|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
1.4.2009 19:26:17   
zarja1
Ejevke moje enga velikega lubčkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsaki.

Larči moj še čist malo!!!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.4.2009 20:00:41   
lara light
Zarjica, moja srčica mb, kako si?user posted image  Jedva stojim, sitno brojimuser posted image ...še dober mesec, če bo vse po planu, pa se nam pridružita še dvauser posted image user posted image  Hvala, ker ne pozabiš name. Jaz nate tud ne. Lepo se imej!user posted image  Lubčke nazaj!

Tassika, user posted image za pregled, super, 22. bo kmaluuser posted image

Špeli, kako si? Upam, da so slabosti za obe minile...
Mbd, kaj poveš?
Kliki, sapi,....vsem e-jevkam lep pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.4.2009 20:05:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarjica, moja srčica mb, kako si?user posted image  Jedva stojim, sitno brojimuser posted image ...še dober mesec, če bo vse po planu, pa se nam pridružita še dvauser posted image user posted image  Hvala, ker ne pozabiš name. Jaz nate tud ne. Lepo se imej!user posted image  Lubčke nazaj!
ma jaz sem super, no dans glih ne prekipevam od energije, pa bo že.
Ti pa jedva stojiš i sitno brojiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga pa jaz ne bi, tud če bi htela, mogla nate pozabit. Pa moja zajčka......lubčka lepotki moji.

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.4.2009 21:03:08   
Kliki
Kliki, sapi,....vsem e-jevkam lep pozdravček!user posted image
Tudi tebi en lep večerni pozdrav.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1804
2.4.2009 12:01:15   
spelka12
zarči oz. pohotni medvedekuser posted image . Dej razloži, kako si prišla do tega vzdevka? To me pa res zanimauser posted image .
lara ne morem verjet, da se tako dobro držiš. Super steuser posted image
savinjka a bojo še kakšne slikce od nika?

V tej oni je bil prispevek o endometriozi, ful zanimiv. PA veliko prispevkov o nosečnosti. 

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
2.4.2009 12:39:14   
mbd0411
Špelka na FB bom še kaj dala.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
2.4.2009 12:40:24   
mbd0411
Aja poglej pod marec.So nove,teden dni stare

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.4.2009 14:56:51   
lara light
Zmagovalkice moje, kako ste kaj?user posted image  Že razmišljate o jajcih?user posted image
Ja velikonočnih, seveda...presnete dečveuser posted image

Upam, da vas kaj prijetnega čaka za vikend...mene predvsem peglanje kavča, to je moja poglavitna naloga, pa kak katek sprehod, morda do mama hotela...to bodo vsi moji podvigi. Ni kaj, tko je, če se počutiš kot nasedla kitovka!user posted image

Lubčka vsaki in objemček od nas3!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.4.2009 15:48:21   
Kliki

Zmagovalkice moje, kako ste kaj?user posted image  Že razmišljate o jajcih?user posted image
Ja velikonočnih, seveda...presnete dečveuser posted image

Upam, da vas kaj prijetnega čaka za vikend...mene predvsem peglanje kavča, to je moja poglavitna naloga, pa kak katek sprehod, morda do mama hotela...to bodo vsi moji podvigi. Ni kaj, tko je, če se počutiš kot nasedla kitovka!user posted image

Lubčka vsaki in objemček od nas3!user posted image
Mene ne čaka prov prijeten vikend saj celega delam. Bo pa zvečer toliko bol veselo k bova z mojimuser posted image  user posted image  saj imam plodne dneve.

Lp tudi od mene

Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.4.2009 19:10:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
zarči oz. pohotni medvedekuser posted image . Dej razloži, kako si prišla do tega vzdevka? To me pa res zanimauser posted image .

tolk se steguje k vam nosečkam, ki imate trebuščka pa ne morete čist do mize in ekrana računalnika, da lubčke tala-to je uradna verzija. Nick pa mi je dala Ajsi, pa Larči je hiter potegnila z njo. Packa, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak si ti srečka moja?

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.4.2009 19:40:48   
lara light
Špelki, saj ni težko ugotovit, le poglej avatar, pa če punco, ki se za njim skriva poznaš, je to to ...za neumnosti sem takoj zravenuser posted image !
Zarči, malo heca, objemček! Kdaj bom vidla plašček?? Daj kako slikico, plis!

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.4.2009 20:16:39   
zarja1

user posted image

Le trench
On aime ce trench long, l'original, avec tous ses détails : pattes aux épaules et aux poignets, double boutonnage, ceinture dans le tissus sous pasants à bouton et poches à revers. user posted image
:: Tailles disponibles : Du 34 au 44
:: Compo : 56% coton 100% coton

evo Larči.....sam je bolj taka slikca boga.
Glede horny teddyja pa....uf..kaj šele če me poznašuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.4.2009 20:17:02 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.4.2009 20:18:34   
zarja1
ta je pa taprava za zdajšnji cajt vremena...
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.4.2009 20:38:25   
zarja1

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.4.2009 20:39:47 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.4.2009 13:04:08   
lara light
UUuu, plašček je super! Seveda je slikica boga, če ni tebe v plašuuser posted image  Vsestransko uporaben, jaz imam takega črnega in je nepogrešljiv...tebe pa vidim: spodaj kratko krillce in štikle, uf, ti naš hory medouser posted image user posted image  lepo soboto!

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.4.2009 19:25:56   
zarja1
Ejevke zlate čist na drugo stran ste padle.........

da vas s pozdravčki malo dvignem.....user posted image user posted image user posted image

Larči kako sta zajčka?

MBD0411 samo cartanje, ha? Pravilno.

Špelka slabosti?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.4.2009 22:13:35   
mbd0411
Pozdravljene1

Hodim sem kukat,pa ni in ni glasu od nobene.
Lara,daj no še malo se druži z nami,potem ne bo več časa.Upam,da ste ok.Gibanje omejeno?user posted image
Špelka,počivaj,počivaj in še 1x počivaj.Po praznikih dobiš obljubljenouser posted image
Kliki,kje si?Je vse tako kot mora bot??
Zarja??
Kako ostale??
Dajte pogosteje kaj napisat..

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.4.2009 22:26:11   
lara light
Hej, hoj! Kako ste lepotičke? Ste že našle kak super recept za letošnjo potičko?user posted image

Zarjica, zajčka sta pridna, upam, da lepo rasteta in finishirata...še malo pa bosta tu. Kaj dogaja lepega, kam za praznike? Piknik?
Mbd, hb gibanje je še neomejeno in tole lepo vreme me vleče ven. Zjutraj sem na dolgem sprehodu, potem jem, potem kofetkam s prijateljicami, potem sem tu in tam, samo doma ne...saj nimam časa za rruser posted image  Kako ste vi?
Špelki, kako gre?user posted image
Pikovik, kako si lepotička?user posted image
Ostale, kje se skrivate? A že jajca zbirate?user posted image

Ja ni kaj punce, torbo za v P bom morala počasi naštimat, pa torbo z oblekicami za tamaladva...si predstavljate mojega, ko mu po tel razlagam kaj naj prinese....mission impossibleuser posted image ...po mojem bi kar v dekco zavite le s plenico domov prnesla. Joj, če me sliši, bo hud, saj nekatere kose oblačil že pozna, dobro nam greuser posted image
Grem še malo kavčat in pred tv... žalostno je pri naših zahodnih sosedih...lepo naj vam bo! Poljubček!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
7.4.2009 12:51:50   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kliki,kje si?Je vse tako kot mora bot??

Jest sem pa ta teden popoldne v službi in me zato ni nič kle gor. Ja vse je ok zdej so plodni dnevi mimo ki smo jih izkoristli tko tko, pa bomo vidl kaj bo. Drugače pa probam čim manj mislit na to da bi rada imela user posted image . Je zelo veliko pri meni na psihi pa sej bo tudi za mene posijalo sonce.

Kako si pa ti?
In ostale kje ste?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.4.2009 20:49:56   
spelka12
kuku user posted image
Pri takem lepem vremenu sploh ne pomislim na rač. in rajši sedim zunaj na sončku in se sprehajam po vasi.
slabosti ni nič več, no včasih me kaka hrana še zvije, ampak hujšega ni. Bolečine so še, ampak se počutim že bolje. V trebuhu me pa špika in zvija, ampak upam da je to že matrnica, ne pa kaj drugega. Danes me je mal zvilo ko sem slišala, da je imela ponoči še ena oktoberka splav. Se zavem, da niti pod razno še nismo na zlati vejiuser posted image . Še 2 dni do nuhalne, da spet vidim pikca. Komaj čakam.user posted image  Aja še to. Trebuh se mi je spet napihnil nazaj. Ne vem točno zakaj, bom vprašala na pregledu. Tak da že paradiram v nosečniških hlačah, ker ostale ne grejo na rituser posted image .
lara ulala, že torbo štimaš user posted image user posted image . Ne morem verjet. A potem je vse dvojno? IMaš pa veliko torbouser posted image . Komaj čakamuser posted image
savinjka komaj čakam da vidim izdelek. Pomojem bom spala z njimiuser posted image . Slikce so pa maximalno cute.
zarči a si še polna energije?
pikovitek kako zdravje? A že aerobirašuser posted image .
kliki kdaj pa delaš test?
tassssika pa ti in tvoje zdravje? Kdaj imaš kak pregled?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.4.2009 9:28:29   
lara light
Špelki, superuser posted image user posted image  
jaz sem se na začetku tudi kar razbohotila, ne sekiraj se, nismo konzerve pravi Pušenjakuser posted image

lara ulala, že torbo štimaš user posted image user posted image . Ne morem verjet. A potem je vse dvojno? IMaš pa veliko torbouser posted image . Komaj čakamuser posted image

imam kar dveuser posted image user posted image

Kliki, ti si kar želi otročka, s tem je vs ev redu, samo medtem ne pozabi živet na polno! To je magic formula!user posted image

Vsem lep dan...šibam ven!user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.4.2009 9:54:42   
Kliki
kliki kdaj pa delaš test?

Če je ne bo bom test delala konec meseca.
Kako pa ti kej? Uživaš v user posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.4.2009 19:02:44   
tassika
Ojla pupe. Bolj malo se javljam, ker sem sama v službi in mi enpstavno ne znese, popoldne pša samo še padem na kavč.

Špelka, madonca si že kr v 12 tednu, še nedolgo nazaj si bla v 8, sem jaz kaj prespalauser posted image . Ja pri tvojih tednih to špikanje že pomeni raztezanje maternice, če bo prehud pij magnesol, ali cenejši magnezij, jaz ga vsak dan, ker mene tudi še pika, ampak pri mojih tednih to pomeni, da hoče maternica s krčenjem izločit tujka, vsaj tako mi je rekla g. Je pa tako, slabosti so se malo umirile, razen ko sem preutrujena ali lačna, tek imam malo tako, malo tako mi nič ne paše ko pa dobim hrano pa vse pojem. Naslednji pregled pa imam 22.4.

Drugi teden se vam mloa bolj posvetim, ker sem si prislužila dopustuser posted image

lp 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.4.2009 22:09:34   
pikovit
Ojla lubice moje user posted image

mi smo pa ravni včeraj zapili od prijateljice sinauser posted image user posted image user posted image .Prav luštno je bilo.Mali je pa pravi cortekuser posted image Jaz bi tudi user posted image

Larči še malo,še čisto malo,pa boste 4,juuhuuuuser posted image Mislim na vas skozuser posted image
Špelček moj,jaz sem že OK.Aerobika laufa,zdej se pa tudi jaz počasi pripravljam na 5 kmuser posted image .Tudi boš kmalu videla user posted image .Že komaj čakam.user posted image user posted image user posted image
Tassika vidim,da si bolje in si pridna.Kako pa drugače MAMI user posted image
Kliki naj bo test user posted image

Lubice uživajte in RVM prav vse.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.4.2009 22:14:04   
Kliki

Špelki, superuser posted image user posted image  
jaz sem se na začetku tudi kar razbohotila, ne sekiraj se, nismo konzerve pravi Pušenjakuser posted image

imam kar dveuser posted image user posted image

Kliki, ti si kar želi otročka, s tem je vs ev redu, samo medtem ne pozabi živet na polno! To je magic formula!user posted image

Vsem lep dan...šibam ven!user posted image
Ja sej si ga želim na polno. V življenju pa tudi kar uživam se ne bom pritoževala, služba me malo bremeni drugač je pa OK.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?