|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
30.3.2009 16:36:12   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

25.3. sva bila z Azro na očesni kliniki , ker nama doma ni ratalo dajat tistih groznih kapljic atropin , pa še alergična je bila na  te kapljice , so jo matrali še na kliniki ,....pa še 4x so ji mogli dati , ker se zenice niso širileuser posted image ,...po kapljicah sva še na pregled , da ji določijo dioptrijo in kaj ugotovijo , da ima na eno oko +7 na drugo pa +8user posted image user posted image user posted image user posted image , sem skoraj s stola padla ko mi je  zdravnica povedala user posted image user posted image user posted image ,.... no očala smo naročili , bo pa dobila stanjašane šipce , pa bolj trpežen okvirček user posted image user posted image ,.... nimama pojma kako jo bom navadila na očala , ker jih bo mogla nosit , če hočemo izboljšave user posted image

Uf tale dioptrija je pa res huda user posted image user posted image user posted image . Uboga Azra!!!! Morda se ji s časom kaj izboljša vid user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse pravite, koliko zob imajo že vaši malčki. Mi jih imamo komaj 4 user posted image . 2 zgoraj in 2 spodaj. Anaja je očitno spet pozabila, kako se spi ponoči user posted image . Meni se bo kar odpelalo, ker se cele noči zbuja. Ne vem kaj ji je. Jo zobk iamtrajo, ali je kaj drugega user posted image . Upam, da kmalu ven prilezejo, da bo končno mir in da bom vsaj vedela, da niso zobi krivi.

Vreme je pa noro. Vode imamo na pretek, iz vseh bregov dere...še dobro da so pred leti Idrijco poglobili, drugače bi imeli ziher poplave.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.3.2009 18:24:21   
blaža
Dan!user posted image

Tle tako lepo sončko sije, tam na Postojnskem je pa vse črno na nebu. Smo bli zdej v Postojni in smo še nekaj za kopalnico šli iskat.user posted image  En tak tepih iz lesa- bambusa za ko stopiš izpod tuša. Ni lih poceni, ma naj bo, ko je že vse. Edino še eno belo Orhidejo si bom kupla za na poličko. Meni je ful do dekoracije.user posted image  To mam jaz na čez.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.3.2009 19:45:37   
Stipe air force
Pri nas ni nehal dezevat in se vedno dezuje... user posted image  user posted image ... in je ze ful tema user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.3.2009 19:52:35   
Februarka08
Čer.

Naša bambina je skopana in v postelji, zdaj še očija čaka, da jo spat dauser posted image je pa prejle pojedla 4 manjše kose kruha namazane z ml. namazomuser posted image midva sva samo gledalauser posted image čist prestradana, revcauser posted image
No, potem jo je dal oči na kahlico da bi se pokakala, ker se danes še nič ni in sta se napenjala v kopalnici, da nisem vedla kdo bo prej dušo spustiluser posted image in se je, pridna puncauser posted image je naredila lužico in kakicouser posted image

Evo, slikica kako mora kaj prečitat med opravilomuser posted image
user posted image

Lahko vam pokažem še rezultat, pa bi bilo preveč neokusnouser posted image če slučajno kdo še ni večerjaluser posted image
Grem zdaj k njima, vsem lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.3.2009 19:54:30   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Evo to sem prej ustvarla iz tičine. me je ena iz kulinarike podražla, da če poznam koga, ki zna in sem malo probala. Sicer nisem mela pravih barrv, pa vseeno, je malo bolj ekzotična.user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiii ful lepo, ti si prava mojstrica user posted image user posted image , meni pa se je takoj zdela podobna orhideji.

Pa z.s imaš, no probaj še ti meni poslati.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 30.3.2009 19:55:16 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.3.2009 19:58:37   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Naša bambina je skopana in v postelji, zdaj še očija čaka, da jo spat dauser posted image je pa prejle pojedla 4 manjše kose kruha namazane z ml. namazomuser posted image midva sva samo gledalauser posted image čist prestradana, revcauser posted image
No, potem jo je dal oči na kahlico da bi se pokakala, ker se danes še nič ni in sta se napenjala v kopalnici, da nisem vedla kdo bo prej dušo spustiluser posted image in se je, pridna puncauser posted image je naredila lužico in kakicouser posted image

Evo, slikica kako mora kaj prečitat med opravilomuser posted image
user posted image

Lahko vam pokažem še rezultat, pa bi bilo preveč neokusnouser posted image če slučajno kdo še ni večerjaluser posted image
Grem zdaj k njima, vsem lep večer!

Larisa user posted image user posted image user posted image , pridna punca. Pa prava mala lepotička je.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.3.2009 20:02:06   
mala_pikica
Jaz pa sem bila prej v vrtcu, ker so imeli otroci nastop za materinski dan in so bili tako zlati, da se mi je srček topil user posted image . Res vsi so bili ful zlati, na koncu pa so nam dali še vrtnico in risbico.

Zdaj pa si grem narediti kavico in malo pred TV, Luka že spi, ati pa ravno Lano daje spati.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.3.2009 20:02:51   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

user posted image

Evo to sem prej ustvarla iz tičine. me je ena iz kulinarike podražla, da če poznam koga, ki zna in sem malo probala. Sicer nisem mela pravih barrv, pa vseeno, je malo bolj ekzotična.user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiii ful lepo, ti si prava mojstrica user posted image user posted image , meni pa se je takoj zdela podobna orhideji.

Pa z.s imaš, no probaj še ti meni poslati.

Evo maš tudi ti ZSuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2208
30.3.2009 20:03:33   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, princeska je v postelji, zdaj ko je nova ura hodi spet ob 20h in mi je kar prav, ker bodo dnevi vse toplejši, da se bomo lahko malo dalj potepali, ker ob 20h, 20.30 je pa itak skrajni čas, da otrok spi user posted image  Tista 19.15 mi je bila že mal zastrašujoča za pomlad in poletje, pa zdaj vidim, da si je tudi ona uro preštelala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz bom pa še zdržala te pol ure dalj aktivna, ker greva itak samo še danes in potem 2x spančkat pa bova pri atiju user posted image  user posted image  user posted image

Februarka user posted image  user posted image  user posted image  za Lariso. ima enako kahlico kot Tara v SLO, tu je pa nimamo, ker ni več tajminga za kakico, itak je pa v vrtcu, tako da bomo kahlico dali v uporabo junija ko bomo spet v SLO user posted image

A danes bo kaj akcije al bo spavanac user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.3.2009 20:03:50   
blaža
larisa, tudi na kahli si luškana.user posted image , Februarka pa glej, da si ne bo iz kataloga kaj naročilauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
30.3.2009 20:05:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo, princeska je v postelji, zdaj ko je nova ura hodi spet ob 20h in mi je kar prav, ker bodo dnevi vse toplejši, da se bomo lahko malo dalj potepali, ker ob 20h, 20.30 je pa itak skrajni čas, da otrok spi user posted image  Tista 19.15 mi je bila že mal zastrašujoča za pomlad in poletje, pa zdaj vidim, da si je tudi ona uro preštelala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz bom pa še zdržala te pol ure dalj aktivna, ker greva itak samo še danes in potem 2x spančkat pa bova pri atiju user posted image  user posted image  user posted image

Februarka user posted image  user posted image  user posted image  za Lariso. ima enako kahlico kot Tara v SLO, tu je pa nimamo, ker ni več tajminga za kakico, itak je pa v vrtcu, tako da bomo kahlico dali v uporabo junija ko bomo spet v SLO user posted image

A danes bo kaj akcije al bo spavanac user posted image

Enako kot mi danesuser posted image . Bomo prbali, da gre za osmo in ne za sedmo, če se bo dalo, ker so daljši dnevi, pol pa spet jeseni za sedmo. tako smo z Matijo tudi imeli in se je kar dalo. No ma itak je priden, ni problema.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.3.2009 20:06:16   
blaža
Če bo kej akcije? Itak, da bo, če ne drugega, bom imela samogovore.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.3.2009 20:06:35   
blaža
evo zgleda, da sem že v akcijiuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.3.2009 20:07:53   
blaža
Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.3.2009 20:08:28   
dolenjka

no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.3.2009 20:09:24   
dolenjka

Sem se tako lepo napokala krihca- polnozrnatega n sira. Mmmmmm. še malo, pol pa 6. spet en mesec na ločevalno, da se v red še mičkeno spravim pred kr rokavi.user posted image

a za veliko noč boš na shujševalni oz ločevalni user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.3.2009 20:09:33   
Stipe air force

jaz tudi... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.3.2009 20:09:41   
blaža

no fajn, jaz sem si šla pa po eno gavrilovič paštetko in žemljico, da bo akcija bolj prijetna user posted image

Ja sej jaz sem tudi tle pri comp namrvilauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.3.2009 20:10:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

jaz tudi... user posted image

Prrridddan.

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.3.2009 20:10:40   
dolenjka

uuuu a zdej se bomo pa v evropščini pogovarjal user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
30.3.2009 20:11:27   
blaža

Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.3.2009 20:12:15   
blaža

Ja pi******a. lih to pade v mes, ma potičko bom vseeno spekla, bova z mojim jedla ko bo OH dan, kaj čem.user posted image user posted image

AJA KAR PA JE TA GLAVNO, OTROKU NE BOM VSEH ČOKOLDANIH JAJČKOV IN VELIKIH KINDER JAJC Z MOJIM POJEDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
30.3.2009 20:12:58   
blaža
Sva pa mela namen 1. začet, ma sva prestavla, da gremo lahko 4. skupaj še kej zmazat. To bo fešta.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.3.2009 20:13:19   
blaža

Itakuser posted image
uuuu a zdej se bomo pa v evropščini pogovarjal user posted image  user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.3.2009 20:13:26   
dolenjka

AJA KAR PA JE TA GLAVNO, OTROKU NE BOM VSEH ČOKOLDANIH JAJČKOV IN VELIKIH KINDER JAJC Z MOJIM POJEDLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa za 1 teden ne prestaviš user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Imena
diana 28

Katero ime vam je najbolj všeč?

Nik (34%)

Kris (8%)

Sebastjan (14%)

Luka (44%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!