Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 16:36:12
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy 25.3. sva bila z Azro na očesni kliniki , ker nama doma ni ratalo dajat tistih groznih kapljic atropin , pa še alergična je bila na te kapljice , so jo matrali še na kliniki ,....pa še 4x so ji mogli dati , ker se zenice niso širile ,...po kapljicah sva še na pregled , da ji določijo dioptrijo in kaj ugotovijo , da ima na eno oko +7 na drugo pa +8 , sem skoraj s stola padla ko mi je zdravnica povedala ,.... no očala smo naročili , bo pa dobila stanjašane šipce , pa bolj trpežen okvirček ,.... nimama pojma kako jo bom navadila na očala , ker jih bo mogla nosit , če hočemo izboljšave Uf tale dioptrija je pa res huda . Uboga Azra!!!! Morda se ji s časom kaj izboljša vid Vse pravite, koliko zob imajo že vaši malčki. Mi jih imamo komaj 4 . 2 zgoraj in 2 spodaj. Anaja je očitno spet pozabila, kako se spi ponoči . Meni se bo kar odpelalo, ker se cele noči zbuja. Ne vem kaj ji je. Jo zobk iamtrajo, ali je kaj drugega . Upam, da kmalu ven prilezejo, da bo končno mir in da bom vsaj vedela, da niso zobi krivi. Vreme je pa noro. Vode imamo na pretek, iz vseh bregov dere...še dobro da so pred leti Idrijco poglobili, drugače bi imeli ziher poplave.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 18:24:21
|
|
|
|
blaža
|
Dan! Tle tako lepo sončko sije, tam na Postojnskem je pa vse črno na nebu. Smo bli zdej v Postojni in smo še nekaj za kopalnico šli iskat. En tak tepih iz lesa- bambusa za ko stopiš izpod tuša. Ni lih poceni, ma naj bo, ko je že vse. Edino še eno belo Orhidejo si bom kupla za na poličko. Meni je ful do dekoracije. To mam jaz na čez.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 19:45:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pri nas ni nehal dezevat in se vedno dezuje... ... in je ze ful tema
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 19:52:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Naša bambina je skopana in v postelji, zdaj še očija čaka, da jo spat da je pa prejle pojedla 4 manjše kose kruha namazane z ml. namazom midva sva samo gledala čist prestradana, revca No, potem jo je dal oči na kahlico da bi se pokakala, ker se danes še nič ni in sta se napenjala v kopalnici, da nisem vedla kdo bo prej dušo spustil in se je, pridna punca je naredila lužico in kakico Evo, slikica kako mora kaj prečitat med opravilom Lahko vam pokažem še rezultat, pa bi bilo preveč neokusno če slučajno kdo še ni večerjal Grem zdaj k njima, vsem lep večer!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 19:54:30
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to sem prej ustvarla iz tičine. me je ena iz kulinarike podražla, da če poznam koga, ki zna in sem malo probala. Sicer nisem mela pravih barrv, pa vseeno, je malo bolj ekzotična. Iiiiiiiiiiiiiiii ful lepo, ti si prava mojstrica , meni pa se je takoj zdela podobna orhideji. Pa z.s imaš, no probaj še ti meni poslati.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 30.3.2009 19:55:16 >
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 19:58:37
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Naša bambina je skopana in v postelji, zdaj še očija čaka, da jo spat da je pa prejle pojedla 4 manjše kose kruha namazane z ml. namazom midva sva samo gledala čist prestradana, revca No, potem jo je dal oči na kahlico da bi se pokakala, ker se danes še nič ni in sta se napenjala v kopalnici, da nisem vedla kdo bo prej dušo spustil in se je, pridna punca je naredila lužico in kakico Evo, slikica kako mora kaj prečitat med opravilom Lahko vam pokažem še rezultat, pa bi bilo preveč neokusno če slučajno kdo še ni večerjal Grem zdaj k njima, vsem lep večer! Larisa , pridna punca. Pa prava mala lepotička je.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:02:06
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jaz pa sem bila prej v vrtcu, ker so imeli otroci nastop za materinski dan in so bili tako zlati, da se mi je srček topil . Res vsi so bili ful zlati, na koncu pa so nam dali še vrtnico in risbico. Zdaj pa si grem narediti kavico in malo pred TV, Luka že spi, ati pa ravno Lano daje spati.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:02:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to sem prej ustvarla iz tičine. me je ena iz kulinarike podražla, da če poznam koga, ki zna in sem malo probala. Sicer nisem mela pravih barrv, pa vseeno, je malo bolj ekzotična. Iiiiiiiiiiiiiiii ful lepo, ti si prava mojstrica , meni pa se je takoj zdela podobna orhideji. Pa z.s imaš, no probaj še ti meni poslati. Evo maš tudi ti ZS
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:03:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, princeska je v postelji, zdaj ko je nova ura hodi spet ob 20h in mi je kar prav, ker bodo dnevi vse toplejši, da se bomo lahko malo dalj potepali, ker ob 20h, 20.30 je pa itak skrajni čas, da otrok spi Tista 19.15 mi je bila že mal zastrašujoča za pomlad in poletje, pa zdaj vidim, da si je tudi ona uro preštelala Jaz bom pa še zdržala te pol ure dalj aktivna, ker greva itak samo še danes in potem 2x spančkat pa bova pri atiju Februarka za Lariso. ima enako kahlico kot Tara v SLO, tu je pa nimamo, ker ni več tajminga za kakico, itak je pa v vrtcu, tako da bomo kahlico dali v uporabo junija ko bomo spet v SLO A danes bo kaj akcije al bo spavanac
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:03:50
|
|
|
|
blaža
|
larisa, tudi na kahli si luškana. , Februarka pa glej, da si ne bo iz kataloga kaj naročila
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:05:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo, princeska je v postelji, zdaj ko je nova ura hodi spet ob 20h in mi je kar prav, ker bodo dnevi vse toplejši, da se bomo lahko malo dalj potepali, ker ob 20h, 20.30 je pa itak skrajni čas, da otrok spi Tista 19.15 mi je bila že mal zastrašujoča za pomlad in poletje, pa zdaj vidim, da si je tudi ona uro preštelala Jaz bom pa še zdržala te pol ure dalj aktivna, ker greva itak samo še danes in potem 2x spančkat pa bova pri atiju Februarka za Lariso. ima enako kahlico kot Tara v SLO, tu je pa nimamo, ker ni več tajminga za kakico, itak je pa v vrtcu, tako da bomo kahlico dali v uporabo junija ko bomo spet v SLO A danes bo kaj akcije al bo spavanac Enako kot mi danes . Bomo prbali, da gre za osmo in ne za sedmo, če se bo dalo, ker so daljši dnevi, pol pa spet jeseni za sedmo. tako smo z Matijo tudi imeli in se je kar dalo. No ma itak je priden, ni problema.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:06:16
|
|
|
|
blaža
|
Če bo kej akcije? Itak, da bo, če ne drugega, bom imela samogovore.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:06:35
|
|
|
|
blaža
|
evo zgleda, da sem že v akciji
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:07:53
|
|
|
|
blaža
|
Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:08:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:09:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi. a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:09:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji jaz tudi...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:09:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna Ja sej jaz sem tudi tle pri comp namrvila
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:10:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji jaz tudi... Prrridddan.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:10:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna Ja sej jaz sem tudi tle pri comp namrvila uuuu a zdej se bomo pa v evropščini pogovarjal
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:11:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi. a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:12:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi. a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem. AJA KAR PA JE TA GLAVNO, OTROKU NE BOM VSEH ČOKOLDANIH JAJČKOV IN VELIKIH KINDER JAJC Z MOJIM POJEDLA
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:12:58
|
|
|
|
blaža
|
Sva pa mela namen 1. začet, ma sva prestavla, da gremo lahko 4. skupaj še kej zmazat. To bo fešta.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:13:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo zgleda, da sem že v akciji no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna Ja sej jaz sem tudi tle pri comp namrvila Itak uuuu a zdej se bomo pa v evropščini pogovarjal
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.3.2009 20:13:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi. a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem. AJA KAR PA JE TA GLAVNO, OTROKU NE BOM VSEH ČOKOLDANIH JAJČKOV IN VELIKIH KINDER JAJC Z MOJIM POJEDLA zakaj pa za 1 teden ne prestaviš
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNorice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jerneja ali AngelikaamaliaKatero ime vam je lepše?Jerneja (
61%)

Angelika (
39%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!