|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
22.3.2009 10:07:44   
Kliki
Moram priznat da ne preveč dobro včeraj in danes zjutraj sem imela malo rdečega izedka.user posted image
Ampak dokler se ne vlije upam naprej. Če se ne vlije delam testek v petek zjutraj.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.3.2009 18:37:57   
lara light
Kliki, kako kaže?user posted image

Špelka, kako se počutiš?user posted image

Pikovik, velikokrat mislim nateuser posted image

Topel pozdravček vsem mojim zmagovalkam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.3.2009 19:19:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
zarja kje se potepaš? KAko si?

Špelka malo tu malo tam user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ok, ti pa tudi vidim!!!!!!!! Super za Špelčkolinko!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Larči te lubčkam nazaj fejst, fejst!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.3.2009 20:52:34   
lara light
Zarjica moja, kako se te veselauser posted image user posted image , super, da si se oglasila. Upam, da si fajn...povej kaj dogaja, tiste 'poslovne spremembe' si izpeljala? Kdaj dopustič? Meseci šibajo, kmalu bo poletjeuser posted image  
Vse najlepše za dneve, ki prihajajo!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.3.2009 22:35:56   
Kliki
Moja se je vlila.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.3.2009 23:27:45   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Moja se je vlila.user posted image

Klikiuser posted image ...naj bo mesec hitro naokoli in s tem nova priložnost za plusek!user posted image

Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
24.3.2009 7:53:11   
tassika
Kliki bo pa velikonočni zajček bolj radodaren.

Punce, jaz sem čistouser posted image , da pridem od glavne postaje v center je že podvig. Čist sem zmatrana. Slabo mi sicer ni ampak komaj živim, pa nekaj me hoče boleti grlo, če se prav spomnim lahko samo granobil a ne.

Nič grem poskusit kaj nardit, dokler sem še vsaj malo pri življenju.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
24.3.2009 12:17:19   
spelka12
kliki žal mi je, bo pa zajček naslednji mesec radodaren user posted image user posted image
tasssika ja granobil naj b bil naraven, ampak meni ne pomaga user posted image . PA bohnadej žajbl grgrat, žajbl ni dober za nosečnice. A na bolniško pa nebi šla? Vsaj malo, da se umiri in telo navadi?
lara še malo, čist malo, a se že kaj napovedujeta mala2?
savinjka kako si? Štrajkaš!

Jest pridno ležim, krvavitev me je res prestrašla. Najprej ko sem jo videla sem pomislila, pa ne še tretjiuser posted image . Tak da sedaj ležim, počivam in ležimuser posted image . jutri imam spet uz in upam, da je fižolček zrastel  tolk kot more in da je vse ok. naslednji uz bo pa že nuhalna user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
24.3.2009 12:22:28   
mbd0411
Nič ne štrajkam Špelka,saj sem kukam pa nič z vami.Krvavitev Špelka??? Nisem nič seznanjena.A je bolje???Jaz sem tudi malo krvavela,pa je blo vse ok..Poročaj...
Lara,še malo...
Kliki,hitro bo mesec naokoli...Bo,bo,bouser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
24.3.2009 12:40:04   
spelka12
Sem šla prav nazaj pogledat, pa sem res pozabila napisat. Jao kakšna sem ratala.
JA prejšnji četrtek se mi je ful ulilo, bolečine oz. krči so bli pa kot pri porodu. AMpak je bilo pol vse ok., bebi je zrastel na točni datum, samo imam strogo ležanje trenutno. Zato me pa ni nič gor, ker ležim 24 ur na dan.
jutri imam pa spet uz da mi moja dokončno določi, če je nosečnost ok, pa PDP in take stvari.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
24.3.2009 13:48:11   
tassika
Špelka, ker delam v pisarni in pretežno sedim, razen ko se 100x na dan sprehodim do printerja in do wc nimam večjih obremenitev in je rekla, da ne vidi razloga da bi bila doma, jaz sem pa tudi bolj vesela če sem tukaj ker mi hitreje mineva. Sem pa en dan čisto ok, drugi dan bolj slaba. Zdaj ne morem več piti kave, zjutraj ko pojem še lahko ene dva požirka spravim vase, popoldne pa ni šans, slabo mi ni, sam se mi pa malo dviga ob kakšnih vonjavah, voham pa itak kot pesuser posted image . Jaz imam pregled 1.4. in šele takrat bom vedela kako pa kaj. Me na vsake toliko zvije, pol si pa rečem če mi je to namenjneno mi je, ampak ne drži dolgo. Joj upam, da bo tokrat vse ok.

A tebi so dali kakšne tablete proti krvavitvi in pa kako da si toliko krvavela a je možno, da sta bila dva, pa je eden šel. Ker ponavadi so manjše krvavitve. Edino če je bil prisoten kakšen hematom. No držim pesti, da je bejbi zrastel. Jutri pa nam nujno javi.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
24.3.2009 15:55:06   
sapi
Pozdravček punce moje ... spet sem malo uletela in kaj berem ....

špelka juuuppppiiiii user posted image user posted image ... tvoja novička mi je pa popestrila dan ... sedaj naj samo še ti izcedki izginejo in naj tvoja pikica lepo raste ....
Tassika pa ti tudisrečka nosečka ja čestitke user posted image , uh moram večkrat priti med E-jevke ...
Lara kako pa tvoj trebušček, pridno raste ...
Pa Sabsa se je tudi javila ... a takole ti nagaja kar noge skupaj drži ... bo pa na koncu toliko večje presenečenje ...
mbd pa tvoj korenjak ...
Kliki žal mi je, da ni uspelo user posted image ...
Pikovit pozdravček ... upam, da najdeš veliko volje ... bomo močno navijale zate ...
Zarja lepo, da te berem ... kako si ..

Pogrešam vsako posebaj in veliko mislim na vse vas...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
24.3.2009 18:15:43   
lara light
Špelči, čuvaj se!user posted image user posted image  Mislim nate lubica...
Tassika, vse bo ok!user posted image
Mbd, čakamo pomlad, a ne?
Sapi, lepo, da prideš kaj med nas...kako si kaj? Poročaj namuser posted image

Mi rastemo, ju3 začnemo 32t, saj ne morem verjet, da smo že skoraj na koncu. Prehitro mi je šlo...uživam v nosečnosti, čeparv je nekaj težavic bilo, a so vse tko hitro pozabljene...vsaki od vas od srca priželim teh čudovitih občutkovuser posted image

Vsem, vsem lep pozdravček!user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
24.3.2009 21:43:16   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

A tebi so dali kakšne tablete proti krvavitvi in pa kako da si toliko krvavela a je možno, da sta bila dva, pa je eden šel. Ker ponavadi so manjše krvavitve. Edino če je bil prisoten kakšen hematom. No držim pesti, da je bejbi zrastel. Jutri pa nam nujno javi.

Nič, imam že od lani tablete doma ampak je rekel, da naj jih jemljem samo v primeru, če bodo krči res hudi. Edino 2x na dan morm pit magnezij.
Za 2 pa ni možno, ker sem imela pred tem že 2uz-ja in bi se videlo.
lara vi se pa le držite še malo, bo srečanje tolko lepše.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
24.3.2009 23:30:15   
Kliki
Hvala za vse objemčke.
Projekt user posted image  se nadaljuje jast pa se probam čim bolj sprostiti in ne preveč misliti na to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
25.3.2009 11:43:19   
tassika
Špelka kako je bilo na UZ?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
25.3.2009 11:50:02   
pikovit
Ojla punce moje,kako ste kaj?Jaz sem boščica bolana,z 38,5 vročine in sem obležala kot kamen user posted image danes je že malo bolje.

Sapi hvala ti user posted image
Larči moja kako ste vi 3je?Ša malo a ne?Mislim nate fuluser posted image
Špelka kako si opravila?Javi mi.Držim pestiuser posted image
Mbd kako ste kaj?Kako se rihtate?
Zarči en lep pozdrav user posted image
Tassika nosečka naša,že prve nosečniške tegobice,juhuuuuser posted image user posted image user posted image
Kliki žal mi je,da ni ratalouser posted image

Evo tolk od mene,zdej grem pa nazaj v posteljouser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
25.3.2009 13:45:09   
tassika
Pikovit

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
25.3.2009 14:10:23   
Chi_Pita
Pozdravček punce, se vam pridružujem pri čveku user posted image
O Kliki, jaz in ti sva pa na istem ...user posted image , bo potrebno še veselo user posted image in odmislit vse skupaj, pol pa upam, da nam rata... A ti full spremljaš O? Jaz sem se odločila, da ne bom več gledala na te dneve ...
Ne razumem pa tistih ki so user posted image po nesreči user posted image ???

Ostalim srečkam user posted image čestitke ...
PA VSEM MAMICAM VSE NAJBOLJŠE OB PRAZNIKU ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
25.3.2009 14:37:49   
Kliki
Ma ja zdej nekaj mesecev sem si tukaj na RR preračunala pa nevem kok to drži drugače pa se bom res probala sprostit in ne mislit na to.
Včasih padem že v depresijo zaradi tega ker se vsak mesec pojavi, pa še en kup kolegic ma zdej bejbije pa mi je kar težko jih it gledat.

Chi_Pita Se že dolgo trudiš na user posted image ?

Tudi za nas bo posijalo sonce in bomo dobile svoje zakladke.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
25.3.2009 15:05:00   
Chi_Pita
jaz sem si pa za nazaj preračunavala in bi moglo bit pa ni user posted image ... drugače sem v 4. rundi ... sam že 3 leta ne jemljem KT in vedno sva user posted image brez druge zaščite ... in nisva bila vedno pazljiva... pa nikoli nič ... mislila sem, da bo zdej ko si želiva lažje, sam ni tako ...
Sonček bo posijal tudi za nas... s tem se strinjam popolnoma user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
25.3.2009 15:10:24   
Kliki
Ja včitno bomo porabile malo več časa da bomo zagledale magične + oz.user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
25.3.2009 15:17:08   
spelka12
Sem že nazajuser posted image . vse je ok, PDP imam 23.10., ker je mali zrastel na prvotni datum. Pravi borec je res. NAročila sem se še na nuhalno, aja pa dobila sem 1 mesec bolniške.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
25.3.2009 15:20:39   
Kliki
Super da je vse ok.  Zdej pa le lepo pačivaj in božaj svojega bušija.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
25.3.2009 15:20:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sem že nazajuser posted image . vse je ok, PDP imam 23.10., ker je mali zrastel na prvotni datum. Pravi borec je res. NAročila sem se še na nuhalno, aja pa dobila sem 1 mesec bolniške.

JUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHUUUUUUUUUU  ŠPELKA MOJA,SRCE ZLATO ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako si samopregledati dojke?
Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto odkrijemo več kot 1100 primerov raka dojk. Zel...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

piflar
dojenček223

kaj si boste mislili o svojem otroku če bo piflar

ponosna bom nanj (66%)

naj dela kar hoče (21%)

sramovala se ga bom (1%)

nevem (12%)

Število vseh glasov: 1348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!