|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
17.3.2009 14:30:03   
pikovit
Tassika juuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitkeuser posted image user posted image user posted image tole je pa lepa novička.
Mbd hvala ti.
Špelka srce kako si kaj?
Larči moja,vidim,da si že začela gnezdituser posted image Pridna punca moja.Še malo,pa boste dobili družbo.

Jaz pa nimam prav nobene volje za v nov špostopek it.Bi imela otroke ampak sem že sita teh stvari.Dajte mi kakšen predlog,kako se naj spet pripravim.sem čisto prazna in sita vsega.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.3.2009 15:40:04   
Kliki
Hoj!

Tessika sem vesela za tebe.

Pri meni za enkrat nič novega vsake toliko me malo ščipne v desnem jajčniku to je pa tudi vse. Še malo pa bom vidla kaj je.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.3.2009 15:43:19   
tassika
JA U kdaj boš delala testek, da bom držala pesti.
Pikovit nič ti ne znam svetovat, jaz vas vse občudujem, kaj vse morate prestati od bolečih postopkov do potem razočaranj. Res jaz si tega ne predstavljam. Močno si želim, da če bi se odločila za še enkrat da ti uspe in bi z mano potem vozičkala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.3.2009 15:51:38   
Kliki
Ja testek bom delala v petek naslednji teden če jo 19.3. ne bo.
Me je že večkrat mal zafrknla pa je potem po nekaj dneh prišla.
Bom pa vse kakor javla kaj in kako.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.3.2009 18:39:54   
lara light
Tassika, komaj čakam na tvoj pregleduser posted image

U, še malo in bo petek in plusek!user posted image

Pikovitek moja, nikar se v nič ne sili, to je edini nasvet, ki se mi zdi, da ti lahko damuser posted image ...posveti se drugim stvarem, poskušaj odmislit in si zadat nek datum v prihodnjih mesecih, ko misliš, da bi morda bil pravi čas...glej dragi moj pikovikuser posted image , lani sem si jaz vzela čas od februarja do avgusta, kar ni prav malo...medtem sem počela popolnoma druge zadeve in okupirala mojo glavo...naredila 2mesečno kuro z aloe vero...in zelo umirjena in brez prevelikih pričakovanj sem šla v postopek.
Mi pa še mesec in pol in potem lahko prideta!user posted image user posted image  Smo se že vse zmenili, ubogljivi otroci, ni kajuser posted image
Vse dobro, sončica naša! Poljubček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.3.2009 18:40:26   
zarja1
Srčice čist na hiter vas pozdravim in polubčkam...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.3.2009 18:56:33   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
U, še malo in bo petek in plusek!user posted image

Ja še malo malo pa bom vidla če je kej ratalo ta mesec.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.3.2009 20:26:57   
spelka12
tasssika 1.4. to je pa že kmalu. Do takrat bomo pa me pošiljale user posted image  fižolčku v tvojemu bušiju. Špikanje tam dol je pa čisto normalno. Verč ležat in pij magnesol pa bo. Sej v enem 8 tednu se tole umiri, pol te pa začne drugje špikatuser posted image .
lara ja čiiiist še malo, pa bosta tukaj naša/e korenjaka/inje. Komaj čakam.
savinjka user posted image user posted image user posted image user posted image  se še držim, ampak zdej pa res že komaj čakam.
U držim pesti, da bo marca na CB viden en velik, debel, moder +.
pikovitek moj, kaj naj ti rečem. Če nas mine, nas pol tud primeuser posted image . Vedno te mam v mislih. user posted image
zarja kje se potepaš? KAko si?

Kako ste drugač? Jest delam na polno, recesija my ass. Lažejo vsi po vrsti. Končno si vsak dan ukradem vsaj pol ure za sebe in grem na sprehod, no al pa v šopinguser posted image . Včeraj sem šla v knjigarno in si kupila 2 knjigi, branje je moj najljubši šport. Moj me je spet zapustil in odšel v Nemčijo, tko da imam končno čas za knjige.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.3.2009 20:29:55   
mbd0411
Pikovit,ker nisem ravno na tekočem,kako je s tabo,razen kar piše spodaj..
Govorit človeku naj bo pozitiven,da naj se odklopi,upa,je lahko, v resnici pa vem,da je težko,niti si ne predstavljam v koliki meri.Sama sem dala tako malo teh reči skozi,da nimam kaj govorit.Tolažit,za roko držat,pogovarjat,spodbujat...upat...
Težko je in še bo.Če je namenjeno eno ali drugo...Živi življenje..zajemaj z velio žlico...in še enkrat upaj.

U,še malo...user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.3.2009 20:35:00   
Kliki
Špelka12 ja še malo pa upam da bo res tokrat ratalo. Nimam nobenih znakov za M. Bi pa nonstop jedla slane stvari.user posted image
O boga potem si pa čisto sama s knjigo, če je tvoj V Nemčiji.

mbd411 ja še malo.
Hvala za vrtnice.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.3.2009 23:05:50   
mbd0411
Špelkauser posted image user posted image user posted image tudi jaz sem bila knjižni molj,zdaj pa že kaki dve leti ne.Čakam na morje letos in bom spet kakšno dobro prebrala.Prosim za kak dober predlog,da si naredim seznam,ker res pogrešam branje.No,saj berem,sam samo otroške pa so mi že čez glavo zlezleuser posted image .Tavečji itak tudi že počasi bere in komaj čakam,da bo sam bral.
Zaenkrat rabim tono spanja,potem pa en fajn dopust.Jeseni pa lov na službo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.3.2009 6:32:52   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice čist na hiter vas pozdravim in polubčkam...user posted image user posted image user posted image

IIiiiii, naj te poljubčkam nazaj!user posted image

Špelka, daj nama z mbd namig za kako dobro knjigo, thanks!user posted image

U, navijam!user posted image

Tasika, ti kar jej, kar ti paše, pršuta in svežih sirov pa ne!user posted image

Aja, dobro jutro in lep dan vsem skupaj!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.3.2009 11:31:11   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Špelkauser posted image user posted image user posted image tudi jaz sem bila knjižni molj,zdaj pa že kaki dve leti ne.Čakam na morje letos in bom spet kakšno dobro prebrala.Prosim za kak dober predlog,da si naredim seznam,ker res pogrešam branje.No,saj berem,sam samo otroške pa so mi že čez glavo zlezleuser posted image .

Joj rajš nebi. PA ne zamert ampak moj izbor branja ponavadi prestraši ženske user posted image . Namreč nora sem na grozljivke, srhljivke in kake bolj grozne kriminalke. V osnovni šoli sem vsake pol leta prebrala mačje pokopališče pa še eno tako knjigo, se ne spomnim naslova.
Sedaj prebiram zbirko Jamesa Peterssona o nekem detektivu pa so tud kr dost krute zgodbe opisane. Če ti pa taka zvrst ugaja, potem pa samo povej.

Drugače imam pa doma eno res lepo knjigo. Naslov je "rada te imam mama". Stara je sigurno že vsaj 20 let. Zgodba je tako lepa, da se skoraj zjokaš zraven, ampak res dvomim, da jo še imajo kje. No še to ne vem, če je knjiga sploh še doma po vseh naših čistkahuser posted image .

KAj pa ve rade prebirate?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.3.2009 9:06:54   
tassika
Jutro pupe, pri meni nič novega razen utrujenosti in špikanja v trebuščku, slabosti so malo minile, ali pa nimam časa mislit na njih ker imam grozno gužvo v službi.

Kaj berem. Uf v srednji šoli sem tudi jaz brala s.Kinga in njegove grozljivke, potem sem brala ljubezenske romane in potem dnevnike alia bridget jones in hijacinto novak, zdaj pa sem se specializirala za bolj pokvarjene zadeve ali Puškin in njegovi skrivni zapiski pa C.Bukowsi je tudi zakon, pa zadnjič sem brala Junkija. Med novim letom ko je bilo grdo vreme sem pa celo prebrala demone in angele in pa davinčijevo šifro. Berem vse samo da je dobro, če me knjiga že na začetku ne potegne jo kar vrnem.

U kako kaže, danes je tvoj dan Duser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.3.2009 19:03:17   
spelka12
Jest imam pa nov podpis user posted image user posted image user posted image .
8t4d user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.3.2009 19:55:53   
mbd0411
Ti si čudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.3.2009 20:29:58   
tassika
Čestitke špelka kako vama je pa to uspelouser posted image  In še vedno v oktobru, daj no pridi k meni k novembrkam da mi ne bo dolgčas.user posted image

Jaz sem pa svojo činčilo poslala na ljubavne počitnice k dvem puncama, zdaj je pa tukaj tako tiho in pusto, mi je prov hudo, sploh ker ne vem kako se bodo pobrale, so se še spoznavale ni bilo hudo, samo enkrat je eni šop dlake spuliluser posted image . No ja saj bo hitro sobota zvečer a ne. Se bom pa s svojo drugo pikico pogovarjala.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.3.2009 21:59:34   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jest imam pa nov podpis user posted image user posted image user posted image .
8t4d user posted image user posted image user posted image user posted image

Špeeeeeeeeeeeeelkaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Iskrene čestitke, sem brez besed, presrečna zateuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.3.2009 23:20:12   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

U kako kaže, danes je tvoj dan Duser posted image
U vas je zapustila in prišla je kliki.
Kaže za enkrat dobro upam da tako tidi ostane.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.3.2009 8:07:05   
mbd0411
Pa naj bo Kliki,če tako pravišuser posted image user posted image user posted image
Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kako si???Skačeš do stropa kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.3.2009 8:37:51   
tassika
Kliki kdaj bo padel testek, jaz vem, da boš povedala lepo novičko, tako kot špelka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.3.2009 10:23:32   
sabsa
OJ!

Samo da vas na hitro pozdravim. Žal nimam veliko časa, ker letim v službo. Se javim čez vikend, ko tudi sporočim nekaj naslovov dobrih knjig ... delam namreč v knjižnici.

Lep zaključek tedna vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.3.2009 21:06:35   
spelka12
kliki navijamo za +.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.3.2009 22:30:56   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

kliki navijamo za +.
Ja kar navijajte.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.3.2009 8:56:27   
pikovit
Hello punce moje,kje se skrivate vse?Ste vse na sončku?Vsem želim en lep in vesel dan.

Kiki kako kaže?Navijamo še naprejuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.