sta tako majhna že morala nositi očla. Punčka že celo kot dojenček, fantek pa malo kasneje. Samo, da bi vam pomagalouser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 30.3.2009 12:41:31 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.3.2009 12:43:47   
blaža

Jutro!

Midva z Lukcem pa sva spala do 8:30 user posted image user posted image , ampak je pa bil buden od 3:30, pa je malo pred 7 uro nazaj zaspal. Jaz res ne vem zakaj se čisto vsako noč zbuja ponoči, potem pa še noče nazaj zaspatiuser posted image .

Pina, Blaža jaz pridem v petek popoldan v Koper in bom tam do nedelje. Bi pa imela v soboto čas za kavico in sprehod, ker bom sama z Lano in Lukcem od jutra pa tam do 16h, gre moj na neko kolesarsko dirko. Če bo katera za user posted image  mi javita.

O kakšna škoda. Mi pa v soboto v Ljubljano. Smo zmenjeni z Stipići. Kaj pa v nedeljo?user posted image Pridemo verjetno v KP. Bi lahko šli na en kafe v Kopru, če bo slabo vreme pa v SN v Kopru.

Za petek, pa edino, če se tle v Senožečah na poti malo ustaviš, ker sem jaz fraj. Javi kako in kej vam znese.

Blaža res škoda za v soboto, da ne moreš. V petek gremo, ko pride moj iz službe in potem, da še spakiramo tako, da nam ne bo  zneslo, da bi se še ustavili. Za v nedeljo pa so še eni prijatelji nekaj rekli, da se bodo mogoče pripeljali na kavico v Portorož, pa nekaj smo razmišljali, da se bomo šli kopat v Bernardin. Če ti je, pa bi te prosila, da mi na z.s. pošlješ tvojo telefonsko številko, da te lahko pokličem.

Pina a ti pa nisi prebrala mojega sporočila

Nizy user posted image , saj se bo hitro navadila na očala, poznam 2 otroka, ki sta tako majhna že morala nositi očla. Punčka že celo kot dojenček, fantek pa malo kasneje. Samo, da bi vam pomagalouser posted image .

sem ti hotla pisat na zs, pa nimaš razkritega profila, kako ti lahko pol pišem?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.3.2009 12:52:46   
blaža
mala_pikica piši ti meni na ZS, pa ti odpišem in pošljem tel številko, lahko? Drugače sem bla navajena da sem kliknila na nick in sem pol tam na zs pisala, drugače pa ne znam.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.3.2009 13:40:08   
Februarka08
Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image
Mlavla, vau koliko zob imate žeuser posted image user posted image user posted image
Ella, user posted image user posted image za Zojine korakeuser posted image
Pina user posted image user posted image za nov zobek. Mi smo tudi na 6 zobeh in to že od decembrauser posted image user posted image user posted image ne vem kje se drugi potikajouser posted image

Samo toliko na hitro sem vas malo prebrala... jaz sem vse zlikala, pospravila, končno prah pobrisala, kosilo se kuha, sem prej naredila še kruhove cmoke zraven golaža in bo pomoje njamsiuser posted image zdaj grem še tamalo prečikirat kako diha med spanjem, jaz bom pa potem samo še dol padlauser posted image

Uživajte, kolikor se dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.3.2009 13:49:54   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dannnnnnnnnnnnnnnn. Ve ste nore. Kolko ste načvekale v tem vikendu. Bravo. ME spominja na naše stare cajte, ko smo ble s trebuhi. smo tolko čvekaleuser posted image user posted image user posted image . Moram tudi jaz zvečer najt par minutk in se prtiklopit, ker če ne vse preveč cajta porabim da pridem na tekoče.

No  mi smo končno dobili tudi drugo 1 zgoraj. In imamo 6 zobov. Kje smo še proti drugimuser posted image
Buči, nam rastejo zobi še bolj čudno kot vam. Mamo spodj 1, zgoraj smo do sedaj meli samo 2. Zdej sta prišli ven 1. Spodaj nam pa rinejo ven 4, o 2 pa ne duha ne sluhauser posted image .

Pri nas dežuje kot pri norcih. In tako je cel vikend. Nismo šli prov nikamor, ampak smo se cartali doma. JE blo full luštno.
sedaj pa že odštevamo ko gremo v split na dopustek. user posted image
Pino bo pa spet dobu darilo za njegov rojstni dan prej kot jaz. Pa ima rojstni dan za mano.user posted image user posted image
Stipe tebe bom prosila za pomoč, ma na privat mail. Može....
Šefla
a mi daš zeleno luč?user posted image

Blaža, pridi en giret k meni. Dej bomo malo počakulale

Može.... mogoć user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.3.2009 14:06:56   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj sploh se življenje začne.
Pa pravi župnik:
"Jaz mislim, da se življenje začne s spočetjem!"

Zdravnik pa:
"Jaz pa mislim, da s porodom."

In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vprašata mimoidočo žensko, ker
mislita, da bo ženska kot ženska sigurno najbolje vedela. Ona pa kot iz
topa:
"Draga moja, življenje se začne, ko otroci odidejo z doma in mož umre!"

Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.3.2009 14:09:18   
blaža
user posted image

Evo to sem prej ustvarla iz tičine. me je ena iz kulinarike podražla, da če poznam koga, ki zna in sem malo probala. Sicer nisem mela pravih barrv, pa vseeno, je malo bolj ekzotična.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.3.2009 14:10:14   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj sploh se življenje začne.
Pa pravi župnik:
"Jaz mislim, da se življenje začne s spočetjem!"

Zdravnik pa:
"Jaz pa mislim, da s porodom."

In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vprašata mimoidočo žensko, ker
mislita, da bo ženska kot ženska sigurno najbolje vedela. Ona pa kot iz
topa:
"Draga moja, življenje se začne, ko otroci odidejo z doma in mož umre!"

To prvo mogoče malček res, ma to drugo pa ne.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.3.2009 14:21:24   
blaža
Aja še to. tale rožica zgoraj je orhideja. Pina ni poštekala kaj za ena roža jeuser posted image  ma je rekla, da zato, ki je tako divje pobarvana. user posted image  Ja sej je res ima kar prav.

Mogoče bi moji mami drugo leto februarja nardila torto z roza orhidejamiuser posted image , ki jih ma ful rada.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.3.2009 14:39:13   
blaža
Evo grem dat gret sarme. Moj bo vsak čas doma. Sem že ful lačna.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.3.2009 15:30:11   
Stipe air force

Evo grem dat gret sarme. Moj bo vsak čas doma. Sem že ful lačna.user posted image

Dobr tek... mmmmmmmmm.... sarme.... user posted image

grem domov... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jerneja ali Angelika
amalia

Katero ime vam je lepše?

Jerneja (61%)

Angelika (39%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!