|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
31.3.2009 19:46:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stipe, kolko še? Sitno?

Se dva dni pa sta (so) tu.... user posted image  user posted image  user posted image ... mas prav... sitnoooooo !!!! (sitno kot fraza pomen se mal, da nau kdo kej napak mislu)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
31.3.2009 19:47:48   
blaža
ja sej sem vedla, da boš štekal, kaj je sitno, sej si bil v vojski ne?user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 31.3.2009 19:48:02 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
31.3.2009 19:49:48   
blaža
Nič grem počasi. Se grem spedenat, do amena, ki bo jota za večerjo. user posted image

Sem vprašala mojga, če se je naspal, pa da mi danes ne uide, pa je reku, da je včeraj fižol namoču, danes pa pade še klobasa.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 31.3.2009 19:50:08 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
31.3.2009 19:51:11   
Stipe air force

ja sej sem vedla, da boš štekal, kaj je sitno, sej si bil v vojski ne?user posted image

Ne me zalt jaz sem g.pilot v vojski.. to ti je razlika... od prasinarjev user posted image  user posted image  user posted image ... moji letalski skorni so vajeni na asfalt ali beton... roke mam pa kot kirurg ker letim z rokavicam... sej ves ... piloti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
31.3.2009 19:52:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ne me zalt jaz sem g.pilot v vojski.. to ti je razlika... od prasinarjev user posted image  user posted image  user posted image ... moji letalski skorni so vajeni na asfalt ali beton... roke mam pa kot kirurg ker letim z rokavicam... sej ves ... piloti... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja TOP GUN, PA TO,...user posted image user posted image user posted image , ZELO SEXI, ma jaz sem mislila kot mladenič, kot poba, če si bil v vojski v JNA. Al si bil od vedno pilot?user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2455
31.3.2009 19:53:34   
blaža
Se vidi, da ti jota manjka, zato si zdej negativno nastrojen.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
31.3.2009 20:00:26   
Stipe air force

Se vidi, da ti jota manjka, zato si zdej negativno nastrojen.user posted image user posted image user posted image

ha, ha... pa nisan stina user posted image  ... drgac pa nikol nisem bil v vojski ali prasko... sem pa letu in se letim za vojsko... joooooj razlike.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Kako centar Slovenije user posted image ... Pri nas dezuje k svina.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
31.3.2009 20:01:40   
blaža

ha, ha... pa nisan stina user posted image  ... drgac pa nikol nisem bil v vojski ali prasko... sem pa letu in se letim za vojsko... joooooj razlike.... user posted image  user posted image  user posted image ...

Kako centar Slovenije user posted image ... Pri nas dezuje k svina.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ma tle rosi, škifo vreme, jaz pa čakam, da se mi segreje kopalnica. Brrrr, ne maram mraza.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2458
31.3.2009 20:02:49   
blaža
Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek.user posted image  pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
31.3.2009 20:03:08   
Stipe air force
Ma ja... smo na posrani strani Alp user posted image ... a ves da je dans v Beogradu 20-25 stopinj... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
31.3.2009 20:04:08   
blaža

Ma ja... smo na posrani strani Alp user posted image ... a ves da je dans v Beogradu 20-25 stopinj... user posted image

Joj, to so stopinje zame. Ne vidim ure, da pride bolj toplo, ne maram mraza. Upam, da bo v soboto kej lepega vremena, da bomo šli malo na sprehod po kosilu.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2461
31.3.2009 20:05:03   
blaža
Nič šibam zdej pod tuš, ki se je že segrelo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
31.3.2009 20:05:33   
Stipe air force

Moj tata je hotu bit pilot, pa ga niso sprejeli, ker je bil baje prenizek.user posted image  pol je bil pa pešadija. Druže pukovniče.user posted image

Ko mu je kriv... user posted image ... Ma sej se je tud fajn mel..., ane? user posted image  I oni su ljudi, ceprav so prasinarji... user posted image ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
31.3.2009 20:07:59   
blaža

Ko mu je kriv... user posted image ... Ma sej se je tud fajn mel..., ane? user posted image  I oni su ljudi, ceprav so prasinarji... user posted image ...

Ja še zdej vedno kako pove, da se nasmejimo. En tip je nosu s sabo zobno ščetko, ker je pisalo na vabilu za sprejem v vojsko in je bla ta njegova ščetka, ki je šla iz generacije v generacijo, vedno sita.user posted image  Pa na tleh je spal, ki ni bil postelje navajen. Ma cel kup takih članov je mel na čez.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2464
31.3.2009 20:12:05   
Stipe air force

Ja še zdej vedno kako pove, da se nasmejimo. En tip je nosu s sabo zobno ščetko, ker je pisalo na vabilu za sprejem v vojsko in je bla ta njegova ščetka, ki je šla iz generacije v generacijo, vedno sita.user posted image  Pa na tleh je spal, ki ni bil postelje navajen. Ma cel kup takih članov je mel na čez.user posted image

hudo... ko pa pogleda nazaj... mu sploh ni bilo slabo... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
31.3.2009 20:24:41   
Februarka08
Čer.

Mi imamo pa novi zobekuser posted image no, že nekaj dniuser posted image user posted image sem ji ves čas gledala kdaj bo kaj spodaj, ker ima samo 2, pa me ugrizne, pogledam in je zg. 4 že špica zunajuser posted image tako da jih ima zgoraj skoraj 5, spodaj pa 2user posted image user posted image čudo tehnikeuser posted image No, zdaj že veselo drnjoha, jaz grem pa pod tuš in mal na kavč.

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 31.3.2009 20:25:19 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2466
31.3.2009 20:27:32   
pina-1
čer
allora bomo kako rekli,tisti ki ne bomo jote kuhali

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2467
31.3.2009 20:28:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer

može, na brzinco user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
31.3.2009 20:31:23   
Stipe air force

čer

pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
31.3.2009 20:32:04   
Februarka08

čer

pol ostanemo samo ti, Sefla in jaz.... user posted image  user posted image  user posted image

pa jazuser posted image user posted image
samo jaz grem pod tušuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2470
31.3.2009 20:32:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

čer

pol pa nazaj pridi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
31.3.2009 20:33:37   
Stipe air force
Februarka... wellcome to the club... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
31.3.2009 20:33:41   
pina-1

čer

a pol enega virtualnega grupnega usekamouser posted image user posted image user posted image

pri nas se še ni ustavlo padat. mater pa to vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
31.3.2009 20:34:26   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

čer

a ti tudi za joto sestavine skupi sestavljaš.

jaz se pa ne bom tuširala, ker ne bo joteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2474
31.3.2009 20:38:35   
Stipe air force
Jaz sem pa za to da nehamo o joti govort... user posted image  user posted image  user posted image  .... dejmo rajs o basah... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

SREČANJE NEDONOŠENČKOV (MOSTEC)
Miška2006

Se boste oz. ste se udeležili letošnjega srečanja nedonošenčkov v Mostecu?

da (5%)

ne (20%)

nimam nedonošenčka (75%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!