Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:46:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force zelezo v ognju.... no ja ma odgovor ni je točan
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:47:03
|
|
|
|
blaža
|
Morda ne boste verjeli, a je res: postal sem vzoren človek. Ne pijem drugega kot vodo, ne kadim, jem skromno, nikamor ne hodim, ne v kino, ne v gledališče, ne na nogometne tekme, še v gostilno ne. Ne družim se več z ženskami, še pogledam jih ne. Denarja ne zapravljam, kart in biljarda ne igram več. Ležem ob osmih, vstanem ob šestih, se umijem z mrzlo vodo in grem na delo. LP XXXX P.S.: Ko bom prišel iz zapora, bo pa spet malo drugače…
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:47:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Morda ne boste verjeli, a je res: postal sem vzoren človek. Ne pijem drugega kot vodo, ne kadim, jem skromno, nikamor ne hodim, ne v kino, ne v gledališče, ne na nogometne tekme, še v gostilno ne. Ne družim se več z ženskami, še pogledam jih ne. Denarja ne zapravljam, kart in biljarda ne igram več. Ležem ob osmih, vstanem ob šestih, se umijem z mrzlo vodo in grem na delo. LP XXXX P.S.: Ko bom prišel iz zapora, bo pa spet malo drugače…
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:48:13
|
|
|
|
blaža
|
Nova uslužbenka nemočno sedi ob rezalniku papirja. Mimo pride sodelavec in jo vpraša: Je kaj narobe? Vam pomagam? Ni mi jasno, kako ta naprava deluje. Zelo enostavno. Vzame ji spise iz rok in jih spusti v rezalnik. Novinka se zahvali, čez nekaj časa pa vpraša: In kje pridejo kopije ven? Evo ta je za sodelavke od Pine.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:51:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Nova uslužbenka nemočno sedi ob rezalniku papirja. Mimo pride sodelavec in jo vpraša: Je kaj narobe? Vam pomagam? Ni mi jasno, kako ta naprava deluje. Zelo enostavno. Vzame ji spise iz rok in jih spusti v rezalnik. Novinka se zahvali, čez nekaj časa pa vpraša: In kje pridejo kopije ven? Evo ta je za sodelavke od Pine.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:52:32
|
|
|
|
blaža
|
ma kje ste zdej vsi. A na gmajlu klepetate?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:52:58
|
|
|
|
blaža
|
A tu ste pa ti Pina?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:55:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A tu ste pa ti Pina? čakam da vidim če boste uganli. ma vidim da ne. vammoram povedat ne?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 13:56:26
|
|
|
|
blaža
|
ja kr povej, mam možgane na paši in se mi ne da niti mislit
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:01:49
|
|
|
|
pina-1
|
ČINGUM KAJ PA JE TDRO KO GA DAŠ NOTER IN MEHKO TER SE CEDI, KO GA VZAMEŠ VEN?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:01:54
|
|
|
|
blaža
|
Nič, jaz grem pogledat, če je Blaž že vstal. prej , ko sem klicala, je še spančkal. Če ne bom pa čakala, da se zbudi. Si tipkamo kej pol, itak vas spet ni.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:02:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ČINGUM KAJ PA JE TDRO KO GA DAŠ NOTER IN MEHKO TER SE CEDI, KO GA VZAMEŠ VEN? A so.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:04:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, kakšne mate saj ne morm da bi bla resna No, jaz sem se prej spravla neki pečt, ma nisem našla okroglega pekača, tako da 4-koten pa sem nardila pomarančno torto s kokosom čeprav ne vem koliko je to torti podobno, ker je že na sliki ful nizko, to meni deluje kot biskvit ne pa kot torta no v glavnem, upam da bo užitno. Ni glih za primerjat z vašimi dobrotami, je pa neki na hitro in takole izgleda Zdaj pa naprej kosilo kuhat
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:28:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
Februarka, zgleda ful dobr... danes imas neko cudno energijo... le od kod Pina, kaj mislis...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:35:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka, zgleda ful dobr... danes imas neko cudno energijo... le od kod Pina, kaj mislis... ahhh sej veš... Klobasa z jajci dela čudeže. PRaši blažo kaj danes kuha Čaki da šefla domov pride, boš ti vidu, kaj vse te bo čakalo za koslio kodomov prideš. šibam po princeski P.s. Pino bo danes kar jajca jedu, ker včeri ni bil priden
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 14:39:59
|
|
|
|
blaža
|
Evo me. Zgleda, da je neki v zraku. Blaž je že doma, jaz pa kuham oz pečem krumpltoč, nekaj takega. Bom zvečer poročala kakšno je blo.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 15:11:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka, zgleda ful dobr... danes imas neko cudno energijo... le od kod Pina, kaj mislis... ne vem od kje enerđi, iz postelje ne Ma je blo kar dobro, nekaj novega mal je na kislo potegnilo, ampak saj so pomaranče, itak more Se je moj odločil, da bo celo popoldne z nama me zanima koliko se bo uresničilo
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 16:34:23
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Vidim, da se vam ful dogaja vceraj in danes ! Mi smo pa bolje spali ponoči. Le jaz imam kar more že, pa se kar zbujam vseeno, ker mislim, da Anajo preslišim, da je budna .... Upam, da bo bolje. Je pa začela že kar fajn hodit, vsak dan ji bolje gre. Kdaj naredi le nekaj korakov, potem pa po vseh štirih dalje, kdaj pa naredi že kar celo turo . Je zanimiva.
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 18:18:56
|
|
|
|
nizy
|
bamby- za Anajo in njene ture
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:21:36
|
|
|
|
blaža
|
Čer! jaz sem prišla lihkar iz telovadbe. moj daje Blaža spat, pol se pa grem stuškat.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:23:22
|
|
|
|
blaža
|
V nebesih se srečajo trije frišni angelčki.Pogovarjajo se kako je kateri umrl: -Prvi:jaz sem iz Italije,kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto,zlomu sebe ,zdaj sem tu. -Drugi:sem iz Nemčije,iz Bavarske.Kupil sem se BMW-ja,športne feltne,športni amortizerji,300km/h ,karambol,in zdej sem tu. -Tretji:jaz sem pa iz Slovenije,kupil sem boljšega Audija,kot ga ima sosed in umrl od lakote!
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:26:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža V nebesih se srečajo trije frišni angelčki.Pogovarjajo se kako je kateri umrl: -Prvi:jaz sem iz Italije,kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto,zlomu sebe ,zdaj sem tu. -Drugi:sem iz Nemčije,iz Bavarske.Kupil sem se BMW-ja,športne feltne,športni amortizerji,300km/h ,karambol,in zdej sem tu. -Tretji:jaz sem pa iz Slovenije,kupil sem boljšega Audija,kot ga ima sosed in umrl od lakote!
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:29:09
|
|
|
|
blaža
|
ben, mi nimamo avdija, zato ni panike, lahko jemo imamo dovolj
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:29:59
|
|
|
|
blaža
|
Stipe, kolko še? Sitno?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 19:33:20
|
|
|
|
blaža
|
evo lipa naša Slovenija, filmček ki je Španija posnela, če koga zanima. http://www.rtve.es/alacarta/todos/ultimos/index.html#381728
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)

Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!