lara light
|
Hej, hoj! Kako ste lepotičke? Ste že našle kak super recept za letošnjo potičko? Zarjica, zajčka sta pridna, upam, da lepo rasteta in finishirata...še malo pa bosta tu. Kaj dogaja lepega, kam za praznike? Piknik? Mbd, hb gibanje je še neomejeno in tole lepo vreme me vleče ven. Zjutraj sem na dolgem sprehodu, potem jem, potem kofetkam s prijateljicami, potem sem tu in tam, samo doma ne...saj nimam časa za rr Kako ste vi? Špelki, kako gre? Pikovik, kako si lepotička? Ostale, kje se skrivate? A že jajca zbirate? Ja ni kaj punce, torbo za v P bom morala počasi naštimat, pa torbo z oblekicami za tamaladva...si predstavljate mojega, ko mu po tel razlagam kaj naj prinese....mission impossible ...po mojem bi kar v dekco zavite le s plenico domov prnesla. Joj, če me sliši, bo hud, saj nekatere kose oblačil že pozna, dobro nam gre Grem še malo kavčat in pred tv... žalostno je pri naših zahodnih sosedih...lepo naj vam bo! Poljubček!