|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
9.3.2009 20:12:30   
mbd0411
Punce,res vas pogrešam.Pomlad je tu,in treba je soček ujet.Delo na vrtu se bo pričelo,presajanje rožic,sajenje...Komaj čakam.Drugače sva pa z Nikom veliko zunaj.Hodiva na res dolge sprehode po naši naravi.Žal je malo preveč prometa.
Upam,da se kmalu kaj javite.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.3.2009 22:05:53   
Kliki
Ja pomlad nas vleče ven se bomo pa ob večerih bolj oglašale na naše čveke.
JEst pa še ta teden delam potem pa pride zasluženi dopust bom maksimalno uživala.

Lepo bodite.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.3.2009 16:16:39   
tassika
U tudi jaz bi šla kaj na dopust pa pred aprilom ne morem. Uživaj na dopustu.

ps. pa ne pozabi testka sabo vzet, boš videla ti bo polepšal 19.3.user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.3.2009 16:17:32 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.3.2009 11:28:40   
Kliki
Na mojo žalost bom kar doma preživela ta dopust. Me bo pa moj user posted image  peljal na kak izlet.
Kar se pa 19.3. tiče pa ne vem če bo kej ta mesec res nisva bila nič pridna sva samo 2x med O.

Mogoče se mi pa nasmehne sreča in bosta user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.3.2009 13:47:56   
tassika
U za malo upanja, prvič sva tudi midva samo 2x, pa je ratalo že prvič, sem preračunala, tako da ni važno kolikokrat temeč kako kvalitetnouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.3.2009 22:24:43   
pikovit
Punce moje sem vas prišla pozdravit.I love you all.Cmoka user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.3.2009 8:20:45   
tassika
Punce želim vam lepo, sončno in zaljubljeno gregorjevouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.3.2009 13:18:27   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

U za malo upanja, prvič sva tudi midva samo 2x, pa je ratalo že prvič, sem preračunala, tako da ni važno kolikokrat temeč kako kvalitetnouser posted image
Ja sej upanje umre zadnje še malo pa bo vse jasno.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.3.2009 17:11:23   
lara light
Lepotičke, pozdravček od nas 3!user posted image

Kako ste? Pikovitekuser posted image
U, naj rata, tako je, kvaliteta je važna!user posted image

Mbd, Tassika, špelka, ostale...topel objemček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.3.2009 22:14:46   
Kliki
Hvala ker upate z menoj.
Navijam za vas da čim prej zagledate user posted image .user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.3.2009 20:28:56   
pikovit
Larči moja pogrešam te user posted image Kako ste kaj?Pozdravi svojega :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.3.2009 5:27:57   
tassika
Punce, nujno vam moram povedat, ker ste mi ves čas stale ob strani, kljub vsem zgrešenim napovedim, ki sem jih dobila v zadnje pol leta in preposlušale veliko mojih živčnih in žalostnih izpadov. No povedati vam moram, da sem user posted image . petek 13 je bil zame srečen dan, zdaj mora papikica samo še do konca ostati z mano, pa vem da bo, ker morauser posted image .
Želim vam lep sončen vikend.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.3.2009 8:52:50   
lara light
Tassika, pa saj to je prekrasna novica!!! Bravo punca!!! Pa glej jo ti, ona potiho opravi testek in plussss!! Zelo sem vesela, naj bo nasl. 8,5 m prelepih in naj te pričaka najlepši otroček! Vse dobro!user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, srčica, tudi jaz tebe pogrešam. Malo sem odklopila rr in se več posvečam drugim rečem, pa je dan vseeno prekratekuser posted image , čeprav kraljujem brez službe,  a saj veš, kakšne smo...vse bi vedele, vse bi nardile, povsod bi šle...in dneva konc. Sicer pa smo že v 30t in počasi zaključujem s pripravami. Upam, da dom v nasl. 14 dneh pripravila vse najosnovnejše.
Povej mi, kako si ti? Kaj kaj počneš? Kdaj spet v Mb? Si še na kakšni kuri ali si popol. izpregla? Topel objemček in kup lepih želja za mesece, ki prihajajo!user posted image

In še moja olika, ki je bila na čikpavziuser posted image : Dobro jutro in en lep vikend vsem!

user posted image

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.3.2009 18:46:41   
sabsa
Pozdravček!

Tassika user posted image user posted image user posted image  za nosečnost! Sedaj pa uživaj.

Špelka user posted image . Zelo mi je žal. Vem, kako se počutiš. Jaz sem namreč lani imela splav in zato resnično razumem bolečino. Čas zaceli vse rane. Ne obupaj ... tudi tvoj čas bo prišel.

Lara light kako si nosečka? Sedaj imaš že kar obilen trebušček, ha? Kdaj že ima pdp? Maja, ne? Glede na to, da sta dvojčka, bo verjetno kaj prej, ha?

Midva zaenkrat še nisva nič kupovala. Na morfologiji  je otroček namreč cel čas držal noge skupaj, zato spola nismo izvedeli. Je pa baje cel čas kazal jezik in mož je rekel, da bo sigurno punčka. In ni se zmotil. Na naslednjem ultrazvoku sva izvedela, da bo punčka. Tako, da se bova sedaj počasi odpravila po trgovinah, da vse nabaviva. Rok imam junija, torej še kar nekaj časa. Greva pa naslednji teden na 3D/4D UZ v Septum. A je bila katera?

Vsem želim lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.3.2009 22:15:42   
spelka12
tassssika glej jo punco. KAko to direktno vžge z novico user posted image . ISKRENE ČESTITKE. No povej, kdaj je prvi pregled, sigurno si že klicala g.
sabsa iiiii čestitke za pupo, a bo vse roza user posted image .

Punce nč bit žalostne za mene, ve samo še malo držte pesti za mene, tja do 25.3. Pa HVALA že vnaprej.

lara, savinjka, U, sapi in ostale zmagovalke lep vikend

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.3.2009 22:46:33   
Kliki
Hvala enako. Pesti pa pa držim in navijam da ti kmalu uspe.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.3.2009 23:13:25   
mbd0411
Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image
Tasikauser posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lara   user posted image user posted image   user posted image

Sabsa,juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovit,če kaj sem pokukaš,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne obupaj-nikoli!!!!!!!!!

U,upamo steboj in user posted image user posted image user posted image

Eno lepo in mirno noč vsem.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.3.2009 8:02:07   
lara light
Kakšen prijeten vetrič veje pri mojih zmagovalkahuser posted image user posted image user posted image  bravo punce! Bi ve vedlo, kako rada vas imamuser posted image  Presrečna sem, ko vas berem vesele, pozitivvne, polne načrtov, juhpiiii!!
Naj vas takoj počastim in zažeim lepo nedeljo!user posted image user posted image
user posted image

user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.3.2009 8:07:35   
tassika
Evo na hitrco se javim, ker potem šibma domov na kosilo ima sestrca roj.dan in da tam pridem na vrsto za rač. lahko traja in trajauser posted image .

špelka veš da bom držala pesti zate in tokrat mora uspeti, ker jaz to konkretno stiskamuser posted image . G. nisem še nič klicala, sploh ne vem kdaj naj jo in kdaj naj se naročim, zdaj bi se malo kasneje kot v 8.tednu, mogoče jo pokličem v torek, ko dela popoldne in mi ni treba iz službe klicat. Zaenkrat sem povedala samo vam in mami, ostalim pa močno kasneje. 

U še malo pa boš ti testek delala.

Lara, ti pa še malo pa dobiš družbo. Jaz si močno želim, da bo sedaj vse ok, samo vsakič ko grem na wc gledam tja na papir, saj se trudim mislit pozitivno, pa me premaga. Če teden bo bolje, ker v službi nima časa mislituser posted image

Želim vam lep in sončen nedeljski danuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.3.2009 14:59:50   
Kliki
Ja s tvojim user posted image  bo vse uredu ti samo še naprej misli pozitivno.

Ja upam da bom res delala testek me danes nekaj ščipa tam spodaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.3.2009 20:25:55   
tassika
U tudi ti misli pozitivno, mene je špikalo od ovulacije naprej, na koncu sem bila že čisto na tem da en bo nič, pa sem vseeno za foro naredila test zjutraj in potem se gledala ko tele tja notri a kaj vidim al nič, pa se mi je zdelo da ni nič, pa grem še v kuhinjo pod belo luč in tam je res bila čisto rahla črtica, v soboto je pa CB takoj pokazal besedico schwenger, sem hotla digitalnega in mi ga je kolegica poslal z nemčijeuser posted image

Evo meni je pa slabo, če sem lačna mi je potem se pa prenajem in potem mi je spet, da ne govorim kako se je peljati v avtuuser posted image  ampak vse preživim, samo da bo pikica ok. meni je prvič g. rekla, da bolj ko ti je slabo, bolje je to za dojenčka, ker to pomeni da je veliko nosečniškega hormona, a katera kaj ve na to temo?

Mič šibam pred tv, uživajte.

lp od tassikeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.3.2009 13:28:32   
Kliki
No upam da bo pri meni tudi tako. Danes sem že cev dan zelo aktivna pa nimam nobene bolečineuser posted image  kaj zdej to pomeni pa ne vem.
Sem bila zelo pridna in sem cev stanovanje pospravla dopoldne zdej pa mal uživanja potem p še polikam in bo.

Ja tudi jest sem slišala da če ti je v user posted image  slabo da to ni nič narobe. Enim je bolj drugim pa man je pa pomoje vsaki vsaj malo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
16.3.2009 21:33:12   
mbd0411
Prvič ni bilo meni nič slabo,pa takoooo velik apetit sem imela in pridelala 20 kg,ki so ostali do danes...
Pri drugem,mi je bilo tri mesece non stop slabo,ves dan,nič mi ni dišalo,nisem jedla,pa zredila 8 kh,ki so s porodom izginili....
Različno je.
Vsem,ki čakate user posted image aliuser posted image karkoli samo,da se pokaže črtica ali +....želim,da se pokaže..
Navijam,stiskam pesti..
Špelka,mislim nate in na .....
Lepo se imejte.
Grem spat,ker že več kot teden nisem spala.Se mali prebuja na pol ureuser posted image .Končno mu ne hrope več v prsih....Še ta teden potem pa že na kak sprehod spet.
Lahko noč

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
17.3.2009 11:26:27   
lara light
Tassika, kako si?user posted image
U, kaj dogaja? Čakamouser posted image
Mbd, lepo, da ste boljeuser posted image ...upam, da si se kaj več naspalauser posted image

Pravkar sem dobila eno zaveso, ki so jo dala delat in je občutno prekratka...grrr, kaj naj? Ji rečem, da naj prišije še nekaj spodaj al na v
rhu, da jo malo podaljša...to ni fajn, pa draga je bila tudi!user posted image user posted image
Špelka, Pikovitek, Zarji, vsem...lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
17.3.2009 13:24:36   
tassika
Mdb samo da se je mali pozdravil.

Lara sem tako tako, še vedno me špika, moja g, je rekla da je to od tega da v teh bolj zgodnjih tednih telo zavrača plodek in se hoče maternica krčit, da bi ga vn dala in mi priporočila magnesol. Slabo mi pa danes skoraj ni, pa ne vem zakaj a zato ker sem zjutraj jedla ali zaradi tega magnesola, ki sem ga zjutraj zeksala, saj ne da sem skoraj od tega bruhala.
Naročila me je pa že 1.4. da potrdi ali je nosečnost ali je ni.

Toliko o meni.

Kako ste pa kaj ostale?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.