Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:46:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe, kolko še? Sitno? Se dva dni pa sta (so) tu.... ... mas prav... sitnoooooo !!!! (sitno kot fraza pomen se mal, da nau kdo kej napak mislu)
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:47:48
|
|
|
|
blaža
|
ja sej sem vedla, da boš štekal, kaj je sitno, sej si bil v vojski ne?
< Sporočilo je popravil blaža -- 31.3.2009 19:48:02 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:49:48
|
|
|
|
blaža
|
Nič grem počasi. Se grem spedenat, do amena, ki bo jota za večerjo. Sem vprašala mojga, če se je naspal, pa da mi danes ne uide, pa je reku, da je včeraj fižol namoču, danes pa pade še klobasa.
< Sporočilo je popravil blaža -- 31.3.2009 19:50:08 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:51:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja sej sem vedla, da boš štekal, kaj je sitno, sej si bil v vojski ne? Ne me zalt jaz sem g.pilot v vojski.. to ti je razlika... od prasinarjev ... moji letalski skorni so vajeni na asfalt ali beton... roke mam pa kot kirurg ker letim z rokavicam... sej ves ... piloti...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:52:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja sej sem vedla, da boš štekal, kaj je sitno, sej si bil v vojski ne? Ne me zalt jaz sem g.pilot v vojski.. to ti je razlika... od prasinarjev ... moji letalski skorni so vajeni na asfalt ali beton... roke mam pa kot kirurg ker letim z rokavicam... sej ves ... piloti... Ja TOP GUN, PA TO,... , ZELO SEXI, ma jaz sem mislila kot mladenič, kot poba, če si bil v vojski v JNA. Al si bil od vedno pilot?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:53:34
|
|
|
|
blaža
|
Se vidi, da ti jota manjka, zato si zdej negativno nastrojen.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:00:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Se vidi, da ti jota manjka, zato si zdej negativno nastrojen. ha, ha... pa nisan stina ... drgac pa nikol nisem bil v vojski ali prasko... sem pa letu in se letim za vojsko... joooooj razlike.... ... Kako centar Slovenije ... Pri nas dezuje k svina..
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:01:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Se vidi, da ti jota manjka, zato si zdej negativno nastrojen. ha, ha... pa nisan stina ... drgac pa nikol nisem bil v vojski ali prasko... sem pa letu in se letim za vojsko... joooooj razlike.... ... Kako centar Slovenije ... Pri nas dezuje k svina.. Ma tle rosi, škifo vreme, jaz pa čakam, da se mi segreje kopalnica. Brrrr, ne maram mraza.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:02:49
|
|
|
|
blaža
|
Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek. pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:03:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ma ja... smo na posrani strani Alp ... a ves da je dans v Beogradu 20-25 stopinj...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:04:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ma ja... smo na posrani strani Alp ... a ves da je dans v Beogradu 20-25 stopinj... Joj, to so stopinje zame. Ne vidim ure, da pride bolj toplo, ne maram mraza. Upam, da bo v soboto kej lepega vremena, da bomo šli malo na sprehod po kosilu.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:05:03
|
|
|
|
blaža
|
Nič šibam zdej pod tuš, ki se je že segrelo.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:05:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek. pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče. Ko mu je kriv... ... Ma sej se je tud fajn mel..., ane? I oni su ljudi, ceprav so prasinarji... ...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:07:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek. pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče. Ko mu je kriv... ... Ma sej se je tud fajn mel..., ane? I oni su ljudi, ceprav so prasinarji... ... Ja še zdej vedno kako pove, da se nasmejimo. En tip je nosu s sabo zobno ščetko, ker je pisalo na vabilu za sprejem v vojsko in je bla ta njegova ščetka, ki je šla iz generacije v generacijo, vedno sita. Pa na tleh je spal, ki ni bil postelje navajen. Ma cel kup takih članov je mel na čez.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:12:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek. pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče. Ko mu je kriv... ... Ma sej se je tud fajn mel..., ane? I oni su ljudi, ceprav so prasinarji... ... Ja še zdej vedno kako pove, da se nasmejimo. En tip je nosu s sabo zobno ščetko, ker je pisalo na vabilu za sprejem v vojsko in je bla ta njegova ščetka, ki je šla iz generacije v generacijo, vedno sita. Pa na tleh je spal, ki ni bil postelje navajen. Ma cel kup takih članov je mel na čez. hudo... ko pa pogleda nazaj... mu sploh ni bilo slabo...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:24:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Mi imamo pa novi zobek no, že nekaj dni sem ji ves čas gledala kdaj bo kaj spodaj, ker ima samo 2, pa me ugrizne, pogledam in je zg. 4 že špica zunaj tako da jih ima zgoraj skoraj 5, spodaj pa 2 čudo tehnike No, zdaj že veselo drnjoha, jaz grem pa pod tuš in mal na kavč.
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 31.3.2009 20:25:19 >
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:27:32
|
|
|
|
pina-1
|
čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:28:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali može, na brzinco
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:31:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:32:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... pa jaz samo jaz grem pod tuš
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:32:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... pa jaz samo jaz grem pod tuš pol pa nazaj pridi
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:33:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka... wellcome to the club...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:33:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... a pol enega virtualnega grupnega usekamo pri nas se še ni ustavlo padat. mater pa to vreme
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:34:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... pa jaz samo jaz grem pod tuš a ti tudi za joto sestavine skupi sestavljaš. jaz se pa ne bom tuširala, ker ne bo jote
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:38:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jaz sem pa za to da nehamo o joti govort... .... dejmo rajs o basah...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
SREČANJE NEDONOŠENČKOV (MOSTEC)Miška2006Se boste oz. ste se udeležili letošnjega srečanja nedonošenčkov v Mostecu?da (
5%)

ne (
20%)

nimam nedonošenčka (
75%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!